Ik denk dat die mevrouw in de war was met een ander gerecht. Zolang je maar het juiste kruidenmengsel hebt, komt het helemaal goed.
Ik zie net dat mijn spearribs best een beetje dik zijn. Hou jij bij dikker / dunner meer of minder tijd aan dan het recept of gewoon het aantal uur ongeacht de dikte?
O dat vergat ik erbij te zeggen. Ik doe ze wel langer dan dit recept. 2 uur op high en 4 uur low. Dan kun je de spare ribs amper uit de pan halen omdat het vlees zo van het bot valt
Hier vandaag voor t eerst een mindere ervaring. Lag niet aan de cooker maar aan mij natuurlijk Ik maak regelmatig kippengroentesoep met hele kipfilets. Wordt altijd mega mals en op t einde trek ik die kip dan nog een beetje uit elkaar (als t al nodig is). Maar ik had nu nog voorgesneden kip liggen, dus ik dacht die op te maken. Mehh. Voor slowcooker-begrippen vrij droog geworden. Doen we niet meer.
De oordelen over mijn spareribs waren heel positief. Heb al bestellingen gekregen voor nog een keer. Nu babi ketjap erin.
Je recept viel erg goed hier. Ze hadden nog nooit zulke lekkere spearribs gegeten. Ik ben er zelf niet gek op maar vond de smaak ook erg lekker en dat met zo weinig handelingen in de keuken
Hier bijna tijd om de babi ketjap te proeven. Moest nog wel gebonden worden. En de vraag of ik over heb en of dat mee kan met mijn vader zodat hij en zijn partner morgen kunnen proeven. Ze willen dat elke zondag komen eten als ik iets uit de slome maak.
Wij hadden vanavond de pinda kip. Denk iets te veel rode curry vonden hem aardig aan de hete kant Volgende keer iets minder curry dan is hij nog lekkerder
Misschien heb ik ook niet het goede product gekocht. Heb van conimex een potje Thaise rode curry meegenomen. Misschien dat ze iets anders bedoelden. Het was een recept van one hand in my pocket
nou; die potjes kunnen óók heel erg verschillen. Van het ene merk is drie theelepels genoeg, vh andere moet er driekwart potje in mijn thaise curry.
https://cafedelites.com/slow-cooker-chicken-cacciatore/ Vandaag ga ik een beetje mealpreppen. Ben volgende week weg en heb vriezereten nodig voor man en kindjes. Die kan wel koken, maar ’t is al druk genoeg met werk en alles. Eerst even winkelen en dan ga ik een bolognesesaus maken. Daarna knal ik vanacht de cooker aan met bovenstaande recept - die is zooo jummie. In m’n kleine cooker wil ik ook nog iets maken, maar dat heb ik nog niet gekozen
maak je kippensoep dan net zoals je het in de pan zou maken? Ik heb behalve chinese tomatensoep nog geen soep erin gemaakt terwijl we wel echt soep liefhebbers zijn
ja eigenlijk wel. Alleen gaat alles tegelijk in de pan, terwijl als ik gewoon soep kook ik alleen de laatste 20 minuten de groente erin gooi en gaarkook. Vind dat juist het voordeel van de slowcooker, alles kan erin en als ik thuiskom is de soep dus ook klaar. Ik leg ik de kipfilet gewassen maar rauw op de bodem van de slowcooker. Doe er dan bouillon op, knal daar mijn gewenste groenten in. En dan aan op low.