1 t/m 15 maart 2020

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door KleineLai, 23 jun 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. DoeEenGok

    DoeEenGok Lid

    23 jun 2019
    51
    38
    18
    Vrouw
    Ja was een erg heftige periode. Ja ben er net achter dat ik weer zwanger ben.
    Nooit verwacht dat het ronde 1 al raak zou zijn. We zijn er totaaaaal niet mee bezig geweest.

    heb vandaag me eerste echo gehad bij gynaecoloog en er is gelukkig wat te zien maar nog te pril voor een vruchtje.

    ben ook erg in spanning of het goed zal gaan, laten we maar van het beste uitgaan.
     
  2. Wens84

    Wens84 Fanatiek lid

    2 mrt 2016
    1.534
    1.532
    113
    Ja enorm leuk die babyshower. Had het totaal niet verwacht. En zoveel leuke dingen gehad.
    Met mijn schoonzus zou ik die avond ook naar een theater show gaan van Jim Bakkum. Nu had ze voor de babyshower het boek dadoe gekocht van Jim. Boek ging dus savonds mee naar het theater en hij is getekend met veel liefs :D:D zo'n origineel cadeau.

    Ja namen zijn echt lastig he :eek: had ikbij onze meid helemaal.niet maar nu :rolleyes: denk ook dat we het bij deze ene naam houden. Kunnen echt op niets anders komen wat we allebei leuk vinden :roflmao: ook heel lang gedacht dat er hier geen naam zou zijn voor de geboorte hoor, je moet hem alleen net ff tegenkomen ;)
     
  3. Wens84

    Wens84 Fanatiek lid

    2 mrt 2016
    1.534
    1.532
    113
    Ik ga keihard duimen voor jullie.

    Dikke knuffel xx
     
  4. Yelly

    Yelly Bekend lid

    26 jun 2019
    647
    575
    93
    @betties
    Fijn dat de echo goed was. Hopelijk draait bib braaf.

    @Wens84
    Wat leuk dat je zo verrast bent

    @DoeEenGok
    Spannend joh, ik wens je zó een gezonde bib en goede zwangerschap!

    @Orangeapple
    Bij de oudste hadden we, toen ik ging bevallen nog steeds geen jongensnaam. ML zei laconiek: Dan doen we met als de royals, we hebben nog 3 dagen:roflmao:

    Hier gaat het momenteel heel moeizaam.
    Ik doe thuismonitoring qua ctg maar vind het heel moeilijk dat ik de baby niet voel.
    Gisteren uitgebreid besproken met de gynaecoloog. Volgende week opnieuw de GTT. Week erop weer een echo.
    Bovendien ligt één van mn ouders sinds een week op de IC en rijd ik daar nu elke dag 2 x heen. Dat, icm de bib, de misselijkheid en verdrietige kinderen...:(
     
  5. Wens84

    Wens84 Fanatiek lid

    2 mrt 2016
    1.534
    1.532
    113
    Jeetje naar dat je de baby niet voelt. Zou daar ook heel onzeker van worden :(
    Wat heftig van je vader of moeder:cry: heel veel.sterkte, snap heel goed dat dat veel.stress geeft. Dikke knuffel
     
  6. betties

    betties Fanatiek lid

    24 feb 2011
    1.954
    168
    63
    Heftige tijden voor jou en je familie. Sterkte!
     
  7. betties

    betties Fanatiek lid

    24 feb 2011
    1.954
    168
    63
    OMG in mijn onderschrift zie ik nu ineens staan: nog 50 dagen te gaan. Dat is wel snel! Al denk ik (hoop ik) dat ik die 50 niet eens ga redden. Kan me zo niet voorstellen nog dat er straks een kleine frummel bij is hier... Ik ga nu toch maar snel echt iets aan dat kamertje doen. Heb een eerste wasje gedaan en wel drie hele luiers gestreken haha. Vanavond komt de kraam dus ik moet toch maar zorgen dat het er een beetje uitziet, is nu een volgepropt kamertje met van alles en nog wat...oeps. Muziekje aan en gaan dan maar!
     
    Wens84 vindt dit leuk.
  8. Wens84

    Wens84 Fanatiek lid

    2 mrt 2016
    1.534
    1.532
    113
    Bedankt he.... schrik me kapot.... nog maar 50 dagen :eek::eek::eek: hahahahaha

    Krijg het nu toch wel een beetje op mijn zenuwen hahahaha. Hier staat nog niets. Man is nu in de badkamer bezig om wat af te maken en daarna gaat hij onze slaapkamer doen. Moet geschilderd worden (hij is zelf schilder dus gaat wel vlot gelukkig) pas in het voorjaar/zomer kunnen we een kamer bijmaken. Dus eerst bij ons. Maar ja kan nu nog niets neer gaan zetten want dat staat dan in de weg als hij bezig gaat :cool::cool: nu dus heel ongeduldig afwachten tot hij klaar is en ik het wiegje op kan halen bij schoonzus en een kast/commode kan gaan halen en eindelijk alles op kan gaan bergen :roflmao:

    Wel vd week luiers besteld en billendoekjes en rompers dus dat hebben we vast hahahha.

