Over grenzen die vervagen eens je bevallen bent

Discussie in 'Mama en gezin' gestart door lorienmama, 27 mrt 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Athina

    Athina VIP lid

    31 okt 2007
    23.494
    3.161
    113
    zwemjuf
    zuid-holland
    hier helaas niet eens alleen met de partner. Een week of 3 na de bevalling kreeg ik last van een sinus pilonidalis - een ontsteking bij de bilspleet... oef... Die is opengemaakt (zonder werkende verdoving... mijn bevalling was nog vers- maar dit was veel erger) en moest naderhand van binnenuit dichtgroeien. 3 x daags moest dat gespoeld worden met een grote spuit - de douchekraan was te pijnlijk. Maar mijn man moest op den duur ook werken, en ik kon er zelf écht niet bij.. Dus de halve familie die het aanbood - heeft dat gedaan (4 of 5 personen denk ik) ... heel charmant moet ik zeggen, half ontbloot in de douche.... Maar misschien scheelde het dat de bevalling nog niet zo lang geleden was ;) .
     
  2. Nora001

    Nora001 Bekend lid

    22 jan 2019
    507
    303
    63
    Vrouw
    Niet echt.
    Ik vond het geen enkel probleem om mijn vrouw te laten helpen bij de verzorging, en om de iui, bevallingen etc mee te maken.
    Maar daar hadden er van tevoren ook beide geen problemen mee, al is het niet vaak nodig geweest.
    Geen schaamte hier hoor. Ik ben nooit echt preuts geweest. Ga zonder problemen naar de sauna bijvoorbeeld, ook zwanger en vlak na de bevalling.

    Voor anderen ook absoluut niet tijdens de bevalling. Ik voelde mij een beest (in positieve zin) en al mijn grenzen waren helemaal weg.
    Wel tijdens de iui in het begin, die inwendige echo's zijn even wennen.
     

Deel Deze Pagina