Al een week weeën maar nog steeds geen bevalling

Discussie in 'De bevalling' gestart door Sabje333, 24 nov 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Sabje333

    Sabje333 Bekend lid

    18 nov 2014
    649
    325
    63
    Vrouw
    Hoi meiden,

    ik wil even mijn frustratie van me afschrijven en miss dat er meer mensen zijn die dit hebben of hebben gehad.

    maandag begonnen bij mij de weeën om 17.00, deze hielden zonder echte regelmaat( ong om de 10/20 min) aan tot de volgende middag 14.00. Controle gehad en had 1cm ontsluiting

    Woensdag begonnen ze weer rond 17.00 om de 3 tot 6 min tot 3 uur snachts en toen zakte t weer af.

    Vrijdag de hele dag door weeën zonder enige regelmaat en was ik helemaal gesloopt. Die nacht heeft mijn dochter van bijna 2 bij mij moeder geslapen zodat ik even kon uitrusten.

    Zaterdag heb ik de verloskundige gebeld en n ben ik in overleg gestript in de hoop dat t door zou zetten aangezien ik eindelijk 1 redelijk nacht had geslapen maar de weeën nog niet stopte. Om 13.00 ben ik gestript en had ik 2cm ontsluiting. Vanaf 18.00 werden de weeën heel heftig en kwamen precies ze om de 2 min, ik dacht yes t gaat gebeuren maar rond 12 uur snachts zwakte ze weer af.

    vandaag weer de hele dag weeën zonder regelmaat. Vandaag en gister wel grote delen slijmprop verloren maar ja dat zegt ook nog niks.

    Ben er behoorlijk op van zeker incombi met mijn kleine meid die snachts soms ook nog wakker word en sochtends vroeg.

    wie heeft of kent deze ellende.
     
  2. Soturi

    Soturi Fanatiek lid

    24 sep 2016
    3.621
    3.550
    113
    Vrouw
    Ik had het ook. Naja, net iets anders dan.
    Ik had de nacht van maandag op dinsdag weeën. Ook met ongeveer 20 minuten ertussen steeds. Dinsdagochtend stopte het weer.
    Dinsdagavond/nacht weer weeën. Met 15/20 minuten ertussen. Woensdagochtend stopte het weer.
    Woensdagavond/nacht weer weeën. Ik denk toen met 15 minuten ertussen gemiddeld. Donderdagochtend stopte het weer. Die donderdag controle gehad bij de vk (die sowieso stond) en ben op verzoek getoucheerd. Toen had ik 1 of 2 cm. Weet het niet meer precies.

    Donderdagavond weer weeën. Denk dat het langzaam naar 10 minuten ertussen ging. Deze keer stopte het op vrijdagochtend niet meer. Maar nog schoot het niet echt op. Dit ging zo door tot zaterdagavond.
    Heel even die zaterdagmiddag/avond dat het naar 3 minuten ertussen ging. Maar na 3 kwartier ging het weer terug naar de 6 a 7 minuten ertussen waar ik inmiddels op zat. Ik had pas mogen bellen als ik een uur lang 3 minuten ertussen zou hebben.

    Omdat ik misschien alleen die maandag op dinsdagnacht de weeën niet weg heb hoeven puffen (en dus de andere momenten wel), wist ik wel zeker dat het echte weeën waren.

    Uiteindelijk heb ik op zaterdagavond rond 23u gebeld naar de verloskundige dat ik het niet meer trok. Door die weeën sliep ik eigenlijk niet meer. Heb het geloof ik in bovengenoemde periode gedaan op 3 uur slaap voor al die dagen bij elkaar.
    Aan de telefoon had de verloskundige het over het ziekenhuis bellen zodat ik daar eventueel kon slapen met medicatie ofzo. Vk is ook langsgekomen om te toucheren. Ondertussen belde ze het ziekenhuis om te overleggen. Daar zeiden ze dat ik kon komen om me in te leiden.
    Dat hoefde gelukkig niet meer uiteindelijk. Want ergens tussen het vertrek van de vk en de aankomst bij het ziekenhuis, waren mijn vliezen ook gebroken. Hoge vliesscheur waardoor ik niet precies weet wanneer het gebeurde.

    Die zondagmorgen is mijn dochter geboren. Toen was ik 39+2.

    Bij mij deed op een gegeven moment mijn hele lichaam zeer. Zelfs als ik geen wee had. Dat samen met zo goed als geen slaap maakte dat ik echt gesloopt was.
    Toen de vk bij mij thuis met het ziekenhuis belde, stelden ze een ruggenprik voor bij aankomst in het ziekenhuis. Die heb ik met beide handen aangepakt. Gelukkig heb ik toen nog wat kunnen doezelen voordat ik moest persen. Anders had mijn lichaam het niet gekund denk ik.
     
  3. Soturi

    Soturi Fanatiek lid

    24 sep 2016
    3.621
    3.550
    113
    Vrouw
    Ik zou als je uitgeput raakt gewoon de vk nog eens bellen. Niet geschoten is altijd mis.
    Je moet ook nog bevallen namelijk. Dan werkt het niet als je dan al helemaal door je energie heen bent.
     
  4. Sabje333

    Sabje333 Bekend lid

    18 nov 2014
    649
    325
    63
    Vrouw
    Bedankt voor je reactie! Jeetje jij ook al zo’n hevige aanloop naar de bevalling toe. Lijkt idd erg veel op mijn verhaal! Ja t is echt uitputtend en begin zelf ook overal in mijn lichaam last van te krijgen. Gelukkig heeft vannacht en vandaag mijn schoonmoeder op de kleine gepast en ben ik weer een beetje tot rust gekomen. Bij mij hadden ze idd ook al voorgesteld om met slaap medicatie een nachtje in t ziekenhuis te verblijven. Maar dat zie ik echt niet zitten en alleen als aller laatste optie.
     
  5. ellalovescoffee

    ellalovescoffee Niet meer actief

    Ik had het bij m'n tweede. Anderhalve week, zo'n beetje om de dag weeën die echt niet grappig waren. Uiteindelijk werd er voor de zondag een inleiding gepland. Zaterdag weer weeën en geloofde erniet meer in, maar ineens in volle vaart naar het ziekenhuis en toen was hij er toch in een paar uurtjes!

    Kan zijn dat het toch een keer doorzet en dan heb je al heel wat voorwerk gehad. Maar het sloopt inderdaad en misschien kun je wel zsm een plan met einddatum bespreken? Sterkte!
     
  6. Sabje333

    Sabje333 Bekend lid

    18 nov 2014
    649
    325
    63
    Vrouw
    Jeetje anderhalve week. Ja t duurt echt lang. Zit nu op 8 dagen.
    Gister hele dag incl nacht om de tien min. En op wat stukjes slijmprop na geen verandering. Ik hoop ook dat t bij mij ineen gaat doorzetten. Maar wat je zeg ik heb er inmiddels ook weinig vertrouwen in.

    Ik zou vandaag gestript worden maar dit heb ik verschoven naar morgen ben te moe van de nacht. Gelukkig komt mijn schoonmoeder zo op de kleine passen kan ik even gaan slapen.
     
  7. ellalovescoffee

    ellalovescoffee Niet meer actief

  8. Sabje333

    Sabje333 Bekend lid

    18 nov 2014
    649
    325
    63
    Vrouw
    Lief dat je t vraagt!!

    maar loop inmiddels al anderhalve week met weeen die niet doorzetten :(. Dus nog geen verandering. Heb gelukkig wel regelmatig oppas voor de kleine maar ben er wel helemaal klaar mee of beter gezegd klaar voor:). Hoop zo dat t vanavond vannacht of morgen doorzet.
     
  9. Jozefien85

    Jozefien85 Niet meer actief

    Het spijt me enorm maar bij mij heeft dit echt weken geduurd! Vreselijk en dodelijk vermoeiend. Veel sterkte!
     
  10. Sabje333

    Sabje333 Bekend lid

    18 nov 2014
    649
    325
    63
    Vrouw
    Ja echt slopend gewoon vooral de avonden en de nacht. Nu ook weer om de 7min die ik erg moet puffen. Met hoeveel weken ben je uiteindelijk bevallen ?
     
  11. Jozefien85

    Jozefien85 Niet meer actief

    Met 39 en bij de andere zwangerschap waarbij ik dit had met 40.
    Nog even doorzetten!!
     
  12. ellalovescoffee

    ellalovescoffee Niet meer actief

    Ah nee, wat uitputtend en pijnlijk! Heb je nog met de vk gesproken?
     
  13. Sabje333

    Sabje333 Bekend lid

    18 nov 2014
    649
    325
    63
    Vrouw
    Jaa wil ook echt niet langer meer.
    Heb sinds vannacht half drie tot 18.00 om de 5 min weeen gehad. En nu ongeveer om de 3 min, ook veel stukken slijmprop verloren dus hoop zo dat dit nu t echte werk is. Als t nog een uur aanhoudt ga ik de verloskundige bellen.
     
  14. Isabella2020

    Isabella2020 Fanatiek lid

    3 jul 2019
    2.889
    2.897
    113
    Dit klinkt wel als een échte start! Succes!
     
  15. ellalovescoffee

    ellalovescoffee Niet meer actief

    Begint inderdaad te klinken alsof het nu zover is... Hoop het voor je: succes!
     
  16. Want2beAmom

    Want2beAmom Fanatiek lid

    9 feb 2018
    1.088
    668
    113
    Vrouw
    Hoe is het nu @Sabje333? Heeft het doorgezet?
     

Deel Deze Pagina