Uitgerekend 16 t/m 31 oktober 2020

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door LilyB, 10 feb 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. DCG

    DCG Fanatiek lid

    24 feb 2020
    3.423
    3.187
    113
    Vrouw
    Ben echt blij voor je dat je niet alleen hoeft :) ben benieuwd morgen hoor!!

    Idd, termijnecho valt onder de noodzakelijke echo’s, dus blij dat we weer kunnen spieken!
     
    owl vindt dit leuk.
  2. miich

    miich Fanatiek lid

    18 dec 2012
    1.242
    382
    83
    Utrecht
    Haha hier het zelfde, sommige uit de buurt kwamen er pas met 32 weken achter. Van achteren zag je ooi helemaal niets
     
    Tijm86 vindt dit leuk.
  3. miich

    miich Fanatiek lid

    18 dec 2012
    1.242
    382
    83
    Utrecht

    Balen he, hier het zelfde. Wel fijn dat hij er rekening mee houdt en nog vrouwen ziet. Maandag termijnecho, wilde kijken of ik erna ergens geslachtsbepaling kan inplannen anyware haha
     
    DCG vindt dit leuk.
  4. miich

    miich Fanatiek lid

    18 dec 2012
    1.242
    382
    83
    Utrecht

    Dat is wel heel fijn!
     
    owl vindt dit leuk.
  5. miich

    miich Fanatiek lid

    18 dec 2012
    1.242
    382
    83
    Utrecht
    Hoe gaat het met jullie en avond eten...

    Hier krijg ik er weinig in alles staat me tegen zo irritant. Vooral zoetigheid wil wel maar dat wil ik beperken anders straks rond van het snoepen
     
  6. DCG

    DCG Fanatiek lid

    24 feb 2020
    3.423
    3.187
    113
    Vrouw
    Vandaag erachter gekomen dat ook zijn praktijk tot 6 april dicht moet :(
    Hopelijk kan hij na die tijd wel weer open, anders zullen wij net als de meeste vrouwen ook ons geduld af moeten wachten....
     
  7. DCG

    DCG Fanatiek lid

    24 feb 2020
    3.423
    3.187
    113
    Vrouw
    Haha als je het bij zoetigheid houdt als er verder weinig in gaat zal het met het rondgroeien vast nog wel meevallen :) belangrijkste is om voor nu gewoon even aan je cravings toe te geven.
    Hier juist ontzettend zin in zout en hartig, maar ook giga trek in chocola de laatste tijd! Ik heb weinig moeite met avondeten... gewoon normale porties gaan er de laatste tijd makkelijk in. Merk wel dat misselijkheid bij trek terugkomt! Afgelopen nacht zelfs eruit geweest om een broodje kaas te eten waarna de misselijkheid zakte.
    Eet voor nu gewoon wat je lekker vind, totdat je weer je avondeten normaal wegkrijgt, pas daarna moet je opletten met het snoepen ;)
     
    Gandy vindt dit leuk.
  8. miich

    miich Fanatiek lid

    18 dec 2012
    1.242
    382
    83
    Utrecht

    Ja het is echt niet te doen, ook overdag eet nu s'ochtends 1 sneetje brood, tussen de middag 2 en in de avond krijg ik letterlijk 5 happen weg.. nergens zin in
    Soms onwijs misselijk maar dat is niet wat mij nu belemmerd. Zal wel weer loslopen.

    Wel balen dat hij nu ook gesloten is .. ben er bang voor dat het nub kijken wordt en met 20 weken erachter komen in deze tijd
     
  9. Missannie

    Missannie Bekend lid

    21 mei 2018
    958
    784
    93
    Vrouw
    Avondeten is bij mij een verschrikking. Ontbijt en lunch gaat redelijk. Bij nagenoeg al het avondeten, en dan vooral de groentes, moet ik kokhalzen, zelfs als ik er alleen maar naar kijk :oops: Snoep, koek, chips en chocola gaan daarentegen prima haha! Was bij de eerste zwangerschap ook zo. Moet alleen proberen het te remmen denk ik, want nu ik ook nog eens echt alle dagen thuis ben, ligt alles binnen handbereik hahah!

    Ik denk dat we allemaal pech hebben met de geslachtsbepaling en het pas bij de 20 weken echo gaan zien... :( De enige hoop die ik nog heb is dat zo rond de 16 weken de vk een pretecho wil doen met geslachtsbepaling. Normaal doen ze dat, maar nu niet lijkt me...
     
  10. Missannie

    Missannie Bekend lid

    21 mei 2018
    958
    784
    93
    Vrouw
    Lees net op de website van het echocentrum van het ziekenhuis dat nu zelfs bij de 20 weken echo je partner niet meer mee mag. Bij de termijnecho en de 20 wekenecho mag je aan het einde van het onderzoek wel even facetimen. Hopelijk zijn de regels weer iets anders als wij voor de 20 weken echo moeten, maar dat zal niet vrees ik.
     
  11. Kon 87

    Kon 87 Bekend lid

    28 aug 2015
    664
    663
    93
    Vrouw
    Echt. Exact. Dit! :roflmao:
     
    Missannie vindt dit leuk.
  12. AnnekedB

    AnnekedB Bekend lid

    7 feb 2020
    503
    527
    93
    Vrouw
    Net alles terug gelezen! Vervelend van de echo’s hè? Ik vind het heel naar dat ik 6 april alleen moet. Het is ff niet anders. Hier ook al namen voor een jongen en een meisje. We wilde heel graag een geslachtsecho, dat zit er ff niet in.

    Hopelijk gaat alles goed met jullie en vervelen jullie je nog niet. En diegene die ziek zijn, heel veel beterschap!

    Wie van jullie krijg al een buikje? Mijn broek begint aardig straks te zitten :eek:
    Daarnaast nog steeds aan de roosvicee laxo want mijn darmen doen verschrikkelijk moeilijk!!!! Wellicht passen mijn broeken daarom niet meer zo goed hahaha

    wie van jullie heeft de trouwring test wel eens gedaan om het geslacht te voorspellen?
     
  13. Eulalia

    Eulalia Fanatiek lid

    17 okt 2012
    1.058
    949
    113
    Ik ben benieuwd naar de trouwring test! Vertel...

    Mij werd gister gevraagd door een moeder van een patiëntje wanneer ik met verlof mag Haha. Ik heb echt een flinke buik voor de termijn.

    ik verveel me alles behalve. Thuis aanpoten op mijn vrije dagen om het huishouden rond te krijgen en verder 3 dagen in de week aan het werk en kids naar school/opvang
     
  14. Loveyoga

    Loveyoga Bekend lid

    8 feb 2020
    550
    472
    63
    Vrouw
    Hier al aardig buikje. 3e dus gaat wel sneller denk ik.

    Termijn echo net gehad. Alles was goed. En ben nu op 10 weken en 6 dagen gezet i.p.v 10 weken en 2 dagen.
    Aan de hand van de nub denkt ze een meisje. Heb nu 2 jongens. Maar ja is natuurlijk niet heel betrouwbaar. Maar bij mijn beste vriendin klopte het wel 2x.
     
    miich, Gandy, Missannie en 3 anderen vinden dit leuk.
  15. Pioenne

    Pioenne Bekend lid

    5 mrt 2019
    633
    745
    93
    Vrouw
    Hier lukt al het eten nu best goed met die Navalit, maar zit aan mn laatste pilletjes :confused:. Nu eens 2 dagen zonder geprobeerd, maar gisterenavond dan toch weer gigantisch misselijl. Vandaag weer 1 genomen en lijkt wel echt te helpen...

    Qua buik, begin toch ook vanalles te voelen, alles komt wat strakker zitten enzo. Heb zelf al wel een klein buikje van mezelf, maar die lijkt nu wat te zakken ofzo? :p Broeken ook strakker, maar thuiswerkvoordeel is wel dat ik gewoon in mn pyjamabroeken kan blijven zitten natuurlijk ;)

    Vandaag weer wat problemen met een van mn werkgevers (ja diezelfde dus opnieuw...), omdat ziekenhuizen nu veel financieel verlies lijden willen ze een aantal functies op technische werkloosheid zetten, waaronder ik dus blijkbaar :confused: En ben gewoon nog echt fulltime aan het werk van thuis uit, dus hoezo werkloos??
     
    AnnekedB vindt dit leuk.
  16. Missannie

    Missannie Bekend lid

    21 mei 2018
    958
    784
    93
    Vrouw
    @Pioenne Wat vervelend met je werk! Wat voor gevolgen heeft het voor jou als ze je op technische werkloosheid zetten? Niet dat jij hier straks problemen mee krijgt met bv salaris, pensioen, ww, etc.

    @Loveyoga Wat fijn een goede termijnecho!

    Mijn broeken zitten ineens ook strakker. Mijn vriend zei een paar dagen geleden al dat mijn lijf aan het veranderen. Maar mijn darmen rommelen ook nog flink, dus die maken mijn buik ook ‘dikker’ haha!

    En vervelen doe ik me ook niet hier. Het is juist drukker nu zo thuis. Mijn vriend en ik werken allebei vanuit huis, en dan nog de zorg voor onze dochter erbij.
     
    AnnekedB vindt dit leuk.
  17. Groen

    Groen Actief lid

    12 apr 2013
    427
    387
    63
    Oh dat klinkt wel rot @Pioenne van je werk. Wat fijn dat die navalit zo goed helpt! VOorlopig maar blijven slikken dan.

    @Loveyoga fijn een goede echo!! super! Nub is idd nog onbetrouwbaar nu helaas, pas vanaf 12 weken kan je er wat over zeggen. Rond 11 staan ze grotendeels allemaal nog in de meisjesstand heb ik me laten vertellen, hier ook duidelijk een meisjesnub wat dus niks zegt. 50/50!

    Hier ook een goede echo gehad! Iets vooruit gezet dus hoor hier eigenlijk niet meer :p Laat m lekker op 16 okt staan. Bijzonder hoe mooi de echo nu was, echt een compleet mensje die ook mooi zwaaide haha!
    Vk zei trouwens tijdens de echo dat ik echt al een babybuikje had , dus de baarmoeder was ook flink gegroeid. Klinkt toch leuker dan alleen darmenbuik ;)
     
    Pioenne, Missannie en Gandy vinden dit leuk.
  18. AnnekedB

    AnnekedB Bekend lid

    7 feb 2020
    503
    527
    93
    Vrouw
    De trouwring test gaat als volgt. Je doet je trouwring aan een draadje. Vervolgens houd je de trouwring boven je hand. Je gaat met je trouwring om je vingers heen (trouwring in de lucht houden). Je begint bij je pink en gaat al zwevend langs je vingers tot je bij je duim komt en gaat weer terug. Tot slot eindig je met je ring boven je hand. Als je al een kindje hebt zal eerst het geslacht van je eerste kindje naar voren komen. Vervolgens doe je het nog een keer en herhaal je hele riedeltje en dan heb je het geslacht van kindje twee en zo ga door. Je kan het ook op YouTube vinden ;). Bij mij klopt de eerste dat is een meisje en de tweede wordt ook een meisje volgens de ring test dus ben heel benieuwd. Jammer dat de geslachtsecho geschrapt zijn, nu duurt wachten wel heel lang.
     
  19. Eulalia

    Eulalia Fanatiek lid

    17 okt 2012
    1.058
    949
    113
    Ik zal eens checken vanavond! Ik heb 3 kansen om de methode te toetsen Haha ben benieuwd!!
     
  20. Gandy

    Gandy Fanatiek lid

    6 nov 2007
    1.080
    789
    113
    Avondeten prima hier.
    Ik lust alleen nog hartig en zuur haha....
    Zoet gaat er niet echt in.... En heel veel drinken vind ik vies... cola en thee is het enige wat beetje gaat
     

Deel Deze Pagina