Het alle meningen over botox, fillers en plastische chirurgie topic ;-)

Discussie in 'De lounge' gestart door MamavanLieverd, 7 jan 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Zwierezwaai

    Zwierezwaai Niet meer actief

    Wat vervelend. Hopelijk heeft hij er niet te veel last van
     
  2. suus1983

    suus1983 VIP lid

    10 okt 2006
    47.710
    32.571
    113
    Bekijk bijlage 638569
    Ja hij wil zelf het liefste morgen beginnen, hij vindt het echt vreselijk dat hij zo'n raar gebit heeft.
    En mijn jongste begint nu ook. Zijn gebit ziet er nu uit als op de bijlage. Pff (en dat is nog niks vergeleken bij de oudste). Snap er niks van, man en ik hebben beiden een kaarsrecht gebit.
     
  3. Zwierezwaai

    Zwierezwaai Niet meer actief

    Oh wat gek zeg, dat je jongste ook begint. Dan verwacht je iets erfelijks en dan heb je zelf helemaal niets.
     
  4. suus1983

    suus1983 VIP lid

    10 okt 2006
    47.710
    32.571
    113
    Ja precies. We dachten altijd dat het aan de manier van ademhalen van de oudste lag, maar waarschijnlijk toch niet dus. Gelukkig kunnen ze tegenwoordig heel veel en maar maximaal verzekerd komend jaar.
     
  5. GossipGirlxoxo

    GossipGirlxoxo VIP lid

    7 okt 2019
    22.123
    32.348
    113
    Ik ben trouwens al 3 jaar bezig met botox in mijn frons maar die was zo diep (ook door de pijn en zorgen vermoed ik want na mijn verkeersongeluk begon de ellende en werd steeds erger) maar de lijntjes zijn nog altijd licht zichtbaar. Ze worden alleen niet meer dieper nu. Een filler erin om het helemaal glad te krijgen hoeft van mij ook niet want dat fijne lijntje stoor ik me dan weer niet aan. Ik hoef geen glad gezicht maar wat minder diepe rimpels vind ik fijn. Nadeel vind ik wel dat sinds ik begonnen ben andere rimpels nu ook sneller beginnen te komen zoals rond mijn ogen. Doordat je bepaalde gezichtsspieren niet meer gebruikt ga je andere meer gebruiken. Zo heb ik nadat ik begonnen ben met botox wat kraaienpootjes of te wel lach rimpels gekregen. Ook fijne lijntjes maar die benadrukken mijn vrolijkheid en niet mijn zorgen of pijn dus bij die heb ik weer totaal niet de behoefte ze weg te werken.
    De jukbeenderen trent begrijp ik nog steeds niet, dat vind ik dan weer typisch een ingreep die iedereen hetzelfde gezicht geeft.
    Voorbeeld van wat heb je gedaan vind ik Gaby Blaazer, vond haar echt een van de mooiste vrouwen van Nederland en nu vind ik haar lijken op heel veel andere vrouwen in Nederland. Minder mooi en zo een standaard botox koppie. Dat is voor mij echt een voorbeeld van waar ben je aan begonnen je was al perfect!!
     
  6. GossipGirlxoxo

    GossipGirlxoxo VIP lid

    7 okt 2019
    22.123
    32.348
    113
    Zijn er hier dames die op volwasen leeftijd nog een beugel hebben genomen? Ik twijfel namelijk gigantisch. Ik heb een flinke overbeet (door duimen tot mijn 25e ja je leest het goed :oops:) na het stoppen met duimen is de spleet tussen mijn voortanden volledig verdwenen maar die overbeet nooit. Nu zie je mijn boventanden amper als ik praat (misschien door de overbijt) maar zou een recht gebit toch wel echt mooi vinden, eventueel wat facings daarna voor de witte hollywood smile.
     
    DN2017 vindt dit leuk.
  7. suus1983

    suus1983 VIP lid

    10 okt 2006
    47.710
    32.571
    113
    Ik.niet dus, maar ik weet dat de ortho van zoon ook met doorzichtige beugels werkt. Heb je er al wel eens naar laten kijken? Mijn moeder heeft een paar jaar geleden nog geïnformeerd, maar zij had dan een kaakoperatie nodig.
    En dat witte... smaken verschillen haha, maar dat is wel echt nep zeg maar.
     
  8. GossipGirlxoxo

    GossipGirlxoxo VIP lid

    7 okt 2019
    22.123
    32.348
    113
    Ja dat witte is de laatste stap maar ben stiekem wel jaloers hoor op die kaarsrechte witte gebitjes, zie ze steeds vaker.
    Ik heb vorige week een ortho gevonden die met die doorzichtige bitjes werkt. Elke maand een andere las ik. Ik moet nog een afspraak maken om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Mijn tandarts is anti hollywood smile. Die wil zoon ook niet doorverwijzen naar een Ortho terwijl 1 voortand niet helemaal recht staat. Hij wil het zelf wel trouwens dus gaan daar dit jaar toch achteraan.
     
  9. Maan14

    Maan14 Niet meer actief


    Mijn tanten heeft er een op volwassen leeftijd gehad. Nu 10 jaar later staan ze niet meer zo mooi ondanks het draadje zijn ze ver terug gaan staan.
     
    GossipGirlxoxo vindt dit leuk.
  10. suus1983

    suus1983 VIP lid

    10 okt 2006
    47.710
    32.571
    113
    Doorverwijzing is niet nodig he? Je kunt zelf contact opnemen voor je zoon. Heb ik ook gedaan.
    Slimme tandarts verder trouwens ;).

    Zonder lullig te doen, maar ik vind dit soort ontwikkelingen juist eng, niet dat je een recht gebit wil, maar dat witte en dat je aangeeft het steeds vaker te zien. Het lijkt wel alsof het almaar beter en mooier moet, vind dat altijd zo jammer. Als iedereen gewoon tevreden was met zijn natuurlijk gele tandjes, dan was dit ook nooit een issue.
    En zou ik normaal nooit zo zeggen hoor, jouw gebit, maar in dit topic moet het kunnen toch?
     
    baby90, Zwierezwaai, MinnieMouse94 en 2 anderen vinden dit leuk.
  11. GossipGirlxoxo

    GossipGirlxoxo VIP lid

    7 okt 2019
    22.123
    32.348
    113
    Oh joh, vat dit helemaal niet negatief op hoor. Ik zie het als een verschil in smaak! En van jou kan ik ook net even wat meer hebben als andere leden, dat scheelt ook wel weer.
     
    suus1983 vindt dit leuk.
  12. suus1983

    suus1983 VIP lid

    10 okt 2006
    47.710
    32.571
    113
    Gelukkig, daar hoopte ik op. Weet dat we soms totaal anders over dingen denken, maar dat dat gelukkig ook gezegd kan worden.
     
    Iertje81 en GossipGirlxoxo vinden dit leuk.
  13. Maan14

    Maan14 Niet meer actief

    Ik heb als kind een beugel gehad puur cosmetische hij was er ook snel weer uit want ik vond het pijn doen en blaren geven. Al mijn tanden staan kaars recht alleen zit er een spleetje tussen mijn voortanden.
     
  14. Loesje1988

    Loesje1988 Fanatiek lid

    24 nov 2019
    1.525
    1.563
    113
    Vrouw
    Was is op oudere leeftijd?ik heb mijn beugel laten zetten toen ik bijna 30 werd, afgelopen mei mocht ie er al uit,na anderhalf jaar. Ik had boven witte plaatjes, en beneden gewoon ijzer want die witte zijn een stuk kwetsbaarder. Ik drink geen alcohol,koolzuur en koffie en thee en ik had geen verkleuringen van de beugel hierdoor. Mijn tanden zijn mooi natuurlijk wit,ondanks dat ik wel 15 jaar gerookt heb.
     
    GossipGirlxoxo vindt dit leuk.
  15. Anakin

    Anakin VIP lid

    17 mrt 2006
    6.694
    301
    83
    Ik ben van mening dat iedereen het lekker zelf mag weten.
    Zelf zou ik niet zo gauw rotzooi in mijn gezicht laten spuiten, maar ja, ieder zijn ding.
    Ik vind het jammer dat vrouwen wel steeds meer op elkaar gaan lijken met al die spullen in hun gezicht.

    Wat ik wel opvallend vind in het andere topic is dat sommige mannen het blijkbaar nodig vinden voor hun vrouw.
    Ik lees opmerkingen als "ik mag nieuwe borsten van mijn man" en "mijn man vindt het tijd dat mijn lippen weer gedaan worden".... Daar gaan dus al mijn haren van overeind staan, ik zou dat soort bemoeienis niet accepteren van mijn man en al helemaal geen toestemming nodig hebben voor een paar nieuwe borsten ;0
     
    YellowEyes, Whoopy, mamavanmimi en 9 anderen vinden dit leuk.
  16. maartje84

    maartje84 VIP lid

    8 okt 2008
    12.702
    4.199
    113
    Punnikexpert
    Import ergens
    hahhahahahaha dit!!

