Help! Een penis

Discussie in 'De lounge' gestart door Warboel, 15 jan 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. humptydumpty

    humptydumpty Fanatiek lid

    9 apr 2014
    3.637
    1.193
    113
    Hahaha, tig jaar geleden was mijn man deze ene man! Was zwembad met zelfde soort indeling en hij was met z'n zoon (ouder en kind zwemmen) in het mannenhok en kleedde zich zonder nadenken gewoon daar om. Toen ik het later toevallig hoorde van zn zoon (zijn verhaal ging niet over omkleden, maar pas toen hij iets over papa en kind zwemmen vertelde snapte ik de onnozele indeling van de hokjes), heb ik wel tegen m'n man gezegd dat ie de volgende keer maar gewoon moet wachten op zo'n privehokje.

    Aan de ene kant vind ik het zelf totaal geen ramp en weet ik zeker dat de meeste kinderen er al helemaal geen moeite mee hebben. Ik snap nooit zo dat mensen denken dat kinderen geschokt zullen zijn door bloot. Voor hen is het vaak veel minder een ding dan voor volwassenen en als het al iets is dan is het vooral heel erg grappig. Ik weet 100% dat als mn jongste dochter er toen was, ze naar zn billen had gewezen en keihard had gelachen, omda tze blote billen nou eenmaal heel erg grappig vindt. Aan de andere kant om de volwassenen niet te storen, kun je ook een privehokje nemen, mits je geen uur hoeft te wachten.
     
  2. Lucia

    Lucia VIP lid

    6 sep 2005
    12.287
    6
    38
    Thuishulp
    België
    Oh nee hè.... mijn (best wel aantrekkelijke) baas doet aan waterpolo.
    Damn it.
     
    Emma86, Huismuisie en Evanesco vinden dit leuk.
  3. Joel1981

    Joel1981 Niet meer actief

    Dit verhaal.. prachtig geschreven! Mijn man vraagt waarom ik zo moet lachen :roflmao::roflmao::roflmao:

    De boze moeder vond echter dat hij zijn eenogige slang netjes verborgen moest houden voor in ieder geval de kleine kinderoogjes.

     
  4. Freijalove

    Freijalove Niet meer actief

    Nou dat ie 'erin' zat is bij mij ook 3 jaar geleden:confused:
     

Deel Deze Pagina