Gaan voor een nieuw wondertje deel 3!

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door Gootje1988, 30 okt 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Phoebe

    Phoebe Fanatiek lid

    15 dec 2016
    3.423
    1.209
    113
    Hier vandaag bericht van school ze gaan de kinderen verdelen over 2 dagen. E.L. Gaat maandag en donderdag andere deel dinsdag en vrijdag woensdag gebruiken ze voor overleg en voorbereiding enzo. Kinderen moeten in aparte tijd vlakken gebracht worden zodat er niet teveel ouders bij elkaar zijn. Vind het dus wel een goede oplossing als het ook gaat werken..

    Ik heb het opgegeven ik laat het maar los, ze speelt nu druk buiten in de tuin enzo ik vind t wel goed het is zo'n gekke tijd voor ze..

    Helaas proeft ze niet eens komkommer of paprika ofzo ze is zo lastig ermee.. vandaag bij het cb geweest hun gaven het advies om toch de kno arts weer te bellen omdat ze vanaf december al constant verhoging enzo heeft en nu weer moeilijker gaat eten.

    Nee is ook zo als je je er teveel mee bezig gaat houden maakt het je alleen maar gek denk ik.. wel fijn 1 afdeling corona vrij! Hopelijk is de besmette bewoner er ook snel vanaf!

    Maar F. Eet dus wel komkommer en paprika? Het is hier nu indd zo dat ze ook vandaag brood weer weigerde :confused: maar ze is sowieso weer even niet zo in dr hum
     
  2. Meisje93

    Meisje93 VIP lid

    21 mrt 2015
    32.071
    14.402
    113
    @lerana oh kijk bij jullie 2 hele dagen. Moet ze dan ook overblijven?
    Hier gaat ze 4 halve dagen naar school.
    Ene week de ochtenden en de andere week de middagen.
    En dan de helft van de klas per keer.
    Ja hoop dat het allemaal goed gaat en dat de besmettingen alsnog terug blijven lopen.

    Heh wat vervelend van die verhoging. :(
    Ja maar dat eet ze ook pas sinds max. 2 weken hoor. Ze heeft nog maar 2 tandjes. Dus heel rap gaat het dan ook niet haha.

    @miniVosje hoe gaat het met jou?
     
  3. Phoebe

    Phoebe Fanatiek lid

    15 dec 2016
    3.423
    1.209
    113
    Hier hadden ze sowieso al continu rooster bij jou niet? Ja daar ben ik best een beetje "bang" voor of het niet te snel is allemaal. Het is natuurlijk praktisch allemaal goed bedacht maar of de praktijk ook werkelijk zo werkt..

    Ahh echt en probeerde je dan steeds opnieuw bij F.? Kreeg ze dan juist niet een nog grotere afkeer of weerstand er tegen? Ahh 2 tandjes nog ja? Snap dat dat niet zo snel gaat dan haha. E.E heeft er net er nu 7, 3 onder en 4 boven die 4 boven en 1 hoektand beneden zijn nog niet helemaal door maar al wel het beginnetje haha
     
  4. Myhappyfamily

    Myhappyfamily Fanatiek lid

    28 okt 2016
    3.676
    1.204
    113
    Vrouw
    Nouw dames het is weer 2 weken geleden dat ik gereageerd heb. een hoop stress hier geweest met de badkamer en nog andere dingen. de badkamer is helaas nog niet af. mijn oom is 2,5 week bezig maar niks loopt zoals het zou moeten. dingen die niet fatsoendelijk passen, lijm wat niet hard word dus de vloer er vandaag weer uit en andere lijm erin, dingen wat lekken enzovoorts. uiteindelijk komt het wel goed maar veel dingen moeten 2x gedaan worden en je bent een hoop geld extra kwijt. maar goed als het uiteindelijk maar af komt. ze doen hun best boven.

    Daarbij hingen onze honden deze week zich elkaar weer in de haren. als het heel soms wel eens gebeurt is er niks aan de hand maar nu liep 1 van de 2 1,5 slecht en bloedde het oor toch wel hevig. gelukkig gaat het alweer goed en is er meestal na 2min uit elkaar weer niks meer aan de hand dan ruiken ze aan elkaar van hé wat is hier gebeurd.

    Met de kinderen gaat het goed. Alleen de oudste daar merk je toch wel aan dat ze gewoon weer toe is aan school. wilt de hele dag met iemand spelen wat niet gek is natuurlijk. overal zal het wel zo gaan nu. Dus ze is veel bij andere spelen of andere bij ons. maar heb wel vanmorgen gezegd tegen der dat ik morgen even niemand hier wil hebben van andere kindjes. alle bij elkaar word me even te veel en heb even een dagje rust nodig. heb deze week een weekje vakantie maar ben nog meer moe en op dan de dagen ervoor.

