Uitgerekend 1 t/m 15 mei 2020

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door FVG, 24 aug 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Rapunzel

    Rapunzel Fanatiek lid

    14 dec 2012
    4.169
    5.717
    113
    Dan is het geen sale en vind ik het geen leuke prijs meer :roflmao:
     
  2. Louise11110

    Louise11110 Niet meer actief

    Snap ik! Was flauw van mij:p

    Misschien beide? En anders zou ik denk ik toch de kleinere maat nemen aangezien je zegt dat jouw kinderen met 1 jaar nog in maatje 74 pasten.
     
  3. Rapunzel

    Rapunzel Fanatiek lid

    14 dec 2012
    4.169
    5.717
    113
    Ja idd, daar neig ik ook naar, thnx.

    Was jij trouwens het gesprek nog aangegaan op je werk? Hoe ging het?
     
  4. Louise11110

    Louise11110 Niet meer actief

    Oe nee eigenlijk. Ik durf nog niet:oops:
    Ik heb nu ook een week vrij dus was van plan om het te doen zodra ik terug kwam... Ben ik toch weer een weekje verder ook:o:
     
  5. loezzzje

    loezzzje Actief lid

    30 aug 2019
    247
    411
    63
    Vrouw
    Onze dochter zat met 15 mnd (kerst 2018) in maat 74 maar die is nu nog steeds niet heel groot :p Dus aan mij heb je eigenlijk ook niet heel veel. Snap wat je bedoeld hoor, ik zie van die hele leuke berenpakjes maar durf ze niet te kopen omdat ik de maat niet weet. Wil natuurlijk niet dat hij/zij het van de zomer pas past, dan is het er bloedheet voor :roflmao:

    Vandaag groei echo gehad. Wel een beetje teleurstellend. Baby was wel weer gegroeid maar het buikje blijft een beetje achter. Toevoer door de navelstreng is ook nog steeds niet helemaal goed dus de gyn heeft besloten om nu wekelijkse controles in te plannen. Ene week doet hij een doppler meting, andere week groei echo. Hij is wel tevreden met hoe de baby het doet en die lijkt het nog naar de zin te hebben in de buik dus hopelijk blijft dit nog even zo. Hij wil alleen alert kunnen reageren mocht hij ineens een afwijking zien. Opzich goed natuurlijk dat ik zo goed in de gaten word gehouden maar leuk is anders!
     
  6. Rapunzel

    Rapunzel Fanatiek lid

    14 dec 2012
    4.169
    5.717
    113
    @Louise11110 ja snap ik ook wel, het is toch iets spannends zo'n gesprek aangaan. Lekker genieten van je weekje vrij en wie weet durf je het daarna :)

    @loezzzje haha ja hier ook een wat kleinere dochter en grotere jongens, maar ook niet extreem groot ofzo, ze pasten iig allemaal 74, bij de een wat ruimer dan de ander :roflmao:
    Kun jij niet een beetje vergelijken met je dochter voor de maat? Omdat deze baby iig ook niet groot zal zijn.
    Balen dat de echo tegenviel zeg! Fijn dat ze je extra goed in de gaten gaan houden en duimen dat de baby iig wel blijft groeien.
     
    loezzzje en Louise11110 vinden dit leuk.
  7. Rapunzel

    Rapunzel Fanatiek lid

    14 dec 2012
    4.169
    5.717
    113
    Oke, denken jullie ook wel eens, kind wat doe je allemaal daar binnen o_O soms weet ik niet wat ik allemaal voel, zoals nu, dan gaat mijn buik alle kanten op en voelt het heel raar van binnen :roflmao: gisteravond met mijn man nog zitten gokken welke lichaamsdelen er voorbij kwamen en of de harde plekken een voet of een kont waren enzo :p
     
    urfebe, Loeki82, Julias en 2 anderen vinden dit leuk.
  8. Louise11110

    Louise11110 Niet meer actief

    Ik ken dat ja!
    Soms heb ik het idee dat ze hele salto's maakt daar binnen.
     
    Rapunzel vindt dit leuk.
  9. Julias

    Julias Fanatiek lid

    20 mrt 2015
    2.546
    1.868
    113
    Jammer dat de groeiecho niet was zoals gewenst. Wel prettig dat ze je in de gaten blijven houden heh.. Maar de spanning steeds....

