Ik heb vorige week zelf patat gesneden en cowlslaw bijgemaakt. Maar iets van aardappel gratin of een gepofte aardappel en maiskolf erbij is ook wel lekker (dat kan je hier namelijk kiezen bij de spearribs bezorg lijn )
Ik he krieltjes gehaald en voor de Kids worteltjes erbij. Ik denk dat die niet de spareribs zullen eten. Hebben wij meer
Lekker! Eet smakelijk alvast. Af en toe toch wel fijn als kinderen niet alles lusten , die van mij trekken de spareribs nog net niet van mijn bord. Is van allebei de kinderen één van hun lievelingsgerechten.
Sorry voor mijn interruptie: maar ik heb een vraag over een slowcooker. Ik hoor jullie vaak over een slowcooker maar kost zo'n ding niet heel veel aan stroom? Want het staat toch een paar uur aan.
Ik heb eens de vergelijking gelezen dat voor een uur de oven aan, de slowcooker daarvoor 13 uur kan aanstaan.
Heerlijk! Dat is hier met gebraden kip uit de braadpan. Een kilo stelt dan niets voor. De kleinste vind het net zo lekker. Ze moeten wel proeven hoor. En als ze het ook lekker vinden ben ik ook blij.
Hier net zo.... zitten je echt aan te kijken of je misschien nog iets laat staan zodat zij het kunnen op eten. Denk dat hoeveel kilo ik ook maak op gaat het wel
Hij zit erin... 4u op low en dan hopelijk smullen Had alleen geen uienpoeder en lente uitjes in huis, hopelijk maakt dat geen verschil..
En wafelijzer? Hoe smaakte het? Lees ook geregeld dat het wat flauwig smaakt. De spare ribs waren heerlijk hier. Gaan we vaker eten. Te lekker.
Het was zeker niet vies maar met de rijst en boontjes erbij had het niet veel smaak. Er mistte voor ons gevoel iets maar geen idee wat. En de knoflook was best overheersend.... Mocht ik hem nog eens maken laat ik de knoflookpoeder dus sowieso weg. En dan ergens wat meer van ofzo maar geen idee wat.
Ik vond het ook te flauw en gooi er gewoon van alles in wat ik oa ook in mijn gewone pindasaus gooi, zoals gemalen komijn, gemalen koriander, beetje paprikapoeder, scheutje gembersiroop en/of ketchup, verse gember en scheutje sojasaus.
Ja dat is idd wat ik ook lees op Facebook over dat gerecht. Wat ik daar lees is dat mensen geen pindakaas gebruiken maar satésauspasta. Die je dan normaal met water nog moet aanmaken. Misschien ook wat peper? Al weet ik niet of dat er in hoort hoor. Wij houden wel van pittig.