    De dames die in de zorg werken als ik het zo lees hebben een aantal van jullie niet echt een veilige manier van werken, dat er niet genoeg spullen zijn om je te beschermen voor je zelf en je bewoners. ik las deze week een artikel dat er een hoop zorgmedewerkers besmet zijn met het virus. dat vind ik niet gek natuurlijk als er niet overal genoeg middelen zijn om zich te beschermen.

    Wij horen 6 mei zoiets hoe ze het hier op school gaan doen allemaal. E zal dan denk ik om de dag naar school gaan of maar 2x. groep 1-2 is een grote klas ondertussen.
    L kan misschien gewoon die 2 dagen naar de psz gaan. weer fijn iets van structuur en afleiding/uitdaging terug.

    @Nancydierengek balen zeg nu door de corona dat jullie niet met jullie wens door kunnen gaan. weer wachten totdat het wel kan. knap dat je zoiets hebt door de omstandigheden heb je niet zo eens haast. snap waarom je het denkt. het is toch om de gezondheid voor je zelf en je kleintje uiteindelijk. maar ik had bij beide keren zoiets ik wil het en wel nu. dan duurde me alle afspraken en alles te lang. maar dit is wel een hele andere situatie nu met de corona natuurlijk.

    @Meisje93 benieuwd met jullie meisje als ze dadelijk de tests krijgt wat daar uit gaat komen. L lag ook best achter tegen over E toen al helemaal. maar ineens ging het snel. vooral ze kon lopen. wel fijn dat ze erna gaan kijken. Zit je er zelf ook mee of heb je zoiets we zien wel hoe het loopt de een is sneller dan de andere.

    @lerana fijn dat het met E.E al een stuk beter gaat. is toch moeilijk allemaal als de kleintjes iets hebben. Fijn dat je via whatsapp haar toch op de hoogte kan houden. als er iets is dan kan ze meteen tips geven hoe of wat te doen.

    wel sneu dat het met eten niet zo goed lukt. ze wil dan misschien wel dingen proberen maar als het dan niet lukt is ook vervelend.
     
    Nancydierengek vindt dit leuk.
  5. Phoebe

    Phoebe Fanatiek lid

    15 dec 2016
    3.423
    1.209
    113
    @Myhappyfamily oh wat vervelend zeg dat het allemaal zo tegen zit! Hopelijk is het snel gewoon helemaal klaar! Zo blijf je bezig

    Logisch dat de oudste toe is aan school en spelen dit is ook gewoon geen normale situatie voor ze! Ben benieuwd hoe ze het bij jullie gaan doen!

    Ja het eten blijft lastig! Naar de brood test met korstjes eet ze gewoon geen brood meer word er soms zo moedeloos van weet onderhand niet meer waar ik juist aan doe.. maar goed woensdag kno arts kijken wat er uit komt..
     
  6. Myhappyfamily

    Myhappyfamily Fanatiek lid

    28 okt 2016
    3.676
    1.204
    113
    Vrouw

    Dat kan ik goed begrijpen. Als je denkt ja ik heb iets wat nu misschien wel lukt dan gaat de rest niet meer. Hopelijk kunnen ze morgen wat meer zeggen. Succes morgen!
     
  7. Meisje93

    Meisje93 VIP lid

    21 mrt 2015
    32.071
    14.402
    113
    Nee hier nog geen continu rooster. Geen idee of dat een keer gaat komen.

    Nee eigenlijk niet. Bood het pas aan toen ze er interesse naar kreeg.
    Oh wauw wat veel tandjes al! Schiet mooi op. :)

    Succes morgen bij de kno arts!

    @Myhappyfamily och wat ontzettend balen van je badkamer. Hoeveel tegenslagen kan je hebben...

    Fijn dat het met de kinderen goed gaat, gelukkig kan de oudste snel weer naar school. Merk hier ook dat de oudste het liefste de hele dag samen met mij speelt. Maar dat gaat helaas niet. Nu al helemaal een uitdaging met het slechte weer.

    Wat deed L. zoal met 1 jaar en 3maanden.
     
  8. Phoebe

    Phoebe Fanatiek lid

    15 dec 2016
    3.423
    1.209
    113
    Jaa zo vervelend soms maar goed we wachten maar even af vandaag!

    Oh hoe merkte je dat ze er interesse in kreeg? En probeerde je daarvoor al wel steeds andere dingen of dat niet?

