Weet iemand waarom je de kool uit blik (van bijv hak) je niet meer mag koken? Ik snap dat het al gaar is maar laatst was het per ongeluk toch beetje aan het koken. Is dat dan schadelijk of alleen voor de smaak?
Het wordt hooguit wat papperig. Volgens mijn mag potg nooit koken maar gebeurd hier ook wel is hoor. Is gewoon goed te eten. Wellicht vitamine die verloren gaan bij te hoge temperatuur?
Bedankt voor je reactie! En als je zwanger bent, hoef je toch bij Rode kool in pot niet bang te zijn voor listeria/toxo?
Nooit geweten of rekening mee gehouden. Misschien sta ik daarom niet bekend als keukenprinses hier gaat alle pot en blik groente altijd aan de kook
Hier net zo smaakt prima Als het niet warm genoeg is .. dat vind ik pas ranzig met rode kool! Maar goed, sinds de zwangerschap van de oudste krijg ik al braakneigingen als ik rode kool ruik
Ja zo ongeveer meestal gelijk met de aardappelen. En korter als ik aardappelen bak dan dacht is ach het is nu ook wel heet Snap nu waarom alles uit de slowcooker zo goed smaakt, daarin gaat niets koken
Hier ook. Wist ik veel. Binnen 5 minuten koken al die hak potjes al, dus vaak kookt het dan ‘ per ongeluk’ een tijdje.
Ze bedoelen gewoon dat het niet hoeft te koken, enkel opwarmen. Maar als je het wel kookt, maakt dat verder niks uit.
Yup! Snap nu zo goed waarom man en zoon zo blij worden van eten uit de slowcooker. Gaat een wereld voor mij open hier
Hier wordt het niet eens verwarmd, zo de hele pot uit de koelkast op tafel en iedereen neemt een schep (behalve ikzelf want jakkie). Kan niets fout aan gaan ...