De eerste 100 dagen - gaat door!

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Poolvos, 12 dec 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Raggy81

    Raggy81 Fanatiek lid

    26 mrt 2017
    2.325
    1.411
    113
    Vrouw
    Bij mij helpt dat niet. Wellicht bij n ander wel hoor...
     
  2. Raggy81

    Raggy81 Fanatiek lid

    26 mrt 2017
    2.325
    1.411
    113
    Vrouw
    Sinds vanochtend heb ik een bult in mn hals... Schrok me rot. Hoop maar dat het een soort onderhuidse puist is...:oops:
     
  3. Magnolia29

    Magnolia29 VIP lid

    30 nov 2015
    11.394
    23.009
    113
    Vrouw
    Oh wat eng! Hoop het ook voor je, al kan zo'n pukkel ook enorm pijnlijk zijn :|
     
    Raggy81 vindt dit leuk.
  4. Magnolia29

    Magnolia29 VIP lid

    30 nov 2015
    11.394
    23.009
    113
    Vrouw
    Nu ik sinds woensdag na iedere voeding aan het kolven ben, is V echt verandert in een mopperkont. Lijkt wel alsof hij nu constant hongerig is, kan er amper tegen voeden/kolven :eek: Maar laat ook zien dat zijn lichaam nu eindelijk uit de spaarstand is en nu flink aan 't groeien is geslagen! Vandaag weer contact met de lk gehad, hoef nu niet meer na iedere voeding te kolven. Nog zo'n 3 a 4 x per dag. Donderdag gaan we hem wegen en vrijdag hebben we weer contact. Ben zo blij dat ik haar gebeld heb! :thumup:
     
    Poolvos, Mya, Angelmom1 en 3 anderen vinden dit leuk.
  5. Siepie85

    Siepie85 VIP lid

    8 nov 2013
    7.858
    7.805
    113
    Amsterdam
    Wat ontzettend fijn!! Heeft ie eindelijk z’n hongerprikkel ontdekt!!

    Ik was even een loedermoeder, T was echt aan het krijsen niet te troosten maar nog geen 2 uur geleden voeding gehad dus had echt zoiets van dat kan gewoon echt niet. Hij komt altijd om de 3 uur namelijk. Nou wel dus hè... en kreeg een flesje zodat ik E van de skiles kon halen nou m’n vriend moest bij maken totaal 180 opgedronken. Geen idee waarom maar hij had dus honger en niet zo’n beetje ook.
     
    Poolvos, Mya, ButterflyPassion en 2 anderen vinden dit leuk.
  6. Luna87

    Luna87 Fanatiek lid

    28 aug 2018
    1.060
    1.297
    113
    Vrouw
    We zijn weer thuis! Gisteren was dus hoogtepunt en het gaat nu langzaam beter. Ze meldt zich weer voor een flesje en kan weer lachen. Ze is nog wel benauwd, maar niet meer zoals gisteren. Nog een paar dagen rustig aan en dan hoop ik dat ze weer de oude, altijd vrolijke, glimlachende baby is

    Bedankt voor jullie berichtjes. Na al die nachten super slecht slapen kruip ik nu mijn bed in. Mijn man doet het laatste flesje en ik hoop dat ze zo rond 3uur komt voor een flesje.

    Het is echt fijn om hier veel herkenbare dingen te lezen en af en toe mee te schrijven! Een mooie waardevolle en vooral respectvolle groep!
     
    Kolibrie2, Poolvos, Mya en 8 anderen vinden dit leuk.
  7. Muisje458

    Muisje458 Niet meer actief

    Zo blij dat het beter gaat.
     
  8. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Hehe. Eindelijk bij gelezen. Vandaag enorm druk gehad met was wegwerken, boodschapjes doen, kindjes naar de opvang (jeeeeeeezus, voordat iedereen hier klaar is en de deur uit is, serieus. Hoe doen jullie dat? En ik zet nog wel alle tassen klaar, bereid het ontbijt al voor én zorg dat baby O al zn goede kleding aan heeft)..

    Vandaag dus voor het eerst beide kindjes opvang. Het ging hartstikke goed! Baby O nog steeds niet minder last van oogontsteking en zijn hoest is nasty. Maar even langs de HA deze week. G
    Broer O was ook nog even bij zijn broertje wezen kijken. Baby O had direct contact gezocht en gegiebeld naar zijn broer. ♡..