    Dankjewel!
     
  9. Meisje93

    Meisje93 VIP lid

    21 mrt 2015
    32.071
    14.402
    113
    @lerana als ik E. wat rauwkost gaf, wilde ze het ook ineens hebben. Toen ook aangeboden.
    Laatste tijd begint ze steeds meer interesse te krijgen in smaken. Erg leuk en fijn.
    Probeerde daarvoor af en toe wat. Maar vaak weigerde ze het dan. En deed ik het weer een poosje niet.

    Hoe was het bij de arts?
     
  10. Phoebe

    Phoebe Fanatiek lid

    15 dec 2016
    3.423
    1.209
    113
    Okee dus vooral echt kijken naar wat ze zelf aan geeft? Lastig soms maar hoor dat eten..

    Bij de kno was alles goed gelukkig, er is op kno gebied geen verklaarbare reden voor haar verhoging en slecht eten. Hij adviseerde wachten tot de onderhoudskuur van antibiotica klaar is en kijken wat er dan gebeurt anders terug naar de huisarts
     
  11. Gootje1988

    Gootje1988 Fanatiek lid

    5 apr 2017
    4.844
    2.838
    113
    Fijn dat er niks uit kwam maar ook weer geen duidelijkheid. Sterkte met je meisje.

    Brood roosteren? Hier is A daar echt gek op. Gewoon brood is ze niet weg van.

    @Meisje93 heeft ze zelf ook al zin in school?
    Wanneer moet je nou naar het CB met F?

    @Myhappyfamily is je badkamer al klaar? Zou wel fijn zijn weer lekker thuis kunnen douchen enzo.

    Gisteren is M 11 jaar geworden. Heel klein gevierd als in eerst mijn ouders langs geweest op afstand. Toen ze weg waren mijn schoonouders en savonds nog mijn zwager met z'n vrouw en dochter.
    Ze is in ieder geval flink verwend en heeft een leuke dag gehad.

    Gisteren ook onze vakantie geannuleerd. Moeten bijna 600 euro betalen maar dat namen we voor lief. Geen onzekerheid meer want daar werden we gek van. We wouden ook geen voucher hebben van 4000 euro want wie weet word alles volgend jaar dubbel zo duur of is al het geld straks echt op en krijg je geen geld meer terug. Blij met onze keuze dus. IPV vakantie gaan we onze wc beneden helemaal opknappen en mogelijk nog wat verven in huis.

    M moet per 11 mei elke dinsdag en vrijdag naar school. Van half 9 tot 14:00 ook inderdaad een continue rooster. Ben heel benieuwd.
     
  12. Phoebe

    Phoebe Fanatiek lid

    15 dec 2016
    3.423
    1.209
    113
    Ja vind het beetje dubbel maar wacht nu de logopedist weer af van donderdag.. ze blijft me bezig houden haha.

    Nogmaals gefeliciteerd!! Fijn dat M genoten heeft!

    Waar zouden jullie heen gaan op vakantie?
     
  13. Meisje93

    Meisje93 VIP lid

    21 mrt 2015
    32.071
    14.402
    113
    Dat werkte hier het beste. Op gegeven moment heb ik heel dat eten en drinken los gelaten. Dwingen helpt toch niet.
    Ze drinkt nog steeds kleine flesjes overdag en snachts.
    Ene keer eet ze een hele boterham weg, andere keer maar 3 stukjes. Prima.
    Raakte er zelf alleen maar gefrustreerd van soms. Voor beide partijen niet leuk.
    Maar kan er nu wel van genieten als ze zo nu en dan lekker aan het smikkelen is.

    Wat fijn! Misschien heeft ze momenteel gewoon weinig interesse in eten? En komt dat wat later ineens?
    Want ze groeit wel gewoon goed toch?

    @Gootje1988 ja die heeft er veel zin in! Kan niet wachten haha.

    Ik ga maandag bellen voor een afspraak. Snotneus is nagenoeg weg bij haar. :thumup:

    Nog gefeliciteerd met M!
    Wat fijn dat ze toch nog een leuke dag heeft gehad.

    Ah wat jammer van jullie vakantie. Maar inderdaad die onzekerheid is ook niet fijn.
    Ook leuk om te gaan klussen in huis.
    Wij willen maandag en dinsdag de hele beneden verdieping een nieuw kleurtje geven. Ben benieuwd. :)

    Ook wel fijn 2 hele dagen. Heeft ze er zin in?
     
  14. Gootje1988

    Gootje1988 Fanatiek lid

    5 apr 2017
    4.844
    2.838
    113
    Ja vervelend en moeilijk zeg....

