Uitgerekend 16 - 31 augustus 2020!!

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door Rosy90, 8 dec 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. duitshollandsmeisje

    18 sep 2018
    5.448
    7.291
    113
    Vrouw
    Kokkin
    Duitsland
    Ik hoop gewoon dat tegen de tijd dat we moeten bevallen alles weer een beetje tot rust is gekomen... en dat de regels niet meer zo streng zijn.
    Lijkt mij ook vreselijk als niemand mag langs komen enzo. Zo lang mijn vriend er dan maar bij is, is het oke, maar geen kraamvisite lijkt me ook echt super jammer..
    We hebben nog ongeveer 20 weken te gaan gelukkig..
     
    Ninaatjuh, flower1983, Cikaa en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  2. PieterKonijn

    PieterKonijn Fanatiek lid

    24 mrt 2019
    1.387
    1.578
    113
    Vrouw
    Ja precies, dit hoop ik ook echt! Misschien valt het in augustus wel mee allemaal.


    Trouwens meiden ik vond net deze podcast. Misschien ook iets voor jullie?

    https://www.dagennacht.nl/serie/podnataal/


    Dit filmpje vond ik ook fijn:

     
    SjH en Amy1989 vinden dit leuk.
  3. Ridele

    Ridele Actief lid

    12 jan 2020
    101
    225
    43
    Vrouw
    Het is wat dat Corona. Voor iedereen die voor het eerst zwanger is helemaal tot omdat je niets in huis hebt. Proberen positief te blijven met zijn allen, hoe moeilijk dit ook is.....:thumup:
    Hier is het onze laatste zwangerschap... Had dit ook zo graag anders gezien. Laatste zwangere fotoshoot etc.
    Hopelijk mogen we in juni/juli allemaal los gaan in de winkel en de schade van nu inhalen;)

    Komende woensdag eindelijk weer een echo, ondanks dat mijn man er niet bij mag zijn heb ik er wel zin in. Als het goed is komen we dan ook het geslacht te weten:)
     
    Ninaatjuh, flower1983, Bixou en 4 anderen vinden dit leuk.
  4. Cikaa

    Cikaa Bekend lid

    10 jan 2014
    980
    1.390
    93
    Omg dames was vandaag zoooo boos he (misschien mijn hormonen). Mijn man zei vanochtend: we gaan de huis een grote schoonmaakbeurt geven. Nou prima. Ik wilde een aantal kamers van indeling veranderen etc. Had het allemaal in mijn hoofd. Toen zei hij we gaan nu beginnen, maar ik was nog aaan het ontbijten dus ik zei kom er zo aan. Eerst even mijn ontbijt opeten. Toen begon hij te schreeuwen. Ik ben klaar met jou!!!! En bla bla bla. Hij ging het huis uit en kwam terug met mijn schoonmoeder. Zij heeft zonder mijn toestemming alles schoongemaakt, mijn tassen op de gang gegooid, aan mijn ondergoed gezeten/kleding. Meubels aangepast van indeling. Dus ik werd gek!!!!! Draaide helemaal door!!! Van halloo dit is ook mijn huis!! Zo heb zoveel stress gehad vandaag. Niet normaal. Ook al was de intentie van mijn schoonmoeder goed. Het was de afspraak dat man en ik alles zouden doen. Vooral we nu dagelijks thuis zitten. En het ging mij om het principe. Je zit niet aan mijn kleding en spullen als je het niet aan mij vraagt
     
  5. Cikaa

    Cikaa Bekend lid

    10 jan 2014
    980
    1.390
    93
    Of overdrijf ik dames!! En mijn huis is echt schoon normaal. Maar zijn moeder is schoonmaakster van werk dus die gaat sowieso dingen vinden die niet helemaal af zijn. En nog bij zijn moeder klagen. Kijk hoeveel stof en blabla ze heeft 3 jaar niet schoongemaakt. Nou dat brak mijn hart, want ik doe altijd alles alleen. Ik werk 3/4 dagen, en doe het hele huishouden
     
  6. Cikaa

    Cikaa Bekend lid

    10 jan 2014
    980
    1.390
    93
    Ik ben van plan om alleen naar de 20 weken echo te gaan, want mijn man respecteert/steunt niet mentaal tijdens mijn zwangerschap. Ben er zo klaar mee
     
