Opvang kind voor wanneer deze ziek is

Discussie in 'Oppas en kinderopvang' gestart door Madelie, 17 jan 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Ukkie1

    Ukkie1 Fanatiek lid

    30 jun 2015
    4.687
    2.135
    113
    Hier werk Ik maandag dinsdag woensdag en m'n man maandag donderdag vrijdag. Alleen de maandag ja dus een eventueel probleem. Wij hebben. Geen back up dus bewust gekozen het zo te doen. Is er toch 1 op maandag ziek, mochten ze voorheen naar de gastouder met een zetpil, zolang 't geen spugen is oid. De oudste gaat sinds kort naar school dus ziek is ziek en dan moet 1 van ons thuisblijven. Allebei geen werk waarin 't makkelijk kan maar nood breekt wet!
     
  2. Bubblez

    Bubblez Niet meer actief

    Ik haal ze dan zelf op. Ik werk thuis.

    Ik zou echt oprecht niet weten wie ik dat moet laten doen. Gewoon niemand.
     
  3. brownielover

    brownielover VIP lid

    9 mrt 2009
    7.551
    2.536
    113
    Nederland
    Wij hebben het helaas niet makkelijk als 1 van onze kinderen ziek zijn. Bij mijn vorige werk kon ik gewoon thuis blijven maar nu (zorg) niet meer. Mijn vriend kan ook niet meer makkelijk vrij nemen sinds zijn baanwisseling. Mijn moeder werkt 4 dagen en andere oma wil niet oppassen als ze ziek zijn, want iedereen bij haar thuis is bang zelf ziek te worden. Gelukkig heb ik 1 goede vriendin die wel wil oppassen als ze kan. Daar ben ik haar ook enorm dankbaar voor.
     
  4. Liekje81

    Liekje81 VIP lid

    6 sep 2013
    18.635
    21.131
    113
    doktersassistente
    Zevenhoven
    Dochter is altijd 1 dag per week bij oma, nu een halve sinds ze op school is. Dus voor haar is dat net zo goed thuis. Er zijn meer mensen die ik vertrouw met mn zieke kind dan alleen mezelf.
     
    Shakes vindt dit leuk.
  5. G89

    G89 VIP lid

    18 sep 2008
    9.910
    1.188
    113
    Nederland
    Hier ook geen groot netwerk. Bij hoge nood kan ik mijn schoonmoeder vragen, maar aangezien ze met flinke rugklachten zit, is het met de jongste wel lastig.

    Ik werk door de weeks onder schooltijd en mijn man avonden/nachten, dus in theorie is mijn man thuis, maar als hij nachtdienst heeft gehad dan is hij pas om 06.00 thuis en dan nog de zorg voor zieke kinderen, is ook niet handig als je net nachtdienst hebt gehad.

    De oudste red zich wel en kan bij nood papa wakker maken, maar gelukkig mag de jongste wel ziek naar de gastouder en anders heb ik nog de optie op vanuit huis te werken, gelukkig.
     

Deel Deze Pagina