    De treinrit gister was drama. Even stakato: trein was uur vroeger vertrokken. Zonder info verschaffing. Konden we niet weten. Wtf. Hoe komen we in Nederland? ICE kunnen pakken. Maar geen plek. 2,5 u staan. Overstap duurde 1 uur ipv 10 min (hoe kan een trein die uur eerder vertrekt toch een uur vertraging op lopen?). Alle aansluitingen gemist in NL. Mega laat thuis dus.
    Gelukkig is mijn moeder met de kindjes naar ons huis gegaan. Maar was erg zonde van de dag. De hele dag was weg.
    Maar: och, mijn lieve jongen stond voor het raam te zwaaien en kwam naar me toe gerend: 'mamaaaaaaaaaaaaa.. jij bent míjn mama. Papa is míjn papa..' :cry: och wat had ik hem gemist. Baby O lag nog even mij mijn moeder maar vanaf het moment dat ie me zag; grote glimlach! :D we waren allemaal blij dat we weer thuis waren.

    Vandaag verder rustig aan gedaan en een paar exemplaren van de klapkratjes van de Hema gehaald. Die gekleurde, kennen jullie die? De speeltafel schiet al op. Dus dan nog leuk aankleden.

    Verder nog altijd inspiratie aan het opdoen voor onze muren eethoek. Wil eigenlijk verven én behang. Maar ik moet van mezelf een stapje terug doen en dingen 1 voor 1 aanpakken. Eerst de speelhoek dus. De rest komt later. Vinden jullie het leuk om af en toe interieur updates te krijgen?

    Verder gaat het hier goed. Volgende week weer werken!
     
    Kolibrie2, Poolvos, Mya en 7 anderen vinden dit leuk.
  9. Magnolia29

    Magnolia29 VIP lid

    30 nov 2015
    11.394
    23.009
    113
    Vrouw
    Wat fijn dat jullie weer thuis zijn! Hoop dat ze snel verder opknapt! En voor nu; slaap lekker ;) en vooral langggg :D
     
  10. BlauwBeertje

    BlauwBeertje Niet meer actief

    Helaas heeft vandaag het bezoekje van de ergotherapist ons niet echt wat opgeleverd. Ze vond het wel redelijk schrikbarend dat ik letterlijk de hele dag alleen maar bezig ben om B in slaap te krijgen en met hoe weinig hij slaapt. (No shit sherlock, daarom heb ik ook om hulp gevraagd) vandaag kwam ze met (nog) geen bruikbare tips alleen uitleg over hoe zij B als babytje ziet. Volgende week wilt ze zien hoe B en ik samen spelen en hoe ik hem wegleg en hoe hij erop reageert. Ik ben eens benieuwd.. hopelijk kunnen we dan echt gaan beginnen..

    aankomende donderdag weer mijn eerste werkdag. Kan niet wachten, eindelijk na al die weken even weer eens iets anders! Volgende week gaat manlief een weekje voor zijn werk naar Italie toe. Oh god, jullie raden het dus al. Absoluut geen zin in volgende week. :cry: Gelukkig dan wel weer 3 dagen werken. Dus dan mogen de opa’s en oma’s met B gaan wandelen aangezien dat nu zijn enige manier is om in slaap te vallen en te blijven..:rolleyes:
     
  11. Muisje458

    Muisje458 Niet meer actief

    Ik snap je zo. Ik heb het opgegeven van haar te willen wegleggen. 's nachts ligt ze in bed en voor haar dag slaapjes ligt ze bij mij. Je hebt baby' s met veel mamahonger. Ze zal wel zelf aangeven wanneer ze er klaar voor is. Soms blijf ik effectief 45 min wandelen voor dat ze blijft slapen. Ja het is vermoeiend maar ze blijven een geluk niet klein dus ik volg haar met plezier
     
    Poolvos, Mya en ButterflyPassion vinden dit leuk.
  12. Imona

    Imona VIP lid

    8 feb 2014
    5.301
    3.882
    113
    Nee echt geen verkooppraatje. Ja snachts die fles moet ik gewoon afbouwen. .aar overdag gaat t echt top. Had het zelf ook niet verwacht want was zelf ook nogal sceptisch er over.
     
  13. Angelmom1

    Angelmom1 Fanatiek lid

    18 dec 2018
    4.081
    3.718
    113
    Vrouw
    Fijn dat het nu beter gaat @Magnolia29 hopelijk heeft het werken donderdag ook resultaat

    Hier ook honger mannetje net ff 190 weg gedronken 100ml bv en 90 kv
    Heeft wel meer ml per voeding gedronken maar daar in tegen maar 6 keer ipv 7 dus geen extra voeding nog helaas
    Benieuwd wat ze morgen willen doen allemaal bij kinderarts
     
    Poolvos en Magnolia29 vinden dit leuk.
  14. Imona

    Imona VIP lid

    8 feb 2014
    5.301
    3.882
    113
    Een duidelijke slaaproutine. En echt vaste momenten slapen en voeden etc. Vaste wakkertijden. En (voor het oog) moe of niet. Gewoon op bed leggen. Die vastigheid geeft mij gewoon een heel fijn gevoel en hem dus blijkbaar ook.

