Gebakken gnocchi ovenschotel. Met gebakken gnocchi (duh),kipfilet, kastanjechampignons, spinazie, cherrytomaten en boursin cuisine erdoor. Laagje kaas erop en even in de oven. Was heerlijk!
Wij hadden gevulde courgette. Oftewel. Courgette doormidden in de lengte, uithollen, gehakt rullen met de binnenkant van de courgette, champignons erbij, uitje, wat knoflook en flink wat zoete chilisaus. Terug in de courgette scheppen, geraspte kaas erover en in de oven. Hoewel ik mijn zoon heb wijsgemaakt dat het komkommer was. Anders lust meneer het zogenaamd niet
Man en zoontje erwtensoep. Ik vla, de randarts had smiddags een verdoving gezet en die was pas tegen 19.15 uitgewerkt. Omdat er een kies getrokken is en dit zoveel stress opleverde geen honger.
@Amaranthas klinkt goed! Ik maak soortgelijk (snij de hele courgette op) maar prop het dan in een paprika in de oven. Ook lekker. Herkenbaar trouwens: als mijn neefje komt dan is kaas geen kaas maar harde mayonaise
We zijn in center parcs, dus houden we het koken simpel. Tricolore fusilli met kipgehakt en tomatensaus.
Ik ga straks naar de slager en ze vanavond insmeren met de kruiden zodat dat tijd heeft om in te trekken. Morgen spaerribs op het menu dus! en vrijdag rotti kip masala. Als dat me lukt dan geef ik een feestje
Lekker! Wij eten ook ovenfrittata, maar dan met zoete aardappel, spinazie en geitenkaas. En erbij courgettesoep en misschien dat ik nog wat broodjes bak.