    Ooh ja mijn dame wil ook nog wel eens vreselijk tekeer gaan daarbinnen :D

    Ik geloof dat mijn uk toen net in maat 62 zat, maar denk niet dat je daar van op aan kan..
     
    loezzzje en Rapunzel vinden dit leuk.
  10. urfebe

    urfebe Fanatiek lid

    25 sep 2014
    2.529
    1.234
    113
    Vrouw
    Lastig rapunzel! Hahaha ik snap dat je het nu al wilt kopen. Als je kinderen tot nu toe klein zijn, zou ik idd ook de kleine maat kopen. Zelf zou ik de grotere hebben gedaan. M'n dochter was een kleintje, maar m'n zoon loopt heel gelijk op met de verwachtingen.

    He vervelend dat 't zo spannend blijft loezzzje, dat zorgt er toch ook voor dat je minder rkunt genieten. Wel fijn dat ze je zo goed in de gaten houden.

    Ik wrrt niet meer wie 't vroeg van de kinderen (sorry!) maar ze reageerde(n) heel lief. M'n zoon van anderhalf precies zoals verwacht' aaien!!' en verder begrijpt ie het nog niet natuurlijk.
    Mn dochter heel mooi, past ook wel goed bij haar leeftijd denk ik. Ze vindt het heel moeilijk om emoties te uiten of woorden te geven, maar hierbij lukte dat met hulp goed. Dat ze wel verdrietig was En dat Urb nu in haar hartje zit. Ze vraagt wel 10x per dag waarom ze dood is, dus ze is er wel mee bezig. Ze begrijpt goed dat ze niet meer terug komt. En ze knuffelt extra veel met de andere kat en noemt haar steeds 'grote vriendin' heel schattig.

    Gister heb k extra controle gehad bij de vk. Waarschijnlijk door de stress en emoties en slecht slapen heb ik de baby enorm weinig gevoeld deze week. Ook veel gespannen buik gehad. Dus voor geruststelling mocht ik langskomen bij de vk, heel fijn. Alles was goed, groei keurig, hartslag mooi. Wel gespannen buik idd, ook daar weer even. Maar ik ben wel weer helemaal gerustgesteld gelukkig.
    Straks babyshower van m'n schoonzus gezellig!. Fijn weekend meiden
     
    loezzzje en Louise11110 vinden dit leuk.
  11. loezzzje

    loezzzje Actief lid

    30 aug 2019
    247
    411
    63
    Vrouw
    Fijn dat je weer gerustgesteld bent @urfebe! Is toch altijd wel fijn dat je die bevestiging weer hebt gekregen dat alles goed is. Ik moet ook direct bellen als ik de baby minder voel maar heb zoiets van, ja wanneer bel je? Is dat als je hem een paar uur niet gevoeld hebt of een halve dag? Vind ik best moeilijk, maar gelukkig nog regelmatig gevoeld dus dat stelt me gerust.

    Ja dat doe ik op zich ook wel, heb wel het idee dat deze baby zeker maat 44 nodig gaat hebben en die heb ik nog over van mijn dochter. Maar omdat het zo onzeker is wanneer ik ga bevallen heb ik zoiets van, misschien heb ik ook wel 42 nodig maar die durf ik dus niet goed te kopen. Hou het nu wel bij 44, mocht het kleiner nodig zijn is het nog zo gekocht. En dan is het ook moeilijk te vergelijken na de geboorte, hoe hard gaat het dan? Mijn dochter zat na 2 maanden pas in maat 50 en na 4 maanden pas in 56 dus zo hard ging het daar ook niet haha
     
    urfebe en Louise11110 vinden dit leuk.
  12. Cinsam

    Cinsam Fanatiek lid

    12 jan 2017
    1.068
    999
    113
    Vrouw
    Wij zijn weer lekker bezig geweest met de baby kamer. En super leuke plankjes voor boven de commode gevonden. We hadden zo’n standaard plank die bij het kamertje zat. Maar vonden we beetje saai. Samen muur nog een keer geverfd. Morgen komt een vriend helpen met lampjes aansluiten en die enorme muur sticker ophangen want weet zelf dat ik daar het geduld niet voor heb en dan verneuk ik heel dat ding. Dus hoop dat het lukt dat morgen alles op z’n plek staat. Dan kan ik in de komende weken lekker tutten en rommelen met de aankleding. Maar zo fijne dag gehad vandaag samen, echt leuk om er zo samen mee bezig te zijn.
     
    urfebe, Lisa890, loezzzje en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  13. Lisa890

    Lisa890 Fanatiek lid

    28 aug 2018
    1.928
    2.408
    113
    Vrouw
    Hebben jullie het ook soms dat je echt niet kan raden in welke houding jullie kleintje ligt?
    Het ene moment voel ik duidelijk gestamp tegen mijn rib en denk ik yep hoofdje ligt nog beneden, maar dan een uur later kan ik geschop voelen in mijn blaas o_O Terwijl ik haar niet eens heb voelen draaien.. Of kunnen armbewegingen soms ook echt hard voelen?
     
  14. Louise11110

    Louise11110 Niet meer actief

    Hoe is het hier dames?

    Met mij gaat het goed. Wel erg moe en veel en snel last van mijn buik. Ze heeft echt een voorkeurshouding merk ik. Merkte de verloskundige ook al op vrijdag:p
    Ze ligt met haar billen linksboven, haar hoofd linksonder zodat ze alle ruimte heeft om mijn rechterkant en blaas aan gort te trappen.:rolleyes:

    Verder was alles goed, bloeddruk wel iets hoger als normaal maar niet zorgwekkend. Nu 7.5 kilo aangekomen. Vind het eigenlijk wel prima, dat gewicht interesseert mij niet zo:roflmao:
    Over 3.5 week weer een afspraak. De tijd gaat snel vinden jullie niet?
    Bij ons is de babykamer nog steeds niet op orde. De commode komt aankomende week binnen. Die gaan we de week erop in elkaar zetten en de plank erboven ophangen en dan alleen nog nieuwe gordijnen uitkiezen!

    Ik kwam er gister achter dat ik al melk lek:o:
     
  15. Cinsam

    Cinsam Fanatiek lid

    12 jan 2017
    1.068
    999
    113
    Vrouw
    Hoe de kleine precies ligt is lastig te voelen bij mij. Door mijn eigen vet laagje denk ik maar voel vaak links echt een harde bobbel, kan dan niet voelen hoe de baby ligt.
    Kamertje vordert hier steeds meer, echt zo leuk. En gister al een zwangerschaps fotoshoot van mijn man gehad. Over een aantal weken weer bij 35/36 weken en ze komt ook de newborn doen. Lang leven social deal
     

    Bijgevoegde bestanden:

  16. Mississippi

    Mississippi VIP lid

    10 feb 2012
    10.511
    4.635
    113
    Gaaf @Cinsam !

    Hier is de aannemer zaterdag geweest voor de zolder en hij gaat het tweede weekend van maart beginnen met de verbouwing. Verwacht dat het een weekje zal duren, mooi op tijd voor mijn verlof klaar! :) De oudste verhuist dan naar zolder en de baby komt dan op haar oude kamer. Genoeg te doen nog in mijn verlof straks :)

    Hoe gaat het verder met iedereen? Ik zit nu in de wachtkamer voor controle, bijna 28 weken alweer. Ik vind de tijd zo rap gaan! :eek: Hebben net alle afspraken gepland tot eind april. Hopelijk zometeen ook een datum voor de keizersnede :oops: spannend!

    Verder lekker druk met werk en studie, vandaar niet veel meegeschreven hier de afgelopen tijd! Wel alles meegelezen hoor :)
     
    urfebe, loezzzje en Louise11110 vinden dit leuk.
  17. Louise11110

    Louise11110 Niet meer actief

    Echt superleuk @Cinsam!
    Na mijn berichtje gister kwam ik erachter dat ik haar alleen sochtends had voelen bewegen.
    Dus gelijk liggen porren enzo maar madame leek niet te reageren. Dus dopller erbij gepakt. De eerste 5 minuten kon ik haar hartje niet vinden:eek:
    Schrik van mijn leven en totale paniek. Gelukkig vond ik haar daarna wel. Hartje klopte stevig en ze begon ook te schoppen.
    Lag die muts ineens helemaal rechtsonderin zich een beetje te verstoppen. :rolleyes:
     
    urfebe, loezzzje en Mississippi vinden dit leuk.
  18. loezzzje

    loezzzje Actief lid

    30 aug 2019
    247
    411
    63
    Vrouw
    Heel mooi @Cinsam !

    Gelukkig heb je haar nog wel kunnen vinden @Louise11110, daarom heb ik niet zo'n ding, het zou echt totale stress zijn bij mij als ik het hartje niet zou kunnen vinden :roflmao:

    @Mississippi mooi dat alles begint op te schieten! hoe was de controle?