    Wat het precies is weet ik niet. Maar het werkt.
     
    Nina Sanders vindt dit leuk.
  15. ButterflyPassion

    ButterflyPassion Fanatiek lid

    13 jul 2015
    2.278
    2.523
    113
    Vrouw
    Gelukkig zijn jullie weer thuis, je voelt je zó Machteloos om je kleine kindje zo benauwd te zien. Hopelijk gaat het morgen alweer een stuk beter :)
     
  16. wolkje1994

    wolkje1994 Fanatiek lid

    12 aug 2013
    3.892
    5.779
    113
    Ik ga dit denk overdag proberen. Die zijn al ruim twee weken drama. Ik dacht dat het doorbroken was en het de afgelopen twee dagen goed ging. Maar vandaag weer drama. Verder vrolijk hoor, maar je merkt dat ze gewoon niet kan slapen, wilt dit absoluut wel. Heb de site die je door gaf gelezen, nu al bruikbare tips !

    @Nina Sanders fijn dat jullie hebben genoten! Ik zou inderdaad ook niet te lang wachten met zo’n nare hoest. Ze zijn nog zo piep. Lekker laten checken door de huisarts, zijn ze voor toch :$

    @Siepie85 zooo die kleine van jou joh ! Zijn jullie verder aan het genieten?


    Hier slaapt L vannacht bij mijn ouders. Ik mis haar oprecht. Blegh. Idee was in overleg met therapeut dat we dit 1 keer per week gaan doen, zodat het voor mij goed te doen blijft met aan mijn rust komen. Zoveel mogelijk rust zorgt namelijk voor zo’n min mogelijk kans op een draaiduizeligheidsaanval. Vannacht slaapt ze alleen bij mijn ouders vanwege een condoleance die wij vanavond hadden en morgenochtend de begrafenis. Daar kan ik echt niet tegen, denk teveel dood meegemaakt in mijn leven. Vooral bij kinderen en jongeren. Ben dus blij wanneer het morgen weer voorbij is. Maar goh wat mis ik L. :|

    Ik duik dus lekker mijn bed in en toevallig staat in het afbouwschema dat ik vanavond een hele tablet van de temazepam moet nemen. Vind de timing stiekem wel fijn, voor piekeren geen kans ;)
     
    Mya, Imona, Nina Sanders en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  17. wolkje1994

    wolkje1994 Fanatiek lid

    12 aug 2013
    3.892
    5.779
    113
    @Luna87 en wat fijn dat jullie weer thuis zijn!
     
  18. ButterflyPassion

    ButterflyPassion Fanatiek lid

    13 jul 2015
    2.278
    2.523
    113
    Vrouw
    @Poolvos Er ging wat mis met taggen, maar heel veel beterschap nog gewenst!

    @BlauwBeertje fijn dat je weer terug bent, maar jammer om te lezen dat de ergotherapeut vandaag nog niet echt bruikbare tips heeft gegeven. Hopelijk volgende week beter :)
     
    Poolvos vindt dit leuk.
  19. ButterflyPassion

    ButterflyPassion Fanatiek lid

    13 jul 2015
    2.278
    2.523
    113
    Vrouw
    Afgelopen vrijdag hadden wij CB, en V heeft nog altijd vaak vuistjes, dit liet hij zien bij het CB, en n in buikligging tilde hij zn hoofd niet op. Dus doorverwijzing naar de fysiotherapeut. Wat denk je.. afspraak gemaakt: volgende dag lekker op zn buik liggen met zn hoofd omhoog en rondkijken haha :D:roflmao: . Ach, ik laat hem lekker nakijken en misschien krijgen we nog wat bruikbare tips. Maar ik heb zo het gevoel dat het allemaal wel los gaat lopen..
     
    Poolvos, Imona, Muisje458 en 4 anderen vinden dit leuk.
  20. Raggy81

    Raggy81 Fanatiek lid

    26 mrt 2017
    2.325
    1.411
    113
    Vrouw
    Maar maak je hem ook wakker als hij slaapt en hoe doe je het met voedden als het tijd is maar hij dan net geen trek heeft en bijv. Een uur later wel huilt ivm honger?
     

Deel Deze Pagina