Symptomen per DPO - deel 2!

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Roxy1994, 15 feb 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. linkiepinkie

    linkiepinkie Niet meer actief

    Ik let er meestal niet op. Soms heb ik het wel en soms minder denk. Toevallig de laatste keer had ik dus juist geen draderig slijm en toen ben ik zwanger geworden. Dus bij mij zegt het niks.
     
  2. miikka

    miikka Bekend lid

    7 feb 2020
    520
    1.017
    93
    Vrouw
    Nu ben ik wat minder actief. Probeer niet teveel te focussen op kwaaltjes. En had tot vandaag geen klachten.

    maar vandaag heb ik echt rare klachten. Ben nu denk ik 7 dpo(weet ik niet zeker want heb het niet bijgehouden).

    Gisteravond had ik al last van extreme vermoeidheid. En sinds vandaag last van verstopping, gevoelige borsten, misselijk, erg vermoeid en mijn linker bil doet continue pijn.
    Dat laatste had ik dus vorige maand ook maar bij mijn rechter bil(ik was dat eigenlijk vergeten maar mijn vriend zei dat van je had dat vorige maand ook. Bleek zwanger maar was helaas een miskraam.
     
  3. Afr2310

    Afr2310 Actief lid

    8 feb 2020
    224
    222
    43
    Vrouw
    Ik zit er echt even doorheen, voel me ontzettend rot. Ben telkens bang dat er iets mis is met mij en dat het daarom niet lukt... terwijl ik ook weet dat we pas net begonnen zijn en ik echt niet zo mag zeuren.. vind het heel knap hoe anderen dit zo volhouden!
     
  4. Doublemom

    Doublemom Fanatiek lid

    5 mrt 2012
    1.410
    1.190
    113
  5. miikka

    miikka Bekend lid

    7 feb 2020
    520
    1.017
    93
    Vrouw
    aanvulling: ik hou sinds gisteravond ook vocht vast. Ik kan mijn ringen niet meer om
     
  6. miikka

    miikka Bekend lid

    7 feb 2020
    520
    1.017
    93
    Vrouw
    ik snap het heel goed. Geef het de tijd. En probeer er niet teveel mee bezig te zijn. Na mijn 2e miskraam probeer ik de tijd te geven en niet te veel op focussen. Hoe lang zijn jullie er mee bezig? Gebruikte je hiervoor ook anticonceptie?
     
  7. linkiepinkie

    linkiepinkie Niet meer actief

    Zijn jullie al lang bezig?
     
  8. linkiepinkie

    linkiepinkie Niet meer actief

    Ik heb geleerd tijdens het zwanger worden dat ik eerst veel meer zelfvertrouwen mag gaan hebben voor ik zwanger kon worden. Want ik leerde dat juist die onzekerheid mij totaal niet hielp in het leven. Eigenlijk doordat het langer duurde leerde ik om aan een stukje 'vertrouwen' in mezelf maar ook in het leven te hebben. Ik had er een ruim jaar voor nodig. Ik besloot oa door mijn voeding te gaan veranderen en veel meer rust voor mezelf te nemen. Na een maand andere voeding, kreeg ik veel meer energie en raakte ik zwanger.
     
  9. Doublemom

    Doublemom Fanatiek lid

    5 mrt 2012
    1.410
    1.190
    113
    Dag van eisprong zere eierstokken

    1DPO nog steeds vreselijke buikpijn en opgeblazen buik, gevoelige tepels
    2DPO gevoelige tepels
    3 dpo gevoelige tepels, licht maagzuur, tepels ‘s avonds pijnlijker, ijskoud, benauwd, gelige afschreiding
    4 dpo zere tepels, gloeiende wangen, benauwd, veel plassen, af en toe klein beetje zuur. verkouden, moe!! Gelige afscheiding. ‘S avonds zere onderrug. Puist in nek?! Licht maagzuur
    5DPO vreemd gedroomd, af en toe steekjes rond eierstokken, klein beetje maagzuur, honger, zere onderrug, ‘s avonds lichtbruine/licht oranje afscheiding met 1 mini sliertje rood. Moe!!! Gloeiende wangen in de loop vd dag
    6dpo weer druk gedroomd, af en toe branderige kramp in bm, steekjes in eierstokken, misselijk na ontbijt, telkens trekkerig gevoel onderbuik na plassen, warm, *edit* ‘s avonds drukkend kramperig gevoel baarmoeder
    7dpo opgestaan met vreemde buikpijn, buik voelt opgeblazen/strak onder de navel,
    *edit* meer afscheiding, buikpijn blijft beetje aanwezig gedurende de dag
    8dpo rothumeur, meer en licht gekleurde afscheiding, zere onderrug
    9dpo vlagen zere onderrug, negatieve sensitest dipstick
     
  10. Afr2310

    Afr2310 Actief lid

    8 feb 2020
    224
    222
    43
    Vrouw
    Lief dat jullie zo reageren. Dit was nog maar de derde ronde dus ik heb niks te klagen hoor, dat besef ik me! Ik had gewoon nooit gedacht dat ik er zoveel mee bezig zou zijn en het me zo onzeker zou maken..

    Ik heb een aantal jaar de pil gebruikt, daarna een spiraal maar die was er na 3 weken al uit omdat ik er echt niet goed van werd, heel veel buikkrampen, opgefokt gevoel en bloedverlies. Nu een jaar verder zonder anticonceptie (condooms en geen seks rond ovulatie), regelmatige cyclussen (tussen 25 en 29 dagen in).. de jaren dat ik de pil gebruikte had ik ook veel last van krampen tussen ovulatie en menstruatie in. Destijds bleek ik toen last te hebben van kleine cystes die na een paar maandjes weer verdwenen. Er werd toen vermoed dat ik toch een eisprong kreeg soms ondanks de pil, vandaar dat ik daar toen mee gestopt ben. De krampen tussen ovulatie en menstruatie zijn eigenlijk altijd gebleven, vandaar dat ik nu weer vrees voor cystes.. zit er aan te denken om misschien toch een afspraak bij de gynaecoloog te plannen om daar eens naar te laten kijken.
     
  11. miikka

    miikka Bekend lid

    7 feb 2020
    520
    1.017
    93
    Vrouw
    Je wilt het zo graag. En het liefst al gelijk. Dus is ook niet gek dat je onzeker over bent. Het kost soms tijd. Maar als het zover is dan is het wachten waard!
     
  12. linkiepinkie

    linkiepinkie Niet meer actief

    Ja je kunt altijd vragen of ze dat willen checken. Als dat je rust geeft gewoon doen.

    Verder schrijf je idd dat je nog maar 3 rondes bezig bent. En inderdaad sommige bewandelen al een veel langer pad. Neemt niet weg dat je er mee bezig bent. Je wilt het graag. Maar hebt niet onder controle wanneer het lukt. Mijn tip (ik vond het nl ook erg lastig om het 'los te laten') is laat het los dat het 'meteen' moet gebeuren en zeg tegen jezelf dat het ook best een jaar kan duren. Ik wilde echt iedere maand dat het raak was en dacht ook iedere maand dat ik zwanger was. Achteraf waren het altijd pms klachten en ben ik 12 rondes lang niet zwanger geweest. Pas de 13e ronde had ik geen klachten en bleek ik zwanger te zijn. Ik kon het pas na +/- 10 rondes loslaten. En dacht toen oke, misschien duurt het nog een jaar. Prima, het gebeurt vanzelf. En de 13e ronde was ik eindelijk zwanger! Toen ik er niet meer mee bezig was
     
    Mama to B vindt dit leuk.
  13. Afr2310

    Afr2310 Actief lid

    8 feb 2020
    224
    222
    43
    Vrouw
    Super lief, jullie hebben gelijk, voel me inmiddels ook weer wat beter! Deze dip zal waarschijnlijk ook wel met de aankomende menstruatie te maken hebben, haha!

    Nou, lekker wie is de mol? terugkijken en het even los proberen te laten!
     
    miikka vindt dit leuk.
  14. linkiepinkie

    linkiepinkie Niet meer actief

    Jaaa doe je goed! Nathan is de mol;)
    Ik was ook altijd de dagen voor mn NOD emotioneel en erg onzeker. Dat zijn je hormonen. Komt allemaal goed hoor!
     
    Afr2310 en miikka vinden dit leuk.
  15. novemberzes

    novemberzes Fanatiek lid

    28 jan 2020
    1.945
    1.992
    113
    Vrouw
    1 dpo niks
    2 dpo niks
    3 dpo niks
    4 dpo lichte steekjes waar mijn ei is geweest
    5 dpo lichte steekjes waar mijn ei is geweest, koud
    6 dpo lichte steekjes onderbuik, misselijk wakker geworden, koud, slecht humeur, heel rare droom gehad :eek:
    7 dpo koud, snachts heel heet, verkouden en daardoor heel moe
    8 dpo koud, zwaar gevoel/steekjes in onderbuik moe, nog steeds verkouden/niet lekker, realistische dromen, meer afscheiding
     
  16. Roxy1994

    Roxy1994 Fanatiek lid

    30 nov 2018
    2.368
    1.462
    113
    Vrouw
    Gefeliciteerd !!
     
  17. Afr2310

    Afr2310 Actief lid

    8 feb 2020
    224
    222
    43
    Vrouw
    Hallo allemaal,

    1dpo: niks
    2dpo: ‘nat gevoel’, verder niks.
    3dpo: niks, soms wat afscheiding maar niet veel
    4dpo: niks, soms wat afscheiding maar niet veel
    5dpo: in de middag best wat witte afscheiding, daarna enkel een zeurend gevoel in onderbuik in de avond.
    6dpo: zeurderige buikpijn houdt vandaag aan, niet heel erg maar toch wel constant aanwezig. Borsten lijken ook wat gevoeliger te zijn bij aanraken.
    7dpo: borsten gevoelig bij aanraken, af en toe een zeurderig krampje en wat steekjes. Goed humeur vandaag!
    8dpo: borsten licht gevoelig bij aanraken. Over de hele dag afwisselend een drukkend gevoel in onderbuik, af en toe een zeurderig krampje.
    9dpo: in de ochtend een soort menstruatiegevoel, idee dat ik ongesteld ga worden. Borsten nog steeds licht gevoelig bij aanraken. In de middag geen ‘pijn’ in onderbuik meer, op een paar echt flinke (darm?)krampen na.
    10dpo: borsten nog steeds licht gevoelig bij aanraken (lijkt wel minder tov paar dagen geleden). Verder weer af en toe een zeurend krampje. Verder nog niets. Eind van de dag wat witte afscheiding. Negatieve test.
    11dpo: borsten gevoeliger, vannacht veel wakker gelegen (misselijk bij vlagen, last van maag en maagzuur). Afwisselend krampjes en steekjes in onderbuik. Gisteren in de avond echt het gevoel dat menstruatie ging doorbreken, maar dat gevoel verdween weer.
    12dpo: borsten minder gevoelig bij wakker worden, dat is bij mij meestal zo vlak voor de menstruatie. Deze breekt bij mij vaak aan het eind van de dag door, dus verwacht deze vanavond. In de middag flink misselijk geweest, last van drukkend gevoel op maag. Emotionele bui in de avond, neerslachtig gevoel.
    13dpo: slecht geslapen, vroeg wakker. Borsten nog steeds een klein beetje gevoelig, koud en menstruatiekrampen, dus zal zo wel doorbreken. Nog steeds last van maag.
     
  18. Mama to B

    Mama to B Fanatiek lid

    22 sep 2015
    1.408
    1.175
    113
    heel herkenbaar hoor! Hier ronde 6 ondertussen en het zwanger worden is af en toe een grote mindfuck. De eerste 3/4 maanden voelde ik van alles, wat nu blijkt dat het gewoon mijn pms klachten zijn. Nu weet ik een beetje wat mijn lichaam doet tussen ei en menstruatie en let ik niet meer op alle klachten. Maar het wachten wachten wachten vraagt veel van ons geduld. Maaaaar het word beloond! Daarnaast, wat zijn die paar maanden op een life time! Als het je geruststelt, zou ik wel een afspraak maken bij de gynaecoloog. Dan kan je die onzekerheid al uitsluiten! Ik ben ook onlangs gecheckt ivm steekjes en krampen tussen ei en menstruatie, omdat ik bang was voor cystes. Alles zag er goed uit, dus dan hoef ik daar ook niet meer onzeker over te zijn!
     
  19. twee

    twee Fanatiek lid

    7 jul 2014
    1.635
    535
    113
    Als ik zaterdag 29feb nacht positief ovu heb gehad dus de zondag eisprong vermoedelijk, hoeveel dpo ben ik dan?
    Heb getest vanochtend ik dacht iets te zien maar ben te vroeg denkik
     
  20. Rowena25

    Rowena25 Fanatiek lid

    23 okt 2016
    1.222
    1.226
    113
    Vrouw

    6/7 dpo
     
    twee vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina