Buggy vliegveld

Discussie in 'Vakantie en vrije tijd' gestart door Pinkflower, 8 jan 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Iertje81

    Iertje81 VIP lid

    31 dec 2015
    17.663
    33.032
    113
    Je kinderen zijn bijna 4 en moeten dan nog in een buggy?
    Ik moet even nadenken hoe ik dit ga zeggen want ik bedoel het niet naar of zo, maar heb wel een aantal vragen ;)
    Hoe ga je dit dan doen met je koffers voor iedereen en nog 2 buggy’s erbij? Lopen ze normaliter dan alleen kleine stukjes? En je geeft aan dat je een paar stoppen gaat maken tussendoor op de luchthaven; hebben ze dat dan nog nodig? Ben je niet bang dat als je buggy’s mee gaat nemen dat ze dan een beetje lui worden?
    Ik ben echt oprecht benieuwd want ik verbaas me erover. Mijn dochter liep toen ze drie was gewoon mee met ons hoor op Schiphol. En we moesten helemaal naar gate D59 (of zoiets; in ieder geval de verste vanaf het begin) lopen.
     
  2. Pinkflower

    Pinkflower Fanatiek lid

    11 apr 2014
    1.051
    62
    48
    Eikeboompje; ik denk niet dat loopfietsjes zijn toegestaan op luchthavens ;)

    Iertje; ik denk niet dat ze lui worden van buggygebruik op een luchthaven. De rest van de vakantie zullen ze vast (grotendeels) lopen. Het gaat mij puur om het praktische gedeelte van eventueel buggy gebruik qua moeheid / late vluchten.
    2 buggy's en koffers lijken mij onhandig, vandaar de vraag naar ervaringen.
    Geen idee of ze tussenstops nodig hebben. Zou er qua extra tijd wel rekening mee houden voor mocht het nodig zijn.

    Maar we zijn er ondertussen over uit dat we geen buggy's aanschaffen voor een vliegvakantie. Lopen komt vast goed. Een Trunki zou een optie kunnen zijn; we moeten toch nog koffers voor ze aanschaffen.
     
  3. Novi

    Novi Niet meer actief

    Een buggy zou ik op die leeftijd niet meenemen. Zó ver lopen naar de gate is het niet. En daar aan gekomen kun je rustig zitten. Ik denk dat het voor hun ook een hele beleving is en dat ze de vermoeidheid echt niet voelen op dat moment. Later in het vliegtuig misschien wel, maar goed dan kunnen ze daar prima slapen.
     
  4. zigzag

    zigzag Fanatiek lid

    21 okt 2015
    1.925
    666
    113
    Vrouw
    Wij hebben een originele Trunki en dat ding is geregeld meegegaan :) Volgende maand vliegen we weer en ook dit keer nemen we hem mee. Zoontje is inmiddels te oud/groot om erop te zitten maar "sleept" er rustig zelf mee. En als hij niet meer wil klik ik de strap vast en draag ik hem als handtas zeg maar.
    Ik vind de Trunki nu vooral handig om de strandspulletjes die je nooit helemaal zandvrij krijgt in te doen. Op die manier is het gescheiden van onze kleding etc. Wij reizen namelijk 9 van de 10 keer alleen met handbagage: 1 klein rolkoffer voor ons tweeën, dus dat koffer zit doorgaans goed vol en de strandspullen (zandvormpjes, gietertje, emmer) wegen dan wel haast niks maar nemen wel behoorlijk wat ruimte in vandaar dat die in de Trunki gaan.
     
  5. Pinkflower

    Pinkflower Fanatiek lid

    11 apr 2014
    1.051
    62
    48
    Bedankt voor de reacties.
    We gaan eens kijken waar de (vlieg)reis naar toe gaat.
     

Deel Deze Pagina