Symptomen per DPO

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door MissMorrow, 22 feb 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. RoGiJuLi

    RoGiJuLi VIP lid

    15 apr 2011
    53.608
    15.071
    113
    Nabij Utrecht
    Dat weet ik dus niet helaas. Dat wordt dan even afwachten.
    Maar ga je nu 100 mg clomid slikken zonder controle?? Ik zou dat echt niet doen hoor.
     
  2. Mangotoetjes

    Mangotoetjes Actief lid

    27 jul 2016
    154
    26
    28
    Ja, ze zeiden dat ze bij clomid geen echos maken. Maar vind je het te risicovol?
     
  3. RoGiJuLi

    RoGiJuLi VIP lid

    15 apr 2011
    53.608
    15.071
    113
    Nabij Utrecht
    Nou zeker. Stel dat je te heftig reageert op 100 mg of juist totaal niet.
    Dit soort medicatie moet echt niet zonder echo begeleiding worden gegeven als je niet weet wat het met je lichaam doet en hoe je er op reageert ;).

    Hebben ze het al eerder opgevolgd en blijkt dat het naar behoren werkt, dan kan je de rondes daarna weer zonder echo, maar niet bij de eerste keer al vind ik.
     
  4. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    Lang geleden dat ik hier gepost heb! Zal ook weer eens meedoen :)

    1dpo: temp 36,7 geen bijzonderheden
    2dpo: temp 36,8 witte afscheiding
    3dpo: temp 36,9 beetje afscheiding
    4dpo: temp 36,9 witte waterige afscheiding, last van puistjes
    5dpo: temp 36,9 plots veel witte waterige afscheiding, in de avond krampjes en steekjes, borsten pijnlijk
    6dpo: temp 36,9 witte waterige afscheiding, veel “glibber” bij afvegen, zijkant borsten pijnlijk, steekjes in bm, chagrijnig
    Edit: ik lijk sneller geurtjes op te vangen waar ik normaal geen last van heb... de steekjes blijven aanhouden en ik voel me moe.
    7dpo: temp 37 afgelopen nacht gemene steken in bm gevoeld, darmen overstuur, licht misselijk na de koffie, lichte verkoudheid, koude voeten
    8dpo: temp 37,1, borsten zijn pijnlijk (prikkelend gevoel), koude voeten die niet warm te krijgen zijn, darmen nog steeds overstuur, gloeiend gevoel in mijn gezicht enkele nieuwe kleine puistjes erbij, nog steeds witte waterige afscheiding
    Edit: sinds ongeveer een uur het gevoel alsof ik ongesteld moet worden en heb heel erg maagzuur
    9dpo: temp 37,1 winderig (oeps!) verder eigenlijk weinig bijzonders, soms voelt het van onderen wat zwaar (dat merk ik vaak op rond eisprong en menstruatie, komt door verzakking) afscheiding lijkt minder, nog wel soms ongie gevoel, negatief getest (ook weer veel te vroeg gezwicht!)
    10dpo: temp 37,2 (jeetje, alweer gestegen!) misselijk wakker geworden, heb het ontzettend warm, pijnlijke borsten, getest, maar twijfel, wrs negatief
    11dpo: temp 37,1, opgeblazen gevoel, nat bezweet wakker worden en slecht geslapen, beetje witte waterige afscheiding
    12dpo: temp 37,3 (!!) nat bezweet wakker geworden, pijnlijke beurse borsten, blijf het warm hebben, test nog steeds negatief, snap er eigenlijk niets meer van aangezien ik deze hoge temp eigenlijk alleen bij zwangerschap aantik :confused: witte waterige afscheiding
    13dpo: temp 36,9 dus game over! Ik heb het nog steeds heel warm, zeurende buikpijn, witte waterige afscheiding, beurse borsten
    14dpo: temp 36,9 (had al veel lager verwacht) zeurende buikpijn, maagzuur, opgeblazen gevoel, vandaag extreem veel witte waterige afscheiding, voelde het er gewoon uitlopen....ben ik zo niet gewend 1 dag voor nod...
    NOD: temp omhoog naar 37 (huh?!) pijnlijke borsten, nog steeds witte waterige afscheiding, test negatief dus snap echt niks meer van mijn cyclus... misschien toch van de wap door de vmk?
    16dpo: temp 36,8 pijnlijke borsten, veel slijmerige afscheiding, negatief getest (pennenstreepje, maar beschouw ik als negatief)
    17dpo: temp 36,7 dus wrs vandaag ergens mijn ongie? 2 dagen te laat al.... borsten doen nog steeds pijn, hoofdpijn, keelpijn, grieperig...
    Edit: bmm nog steeds hoog en hard! Wat is mijn lijf toch allemaal aan het doen?!....
    Edit: 18:40 dan eindelijk het eerste beetje roze/paarsig/oranje gespot!!! Eindelijk!!
    Morgen dus officieel cd1 weer..
     