    Ik had zin om veilig thuis voor die vrouw te bellen. What the fu....
    :|:|:|:|

    Mijn man had nieuwe tanden mogen kopen, nadat hij de oude van de vloer had mogen rapen! Is zo’n man helemaal besodemieterd??

    (Zei de vrouw die regelmatig tegen manlief zegt dat hij ff zijn nek en irritante rugharen (yak) mag gaan weghalen, maaaaaaaar dat voelt voor mij wel 1000000.0000000 x anders dan een man die opdracht geeft aan zijn vrouw om haar te laten verbouwen.

    Zelf ben ik niet helemaal vies van plastisch chirurgie: ben gelaserd en heb een BWC gehad en nu ik door dat andere topic weet van traangootfillers.... hahahahaha wie weet ooit. Net als ooit oogleden laten liften. Maar nu nog lang niet!! :)
     
    RobinBird, DN2017 en Anakin vinden dit leuk.
  17. hummeltje5

    hummeltje5 VIP lid

    28 dec 2014
    21.457
    13.054
    113
    Vrouw
    Noord- Holland
    Gezien de topic-titel zeg ik alvast: waar is de popcorn? :D

    Maar om mijn mening hierover te geven: plastische chirurgie vind ik nuttig in de gevallen van mensen met brandwonden en meer van dit soort gevallen waarbij iedereen denk ik de logica wel kan snappen.
    Plastische chirurgie omdat je bijv. een Braziliaan bent met een grote ass, en gewoon een nog grotere ass wilt hebben, slaat naar m.i. kant noch wal en hoeft wat mij betreft dus niet.
    Maar last heb ik niet van mensen die dit doen, dus wakker liggen doe ik er niet van.

    Mensen met opgespoten lippen etc. vind ik niet mooi (understatement). Ik hou niet zo van veranderingen in gezichten. Moest al wennen toen m'n moeder een ander kunstgebit kreeg en haar tanden ineens anders stonden :roflmao:

    Zelf ben ik ook niet van het type ''ik spuit er wat in want ik ben niet tevreden met m'n spiegelbeeld''.
    Enige wat me soms opvalt is de verticale denkrimpel tussen m'n ogen. Vroeger op de basisschool riep iedereen al dat ik boos keek, terwijl ik helemaal niet boos was.
    Zo nu en dan denk ik daar nog eens aan terug en vraag ik mezelf af of ik er ooit wat aan ga laten doen, maar dat laatste vraag ik me al jaren af over m'n "Madonna-pukkel" en daar heb ik tot op de dag van vandaag ook nog niks aan laten doen, dus ergens met Sint Juttemis zal het er wel een keertje van komen denk ik zo ;) :p
     
  18. Loveloes

    Loveloes Niet meer actief

    Eerlijk? Als het medisch gezien nodig is oké!
    Maar verder vind ik het be-lach-e-lijk
     
    citroenrasp vindt dit leuk.
  19. ellessinia

    ellessinia Actief lid

    13 nov 2014
    498
    477
    63

    Wat je zegt over dat je op andere plekken rimpels krijgt klopt wel, had ik ook nadat ik een dosis in mijn frons had laten spuiten. Ik heb een vrij mimisch gezicht en die spieren moeten toch ergens hun energie kwijt . Ik heb toen de dosis gehalveerd en dat scheelt. Nu blijft er beweging in.
     
    GossipGirlxoxo vindt dit leuk.
  20. vinorosso

    vinorosso Bekend lid

    12 okt 2015
    798
    472
    63
    Vrouw
    Geen probleem hoor. Ik vind volle borsten mooi, heb dat altijd gevonden en ik heb zelf ook nooit te klagen gehad. Dus toen ik na mijn bevalling niks over had, heb ik een de borstvergroting/ opvulling gedaan. Verder had ik geen angst om verlaten te worden door mijn vriend of om niet aantrekkelijk gevonden te worden door wildvreemden. Zoiets doe je voor jezelf. Tenminste dat deed ik. :)
     
    Ange84 en Nina Sanders vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina