Uitgerekend 1 t/m 15 juni 2020!

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door Tammie81, 22 sep 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Luisteraar

    Luisteraar Actief lid

    15 feb 2016
    486
    307
    63
    Vrouw
    Hier alles goed! Leuk weekend gehad en zometeen nog even bankhangen en een serie kijken heerlijk!

    Zelf heb ik nog geen last gehad van bruin/geel/bloedverlies, ook niet bij mijn vorige zwangerschap. Gelukkig doet je baby het prima @Memmiee dat moet een geruststelling zijn.
     
    Snoepjes vindt dit leuk.
  2. Snoepjes

    Snoepjes Fanatiek lid

    26 mei 2018
    4.342
    3.628
    113
    Vrouw
    Ja is wel een geruststelling, maar voor eventjes eigenlijk. De vk zei in het ziekenhuis dat op dit termijn, de kans dat het goed blijft gaan 95% is. Soms heb ik een tijdje helemaal geen bruin of geel verlies en dan voel ik me oké. Maar op het moment dat ik weer wat verlies voel ik de tranen opborrelen.

    Zwanger zijn na zo'n lang traject en jaren geduld moeten hebben valt me mentaal gewoon zo zwaar. :cry: Ik wil graag genieten. Echt. Maar ik heb het vertrouwen nog niet. Vind het zo rot. Als het aan mij ligt spoel ik de maanden vooruit, kan ik bevallen en heb ik het kindje veilig in mijn armen.

    *Oke klaag -en jankmodus weer uit. *
     
  3. Luisteraar

    Luisteraar Actief lid

    15 feb 2016
    486
    307
    63
    Vrouw
    Ik snap heel goed dat je erg onzeker hier van wordt en af en toe lekker klagen en janken moet kunnen! Het is ook onzeker allemaal. Hopelijk gaat alles goed en heb je in juni een gezond kindje in de handen!
     
  4. Romy1234

    Romy1234 Actief lid

    16 sep 2017
    484
    335
    63
    Vrouw
    Ik snap je echt helemaal. Ik heb nog regelmatig bruinverlies. Geen bloedverlies meer gelukkig. Ik ga er dus vanuit dat t van de hematoom is.
    Maar ik vind t ook doodeng.

    Ivm zwangerschapsvergiftiging de vorige zwangerschap moet ik bloedverdunners slikken maar ik durf ze echt niet in te nemen ivm de hematoom. De gyn zegt dat ze het wel aandurft zolang er geen bloed verlies is maar ik zelf durf het nog niet aan dus ze liggen in de kast. Dus ja ik snap echt je angst.
     
    Snoepjes vindt dit leuk.
  5. Stemine

    Stemine Actief lid

    3 okt 2016
    302
    505
    93
    België
    Ik wil jullie al even een update geven. Gisteren naar mijn eigen gynaecoloog geweest en hij had de resultaten van de NIPT al gehad. Trimosie 13, 18 op 21 werden uitgesloten. Er is wel nog kans op 50% of iets meer op syndroom van Turner, maar dat moet een vruchtwaterpunctie uitwijzen. Deze kan echter pas gedaan worden op 15 weken, dus moet nog even geduld hebben.

    Het is dus ook bevestigd dat het een meisje is, omdat het syndroom van Turner enkel voorkomt bij meisjes.

    Ik ben nog steeds niet gerust, omdat het vocht rondom het baby'tje niet echt was afgenomen en mijn gyn mij er toch ook weer op wees. dus hoewel we eigenlijk goed nieuws kregen, ben ik nog steeds zeer op mijn hoede. Straks moet ik voor een uitgebreide echo naar het ziekenhuis, misschien krijg ik daar nog meer nieuws.

    Hoe dan ook, het zal nog een goede 4 weken afwachten zijn op de resultaten van de punctie. Wat we gaan doen als het Turner blijkt te zijn, weten we nog niet. daarvoor moeten we eerst nog wat bijkomende informatie krijgen en gesprekken voeren.
     
  6. Luisteraar

    Luisteraar Actief lid

    15 feb 2016
    486
    307
    63
    Vrouw
    Wat spannend voor je @Stemine ik duim voor jullie dat ook die uitslag positief is en dat er toch niets aan de hand blijkt te zijn!
     
