Wordt vast heerlijk. Hoewel ik persoonlijk denk dat je dat zakje soepmix niet nodig hebt en (runder)bouillon volstaat. Komt al zoveel smaak van die uien zelf. Dus ik ben ook benieuwd hoe het uitpakt!
Ik dacht inderdaad ook aan een rendang met rund, en dan inderdaad een eitje erbij. Het wordt dan met ook gado gado erbij wel erg veel vermoed. Dus ik denk dan vega rendang, rundvlees rendang ei en boontjes? Misschien moet ik de hele buurt uitnodigen
Ik zou die buurt het lekker zelf laten uitzoeken en er een dag later nog heerlijk de restjes van eten Heerlijk!
Als er al restjes zijn, er komen 3 ook best grote eter en een puber. Als de puber het lekker vind dan is de pan al leeg voordat wij kunnen scheppen
Deze vandaag gemaakt maar bah, wat mij betreft de eerste mislukking in de slow. Vlees is heerlijk zacht maar smakeloos behalve een vieze bier smaak
Oh jee, smaken verschillen. Ik heb trouwens geen donker bier gebruikt maar een gewoon flesje bier. Misschien dat dat nog verschil maakte qua smaak.
Zou inderdaad kunnen. Ik had het nog wat gebonden met maizena en daardoor nam de biersmaak wel af maar vond het toch nog niet helemaal lekker. Volgende keer voeg ik iets meer kruiden toe
Deze staat op mijn to-do-lijstje: https://www.keukenliefde.nl/goulashsoep/ Ik ga er wel mijn eigen goulashkruiden in gooien. Ik weet dus niet of hij echt lekker is, maar hij klinkt wel goed
Nog niet zelf geprobeerd maar volgens mijn vriendin is deze lekker. Hongaarse Goulash Ingrediënten 600-650 gr sucadelappen in blokjes (ik gebruikte Black Angus sucadelappen van de slager) 400 gr tomatenblokjes (blik) 200 ml runderbouillon 2 rode paprika's 1 gele paprika 1 ui fijngesnipperd 2 teentjes knoflookfijngehakt 1 el tomatenpuree 1 el bloem 1,5 el milde paprikapoeder 1 tl karwijzaad 2 laurierblaadjes versgemalen zout en peper olijfolie Instructies Slowcooker Bestrooi het vlees met wat versgemalen zout en peper en meng de bloem er doorheen. Verhit een scheutje olijfolie in een ruime koekenpan en bak het vlees aan. Schep het vlees uit de pan en leg het in de slowcooker. Verhit opnieuw een scheutje olijfolie in de koekenpan en bak op laag vuur de ui met de knoflook in 5 minuten zacht, maar niet bruin. Voeg de paprika toe en bak deze 5 minuten mee. Voeg de paprikapoeder en de tomatenpuree toe en bak een minuutje mee. Voeg de tomatenblokjes, de bouillon en karwijzaad toe en breng aan de kook. Breng de saus op smaak met nog wat versgemalen zout en peper. Haal de pan van het vuur en giet het mengsel bij de blokjes vlees in de slowcooker. Roer het geheel even door en steek de laurierblaadjes ertussen. Leg het deksel op de slowcooker en zet de slowcooker aan op de laagste stand. Laat de goulash in ca 8 uur stoven tot het vlees heerlijk zacht is. Haal het laatste half uur de deksel van de slowcooker, zodat de saus wat kan indikken. Gebruik eventueel wat bindmiddel, zoals maizena of allesbinder.
Hij is goed gelukt, lekkerder als die van mijn moeder volgens man en zoon heb even gebeld met een Nanananana momentje Maar volgende meer probeer ik het wel zonder kruiden zakje!
Hahaha mijn man zegt net precies hetzelfde aan de telefoon, met daarbij dat ik die pan 15 jaar eerder had moeten kopen maar ja, beter laat dan nooit! Ik begin het nu ook leuk te vinden doordat ze het echt lekker vinden en goed eten elke keer.
Thanks @Adje en @Zulema komt helemaal goed zo! Ga vrijdag wat proberen aan de hand van jullie recepten en een beetje eigen inbreng.
Goed bezig Soms is het ook een kwestie van weer opnieuw proberen. Maar ik heb makkelijk praten want vind koken echt heel erg leuk. Recepten zoeken, kan er uren mee bezig zijn
Vreugdedansje... Want heb zowaar krabbetjes gevonden een dorp verderop Nog geen spare ribs maar lijkt erop haha. Morgen wat lekkers er mee maken.
Wat eten jullie bij de spareribs? Patat lijkt mij het lekkerst, maar dat hebben we al 2 x gegeten laatste week
Doorgaans wel iets van aardappel: Patat Gepofte aardappel Aardappelgratin Erbij maak ik meestal een salade + (zelfgemaakte) appelmoes voor de kinderen