De laatste 100 dagen van de zwangerschap! - Deel 3

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door AnnevandePol, 8 nov 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mamamilou

    mamamilou Niet meer actief

    Gisteren trouwens weer bij verloskundige geweest. Met mij en de baby was goed. Er is nog geen ontsluiting.
    Heb nog mijn slaapproblemen besproken (en de acupunctuur) en zij zei dat dit echt komt door de termijn. Die buik is gewoon lastig. Zeker als je graag op je buik slaapt. Acupunctuur gaat daar niet bij helpen. Het kan wel een stukje ontspanning bieden. Dan doe ik het maar niet.
     
    KleineLai vindt dit leuk.
  2. Maritiem

    Maritiem Fanatiek lid

    8 jul 2015
    1.394
    1.285
    113
    succes, hier drie keer hetzelfde gehad en drie keer ingeleid uiteindelijk. Ook om het ziek zijn voor te zijn... succes vandaag! Benieuwd wat het plan gaat worden
     
  3. Pennetje

    Pennetje Bekend lid

    6 aug 2018
    860
    615
    93
    Vrouw
    Vooralsnog is het allemaal redelijk dramatisch vandaag, maar niet om de reden die je zou denken.

    Ze weten niet welke test ze los moeten laten op mijn urine, ze weten niet of ze bloed moeten prikken, mijn bloeddruk rechts was 146/95 Dus proberen ze nu links, en daar was het 131/86 en zakkende... en nu lig ik hier al drie kwartier te wachten en weet nog niks.

    Zucht. Top weer, dit!

    Sorry, ik stop met zeuren, haha!
     
  4. MolliMuis

    MolliMuis Niet meer actief

    Wat vervelend dat gedoe! Hoop dat je snel wat duidelijkheid krijgt...
     
  5. Vogelmeisje

    Vogelmeisje Fanatiek lid

    3 mei 2010
    1.009
    288
    83
    Als jouw onderbuik gevoel aangeeft dat het wel ok is Dan zal dat ook vast Zo zijn :). Maar je mag ook nee zeggen op de echo he. Of dat je afspreekt, als de echo goed is Dan geen extra controles meer bijvoorbeeld?

    Een college van mij had geen grote buik Maar we kwam een reus uit van 5 kilo. Dat je denkt, waar heeft ze die gelaten? Lag blijkbaar ver naar achter en dat is misschien bij jou ook?
     
  6. Vogelmeisje

    Vogelmeisje Fanatiek lid

    3 mei 2010
    1.009
    288
    83
    Spannend hier Al die hoogzwangeren!

    Deze bib is de Hele zwangerschap gezellig druk aanwezig geweest. Met 36 weken werd het minder druk Maar oke prima, het wordt krapper. De afgelopen dagen heb ik veel harde buiken die constant zijn, blijft gewoon hard en het doet ook zeer soms, ook lichte weeen. Maar, ik voel de baby niet, of zelden. Vooral gisteren dus na alle trucs uitgehaald te hebben en nog geen reactie te hebben heb ik de verloskundige gebeld.

    Ze kwam en stuurde me ter controle door, dus ctg en echo en bloeddruk meten.
    De baby blijkt goed te bewegen (pfieuw) . Wat ze wel zagen is regelmatige weeenactiviteit. Mijn buik ontspant zich daardoor niet en is keihard. En dus voel ik de baby niet.
    Het beeld is dat mijn lijf zich klaarmaakt voor de bevalling. Stiekem hoop ik dat het doorzet heel snel.
    Want zolang ik de baby niet voel moet ik bij enige zorg direct weer voor ctg en echo, dat is de enige manier om te zien hoe de baby het doet.
    Gelukkig bewoog hij vanmorgen prima, en vanmiddag volgen de lichte weeen elkaar weer op.

    Duimen jullie met me Mee dat de baby Maar even haast maakt? Ik Ben er klaar voor en vind dit niks. Ben mezelf niet, voel me raar, Wil alleen zijn, Kan niets anders Dan hangen in bed of bank .
    En anders vraag ik of de vk me morgen Kan strippen bij de controle afspraak.. nooit gedacht dat ik daarom zou vragen Maar dit is niet te doen met nog een huishouden met 2 kids..
     
  7. Cinsam

    Cinsam Fanatiek lid

    12 jan 2017
    1.068
    999
    113
    Vrouw
    Dank je wel, ik wil er zeker voor gaan. Bij mij ook heel lang geleden ruim 20 jaar denk ik. de kraamverzorgster is ook op de hoogte en zetten in op goede begeleiding.
     
  8. KleineLai

    KleineLai VIP lid

    30 dec 2017
    13.005
    25.450
    113
    @Vogelmeisje jeetje! Hopelijk zet het snel door! Ik begrijp helemaal dat je er doorheen zit! Duim duim!

    @Pennetje , raar dat ze niet weten welke test ze moeten doen? Met een urine en bloedtest is alles toch gewoon duidelijk?
     
    Vogelmeisje vindt dit leuk.
  9. MolliMuis

    MolliMuis Niet meer actief

    @Vogelmeisje spannend hoor! Snap dat het vervelend is om de baby niet goed te voelen. Hopelijk zet het snel door!
     
    Vogelmeisje vindt dit leuk.
  10. mamamilou

    mamamilou Niet meer actief

    Nah, wat raar. Ze moeten gewoon beide testen doen. Dan kunnen ze daar toch meer uit aflezen. Ik hoop dat je inmiddels al meer weet.

    Enne, je mag hier gewoon lekker zeuren hoor!
     
    bella03 vindt dit leuk.
  11. Maritiem

    Maritiem Fanatiek lid

    8 jul 2015
    1.394
    1.285
    113
    @Pennetje na wat raar... en er is toch een bepaalde arm die ze moeten meten en die leidend is. Ik weet alleen ecen niet of dat links of rechts is... (ik denk rechts). Hopelijk heb je inmiddels wat duidelijkheid

    @Vogelmeisje hopelijk snel door naar het echte werk en de baby, dit is inderdaad geen doen!
     
    Vogelmeisje vindt dit leuk.
  12. Paris91

    Paris91 Fanatiek lid

    22 jul 2017
    1.345
    1.249
    113
    Vrouw
    @Vogelmeisje Oh wat spannend, hopelijk zet het snel door! Ze zeggen wel dat in jezelf gekeerd zijn een voorteken is.

    @Pennetje wat een rare gang van zaken. Weet je inmiddels wat meer?

    Hier de paspoorten en papieren van de kraamzorg gevonden, maar mijn boekje van de verloskundige is nog steeds kwijt. Weet nu ook niet meer waar ik moet zoeken :$. Ze kunnen de papieren natuurlijk gewoon opnieuw uitdraaien, maar al mijn echo foto’s zitten er in:cry:.
     
  13. Maritiem

    Maritiem Fanatiek lid

    8 jul 2015
    1.394
    1.285
    113
    wat balen dat je die nog niet hebt kunnen vinden. Auto of tas ofzo die je meehad al grondig gecheckt? Hopelijk kom je ze snel weer tegen...
     
  14. Pennetje

    Pennetje Bekend lid

    6 aug 2018
    860
    615
    93
    Vrouw
    Fijn dat jullie mijn gezeur niet meteen al zat waren, haha!

    Ze moeten eigenlijk rechts meten voor bloeddruk inderdaad, maar goed. Die meting stond dr niet aan dus is ze geswitched. Ik vond het ook maar raar.

    Uiteindelijk stuurde iemand die ik voor het eerst twee minuten sprak, me om 13:45 naar de kantine omdat het lab resultaat van mijn urine nog wel een uur zou gaan duren.