  7. duitshollandsmeisje

    18 sep 2018
    5.448
    7.291
    113
    Vrouw
    Kokkin
    Duitsland
    Holy shit.. dat zou ik ook ECHT niet relaxed vinden!! Ons huis, mijn spullen, rot op joh. Waarom kon hij niet wachten dan tot je klaar was met eten??
    Opstapeling van dingen misschien en dan ontploft ofzo? Of zo ineens?
    Snap dat dat met je hormonen ook echt niet fijn is..
    Ik ontplof nu ook erg snel als mijn vriend iets verkeerd zegt of doet.. dus hiermee zou hij echt niet aan moeten komen jeetjemina
     
    PieterKonijn en Cikaa vinden dit leuk.
  8. Cikaa

    Cikaa Bekend lid

    10 jan 2014
    980
    1.390
    93
    Ja, ik zei ook tegen mijn schoonmoeder. Hij wil alleen met jou schoonmaken en alles verplaatsen. Dus blijkbaar is dit mijn thuis, maar gewoon jullie thuis! Dit kan toch niet! Heb zo vaak gezegd tegen hem. Laten we jou werkkamer aanpassen of laten we de vriezer een andere plek geven. Dan wuift hij zo weg, maar met zijn moeder kan het wel gewoon. En hij haalt me naar beneden met zijn moeder. Nou echt ik ging op gegeven moment het huis maar uit, want mijn mening werd gewoon keihard genegeerd.
     
  9. PieterKonijn

    PieterKonijn Fanatiek lid

    24 mrt 2019
    1.387
    1.578
    113
    Vrouw
    Wattttt??!!! :eek::eek:

    Nee meis, je stelt je absoluut niet aan! Dit is toch geen normaal gedrag... Hoezo moet jij het hele huishouden in je eentje doen, en krijg je daar dan nog kritiek op ook? Hallo, je bent zwanger!

    Ik ben ook al wekenlang thuis door bekkenpijn, en ik doe echt helemaal niets, maar dan ook NIETS in het huishouden. Ik zet letterlijk alleen de robotstofzuiger aan om de dag. That’s it. Echt niet dat mijn vriend daar kritiek op heeft.

    Ik vind het echt niet kunnen dat je man je schoonmoeder en jou zo tegen elkaar uitspeelt. Het huishouden hoort de verantwoordelijkheid te zijn van jullie beiden, en al helemaal in de zwangerschap vind ik dat het meer zijn verantwoordelijkheid zou moeten zijn dan de jouwe. Vanaf 20 weken zwangerschap mag je niet meer dan 5 kg tillen. Je zit nu echt op het punt in je zwangerschap dat je voorzichtiger moet zijn met je lichaam.

    En hoezo laat hij zijn kwetsbare moeder dit oplossen in deze coronatijd? Wat kinderachtig! Vent, doe het lekker zelf. o_O
     
    Cikaa vindt dit leuk.
  10. Rosy90

    Rosy90 VIP lid

    29 jul 2014
    9.546
    6.409
    113
    Vrouw
    Dikke knuffel voor jou @Cikaa je overdrijft niet vind ik! Je ontbijt opeten zou prima moeten kunnen. Lijkt wel alsof hij last heeft van zijn hormonen?
    Ik ben het er mee eens dat je als zwangere best geholpen mag worden in huis door je man. Maar ik begrijp ook dat zwanger zijn geen ziekte is en je graag wilt helpen waar daar je kan! En dat wilde je ook dus hij heeft zich vreemd gedragen in mijn ogen.
    Mijn man werkt fulltime dus ik doe gewoon alles zelf in het huishouden en met de kinderen ook wel logisch (vind ik) zou lullig zijn als hij dat er ook nog bij zou moeten doen. In het weekend helpt hij altijd met alles en dat is super fijn! En waardeer ik enorm.
     
    Cikaa vindt dit leuk.
  11. Cikaa

    Cikaa Bekend lid

    10 jan 2014
    980
    1.390
    93
    Ja precies heb altijd zelf het huishouden gedaan en dan gaat hij nu klagen met zn moeder dat ik niet alles perfect doe. En dat ik echt iets van zijn moeder moet gaan leren etc. Dan denk ik ga toch lekker bij je moeder wonen joh. Ja hij kon het ook vandaag met mij mij doen en lekker positief zijn met elkaar. In plaat van dat zijn schoonmoeder komt en direct naar mijn slaapkamer gaat. wtf
     
  12. Cikaa

    Cikaa Bekend lid

    10 jan 2014
    980
    1.390
    93
    Ja door mijn man wil ik geholpen worden, maar niet dat zijn schoonmoeder komt en alles bepaalt en aan mijn spullen komt (ongevraagd) en mij kleineren bij zijn moeder.
     