    Gaan jullie ook 6 weken van tevoren met verlof? Mijn laatste werkdag is 25 maart, begint ook al op te schieten! Kamertje van mijn dochter is bijna helemaal af, ik ben er zo blij mee! Morgenavond nog even de laatste dingetjes neerleggen en op hangen en dan is het klaar en kan ze hem eindelijk zien. Ik zal dan ook foto's maken :)
     
  19. loezzzje

    loezzzje Actief lid

    30 aug 2019
    247
    411
    63
    Vrouw
    ♡ Uitgerekend 1 t/m 15 mei 2020 ♡

    1 mei
    Leuk - 28 jaar - 3e kindje

    2 mei
    Lisa890 - 30 jaar - 2e kindje

    3 mei
    FVG - 28 jaar - 1e kindje

    4 mei
    Kyra77- 42 jaar - 2e kindje
    Cinsam - 43 jaar - 2e kindje
    Jeanine1995 - 24 jaar - 1e kindje

    5 mei
    Blessings - 28 jaar - 2e kindje

    6 mei
    Mississippi - 32 jaar - 4e kindje
    Urfebe - 33 jaar - 3e kindje
    Rapunzel - 30 jaar - 4e kindje
    Loezzzje - 34 jaar - 2de kindje

    7 mei
    Loeki82 - 37 jaar - 2e kindje

    8 mei

    9 mei


    10 mei

    11 mei
    Julias - 33 jaar - 3e kindje

    12 mei

    13 mei
    Louise11110 - 26 jaar - 1e kindje

    14 mei

    15 mei

    ------------------------------------------
    ⭐️Sterretjes:⭐️

    Ano
    Krv
    Nog anoniem
    Penny123
    Butterfly36
    ------------------------------------------

    Afspraken:

    2020

    12/2 - Loezzzje - controle gyn
    19/2 - Julias - groeiecho
    19/2 - Urfebe - controle vk
    20/2 - Loezzzje - controle gyn/groeiecho
    25/2 - Loezzzje - controle gyn
    02/3 - Loeki82- controle gyn
    02/3 - Mississippi - groeiecho/controle gyn
    07/3 - Mississippi - 4d pretecho
    09/3 - FVG - echo
    16/3 - Loeki82 - controle gyn
    19/3 - Mississippi - controle gyn
    30/3 - Loeki82 - controle gyn
    01/4 - FVG - echo
    14/4 - FVG - vroedvrouw
    27/4 - FVG - echo
    04/5 - FVG - echo

    -----------------------------------------
    jongen (3) | meisje (4) | verrassing (3)
    -----------------------------------------
     
  20. Julias

    Julias Fanatiek lid

    20 mrt 2015
    2.546
    1.868
    113
    ♡ Uitgerekend 1 t/m 15 mei 2020 ♡

    1 mei
    Leuk - 28 jaar - 3e kindje

    2 mei
    Lisa890 - 30 jaar - 2e kindje

    3 mei
    FVG - 28 jaar - 1e kindje

    4 mei
    Kyra77- 42 jaar - 2e kindje
    Cinsam - 43 jaar - 2e kindje
    Jeanine1995 - 24 jaar - 1e kindje

    5 mei
    Blessings - 28 jaar - 2e kindje

    6 mei
    Mississippi - 32 jaar - 4e kindje
    Urfebe - 33 jaar - 3e kindje
    Rapunzel - 30 jaar - 4e kindje
    Loezzzje - 34 jaar - 2de kindje

    7 mei
    Loeki82 - 37 jaar - 2e kindje

    8 mei

    9 mei


    10 mei

    11 mei
    Julias - 33 jaar - 3e kindje

    12 mei

    13 mei
    Louise11110 - 26 jaar - 1e kindje

    14 mei

    15 mei

    ------------------------------------------
    ⭐️Sterretjes:⭐️

    Ano
    Krv
    Nog anoniem
    Penny123
    Butterfly36
    ------------------------------------------

    Afspraken:

    2020

    12/2 - Loezzzje - controle gyn
    19/2 - Julias - groeiecho
    19/2 - Urfebe - controle vk
    20/2 - Loezzzje - controle gyn/groeiecho
    25/2 - Loezzzje - controle gyn
    02/3 - Loeki82- controle gyn
    02/3 - Mississippi - groeiecho/controle gyn
    04/2 - Julias - groeiecho
    07/3 - Mississippi - 4d pretecho
    09/3 - FVG - echo
    16/3 - Loeki82 - controle gyn
    18/2 - Julias - groeiecho
    19/3 - Mississippi - controle gyn
    30/3 - Loeki82 - controle gyn
    01/4 - FVG - echo
    14/4 - FVG - vroedvrouw
    27/4 - FVG - echo
    04/5 - FVG - echo

    -----------------------------------------
    jongen (3) | meisje (5) | verrassing (3)
    -----------------------------------------
     

Deel Deze Pagina