    Om 17:15 ben ik maar even gaan vragen of het nog nut had om op het resultaat te blijven wachten. Ik werd meteen naar een andere dame gestuurd en die was dus vanmiddag aan haar dienst begonnen en vond het toen al opvallend dat dat lab resultaat nog lag te wachten want, let op, die urine hadden ze om 13:30 al ingestuurd. Dus ik zeg nog, nou dat vind ik nogal laat want ik was hier iets na 11:00 om het in te leveren, alleen begreep ik al dat ze niet wisten welke test er gedaan moest worden.

    Nou daar was zij het niet mee eens want de gyn van gisteren was heel duidelijk geweest in het systeem. Ze had hey lab gebeld en ze zou uiterlijk om 18:00 het resultaat hebben. Dus mijn man (Die was inmiddels ook gearriveerd) en ik gaven aan dat we dan nog wel even zouden wachten. We werden om iets voor 18:00 weer opgehaald; het blijkt toch zwangerschapsvergiftiging, de resultaten waren daar heel duidelijk over. Dus ze hebben me opgenomen.

    Het plan van de gyn gisteren was om bij deze uitslag mij vandaag in te leiden maar omdat het zo ontzettend lang geduurd heeft (de gyn vandaag gaat hier melding van maken gaf ze zelf al aan want ze vond het echt niet kunnen hoe dit gegaan is) moet het nu morgen.

    Dus morgenochtend beginnen. Mocht niet meer naar huis. Dus. Wat een rare dag zeg!

    Nu wordt het dus toch een medische bevalling dus geen kraamhotel. Moet ik ook even in omschakelen. Maar ik ben blij dat ze het nu wel weer serieus nemen! Spannend hoor, morgen starten!
     
    melliejzzz vindt dit leuk.
  15. Pennetje

    Pennetje Bekend lid

    6 aug 2018
    860
    615
    93
    Vrouw
    Jeetje wat een lang verhaal! Sorry hoor! :confused:
     
  16. Dame09

    Dame09 Fanatiek lid

    6 mrt 2019
    3.571
    5.519
    113
    Vrouw
    Succes morgen @Pennetje, vervelend dat het vandaag allemaal zo chaotisch verlopen is. Hopelijk heb je morgen een betere dag daar ;)
     
  17. MolliMuis

    MolliMuis Niet meer actief

    @Pennetje jeejtje wat een gedoe zeg in het ziekenhuis! En vervelend dat het nu een medische bevalling geworden is. Wel fijn dat er nu duidelijkheid is en een plan van aanpak. Veel succes morgen en hopelijk snel baby knuffelen!
     
  18. mamamilou

    mamamilou Niet meer actief

    Schrijf het maar lekker van je af hoor @Pennetje . Ik hoop dat je vannacht een beetje goed kan slapen want morgen is het zover.
    Hoe voel je je? Ben je ziek?
     
  19. KleineLai

    KleineLai VIP lid

    30 dec 2017
    13.005
    25.450
    113
    Veel sterkte @Pennetje ! Ze hebben er een potje van gemaakt maar je bent nu in goede handen. Hopelijk morgen dan je mooie mannetje in je armen! <3
    Ik hoop dat je vannacht nog een beetje kan slapen.
     
  20. Maaike87

    Maaike87 Actief lid

    23 sep 2015
    490
    496
    63
    @Pennetje wat jammer dat het zo raar is gelopen zeg! En kan me voorstellen dat je nu erg moet schakelen. Heb je een beetje kunnen slapen?
    Heel veel succes vandaag, duim dat alles spoedig verloopt en je snel je baby kunt knuffelen!

    Ik was om 4 uur wakker, geen idee waarom o_O moet zeggen dat het slapen wel wat beter gaat de laatste tijd, wel echt fijn! Het scheelt denk ik ook wel dat ik niet meer hoef te werken, geeft toch wel rust in mijn hoofd.
    Heb nu zin om de badkamer schoon te maken (en vooral de kranen, want dat is echt nodig) maar blijf voorlopig nog maar even op de bank liggen :p
     

Deel Deze Pagina