Wij hadden zoete aardappelstamppot met andijvie, rucola, feta, pijnboompitjes en in de oven gepofte cherrytomaatjes en knoflook in balsamico azijn. Heerlijk!
Vanavond gehaktballetjes in tomatensaus , penne en salade . De saus is al klaar dus alleen even salade maken en pasta koken.
Ja het was ook heerlijk en supersimpel. Kruisje maken in de cherrytomaatjes, die samen met hele knoflooktenen(met velletje) in een ovenschaal doen. Eroverheen wat olijfolie en balsamico azijn. Ongeveer 15 minuten in de oven op 180 graden. Zoete aardappels schillen en koken tot ze zacht zijn. Rauwe andijvie erdoorheen. Dan wat fetakaas erdoor. Op het bord wat rucola+pijnboompitjes erdoorheen. Eventueel wat extra feta en als laatste de tomaatjes erdoor. Gepofte knoflook erdoorheen snijden en klaar! Kan ook met geitenkaas en walnoten!
De spaghetti is naar gisteren verplaatst, zaterdag zijn we onverwachts met vrienden uit eten geweest.. Vandaag eten we zelfgemaakte bami met saté..
Boeuf bourguignon (voor het eerst sinds maanden weer mijn slowcooker gebruiken) met aardappelpuree en haricots verts.
Spinazie, aardappels en gehaktballen. Weinig inspiratie en wil ook graag dat beide kids lekker mee eten. Dus agv..
Gisteren zelfgemaakte broodje hamburger. Vandaag nasi met sate en van die dimsum dingetjes (die lagen nog in de vriezer )
Tomatensoep en bospeen uit de oven. Voor de kinderen nog een extra gehaktbal erbij. morgen: sperziebonen met patatjes uit de oven en speklapjes met ketjap saus