September 2006 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Allahinkulu, 25 sep 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. chacha

    chacha Fanatiek lid

    20 jan 2006
    4.918
    0
    0
    Ohja Mir die crisis herken ik nog van de 1e keer. Dat is eigenlijk nog erger...je past dan gewoon niks meer. Ga ik nog niet aan denken :D

    Hoe was het bij de VK? Alles goed?
    Tijn ook mee? Heeft hij zich gedragen?

    En Lynn moet meestal wennen in een andere omgeving. Alleen destijds in centerparcs niet. Bij het kdv altijd. Geef het een paar dagen. Dan gaat het vast beter.

    Als ik Lynn 's nachts niet direct in slaap krijg door een speentje te geven, probeer ik haar eerst te laten huilen (met deur open, nachtlampje aan). Als dat niet werkt, haal ik haar op. Ze komt dan bij mij op bed zitten en ik geef haar wat drinken (alles in het donker) Zo zitten we 10 min. en dan kan ik haar zonder problemen terug leggen. Het probleem bij mij is dat ik meestal geen zin heb om haar op te halen en drinken te pakken. Daarom zijn we vaak lang wakker 's nachts.

    Balen van je nacht en dat Tijn overdag dan ook nog niet wil slapen. Ik heb soms dan ook geen geduld meer.

    Lynn krijgt nooit meer een speentje overdag, alleen in de auto. Maar zodra we boven zijn, is het 1e wat ze doet: alle speentjes pakken hihi.
    Maar de afspraak is duidelijk dat de speentjes boven blijven

    Blupje bij het cb vroegen ze er naar. Of ik nog een speen gaf. Alleen dus voor het slapen en dat was geen probleem. Ik heb geen idee wanneer ik het af ga leren. Ik hoor vaak verhalen van wanneer je kindje wat ouder is, je als ritueel afscheid neemt (je bent nu zo groot, gooi je speentje maar in de prullenbak ofzoiets)

    Narcissen, sjonge dat schiet echt niet op met je oog.
    En balen dat je last hebt van je bekken. Had je dat tijdens de zwangerschap ook al?
    Wel fijn dat de nachten zo rustig zijn. En dat doorslapen komt ooit een keer toch?
    Lief van die geluidjes die ze maakt.

    Ik heb het idee dat Lynn toch wat last heeft van de zomertijd. Iedere avond zit ze tot half 9 "moeilijk" te doen. Spenen uit bed smijten, kletsen, gillen, huilen. En rond half 9 valt ze toch in slaap. Ach kwestie van volhouden, denk ik.
     
  2. Mir1976

    Mir1976 Fanatiek lid

    28 jan 2006
    2.696
    0
    0
    Goed weer van je te horen Narcissen! Doe maar rustig aan. Je lichaam geeft wel aan wanneer het een stapje harder kan... Lastig he, om niet je tempo op te kunnen pakken dat je gewend was. Hopelijk weten ze in Rotterdam iets meer m.b.t. je oog. Sterkte!
    Fijn dat het met de meiden goed gaat. Gabi geen verhoging gehad van de prikjes?

    Ik ga denk ik met Tijn de speen snachts niet meer doen, als ik wat beter met hem kan communiceren en je wat beter afspraken kunt maken erover.

    Chacha, het laten huilen, oppakken en even wat laten drinken doe ik precies hetzelfde als jij doet. Alleen de laatste tijd geeft dat dus wat
    problemen. Ik neem gewoon aan dat het weer zo'n rottige fase is...

    Jep, hier ook zomertijdproblemen denk ik.. Tijn wil zeker niet voor half 8 slapen en tegen 8 uur (na brullen etc..) gaat hij wel slapen. Hij lijkt gewoon nog niet moe genoeg.

    Morgen moeten wij om 14uur bij het CB zijn. Rot tijd eigenlijk.. maar ja.. had ik die andere afspraak maar niet moeten vergeten he...
    Ben heel benieuwd. Ook wat ze zeggen m.b.t. zijn nieuwe zusje. Wat zeiden ze tegen jou Chacha over het voorbereiden van een nieuw kindje?
     