  5. Mangotoetjes

    Mangotoetjes Actief lid

    27 jul 2016
    154
    26
    28
    Ja ik snap wat je bedoelt. In 2016 heb ik in hetzelfde ziekenhuis gelopen en toen wel fm gehad in 1e ronde clomid 50mg. Had toen ook een late eisprong pas op CD 24.
    Dit keer dus vrijwel geen eisprong (of ja een hele late) op de clomid 50mg.

    Ik vind het ook eng maar ik vind de controle om de 2 dagen ook vervelend en onhandig.
     
  6. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    Ik zou dan sowieso wel 1 ronde laten monitoren hoor, je hebt best kans dat je op 100mg plots overstimulatie hebt...
    vind het sowieso vreemd dat ze je zonder controle oid verder willen laten gaan met verhoogde dosis....
     
  7. Palmpje

    Palmpje VIP lid

    8 jul 2017
    8.603
    6.567
    113
    Vrouw
    ]Op 5 december heb ik een 5 daagse embryo teruggeplaatst gekregen dus ik heb alles vanaf 5 DPO genoteerd.

    5 DPO - Lichte krampen onderin mijn buik

    6 DPO - In de middag ineens flinke krampen, was na een paar minuten alweer over. Later op de dag last van maagzuur. Prikkende tepels. Enorm emotioneel, nóg meer dan anders..

    7 DPO - Als ik mijn zoontje optil dan voel ik wat steekjes in mijn baarmoeder/achter m’n schaambot. Overdag redelijk veel last van hoofdpijn. In de avond echt flinke krampen en zwaar gevoel in mijn bovenbenen en zeurderige pijn onderin mijn rug.

    8 DPO - In de middag wezen winkelen en voelde tijdens het lopen een trekkerig gevoel richting mijn liezen, ook een druk van onder en steekjes. Ook weer een zeurderige pijn in mijn onderrug. Einde van de middag flink veel last van maagzuur en de pijn aan onderrug is veel erger geworden.

    9 DPO - In de ochtend af en toe lichte krampjes en lichte hoofpijn, mag geen naam hebben. In de middag een lichte druk op mijn baarmoeder, niet echt kramp te noemen, beetje maagzuur en af en toe brandende en jeukende tepels. Namiddag weer last van zeurderige rugpijn en die druk/lichte krampjes baarmoeder, dat laatste is bijna constant aanwezig.

    10 DPO - Heel de dag weer die zeurende pijn in onderrug en constant een lichte druk op baarmoeder en af en toe hele lichte krampen. Maagzuur. Af en toe prikkende tepels.

    11 DPO - Ochtend en middag af en toe lichte krampjes en soms even wat heviger. Af en toe steken aan de zijkant van m’n borsten en prikkende tepels. In de avond zijn de krampjes wat minder, wel flink last van lage rugpijn.

    12 DPO - Vanmiddag enorm veel last van lage rugpijn. Constante druk op baarmoeder en zwaar gevoel in bovenbenen. In de avond af en toe lichte krampjes. Emotioneel.

    13 DPO - In de ochtend getest en negatief. De gehele dag lichte krampjes en nog steeds lage rugpijn. Maar allemaal minder dan andere dagen. Dus waarschijnlijk allemaal één grote mindfuck! Heb geen hoop meer..
     
  8. Palmpje

    Palmpje VIP lid

    8 jul 2017
    8.603
    6.567
    113
    Vrouw
    Pff ja zo herkenbaar dit!
     
  9. Mangotoetjes

    Mangotoetjes Actief lid

    27 jul 2016
    154
    26
    28
    Hmmm jullie hebben gelijk, ik voel me sowieso onprettig met hoe vreemd deze ronde ging. Ik begin zondag met clomid en bel maandag gelijk de poli.
     