  13. Rosy90

    Rosy90 VIP lid

    29 jul 2014
    9.546
    6.409
    113
    Vrouw
    Ja dat is gewoon vreemd en hij hoort jou al helemaal niet te kleineren bij zijn moeder. Dan gaat hij maar lekker weer bij zijn moeder wonen toch?
     
    PieterKonijn en Cikaa vinden dit leuk.
  14. Cikaa

    Cikaa Bekend lid

    10 jan 2014
    980
    1.390
    93
    Ja precies en ik mijn ook op mijn privacy ingesteld. Je gaat toch niet zomaar slaapkamer van je schoondochter schoonmaken zonder toestemming van je schoondochter. Dat kan naar mijn mening echt gewoon niet! Het is haar bed niet.
     
    Rosy90 vindt dit leuk.
  15. toch3

    toch3 VIP lid

    28 dec 2013
    16.144
    15.212
    113
    Ik zou ook ontploffen.

    Maar moet zeggen dat man nu wel veel doet, hij merkt dat ik dan vrolijker blijf ;)
     
    PieterKonijn en Cikaa vinden dit leuk.
  16. Cikaa

    Cikaa Bekend lid

    10 jan 2014
    980
    1.390
    93
    Nou mijn man doet alleen wat als zijn moeder bij hem staat hahahahaha
    Jaa zooo lange tijd geleden dat ik zo ontploft was. Ik kon het op gegeven ook niet rustig met mijn schoonmoeder praten en ze vond dat ik me aanstelde. Nou pff en de zwangerschapshormonen erbij. Ik was gewoon een tikkende tijdbom
     
  17. flower1983

    flower1983 Bekend lid

    22 nov 2013
    848
    322
    63
    NULL
    NULL
    :eek::(
     
  18. Bixou

    Bixou Actief lid

    12 apr 2016
    411
    609
    93
    Vrouw
    BE
    o_O
    Wauw echt niet normaal! Zeker niet overdreven van jou. Bijt je niet van je af op die momenten? Als hij die Comment over dat stof maakt tegen zijn moeder zou ik al snel roepen: jij hebt er ook 2 en je woont hier ook!

    eneuh volgende keer dat je je schoonmoeder in de aanslag hebt, snel glijmiddel, handboeien en een dildo ofzo op het bed en nachtkastje, wedden Dat ze de volgende keer niet meer zo snel daar in je kamer staat? :rolleyes:

    Ik denk dat je ook gerust tegen je schoonmoeder kan zeggen dat je het erg ongepast vind en dzt het jou huis is. Misschien dat zij er wel rekening mee houdt. Je man lijkt ook een beetje een mama’s-boy?o_O
     
  19. Cikaa

    Cikaa Bekend lid

    10 jan 2014
    980
    1.390
    93
    Nou bleef eerst beneden en ze waren boven bezig en hoorde die opmerkingen. Dus ik dacht geduld geduld niks zeggen tel tot 10. Kalmeer voor je baby hahahah en op gegeven moment explodeerde ik toen ik mijn tassen en badjassen in de gangpad zag. Ik dacht waaaaaauw dit gaat mij te ver. En daarna nog zeggen tegen zijn moeder. Er wordt hier 3 jaar niet schoongemaakt. WAT?!! Blijf van mijn spullen af!! En geloof me als jullie mijn huis zouden zien. Echt heel schoon, maar goed achter de grote lange kast moet het ook schoon zijn he. Pff maf. Blijf van mijn spullen af!!Ja die dildo ga ik echt neerleggen volgende keer hahahah. Ja echt een mama's boy. Mijn mama woont uur verder van me vandaan. Hij was net ook weer hele avond bij zn ma relaxen en ik alleen thuis.
     
    Bixou vindt dit leuk.
  20. MevrouwH

    MevrouwH Fanatiek lid

    5 mrt 2016
    1.060
    993
    113
    @Cikaa ik zou een koffer voor hem klaarzetten en gezegd dat hij naar zijn moeder kan vertrekken als hij zijn excuses niet aanbied en haar blijkbaar boven jou stelt in je eigen huis.

    Is die man helemaal belazerd?! Dit kan echt niet hoor!
     
    flower1983 en Cikaa vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina