Er loopt een topic hier op de forum met allemaal recepten. Ben benieuwd hoe het je gaat bevallen. Ik twijfel om er eentje aan te schaffen.
Doen hoor! het is echt handig en alles word er zo lekker in. Zoals vrijdag ben ik de hele dag weg maar zet voordat ik weg ga even de boel aan en als ik thuis kom is alles gaar.
https://www.amazon.de/dp/B07VZYRX1R/ref=sr_1_3?__mk_nl_NL=ÅMÅŽÕÑ&crid=GWQQQ5V3DRPG&keywords=russel+hobbs+slow+cooker&qid=1575208678&sprefix=russel+hobbs+slo%2Caps%2C167&sr=8-3 Omdat mijn man sous vide er bij wilde.
Je kan ook kijken op 365daysofcrockpot kun je even vooruit haha. Niet vergeten om stoofperen er in te bereiden. Stoofperen schillen en wij doen hem in stukken, 1 kaneelstokje (Aldi) en een uur of 8 opzetten, heerlijk
Hebben jullie de sous vide functie al uitgeprobeerd? Ik wil ook graag een sous vide (maar dan zo’n stick) en ben wel benieuwd of die functie bevalt.
Ja 3 x nu! 2 keer ribeye en 1 x vis. Moet zeggen dat het vlees en de vis wel lekker is, goed gegaard enzo. Alleen het is nog even zoeken naar de perfecte garing. Met het vlees doet mijn man dan nog even een vlam er over voor het gegrilde effect.
Top! Juiste temperaturen zal inderdaad nog wel een kwestie van uitproberen zijn. Lijkt me ideaal voor kerst ook!