Corona en baby

Discussie in 'Corona forum' gestart door MamavanBibi, 29 mrt 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. MamavanBibi

    MamavanBibi Niet meer actief

    Hi!
    Mijn kleine is deze week 3 maandjes oud. Door mijn herstel heb ik tijdens mijn verlof niet veel buiten de deur kunnen doen. Heel sneu voor de kleine vind ik dat, want ik wil er het liefst op uit met haar zodat ze de wereld kan ontdekken.

    Nu was net mijn verlof voorbij, toen er maatregelen kwamen voor de Corona crisis. Ik maak me nu wel een beetje zorgen.. Is het nu juist niet belangrijk dat ze mee kan gaan naar buiten, op visite bij dierbaren, zodat ze nu ze de wereld leert kennen, ook deze mensen goed leert kennen. Ik ben een keer nog op visite geweest bij mijn zus, maar hier werd ze al heel onrustig van, omdat het allemaal nieuw is. Nu lijkt de mogelijkheid ook beperkt om haar aan nieuwe omgevingen te laten wennen, het lijkt me in ieder geval nog niet verstandig.

    Is er iemand die tegen ditzelfde aanloopt of wat zijn jullie gedachtes hierover?
     
  2. Emotions

    Emotions Fanatiek lid

    5 jan 2019
    1.981
    2.237
    113
    Vrouw
    Ik ben tot mijn 4 maanden binnengebleven met hem (heel de winter door) en behalve onthaalouder en af en toe eens familie is hij nooit echt buitengekomen. Zelfs niet naar winkels. Ik denk niet dat ze echt veel meehebben aan die leeftijd van bezoek enzo. Ik zou het er niet op wagen en lekker binnenblijven met je baby.
     
  3. Luppy

    Luppy VIP lid

    1 dec 2007
    7.026
    2.163
    113
    Nou het lijkt me dat je je met een baby van 3 maanden daar nog niet erg druk om hoeft te maken eigenlijk. Ik snap wel dat je zelf na zo'n lange tijd behoefte hebt aan de wereld om je heen, maar voor een baby doet dat er echt totaal niet toe. Ik denk dat de meeste babies sowieso het liefst thuis zijn waar ze de geuren en kleuren letterlijk kennen en zich vertrouwd voelen. Een baby van 3 maanden heeft echt nog geen behoefte aan een nieuwe omgeving hoor en daar kunnen ze nog lang genoeg aan wennen.
     

Deel Deze Pagina