  7. PluisM

    PluisM Actief lid

    11 aug 2019
    164
    259
    63
    Vrouw
    Poeh Stemine, er staan nog heel wat moeilijke weken en beslissingen te wachten. Ik hoop zo dat het uiteindelijk allemaal vals alarm blijkt. Maar aan de andere kant is het goed om je ook voor bereiden, te kijken wat je wilt en wat je aan kunt. Toch voor nu heb je goed nieuws gekregen met de nipt uitslag, dat is fijn!

    Het gaat hier inmiddels echt wel beter met de misselijkheid. Die vervelende vlagen de dag door zijn weg, ik heb al een paar dagen niet meer overgegeven, heb weer wat andere trek. ‘s Avonds doe ik nog wel regelmatig een dutje op de bank, maar eigenlijk merk ik ook aan m’n energie dat het de goede kant op gaat. Errug fijn!
     
    Luisteraar vindt dit leuk.
  8. Snoepjes

    Snoepjes Fanatiek lid

    26 mei 2018
    4.342
    3.628
    113
    Vrouw
    @Stemine jeetje wat heftig allemaal. Gaan inderdaad nog moeilijke weken worden. Sterkte!

    Nou het helderrode bloed liep er hier net weer met een rotgang uit. Moet vanmiddag toch heen dus dan ook gelijk echo.
    Ben mentaal echt op:cry:. Hoop zo dat dit kindje bij ons blijft, wil het niet verliezen:cry:
     
  9. PluisM

    PluisM Actief lid

    11 aug 2019
    164
    259
    63
    Vrouw
    Brrr helderrood wil je niet meer zien.. ook al is het onschuldig. Gelukkig kan je vanmiddag gerust gesteld worden met een echo, maar oh ik snap goed dat je er ziek onzeker van wordt :(
     
    Snoepjes vindt dit leuk.
  10. Luisteraar

    Luisteraar Actief lid

    15 feb 2016
    486
    307
    63
    Vrouw
    O nee :( hopelijk is er niets aan de hand vanmiddag en heb je een goede echo
     
    Snoepjes vindt dit leuk.
  11. Anonise

    Anonise Bekend lid

    21 feb 2017
    588
    315
    63
    @Stemine wat heftig al dat afwachten. Ik hoop zo enorm dat het niks blijkt te zijn. Kan het vocht rondom de baby ook vanzelf nog verdwijnen?

    @Memmiee nee wat naar weer! Was de echo wel weer goed?

    Misselijkheid lijkt hier ook wat minder te worden maar mijn borsten zijn echt bezig met een groeispurt (auw)

    Kreeg net een herinnering dat we precies een jaar geleden bij mijn dochter de eerste hapjes hebben gegeven. Zo bizar hoe snel dat gaat. Over een jaar zal deze baby ook net begonnen zijn met de eerste hapjes:p

    Hebben jullie het allemaal al op het werk verteld? Hier vorige week gedaan en de reacties zijn tot nu toe allemaal positief gelukkig (net 2 weken vast contract:rolleyes:)
     
    Luisteraar vindt dit leuk.
  12. Killy88

    Killy88 Fanatiek lid

    1 aug 2018
    1.394
    2.307
    113
    Vrouw
    @Stemine Had al op je andere topic gereageerd maar wil even laten weten dat ik aan jullie denk ❤️ Wat een onmogelijke en spannende weken voor je. Wens jullie veel sterkte en wijsheid toe. Hou je taai meid. Xxx
     
    Luisteraar vindt dit leuk.
  13. Luisteraar

    Luisteraar Actief lid

    15 feb 2016
    486
    307
    63
    Vrouw
    Hier weten ze het al een tijdje op het werk, waren allemaal heel erg positief! Vind het zo fijn!

