Wij eten eerste kerstdag met familie, iedereen neemt wat mee, ik weet nog niet wat. Tweede kerstdag thuis met ons gezin patat met frikandel/krokwt
kerstavond moet ik nog verzinnen. De andere kerstdagen eten we bij familie. Zij houden er alleen geen rekening mee dat wij vegetarisch eten, dus kijk er niet bijzonder naar uit.
Kerstavond gourmetten met schoonfamilie. 1e kerstdag met gezin. Nog geen idee. 2e kerstdag werken tot 2300 dus dat word een magnetron maaltijd hihi
Dat is zonde zeg, dat ze geen rekening houden. Ik heb juist ondertussen besloten het kerstdiner maar bijna vegetarisch te maken, omdat ik zoveel lussiknie op t vlees heb (en zelf ben ik sowieso al vegetarier). Met mn vader en man hield ik nog kalkoen en lam over, blijkt oma geen lam te lusten. Dus ik frommel in t voorgerecht een garnalen en vega versie en de rest is vega. Opgelost.
Haha, er zijn gelukkig nog meer plekken om te eten. Ik kan ook op de grond zitten met mijn bordje Maar oh, wat kan jij toch lekkere dingen bedenken en maken (ik neem tenminste aan dat het lekker is ) Het water loopt me vaak in mijn mond als ik jouw post zie
Kerstavond weet ik nog niet. Ik moet eerst nog werken dus het gaat niet heel uitgebreid worden. 1e kerstdag zijn we met ons vieren. Ook nog geen idee. In ieder geval wel een lekker stuk vlees. Soepje als voorgerecht en een toetje uiteraard. 2e kerstdag eten we bij mijn schoonouders (met 15 personen in totaal) zij laten de Chinees of Thai komen.
Kerstavond wordt het waarschijnlijk iets van patatjes met sla en vleesje. Daarna trek ik me terug op de bank voor mijn avondje met All you need, inmiddels met dochter 1e kerstdag; eten met familie, we nemen allemaal wat mee; ik maak het dessert, warme appeltaart met slagroomijs. 2e kerstdag bij mijn SO; hier zijn we er nog niet over uit!
Kerstdag met het gezin. Heerlijk dat we eigenlijk alles lusten dus geen beperkingen. Amuse: Oesters met citroensap Voor: gebakken coquilles met pompoen, citroenvinaigrette, tonijn en specerijenjus Tussen: Krokant gebakken zwezerik met pastinaakpuree en bospaddestoelen. Hoofd: hazenrugfilet met gepofte knoflook puree en sinaasappel wijnsaus Dessert: Kinderen crème brulée en wij kaasplankje met een goede port Koffie en Friandises De andere dag komt mijn familie, zeikerds bij elkaar Oosters gemarineerde spareribs, Nasi, Bami, zelfgemaakte loempia's, Komkommer in zoetzuur en nog even bedenken wat we er nog meer bij maken. Voorgerecht en nagerecht regelen zijn.