    Nu nog even inspecteren wat we prexies aan flesjes en dergelijke hebben en wat ik nog moet gaan shoppen :D
     
    betties vindt dit leuk.
  9. betties

    betties Fanatiek lid

    24 feb 2011
    1.954
    168
    63
    Gek hoe dat werkt hé? Ineens het idee dat je van alles moet. Terwijl het eigenlijk zo klaar kan zijn. En wat leuk, wij lopen exact gelijk!
     
  10. Wens84

    Wens84 Fanatiek lid

    2 mrt 2016
    1.534
    1.532
    113
    Ja ineens slaat het in he :roflmao: ja grappig zelfde uitgerekende datum. Ben wel benieuwd hoor hoe het uiteindelijk allemaal gaat en wie wanneer bevalt.

    Straks eerst weer een B12 injectje halen en dan moet ik nog naar het ZH voor een gesprek over mijn bevalplan vermoed ik.
    Verder ga ik eindelijk weer eens een dagje relaxen, sinds ik zwanber ben niet meer naar de sauna geweest en ben er zo aan toe. Vorige week dus eerst even aan de gyn gevraagd of ik mocht gaan en gelijk gereserveerd. Ook een zwangerachapsmassage erbij gereserveerd dus heb er enorm veel zin in. Echt even ontspannen :oops::oops:
     
  11. betties

    betties Fanatiek lid

    24 feb 2011
    1.954
    168
    63
    @Wens84 wat heerlijk! Ik ben ook sauna fan maar ga nu niet. Terwijl ik net voor mijn verjaardag voor een enorm bedrag aan binnen had gehad (achteraf die dag zwanger geworden). Geniet er lekker van!
     
  12. betties

    betties Fanatiek lid

    24 feb 2011
    1.954
    168
    63
    Gister intake gehad met onze kraamhulp. Oudste zoon was er deels bij en zit nu vol vragen over dingen die hij hoorde. Vliezen breken, met een po op bed wassen haha. Ja die moet ik even wat meer gaan vertellen over hoe een bevalling gaat (hij is 11). Kraamverzorgster was heel aardig, voelt wel goed. Maar ook weer zo vreemd dat als we haar weer terugzien (hopelijk over een week of 5/6) ik dan een baby heb.
     
  13. Yelly

    Yelly Bekend lid

    26 jun 2019
    647
    575
    93
    @betties
    Met een po op bed wassen? Nu ben ik ook benieuwd :).
    Hoort dat bij thuisbevallen?
     
  14. betties

    betties Fanatiek lid

    24 feb 2011
    1.954
    168
    63
    @Yelly, dat kwam gister ter sprake omdat ik bij beide bevallingen flauwgevallen ben toen ik wilde gaan douchen na de bevalling. Toen moest ik op zich ook een trap af, inmiddels liggen we op dezelfde verdieping als de badkamer. Maar de kraam gaf aan dat eventueel op bed wassen een betere optie zou zijn. Dan is het blijkbaar handig als ze een po onder mij schuift, zodat je wat omhoog zit en water wordt opgevangen etc. Ja joepie, ik kijk er nu al naar uit. Maar ik bestel dus het hele kraampakket bij de thuiszorg, daar zit ook een douchekruk en een po bij.
     
  15. Amer

    Amer Actief lid

    4 jul 2019
    185
    149
    43
    Vrouw
    Dames, wat een berichten hier weer! Gezellig :) al waren alle berichten met leuk nieuws natuurlijk...

    Hier in elk geval rust omdat mn vervangster gevonden is. Maandag eerste overdracht. Nog 6 werkdagen voor de boeg en dan met de beentjes omhoog. Mn werkdagen heb ik nu al ingekort tot 15u, zodat ik thuis even kan liggen, slapen, bekkenoefeningen doen, eten kan voorbereiden voor ik de kids ophaal. Als ik teveel doe heb ik echt pcm nodig om de avond door te komen dus korter werken helpt me enorm.

    kinkhoest prik ging hier soepel. Wel een week last gehad van mn bovenarm spier, maar ja, dat hoort erbij, daar prikken ze immers in. Die spierpijn is me een kindje die niet voor zijn/haar leven vecht vanwege kinkhoest meer dan waard!

    heb de eerste babywas inmiddels gedraaid. De was met genderneutrale kleurtjes. De jongens dan wel meisjesbak mag de kraamzorg gaan wassen na de bevalling. Verder gaat manlief het weekend van 8 februari een nieuwe kast maken op de overloop zodat alle handdoeken en badkamervoorraad, medicijnen etc, wat nu opgeslagen staat op de babykamer, daar weer heen kunnen. De oude overloopkast is nl kledingkast van beeb geworden. Verder moeten er dan nog plankjes opgehangen worden en gordijnrails. Ik moet/wil nog wat mandjes naaien, maar heb er wel vertrouwen in dat het op tijd afkomt.

    morgen gaan we naar franeker om een nieuwe auto te bekijken. Wil nl graag een auto met 3 isofix aansluitingen achterin. Via een ‘mannetje’ nu ons oog laten vallen op een peugot 5008.

    verder is onze oudste begonnen op de basisschool en ze vindt het gelukkig fantastisch! Jongste mist zn zus ip het kdv lang niet zo erg als we verwacht hadden. Hij was nl behoorlijk op haar gericht altijd, maar heeft er op de eerste keer na, nooit een probleem van gemaakt. Hij vindt ht wel een probleem dat hij niet op school mag blijven als hij mee gaat zus wegbrengen, hihi!

    geboortekaartje, goed punt, die moeten we nog schetsen... gaan we zondag maar ff mee bezig.
    Hebben inmiddels ook een nieuw bed gekcoht, want we sliepen nog op 140... nu lekker 180.

    goed, ik ga dochter van de BSO halen en zoon van KDV. Succes dames, gauw allemaal verlof en naar die bevalling toeleven!! En sterkte met de hobbels die sommigen van ons tegenkomen. X
     

    Bijgevoegde bestanden:

  16. betties

    betties Fanatiek lid

    24 feb 2011
    1.954
    168
    63
    Klinkt goed @Amer, lekker bezig met nog heel wat op de planning.

    Ik heb net een acupunctuur sessie gehad. Blijft toch altijd maar een beetje wazig. Ach het was in elk geval een uurtje liggen met je ogen dicht haha. Af toe wel een gekke sensatie in je lijf en ik kreeg het heel benauwd, maar ja ook op mijn rug met af en toe een drukke bib. Ook zo'n stinkkaars mee voor thuis. Dat wordt lachen.
     
  17. Naomi16

    Naomi16 Lid

    18 jan 2020
    53
    32
    18
    Vrouw
    Hai!
    een beetje laat misschien, heb me zo vermaakt met het gênante/memorabele bevallingsverhalen topic! Toen ik dit topic ook nog zag maar een account gemaakt.

    Ik ben 11 maart uitgerekend van mijn 2e dochter :)
    Tot nu toe gaat alles super goed, beter zelfs dan de eerste keer. Wel soms wat panischer, heb al zeker 5-6 keer de vk gebeld voor niets. Ze is eergister ook van stuit goed gedraaid. En op het moment houd ze me wakker.. geen idee wat ze daar aan het doen is, maar comfortabel voelt het niet xD
     
  18. betties

    betties Fanatiek lid

    24 feb 2011
    1.954
    168
    63
    @Wens84 hoe was je saunadagje?
     
  19. Maan92

    Maan92 Actief lid

    8 dec 2016
    192
    95
    28
    @betties en begreep je zoon de uitleg een beetje? Ik kan mij voorstellen dat hij er vragen hij heeft.

    @Amer fijn dat je vervanger er is. Goed bezig, het kamertje ziet er mooi uit!

    @Naomi16 welkom! En gefeliciteerd met de zwangerschap.
     
  20. Orangeapple

    Orangeapple Fanatiek lid

    29 aug 2016
    1.047
    379
    83
    @DoeEenGok ik wil je een goede zwangerschap toewensen! Ik duim voor je dat alles goed gaat.

    @Yelly jeetje dat is wel heftig zo bij elkaar. Veel sterkte!

    @Amer wat zijn jullie goed bezig! Lekker hoor.

    Haha @betties heerlijk hoe je erover praat :roflmao: hoe snel zou de beeb eigenlijk moeten draaien?!

    @Wens84 heerlijk zo'n dagje sauna! Normaal ben ik daar ook van, maar is er deze zwangerschap niet echt meer van gekomen.

    @Naomi16 welkom!

    Ik heb deze week mijn laatste werkdag gehad en ben nu dus (heerlijk) met verlof! Maar tot nu toe zijn de weken voorbij gevlogen en het besef dat er echt een baby bij gaat komen moet nu nog komen.. :eek: volgende week wil ik gaan schilderen in het kamertje, dan wordt het daarna hopelijk wat echter!
     

Deel Deze Pagina