Adidas sneakers winnen bij kruidvat?

Discussie in 'De lounge' gestart door giebel, 13 feb 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. GossipGirlxoxo

    GossipGirlxoxo VIP lid

    7 okt 2019
    22.123
    32.348
    113
    Oh ja natuurlijk zo gaat het bij Kruitvat idd met winacties. Ik durf mijn auto erom te verwedden dat ts is opgelicht en hoop voor haar dat het iets is als in mijn link met een abbo voor x euro per maand en dat niet haar cc gegevens worden vervalst voor misbruik.
     
    MyMiracle vindt dit leuk.
  2. MyMiracle

    MyMiracle Fanatiek lid

    2 jun 2013
    4.657
    2.872
    113
    Waar mijn huis woont
    Ik hoop het ook! Zou een dure les zijn....
     
    GossipGirlxoxo vindt dit leuk.
  3. Wellesnietes

    Wellesnietes Niet meer actief

    Nee dit is absoluut Spam! Zie ook de site van Kruidvat:

    https://www.kruidvat.nl/ (Bij veelgestelde vragen)


    Let op: valse winacties/SPAM in omloop
    Er zijn winacties in omloop via Facebook, e-mail, SMS en WhatsApp die niet afkomstig zijn van Kruidvat. Dit zijn nepacties waarbij je bijvoorbeeld kans maakt op een prijs. In deze zogenaamde 'phishing-acties' worden onze naam en ons logo misbruikt om persoonlijke gegevens te verzamelen.

    Let op: wij raden je aan hier niet aan mee te doen!

    • Kruidvat gebruikt geen SMS of WhatsApp voor winacties;
    •De Kruidvat website herken je aan de naam: www.kruidvat.nl, met een eventuele toevoeging zoals www.kruidvat.nl/folder of www.kruidvat.nl/acties.
     
    owly en GossipGirlxoxo vinden dit leuk.
  4. giebel

    giebel Fanatiek lid

    26 aug 2011
    2.499
    499
    83
    Had hem inmiddels gevonden. Ik ben echt naief en stom. Er was nu alleen 2 euro afgeschreven en heb gezegd dat ze de pas meteen moeten blokkeren. En zoiets gebeurd met dus nooit weer...
     
  5. Taiga

    Taiga Fanatiek lid

    28 apr 2019
    1.329
    2.040
    113
    Oei ja, dat is overduidelijk oplichting. Betalen voor een prijs en je creditcard gegevens ;) alle rode lampen moeten dan gaan branden.
    Goed dat je de kaart meteen hebt geblokkeerd!
     
    GossipGirlxoxo vindt dit leuk.
  6. MyMiracle

    MyMiracle Fanatiek lid

    2 jun 2013
    4.657
    2.872
    113
    Waar mijn huis woont
    Nee hoor je bent niet stom. Naïef in deze, ja, maar hé...foutje moet kunnen toch.
    :)
     
  7. giebel

    giebel Fanatiek lid

    26 aug 2011
    2.499
    499
    83
    Het gaat dus om mooi 365 in Denemarken. Een constructie waarbij je elke maand 75 euro betaald en dan voor dat bedrag aan ''beauty producten'' kan bestellen...
    Mijn vader heeft de kaart laten blokkeren (al is hij net als ik naief want zag er ook niet meteen een probleem in). Dus alleen de 2 euro is afgeschreven en toen geblokkeerd. Ik heb in mijn mail berichten gehad van mooi 365, ook met inloggegevens en heb gezien waar ik het abonnement kan opzeggen. Maar dat kan niet binnen 24 uur na start, daarna wel schrijven ze. Dus morgenavond probeer ik het via deze weg alsnog, om het account op te heffen. Desnoods ma ochtend telefoontje om te checken of ik er echt af ben. En dan kan de blokkering worden opgeheven.

    En ik voel me knap stom ja. Het stemmetje in mijn hoofd moet ik vaker naar luisteren. Zoiets als dit is me nog nooit eerder gebeurd. Maar mijn laatste baas zei vaak dat ik naief was. Bij schoonmaken klantentoilet, toiletpapier aanvullen en ik er met 4 rollen heen liep en te horen kreeg dat ik er maar 2 in mocht doen, want anders jatten mensen het mee. En dat ik daar dan serieus van op keek, dat zoiets gebeurde.
    Laat mij maar naief zijn, ik kan me gewoon niet voorstellen dat mensen wc papier zouden stelen. En meer van dat soort voorbeelden waar ik uit ga van het goede van de mens. Op zich niet verkeerd denk ik.
    Maar ik geef toe, dat deze actie vanavond erg blond was. Dank voor jullie goede scherpe reacties en gelukkig werd ik meteen huiverig nadat ik het gedaan had en was dat op tijd.
     
    Poolvos, owly, einad en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  8. owly

    owly VIP lid

    19 aug 2013
    19.954
    8.765
    113
    Fijn dat het gukt is om te blokkeren, nu hopen dat je nergens aan vast zit. Succes!
     
  9. Mamalove2014

    Mamalove2014 Bekend lid

    9 okt 2014
    649
    384
    63
    NULL
    NULL
    pas op voor vreemde linkjes. Daarmee kun je ook flink opgelicht worden. Daarnaar zou ik de blokkering niet opheffen, maar een nieuwe kaart laten aanvragen.
     
    GossipGirlxoxo vindt dit leuk.
  10. Emilie69

    Emilie69 Niet meer actief

    Kaart blokkeren en geblokkeerd houden! Dus nieuwe kaart aanvragen en rekening toch goed in de gaten houden!

    Ga niet zomaar via een link op een onbetrouwbare website iets opzeggen. Dan krijgen ze nog meer gegevens van jou. Aangezien je je nooit aanmeldde op deze site kan je ook geen abonnement hebben!
     
    Krabje, Mamalove2014 en GossipGirlxoxo vinden dit leuk.
  11. Valerie

    Valerie Fanatiek lid

    22 jun 2007
    4.206
    1.041
    113
    Vrouw
    Dus ze hebben EN jouw telefoonnummer EN jouw e-mail adres. :eek: Bij alleen een sms zou je nog kunnen denken dat ze 'at rondom' wat sms'jes hebben verstuurd. Maar ze weten blijkbaar wie je bent, want ze weten ook welk e-mail adres er bij dat telefoonnummer hoort.

    Staat er ook een link in de e-mail? Niet op klikken! Ik zou ook geen gebruik maken van de inloggegevens, die je hebt gekregen. Je hebt je nooit ergens voor aangemeld, dus je hoeft je ook niet af te melden.
     
    GossipGirlxoxo vindt dit leuk.
  12. Krabje

    Krabje Fanatiek lid

    8 dec 2011
    3.393
    1.780
    113
  13. Krabje

    Krabje Fanatiek lid

    8 dec 2011
    3.393
    1.780
    113
    Dit dus.
    Ik zou ook een andere creditcard aanvragen.
    Succes
     
  14. Emilie69

    Emilie69 Niet meer actief

    Ik snap nu niet zo goed wat die "mooi 365" er mee te maken heeft? Je doet mee met een sms-actie van kruitvat (waarin je zogezegd iets wint) en krijgt dan bericht dat je een abonnement hebt bij mooi 365 via mail. Waarom denk je dat dit met elkaar te maken heeft?
    Volgens mij moet je de komende dagen heel goed opletten, want heb je (onbewust) veel gegevens van jou achtergelaten op een heel onbetrouwbare site en ga je meer van dergelijke berichten (via SMS, mail,....) krijgen. Zeker opletten als je zogenaamd berichten krijgt van jouw bank waarin ze zeggen dat je opnieuw moet inloggen, gegevens moet update of zo. Banken doen dit nooit via mail of SMS! Mijn zus is er op die manier ook ingelopen en was op 10 minuten 1650 euro kwijt! Gelukkig heeft ze, op 50 euro na, alles teruggekregen via de bank.
     
  15. giebel

    giebel Fanatiek lid

    26 aug 2011
    2.499
    499
    83
    Omdat de link om de prijs te winnen naar het bedrijf Mooi 365 verwees. Dat die de prijs uit zou keren.
     

Deel Deze Pagina