    En ja die hapjes! Tijd gaat zo snel hè :cry:
     
  14. Romy1234

    Romy1234 Actief lid

    16 sep 2017
    484
    335
    63
    Vrouw
    @Stemine wat heftig allemaal zeg en wat duurt dat lang die onzekerheid lijkt me. Gelukkig zijn er een aantal syndromen uitgesloten. Hoe zijn de vooruitzichten als het wel Turner blijkt te zijn? Wat moet dit een vreselijk moeilijke tijd voor jullie zijn. Denk echt veel aan je. Heel veel sterkte en moed voor de komende weken. Ik hoop zo dat jullie goed nieuws krijgen.

    Past het vocht ook bij Turner? Of is dat niet te verklaren?
     
  15. Romy1234

    Romy1234 Actief lid

    16 sep 2017
    484
    335
    63
    Vrouw
    Oh neeeee, wat vreselijk die onzekerheid. Enigzins een geruststelling dat er een hematoom zit. Dan is er iig een mogelijke verklaring voor t bloedverlies en hoeft t niks te betekenen. Maar ik weet als geen ander hoe bloedverlies voor stress kan zorgen. Ik snap helemaal dat je op bent. Gelukkig meteen echo en hopelijk goed nieuws!!! Hoe gaat t nu?
     
  16. Ciska85

    Ciska85 Actief lid

    3 jun 2016
    357
    198
    43
    Vrouw
    Bergen op Zoom
    Het is al een hele tijd geleden dat ik hier ingelogd heb. Op mijn telefoon is het forum echt super lastig te navigeren en ik heb weinig aan de computer gezeten de laatste weken. Dus daarom niet meer gereageerd hier ...
    Met ons gaat het goed. We hadden maandag intake bij de verloskundige en gezien dat er één, heerlijk actief, kindje zit. Door een misverstand hadden we geen termijnecho (de echoscopiste was op vakantie), dus nu moet ik maandag hier in het ziekenhuis een echo laten doen. Ik heb er weinig zin in omdat ik hele slechte ervaringen heb met het ziekenhuis bij mijn eerste bevalling. Natuurlijk wel heel fijn dat ik ons kindje goed zal kunnen zien!
    Ik las ook heel wat verdrietige berichten. Hopelijk blijken alle testen toch goed te zijn. Dikke knuffel voor wie het moeilijk heeft!
     
    Luisteraar vindt dit leuk.
  17. Snoepjes

    Snoepjes Fanatiek lid

    26 mei 2018
    4.342
    3.628
    113
    Vrouw
    Het gaat iets beter, lief dat je het vraagt. Het rode bloed is gestopt, nu enkel bruin. Heb gelukkig geen krampen, ook niet gehad, en geen echte stolsels ofzo. Het leek meer alsof er ineens een kraan opengezet werd ofzo. Of dat er ineens een bloedvat gesprongen is. Echt dun, helderrood bloed. Kindje was super beweeglijk gelukkig en heeft nergens last van. Vk kon ook geen bloeding zien of iets, dus allemaal wat vaag. Ik moet vrijdagmiddag naar de gyn voor mijn bloeddruk en zal dan gelijk om een echo vragen.

    Hoe is het met jou?
     
  18. Romy1234

    Romy1234 Actief lid

    16 sep 2017
    484
    335
    63
    Vrouw
    Nou in ieders geval super fijn dat de baby t goed doet. Maar ik snap dat als er geen bloed te zien is en je dus geen verklaring hebt, het niet lekker zit. Hoe was de echo van gisteren. Hopelijk stelt het je een beetje gerust.

    Hier een ziek kindje waardoor ik al een paar nachten amper slaap. Ik merk dat ik daar heel slecht tegen kan nu. Weer flink misselijk en heel moe. Geen bloed meer gezien dus dat is dan wel weer fijn.
     
    Snoepjes vindt dit leuk.
  19. Luisteraar

    Luisteraar Actief lid

    15 feb 2016
    486
    307
    63
    Vrouw
    Hier net gebeld voor de uitslag van de nipt test en alles was goed! Ook geen nevenbevindingen gevonden fijn:thumup:
     
    Killy88, Snoepjes, Anonise en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  20. Luisteraar

    Luisteraar Actief lid

    15 feb 2016
    486
    307
    63
    Vrouw
    Hopelijk is je dochtertje snel opgeknapt, je hebt je rust idd hard nodig.
     

Deel Deze Pagina