    Dankjewel!
    Wij zouden naar Tenerife gaan, 8 augustus zouden we vertrekken... Mja blij met onze keuze.

    Fijn! Doen jullie nog extra voorzichtig vanwege die mogelijk nieuwe kinderziekte? Sommige mensen houden kinderen nu daarom thuis, ik vind het lastig.

    Ah fijn! Spannend!

    Dankjewel! Ja we hebben gedaan wat we konden ivm corona.

    Oh welke kleurtjes worden het? Ik weet nog steeds niet of ik de gang en trappengat weer wit maak of een kleurtje... Man zegt behangen maar dat wil ik niet.

    Ja ze heeft er gelukkig zin in, gezellig met vriendinnen
     
  15. Meisje93

    Meisje93 VIP lid

    21 mrt 2015
    32.071
    14.402
    113
    @Gootje1988 nog niet zo over nagedacht. Wat ik lees is dat het eeb zeldzame ziekte is, maar dat het al langer in NL is.
    Denk dat de media nu op alles extra de nadruk gaat leggen. Al kan ik er ook totaal naast zitten hoor.
    En de kinderen die het hadden. Waren negatief getest op covid-19

    Alle muren worden camouflage green. Heel benieuwd hoe het eruit gaat zien. En of het niet te donker gaat worden.

    Wit voor in de gang hebben wij gehad. Maar zo'n besmettelijke kleur. Alles zie je erop.
    Die is nu donkergroen. Ideaal. :thumup:
     
  16. Myhappyfamily

    Myhappyfamily Fanatiek lid

    28 okt 2016
    3.676
    1.204
    113
    Vrouw
    @Meisje wat deed L met 1jaar en 3maanden... oei daar moet ik even gaan terug graven :p uhm ze deed wel al kruipen zover ik weet en aan een tafel staan ook wel maar de intentie om te proberen te lopen die had ze toen totaal niet. ze liep pas met 20 maanden als een waggeleend :p toen begon het pas, ervoor wilde ze er niks van weten. maar heeft ze wel een periode van 1-2 maanden gehad dat ze heel gefrustreerd was en snel boos. achteraf gezien sinds ze loopt was ze weer de vrolijke baby als van te voren.

    Fijn dat ze al meer interesse krijgt in eten. hier was/is een kleine vreetzak! een hoop wat ze niet eet maar de dingen die ze lekker vind die gaan erin hoor! ik hoef maar smorgens spek en ei of gewoon ei te maken dan staat ze al naast me en is het mama L ook eitje :D alleen qua boterhamvlees wil ze niet. het is of hagelslag of kaas. ochja als ze maar wat binnen krijgt.

    Wat voor kleurtje is het geworden bij jullie thuis? :D

    @lerana fijn dat alles goed was bij de kno arts. maar aan de ene kant balen dat er niks uit kwam. niet dat je wilt dat je meisje wat heeft maar er zou dan wel een verklaring voor de verhoging en het eten kunnen zijn. gewoon dingetjes aanbieden en kijken wat ze wilt eten, dat heeft ze dan alweer binnen. maar kan me goed voorstellen dat het frustrerend is allemaal. je bent er dan zoveel mee bezig.

    @Gootje1988 de badkamer is onzoverre af. het plafond is ingemeten en het badmeubel is 2 weken terug besteld. nu afwachten wanneer het binnenkomt. maar het grote voordeel is dat we thuis al kunnen douchen. daar ben ik zoooo blij mee. vriendlief is elke dag nog wel dingentjes in de badkamer aan het doen maar het ergste is voor bij.
    Hij heeft ook de overkapping afgemaakt. deze is 8x4m. alleen de binnenkant plafond nog verven en dan de grasmat op maat maken en dan kunnen we de tuinset bestellen en is onze tuin ook klaar voor de zomer!

    Gefeliciteerd nog met M!!! Zag het op Fb langskomen maar weet niet of ik je al gefeliciteerd had met der!
    Leuk dat nog visite voor der kon komen, dan voelt ze zich toch jarig ondanks alle ellende nu.

    Balen van de vakantie. toch nog een hoop geld €600 wat je dan weggooid zeg maar. maar snap waarom je het gedaan hebt. ik ben ook nog op een voucher van centerparcs aan het wachten. maar dit was natuurlijk minder dan jullie vakantie. vond de zomervakanties toch wel erg duur allemaal :O zijn hier met vanalles bezig en moeten een nieuw dak anders hadden we denk ik toch wel wat geboekt als het was.

    over welke nieuwe kinderziekte hebben jullie het? zegt me helemaal niks.

    Hier krijgen we over 2dagen te horen hoe en wat het hier aan toe gaat vanaf volgende week op school.
     
  17. Meisje93

    Meisje93 VIP lid

    21 mrt 2015
    32.071
    14.402
    113
    @Myhappyfamily wat heerlijk zo'n vreetzakje. Haha geweldig.

    Camouflage green van flexa is het geworden. Supermooi geworden.

    Wat fijn dat je weer kan douchen. Hopelijk is je badkamer snel af!
    Wauw wat een grote overkapping, heerlijk.
     
  18. Phoebe

    Phoebe Fanatiek lid

    15 dec 2016
    3.423
    1.209
    113
    Jaa snap ik dat je er van gefrustreerd raakt en dat werkt vaak misschien juist averechts dat schiet ook niet op. Gelukkig eet ze nu langzaam aan steeds iets meer ben wel benieuwd wat het cb gaat zeggen over haar!

    Snap dat je blij met de keuze bent en van de onzekerheid af bent nu!

    Ik vind het met de nieuwe kinderziekte heel lastig allemaal.. E.l wilt zelf heel graag weer naar school toe ik ga haar dus wel laten gaan maar mocht ik me toch niet goed voelen erbij dan kan ik altijd nog kiezen om haar thuis te houden..

    Wanneer zouden jullie naar centerparcs gaan? Wij hebben geboekt voor juli maar gaan wel wachten nog met annuleren of iets hoop enorm dat we toch kunnen gaan! Ohh wat fijn dat je weer thuis kan douchen! Het is dan misschien niet helemaal klaar nog maar er toch gebruik van kunnen maken is al fijn!

    Hier is E.E afgelopen dinsdag alweer 1 jaar geworden wat gaat het toch bizar hard! Hebben het ivm corona niet uitgebreid gevierd durfde dat toch niet zo goed aan al vond ik het wel heel rot..

    Verder weer telefonisch contact gehad met de logopediste van het ziekenhuis ivm het eten.. ze denkt nu aan de hand van dingen die ze gehoord heeft dat de sensorische ontwikkeling niet goed is verlopen bij E.E soms komt dat voor bij kinderen die problemen gehad hebben rond de mond door een sonde of drinken ofzo.. zei heeft beide gehad.. ze denkt dit omdat E.E. zo uitgesproken is en gewoon dingen niet eens proeft alleen het voelen van een kiwi gaat ze van kokhalzen.. maar ook vind ze bepaalde dingen in haar handen niet fijn en vies.. maar dat schijnt daarbij te kunnen horen.. ze gaat nu proberen of er een logopedist thuis kan mee kijken of dat we al in het ziekenhuis mogen komen weer.. we blijven maar bezig zo...
     
  19. Myhappyfamily

    Myhappyfamily Fanatiek lid

    28 okt 2016
    3.676
    1.204
    113
    Vrouw
    klein vreetzakje is het wel ja haha. Qua avondeten valt mee maar de rest schuif maar naar binnen :p

    dat is zeker een mooie kleur!

    ohhh ja niks fijner dan mijn eigen badkamer. Blij als alles af is. Het meeste is nu gedaan gelukkig.


    Ohh ja die overkapping heerlijk!! Gaan komende week de tuinset halen en dan kunnen we lekker genieten.
     
  20. Myhappyfamily

    Myhappyfamily Fanatiek lid

    28 okt 2016
    3.676
    1.204
    113
    Vrouw

    Wij zouden 20 april zijn geweest. Kwam goed uit. E had 2 weken meivakantie. Officeel heeft iedereen er maar 1 maar de school van E had er 2 van gemaakt. Dus konden we die eerste week nog lekker goedkoop gaan via ouders van nu in een vipbungalow. Nu is maar kijken wanneer en wat dat kost.

    met de nieuwe kinderziekte bedoel je daarmee corona?
    Hier gaat ze ook gewoon. Wij kijken gewoon even hoe het gaat en dan komt dat wel goed. Maar als je je er niet goed bij voelt kun je der toch thuis houden.

    alweer 1 jaar. Jeetje wat gaat de tijd hard zeg. Gefeliciteerd!!! Jammer he dat je het niet echt kon vieren. 1 jaar vind ik toch speciaal.


    Hmmm weer het volgende. Hopelijk kunnen ze wat betekenen voor der! Zo blijf je maar aan de gang. Uiteindelijk denk je toch dat er toch iets moet zijn dat helpt.
    Zou fijn zijn als diegene thuis kan komen dan is ze lekker in der veilige omgeving
     

Deel Deze Pagina