    LilyB vindt dit leuk.
  10. Jolien1991

    Jolien1991 Fanatiek lid

    20 jul 2019
    1.860
    1.963
    113
    Vrouw
    Ben een beetje laat met jullie op de hoogte brengen, maar het is nog een heftige avond geweest... het is nog vóór ik bij de dokter arriveerde, heel veel slechter geworden. Ik was zó vreselijk misselijk, duizelig, had het benauwd, hartkloppingen,... en het gevoel flauw te vallen eigenlijk... :oops:
    eenmaal binnen ben ik in huilen uitgebarsten... lang gesprek gehad met de dokter. Ik zat er gewoon helemaal door. Ze heeft me mn bloedwaardes laten zien en meegegeven, alles is in orde.. dus zij denkt dat ik soort van een mental breakdown had door de rollercoaster van de hele medische mallemolen (ze bekeek ook even de hele lijst van labobezoeken en follikelmetingen die ik al heb gehad en vond het zelf echt pittig...) en dat de hormonen die nu door m’n lijf gieren me gewoon té veel zijn geworden waardoor ik dus aan de alarmbel moest trekken...
    na lang praten is er hiervoor ook een extra oorzaak gevonden. Ik neem al járen medicatie om me over het algemeen beter in mn vel te voelen die ik twee weken terug heb stopgezet zonder het zelf te beseffen (doordat ik me zo concentreerde op de utrogestan enzo)... ze is er vrijwel zeker van dat het door het wegnemen van die medicatie te veel geworden is voor mij... ik kon het eerst wel prima aan, die extra hormonen door de behandeling want m’n andere medicatie zorgde er volgens haar voor dat ik dit wel kon trekken. Maar omdat ik abrupt gestopt ben hiermee probeert m’n lichaam me te vertellen; ho daar, dit kan niet meer. En is het me simpelweg te veel geworden... ik moet deze medicatie nu zsm weer opbouwen en kijken hoe het volgende week met me gaat. Is het dan nog niet beter, moet ik terug voor bloedafname. Ik weet niet of jullie het zo een beetje begrijpen, het is nogal lastig uit te leggen. ;) Maar dat is ‘t dus waarschijnlijk...
     
  11. margarethd

    margarethd Fanatiek lid

    16 feb 2018
    1.288
    1.020
    113
    Vrouw
    Wat verschrikkelijk voor je om te horen. Goed om te horen dat je dokter je zo serieus neemt en je echt wilt helpen, dat geeft denk ik wel een echt fijn gevoel. Probeer te onthouden dat waar je nu in zit/komt maar tijdelijk zal zijn en dat je er zeker weer sterker uit zult komen. Accepteer voor nu dat het even helemaal k*t gaat (want dat mag gewoon en is ook heel erg normaal voor wat je hebt meegemaakt), dan ben je al een heel stap in de goede richting. Zoek afleiding voor leuke positieve energie!

    Ik hoop dat het snel beter met je gaat meid!
    Veel liefs
     
    Jolien1991 vindt dit leuk.
  12. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    Och meis toch :( wat vreselijk dat je je zo voelde! Maar wat fijn dat de dokter je zo serieus heeft genomen en ook echt goed de tijd voor je genomen heeft. Hopelijk ga je je snel weer wat beter voelen na het opbouwen van je medicatie! Ik weet zelf al te goed hoe het reilt en zeilt in de mmm, dus dat de hormonen en al het gedoe in de mmm je teveel is geworden kan ik me echt wel voorstellen.. vooral omdat jij meer hormonen moet gebruiken dan ik, dus ik begrijp het helemaal. Misschien als je binnenkort een beetje “op rust” bent gekomen zal je lichaam ook vast beter meewerken. Je zal je nu vast klote voelen, lichamelijk als wel mentaal, maar het is misschien goed dat het zo gelopen is, want nu weet je in elk geval dat je je medicatie gewoon echt wel nodig hebt, en als het eenmaal zijn werk doet, kom je er weer sterker uit en kun je weer vol goede moed verder ❤️ Hopelijk voel je je snel beter!!
     
    Koetje14 en Jolien1991 vinden dit leuk.
  13. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    @Palmpje zo ontzettend balen :(
    Dikke knuffel
     
  14. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    Hier is trouwens op 18dpo dan eindelijk de sluis goed open!!!
     
    Jolien1991 vindt dit leuk.
  15. Jolien1991

    Jolien1991 Fanatiek lid

    20 jul 2019
    1.860
    1.963
    113
    Vrouw
    @margarethd en @DCG wat ontzettend lief van jullie. ❤️ Doet me goed...
    Het komt wel goed, nu eerst weer luisteren naar m'n lichaam en flink m'n medicatie nemen 's morgens...

    Wel goed dat je eindelijk duidelijkheid hebt... :thumup: Op naar de volgende ronde...

    Hier nog steeds niets. Maar denk ondertussen dat de stress de grote boosdoener is. :rolleyes:
     
    LilyB vindt dit leuk.
  16. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    Ja dat denk ik ook ja, stress is wel een grote factor om invloed te hebben op je menstruatie. Eerst maar herstellen, die ongie komt vanzelf wel ;)
    Wees lief voor jezelf en zoek positieve afleiding... ❤️
     
    Jolien1991 vindt dit leuk.
  17. Mama to B

    Mama to B Fanatiek lid

    22 sep 2015
    1.408
    1.175
    113

    Jeetje wat een verhaal. Kan me goed voorstellen dat je na die hele rompslomp een mental breakdown kunt krijgen. Iedere keer die spanning, op een gegeven moment fluit je lichaam je terug. Even goed voor jezelf zorgen nu, dan komt de rest vanzelf wel! En ja ik weet dat is makkelijker gezegd dan gedaan
     
    Jolien1991 vindt dit leuk.
  18. Mama to B

    Mama to B Fanatiek lid

    22 sep 2015
    1.408
    1.175
    113
    Mijn lichaam houd me ook echt weer voor de gek dit keer.

    1dpo t/m 4dpo: witte crème afscheiding, verder niks
    5dpo: slijmerige afscheiding, steekjes links en recht lies (gedachte; verlate eisprong?) rommelende darmen.
    6dpo: slijmerige afscheiding, aanhoudende steekjes, liespijn.
    7dpo: slijmerige afscheiding, spierpijn liezen, steekjes links, rechts, midden, roze verlies na seks (weer twijfel over verlate eisprong)
    8dpo: veel crème afscheiding, hevige spierpijn liezen, steekjes en krampjes in de avond, beginnende pijn onderrug.
    9dpo: waterige afscheiding, spierpijn liezen is weg, nu trekkend gevoel, ongikrampjes, lage rugpijn uitstralend naar bil, rommelde darmen, winderig.
    10dpo: waterige afscheiding, spierpijn liezen is weg, nu trekkend beurs gevoel, ongikrampjes, lage rugpijn uitstralend naar bil, rommelde darmen.
    11dpo: opgestaan met droge ogen, neus en lippen. Diarree. Last van steekjes en krampjes. Lage rugpijn. Pijnsteek in mijn bil. S avonds juist weer obstipatie en rommelende darmen: S avonds weer droge ogen en vroeg moe. Oja al een paar dagen extreem duizelig bij opstaan (heb ik altijd voor menstruatie, dus niks nieuws)
    12dpo: Negatieve test. Op zich vrij rustig gevoel. Lichte menstruatie krampen. Liespijntjes. Erge lage rugpijn. Dorst/droge mond en lippen. Savonds moe. Hele dag koude rillingen (gevoel van ziek worden). Rommelde darmen. Slijmerige afscheiding, zoals in vruchtbare dagen (meestal voor aankomende menstruatie).
    13dpo: diarree. Trekkend gevoel onderbuik naar liezen en bil. Rommelde darmen. Hele lage rugpijn. Moe opgestaan, koude rillingen, gevoel dat ik ziek ga worden. Viel me ineens op dat me borsten nog geen pijn doen deze ronde, alleen zo nu en dan spierpijn gevoel aan de zijkanten.
     
  19. Palmpje

    Palmpje VIP lid

    8 jul 2017
    8.603
    6.567
    113
    Vrouw
    Op 5 december heb ik een 5 daagse embryo teruggeplaatst gekregen dus ik heb alles vanaf 5 DPO genoteerd.

    5 DPO - Lichte krampen onderin mijn buik

    6 DPO - In de middag ineens flinke krampen, was na een paar minuten alweer over. Later op de dag last van maagzuur. Prikkende tepels. Enorm emotioneel, nóg meer dan anders..

    7 DPO - Als ik mijn zoontje optil dan voel ik wat steekjes in mijn baarmoeder/achter m’n schaambot. Overdag redelijk veel last van hoofdpijn. In de avond echt flinke krampen en zwaar gevoel in mijn bovenbenen en zeurderige pijn onderin mijn rug.

    8 DPO - In de middag wezen winkelen en voelde tijdens het lopen een trekkerig gevoel richting mijn liezen, ook een druk van onder en steekjes. Ook weer een zeurderige pijn in mijn onderrug. Einde van de middag flink veel last van maagzuur en de pijn aan onderrug is veel erger geworden.

    9 DPO - In de ochtend af en toe lichte krampjes en lichte hoofpijn, mag geen naam hebben. In de middag een lichte druk op mijn baarmoeder, niet echt kramp te noemen, beetje maagzuur en af en toe brandende en jeukende tepels. Namiddag weer last van zeurderige rugpijn en die druk/lichte krampjes baarmoeder, dat laatste is bijna constant aanwezig.

    10 DPO - Heel de dag weer die zeurende pijn in onderrug en constant een lichte druk op baarmoeder en af en toe hele lichte krampen. Maagzuur. Af en toe prikkende tepels.

    11 DPO - Ochtend en middag af en toe lichte krampjes en soms even wat heviger. Af en toe steken aan de zijkant van m’n borsten en prikkende tepels. In de avond zijn de krampjes wat minder, wel flink last van lage rugpijn.

    12 DPO - Vanmiddag enorm veel last van lage rugpijn. Constante druk op baarmoeder en zwaar gevoel in bovenbenen. In de avond af en toe lichte krampjes. Emotioneel.

    13 DPO - In de ochtend getest en negatief. De gehele dag lichte krampjes en nog steeds lage rugpijn. Maar allemaal minder dan andere dagen. Dus waarschijnlijk allemaal één grote mindfuck! Heb geen hoop meer..

    14 DPO - Weer negatief getest. Ben er klaar mee. Gestopt met de hormonen, laat de menstruatie maar komen!
     
  20. Mama to B

    Mama to B Fanatiek lid

    22 sep 2015
    1.408
    1.175
    113
    1dpo t/m 4dpo: witte crème afscheiding, verder niks
    5dpo: slijmerige afscheiding, steekjes links en recht lies (gedachte; verlate eisprong?) rommelende darmen.
    6dpo: slijmerige afscheiding, aanhoudende steekjes, liespijn.
    7dpo: slijmerige afscheiding, spierpijn liezen, steekjes links, rechts, midden, roze verlies na seks (weer twijfel over verlate eisprong)
    8dpo: veel crème afscheiding, hevige spierpijn liezen, steekjes en krampjes in de avond, beginnende pijn onderrug.
    9dpo: waterige afscheiding, spierpijn liezen is weg, nu trekkend gevoel, ongikrampjes, lage rugpijn uitstralend naar bil, rommelde darmen, winderig.
    10dpo: waterige afscheiding, spierpijn liezen is weg, nu trekkend beurs gevoel, ongikrampjes, lage rugpijn uitstralend naar bil, rommelde darmen.
    11dpo: opgestaan met droge ogen, neus en lippen. Diarree. Last van steekjes en krampjes. Lage rugpijn. Pijnsteek in mijn bil. S avonds juist weer obstipatie en rommelende darmen: S avonds weer droge ogen en vroeg moe. Oja al een paar dagen extreem duizelig bij opstaan (heb ik altijd voor menstruatie, dus niks nieuws)
    12dpo: Negatieve test. Op zich vrij rustig gevoel. Lichte menstruatie krampen. Liespijntjes. Erge lage rugpijn. Dorst/droge mond en lippen. Savonds moe. Hele dag koude rillingen (gevoel van ziek worden). Rommelde darmen. Slijmerige afscheiding, zoals in vruchtbare dagen (meestal voor aankomende menstruatie).
    13dpo: diarree. Trekkend gevoel onderbuik naar liezen en bil. Rommelde darmen. Hele lage rugpijn. Moe opgestaan, koude rillingen, gevoel dat ik ziek ga worden. Viel me ineens op dat me borsten nog geen pijn doen deze ronde, alleen zo nu en dan spierpijn gevoel aan de zijkanten.
    14dpo: na het föhnen ineens veel haaruitval. Trillerig, geen honger. Af en toe nog gevoelige baarmoeder. Lage rugpijn. Dorst. Chagrijnig, ik moet ongesteld worden en ben mezelf lastig gevoel.

    Waarschijnlijk mijn ei ook niet helemaal goed berekend, morgenvroeg weer testen en anders menstruatie afwachten.
     

Deel Deze Pagina