  3. chacha

    chacha Fanatiek lid

    20 jan 2006
    4.918
    0
    0
    Gewoon volhouden Mir met je aanpak 's nachts. Zo blijft het duidelijk voor Tijn. Hij weet dat hij terug moet (zal idd wel een rottige periode zijn)

    Morgen naar het cb? Ben benieuwd! Wij hadden ook zo'n rottijd. 14.15. Heb haar extra vroeg voor het middagslaapje er in gedaan.

    Tegen mij zeiden ze over de voorbereidingen van een nieuwe baby. De buik laten zien en laten aaien en benoemen dat er een baby in zit. Het kamertje laten zien en zeggen dat de baby er komt te slapen.
    En ik heb hier een prenatal boek hier. Met allemaal baby's. Die bekijk ik samen met Lynn.

    Ben heel benieuwd hoe Tijn gaat reageren op zijn zusje.
     
  4. blupje

    blupje Fanatiek lid

    23 dec 2005
    1.074
    0
    0
    Spannend hoor; al die kindjes die broer of zus gaan worden!'

    Hier komt de zomertijd als geroepen! Ik had altijd moeite om nikki op te houden, want om 18 uur was ze eigelijk al moe. Met moeite kon ik haar tot half 7/kwart voor 7 ophouden. Nu ligt ze lekker rond half 8 op bed en slaapt dus ook tot 8 uur!
    Vrijdag moet ze weer naar het kdv en dus vroeg uit bed, dus vanaf dan zal het wle weer over zijn en wordt het weer als vanouds.
     
  5. Mir1976

    Mir1976 Fanatiek lid

    28 jan 2006
    2.696
    0
    0
    heerlijk blupje even zo lang slapen! Nog even genieten tot vrijdag!

    Ik ben inderdaad ook wel een beetje op die manier bezig met Tijn. Waar is de baby in de buik? En dan trekt hij mn shirt omhoog. Maar niet altijd, soms roept hij heel hard neeeejjjjj..... En van de week bij Huisje Boompje Beestje ging het over baby's. Maar lang is hij er natuurlijk niet geconcentreerd op. Vanmorgen op kraambezoek vond hij de baby erg interessant en was er verlegen van. Hij zat heel lief met zn handjes te friemelen en wat te lachen...

    Ben ook heel benieuwd hoe Tijn reageert. Ach, ze mag van mij nog wel even blijven zitten! ;) Ik moet nog veel te veel doen haha... en kan ik nog even bewust genieten van Tijntje alleen.

    Ik ga douchen en slapen! trusten!

    Pinguin, Kira, Ezzie? Alles goed bij jullie?
     
  6. celientje

    celientje Actief lid

    9 nov 2005
    382
    0
    0
    nu nog thuisblijfmoeder
    almere
    Hoi hoi allemaal,

    Mir, dat was geen fijne nacht met Tijn, misschien het wennen aan zijn nieuwe kamer, ik hoo pdat het deze nacht al wat beter gaat. En ik zou ook deze aanpak volhouden, hij leert vanzelf dan dat hij zijn eigen bedje weer in gaat.

    Hier geen speentjes, maar poppie. Hij weet nu dat hij er 2 heeft, en gaat 's avonds echt niet liggen als hij niet 2 poppies in zijn bed heeft. Overdags sleept hij ze nog overal mee naartoe, ik neem er nog maar 1 mee. meestal houd hij hem goed vast of legt hij hem naast zich in de buggy, maar vandaag was het gooi en smijt werk, en als ik hem afpakte ging hij enorm hard gillen. Monstertje dus. maak me er nog niet druk om, laat hem nog maar even met zijn "pie".

    vandaag nieuwe schoenen voor hem gehaald, zijn oude waren dus te klein. een paar nike's en een paar gewone schoenen, in de aanbieding bij van Haren en een paar laarsjes. gisteren heerlijk staan stampen in het wwater dus laarsjes zijn beter. Alleen toen hij ze aanhad bij de kinderboerderij wist hij niet hoe hij er op moest lopen haha, hij durfde niet. Pas na 10 minuten ging hij voorzichtig er mee rond stappen en toen had hij het door dat je er gewoon op kan lopen.

    narcisse, wt rot dat je oog nog niet helemaal goed is. Oogziekenhuis in Rotterdam is wel erg goed, ik hoop dat ze daar de oplossing weten. En wat vervelend van je bekken. Wat leuk dat Gabrielle nu wat begint te murmelen en te lachen heerlijk toch !

    Chacha, tja dat is nou net zo'n rotperiode met kleren he, maar komt goed hoor ! Wat goed dat Lynn haar speentjes afgeeft ! Eet ze al weer wat beter?

    Juudje, hoe gaat het bij jou met Lynn en het eten?/

    Niek, fijn dat Deborah weer beter in haar vel zit.

    marline, mooi buikje hoor !

    Zo ik ga stoppen ,ik duik er in, morgen weer een boel regelen !

    groetjes jose
     
  7. juudje

    juudje Fanatiek lid

    7 mrt 2006
    1.854
    0
    0
    helmond
    Gisteren zijn we wezen zwemmen en lynn heeft twee happen van een broodje op. 's Avonds pannekoeken. Normaal zonder moeite naar binnen. Nu 3 happen en ze schoof het bord weg. Gelukkig drinkt ze wel goed.

    Narcissen, babi groeit goed zeg. Jammer dat je oog nog steeds niet beter is. Hopelijk snel beter.

    Chacha, ik zie je al zitten met lynn en het babyboek. Ben ook erg benieuwd hoe ze zal reageren.

    Heb even een black out wat jullie geschreven hebben.

    Ga maar even naar de verwarming kijken. Het wil hier niet warmer worden dan 17 graden. Brrrrrr.
     
  8. pinguin72

    pinguin72 VIP lid

    7 jan 2006
    7.831
    0
    36
    Zo wat is het rustig hier!

    Is het nog lekker warm geworden Juud? Vond het best frisjes vandaag eigenlijk.
    Quinn was onrustig afgelopen nacht maar heeft wel in zn eigen bedje geslapen. Hij heeft ons wel laten uitslapen tot 7.45. Best lekker!
    Voor de rest heel ondeugend de hele dag :( Pffff echt niet luisteren. En als ik hem dan opd e gang zet heel lief om zn pappa gaan roepen die in het aangrenzende kantoor zit.
    Had weinig zin dus.

    Nu ligt hij te brullen in zijn bed. Is het er duidelijk niet mee eens.
    Heeft nog erge moeite met het uurtje tijdsverschil.

    Ik ga even naar boven.

    tot later ladies
     
  9. niek

    niek Fanatiek lid

    31 aug 2005
    2.611
    0
    0
    zaanstad
    balen pinquin: hopelijk is ie zo stil..

    narcissen: dat duurt lang met je oog :( en wat gaat het hard he, alweer 2 maandjes!

    hier alleeen 's nacht nog een speen, nou ja 4 :oops: , maar dat komt omdat ze 's nachts nog wel eens wat weg smijt! ;) Als ze wakker wordt dan geeft ze de speentjes al aan ons of ze legt ze zelf op haar kastje. voorlopig 's nacht nog wel hoor..
     
  10. ezzie

    ezzie Fanatiek lid

    5 jan 2006
    1.387
    0
    0
    N.H
    Hier ook even druk, weinig tijd.

    Met z'n exceem had ik ook zitten denken aan wasmiddel ofzo, gebruik al sensitive, kan ie daar dan opeens een reactie op krijgen als het altijd goed ging?
    Afijn, we kijken het gewoon nog even aan.

    Nog steeds last van zomertijd, pas tegen 20.30 valt ie in slaap. Sóchtends "helaas" gewone tijd.

    Hier gelukkig al geen fanatieke spener, gebruikt hem eigenlijk alleen om in slaap te vallen, verder niet.
    Denk dat je beetje naar je kind moet kijken wat goede tijd is om af te leren. Sommige zeggen voor 1ste jaar andere als ze het "begrijpen" (weggooien) Afbouwen kan in elk geval nooit kwaad.
     
  11. pinguin72

    pinguin72 VIP lid

    7 jan 2006
    7.831
    0
    36
    ezzie wat het eczeem betreft. Ik zou even geen zeep enzo gebruiken en als je hem wil insmeren zou ik zoiets als zarqa gebruiken.
    Ik gebruik persil sensitive en Quinn heeft daar geen last van.
    Wat testen betreft is het product voor product testen en kijken of hij daar op reageert. Dus alleen wortels, of alleen aardappels. Heel moeilijk om nu te testen als ze al volledige maaltijden hebben.
    Heeft hij alst van doorkomende tandjes/kiezen? Dat kan ook altijd eczeem veroorzaken, als hij daar al een gevoeligheid voor heeft.
    Als je het niet vertrouwd even langs de huisarts gaan anders.

    We hebben Quinn vanochtend meegenomen naar de kinderopvang van de fitness. Was de eerste keer. Ging hartstikke goed want ze hadden een megagrote vrachtwagen daar, dus meneertje was op en top gelukkig.
    Ik probeer nu 2 x per week te sporten en gaat best goed eigenlijk.
    Nu mn week niet meer zo vol zit met therapieen merk ik ook dat ik er zin in heb.

    IS het nog steeds crisis vandaag Chacha of was het van korte duur?

    hihihi NArcissen zo cute de nummers van Gabi in de lijst.
    Hoop dat je zicht gauw weer verbeterd. Ook hoop ik dat je bekkenklachten bijtrekken!

    OOh Mir leuk kamertje voor Tijn! Heeft hij vanacht beter geslapen?
    Denk dat wij ook al gauw met Quinn zn nieuwe kamer aan de slag gaan, maar denk dat wij het wat rustiger houden ;)

    Heb Kira ook al n tijdje niet meer gezien. Alles goed bij jullie?

    Ik ga wat thee maken en vroeg mn bedje in.
     
  12. ezzie

    ezzie Fanatiek lid

    5 jan 2006
    1.387
    0
    0
    N.H
    thanks voor de info pinquin, tandjes komen er idd aan dus wie weet.
    Ik kijk het nog even aan, zal ook smeerseltje kopen, who knwos.

    Fijn dat Quinn het zo leuk vond bij de fitness opvang! sport jij oko even lekkerder. Moet je daar eigenlijk extra voor betalen?
     
  13. pinguin72

    pinguin72 VIP lid

    7 jan 2006
    7.831
    0
    36
    nee hoef ik niet voor te betalen en hij kan tussen 9 en half 12 terecht.
    Lekker he?!
     
  14. chacha

    chacha Fanatiek lid

    20 jan 2006
    4.918
    0
    0
    Blupje wat fijn dat Nikki nou wat langer slaapt.

    Celientje zo lief, Vinny met zijn 2 popjes. Schattig zeg.
    En fijn dat je goed geslaagd bent met de schoenen

    Juudje fijn dat Lynn weer wat opgeknapt is en dat ze goed drinkt. Dat eten is balen, maar komt hopelijk snel weer

    Pinguin gaat goed met Quinn he? Ondanks een onrustige nacht toch in zijn eigen bedje blijven liggen. En wat ondeugend zeg, haha
    Is Quinn al stil?

    Niek hier ook veel speentjes in bed!

    Ezzie ik zou niet weten of Marno daar opeens een reactie op zou kunnen krijgen. Even aankijken of het ook erger wordt op andere plekken.

    Pinguin fijn trouwens dat Quinn zich zo goed vermaakt op de opvang bij de fitness

    Hier trouwens nog een crisis erbij. Mijn autootje (we hebben er 2 en dit is de oudste) moest vandaag voor een grote beurt en APK. Word ik gebeld op mijn werk....hou je vast (zei ze) 1000 euro :confused: Er is zoveel kapot :cry:
    Echt balen. Maar René helpt me relativeren....het is maar geld. En daar heeft hij gelijk in (en morgen denk ik er vast ook zo over)

    Lynn slaapt goed de afgelopen nachten. En ze is er achter gekomen dat eten ook wel smaakt. De pap met de hagelslag is nog een welwerkend trucje.
     
  15. Mir1976

    Mir1976 Fanatiek lid

    28 jan 2006
    2.696
    0
    0
    Thijmen 92,5cm - 14500 gram
    Vinny 87 cm - 12950 gram
    Seán 86 cm - 13500 gram
    Tijn 85 cm - 12560 gram
    Marno 84cm - 11500 gram
    Helena 81 cm - 11900 gram
    Deborah 81 cm - 11500 gram
    Dimphy 81 cm - 11500 gram
    Lynn (chacha) 81 cm - 10200 gram
    Lynn (juud) 77 cm - 9400 gram
    Youame 79 cm - 9280 gram
    Gabriëlle 56 cm - 4635 gram


    Ik heb Tijn er nu ook tussen gezet. Nu alleen Nikki nog toch?
    Het was prima bij het CB, alle opdrachtjes deed hij mooi, inclusief het driftig worden ;) Negeren van ongewenst gedrag en het bekrachtigen van positief gedrag, hoorde ik nu ook weer. Tja oud nieuws he? Maar soms is dat best moeilijk. Ik vind de verpleegkundigen bij ons altijd erg super. Ik vertelde ook mijn niet-pedagogische aanpak soms en ze kon het goed begrijpen. Ook had ze het niet over flesjes of over dingen die ik niet moest doen. En ging fijn mee in mijn gedachtengang. Dat vind ik nu super, ga er altijd weer met een goed gevoel weg gelukkig.

    Ezzie, gek he dat exzeem... misschien toch slim om even goed te bekijken wat er gebeurt, wordt het meer of minder. Dan even de huisarts vragen. T is inderdaad een stuk lastiger om het te achterhalen nu hij met de pot mee eet.

    Hoe is het met je verwarming Juud? Gelukkig krijgt Lynn wel weer wat binnen!

    Pinguin, goed weer een nacht in zn eigen bedje, ook al was de nacht wat onrustig. Moest je vaak naar hem toe?
    Ah.. ondeugend? ohh en het straffen helpt dus niet eens... Er zit ook echt wel een koppie op he?
    Ook binnenkort een nieuw kamertje voor Quinn? Idd... wat rustigere kleuren als hier is helemaal niet zo'n gek idee ;) Ach, ik schrok wel een beetje toen het erop zat, maar het valt nu eigenlijk reuze mee

    Wat lief dat Vinny zo'n poppie heeft die overal mee naar toe moet. Geen speentje, hij is een van de weinige die geen speen heeft. Oh en Seán ook niet. Snel groeien ze uit hun schoenen he? Slim om even bij van Haren langs te gaan. Ik heb van die mega dure gekocht en toen ik net had afgerekend zei die vent doodleuk: tja binnen een paar maanden zijn ze er toch weer uitgegroeid.... :(
    Tijn had dat ook met laarsjes, hij wist ook niet hoe hij moest lopen, t was even wennen, maar nu is het heerlijk als het even geregend heeft. Want in de plassen stampen is natuurlijk het allerleukst!

    aiiiii zeker crisis... 1000 euro Chacha.. oefff... dat moet je zeker even verwerken zeg... wat balen :( Tja, relativeren is t beste, t moet toch allemaal gemaakt worden....
    Oh lekker dat Lynn nu even goed slaapt en eet. Geweldig idee van die hagelslag! Is ze verder ook wat rustiger?

    Hier een driftkikkertje hoor. als hij het ergens niet mee eens is dan is het brullen geblazen. Het meest irritante is dat hij zich slap laat hangen als hij niet opgetild wil worden. Bijv. als hij een schone luier moet dan moet ik hem eerst vangen.. grr... waggel ik achter hem aan.. heb ik hem eindelijk, dan laat hij zich slap hangen. Net of hij weet dat ik niet meer zo mobiel ben. Maar toch heeft hij pech, het lukt me nog wel.
    Vannacht niet gehoord, jippie! Vanavond zowaar in een keer gaan slapen. Dus misschien was het een combinatie van het nieuwe kamertje en het uurtje tijdverschil.
     
  16. pinguin72

    pinguin72 VIP lid

    7 jan 2006
    7.831
    0
    36
    Bleh Chacha zou ik ookv an schrikken hoor 1000 Euro!
    Maar ja het is inderdaad maar geld (maar je moet het wel hebben)

    Fijn dat Lynn ook lekker gaat en dat ze eten lekker begint te vinden.

    Heb vandaag contact gehad met de dietiste over zn darmkrampen. Kan zijn dat hij te veel eten krijgt of dat hij teveel suikers krijgt.
    Hij is niet zo makkelijk met hartig broodbeleg helaas dus daar krijgt hij muisjes of appelstroop op.
    Vandaag dus erg weinig suikers gehad en dan maar kijken hoe het gaat.
    Zag dat hoektand nummer 3 (onder) begint door te komen dus het kan daar ook aan liggen.

    Maar het gaat inderdaad goed met hem, kleine kletsmajoor!
     
  17. PaddyKira

    PaddyKira Bekend lid

    28 sep 2006
    984
    0
    0
    NH
    Hier ben ik ook weer. Ik heb het druk gehad de laatste tijd en zit nu voor het eerst weer een avondje thuis op de bank. Het gaat hier zijn gangetje. Seán is toch wel een beetje ziekjes geweest. Overdag niet slapen en veel veel snot. Gelukkig slaapt ie 's nachts nog steeds wel goed. Hij lijkt ook nog op de oude tijd te zitten en wordt pas om 8:15 wakker. Hij gaat een kwartiertje later naar bed.

    Ik weet even niet meer wat iedereen heeft geschreven. Ben nog een beetje brak :oops: en ga zo snel naar bed.

    Dit weekend zijn Seán en ik alleen. De andere heren gaan op familiebezoek. Ik heb een beetje een raar gevoel hierover. Tim die opeens op reis gaat zonder mij... Ik reageer overmorgen weer op iedereen. Morgenavond moet ik weer op stap :oops: ..
     
  18. juudje

    juudje Fanatiek lid

    7 mrt 2006
    1.854
    0
    0
    helmond
    Hè toch paddy, alleen op stap. Das een straf zeker. Hihi. Ach en Tim is toch bij papa. Ook in goede handen, toch?

    Hier geen fiepjes meer. Ze had het er in een keer mee gehad. Ik heb er nog wel een paar liggen, maar Lynn snapt het fiepen niet meer. Maakt haar ook niet uit of ie verkeerd om zit. Ze snapt het niet meer. Gekke muts.

    Gisterenavond weer drama. normaal gaat ze altijd lekker liggen. We hebben iets nieuws. Ik leg haar in bed en rits de slaapzak dicht. Dan doe ik het rolluik dicht en draai ik haar muziek op. Lynn staat in de tussentijd op. Ik pak haar uit bed en dan mag ze de lamp uit doen(geweldig vindt ze dat). Dan komt ze lekker bij me liggen en na een minuutje of wat leg ik haar terug in bed en gaat ze lekker slapen. Gisteren dus niet. Ze begon te miemelen. Dus na een half uurtje ben ik toch maar gaan kijken. Haar uit bed gehaald en bij me neergelegd. Ze zat daarvoor met haar vinger in haar oor te prikken. Ze kon haar hoofd niet stil houden. De hele tijd schudden. Dus echt oorpijn. (tandjes?) Zetpil en mee naar beneden Daar heeft ze tot 20.15 op mijn borst gelegen en toen bracht Jean haar naar bed. Groot verdriet en krijsen. Na 5 minuten ben ik naar boven gegaan en toen was het goed. Ik heb haar in bed gelegd en binnen 1 minuut slilep ze.

    Als ze ziek is wil ze alleen mij. Zelfs tante Kimmie is dan niet goed.

    Nu ligt ze nog heerlijk te slapen. Dadelijk wakker maken met een heerlijk flesje.

    We waren dus woensdag wezen zwemmen met een nichtje van ons. Haar kleine is 6 maanden. Wat die te eten krijgt... Niet normaal. 's Morgens een fles. Om 10u een groot bakje kinderkwark. Om 12.00u een groot potje warm eten. Om 16.00u een groot potje fruit en dan om 19.00u een grote fles pap. Ik ergerde me rot. Die kleine zat te kokhalzen en ze duwde gewoon door. Ze kreeg niet eens de kans om het door te slikken. Dus toen ik er wat van zei, zei ze: als er aardappelen of pata in een potje zit, dan eet ze de helft of drie kwart. Daar is ze nu toch? Ik zeg, ja maar ze zit te kokhalzen. NEE, DAT DOET ZE NIET. Oké, ik heb maar wijs mijn mond gehouden. GRRRRRR.

    Ja lief he pinguin, die cijfertjes van gabi ertussen. Fijn dat Quinnie zo lekker heeft doorgeslapen. Het wordt steeds beter.

    Ook mooie cijfers voor Tijn. Fijn dat ze bij jullie wel zo goed meedenken. Geeft een goed gevoel.

    Hoe is het met ons dametje Lynn. Slaapt ze nu door?

    Dit was het weer. Vandaag poetsdag. Zo fanatiek als ik eerst was, zo lui ben ik nu. Hahahaha. Scheelt echt wel veel. Bijna geen zand meer binnen. Geen haren. Heerlijk.

    Ik ga mijn koffie opdrinken en mijn meisje uit bed halen. Adios maisjes.
     
  19. Mir1976

    Mir1976 Fanatiek lid

    28 jan 2006
    2.696
    0
    0
    hoi!
    lekker rustig vandaag hoor.

    Kira, veel plezier vanavond, met wie ga je op stap? Tim en zn papa al op reis gegaan? Of gaan ze morgen. Zal zeker wel even raar zijn, kan het me goed voorstellen.

    HOe is het met Quinn zn tandjes? Is de hoektand er al door?

    Heerlijk he Juud, zo lekker knuffelen met je meisje voor het slapen gaan. Wel zielig dat ze gister zo'n pijn had. Misschien nog wat water in dr oortje van het zwemmen? Dat ze daar last van had? Hoe is het nu met haar?
    Beetje raar mens trouwens, dat ze haar kind zoveel te eten geeft zeg. En dan ook onder dwang..

    Tjonge, ik blijf bezig met melden dat Tijn ziek is en weer niet.... :( Nou nu weer een koortsig kindje. Gek hoor. Hij lijkt last van zn oortjes te hebben. Vanmiddag heeft hij drie uur geslapen en vanavond om 19 uur lag hij al op de buik bij bart. Nou stil blijven liggen of zitten dat is niet bepaald iets voor Tijn en toen ik vroeg of hij wilde slapen knikte hij heftig ja en stak zn armpjes omhoog.... dussss... misschien na een nachtje goed slapen (hooopelijk) is hij weer opgeknapt.
    Straks verjaardag van de buuf. Moet nog even een cadeautje scoren... lastig altijd zo op het laatste moment. Boekenbon doet het altijd goed denk ik.
    Nou fijne avond iedereen doeg!
     
  20. PaddyKira

    PaddyKira Bekend lid

    28 sep 2006
    984
    0
    0
    NH
    Ik blijf toch thuis vanavond. Ik begin zelf te snotteren en mijn vriendin ook. Plus Seán is nog steeds niet helemaal lekker. Ik weet niet wat ie heeft. Hij heeft geen koorts maar is wel ontzettend verkouden. Overdag slaapt ie maar een uurtje en de laatste tijd wil ie alleen maar op mij in slaap vallen :( . Vanavond begon ie uit het niets heel hard te huilen en was ontroostbaar. Daarna tegen mij aan Lingo ( :rolleyes: ) gekeken, tandjes gepoetst en na 3 kwartier met een hoop gesnotter op mij in slaap gevallen.

    Ja Juud je kan beter een goede hint geven en daarna gewoon je mond houden.. Ging Lynn vanavond wel weer fijn slapen?

    Mir ik hoop dat Tijn morgen weer stralend wakker wordt. Hij moet maandag wel beter zijn hoor! Straks zitten we hier met 2 chagrijnige, snotterige peuters en 1 reisvermoeide kleuter.

    Ezzie hoe is het nu met Marno's huidje? Ik merk dat Seán soms ook uitslag op zijn lijfje heeft met name bij zijn handje. Dat gaat vanzelf meestal weer weg. Bij hem jeukt het volgens mij niet.

    Chacha laat je je auto repareren of is ie het niet meer waard?
     

Deel Deze Pagina