September 2008 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door Pipo1973, 24 dec 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Tinkerbel1984

    Tinkerbel1984 Niet meer actief

    @ Krisstel: Mijn ervaring is dat je echt niks hoort :( Nou dacht ik misschien ligt het eraan omdat ik nog niet ver genoeg ben, maar mijn zus is 33 weken en haar man hoort het ook niet. Heel vaag, maar gelukkig hebben wij de angelsound :)
     
  2. jikke

    jikke Actief lid

    7 dec 2006
    427
    0
    0
    friesland
    Yep, hierzo,
    wij hebben hem bij de eerste geleend van mijn schoonzus en mijn man kon hem pas horen bij 26 weken.
     
  3. Ingeltje

    Ingeltje VIP lid

    16 nov 2007
    20.510
    2.426
    113
    Vrouw
    Pedagogisch medewerker
    Noord-Brabant
    Tinkerbel, ook leuke foto! Idd grappig dat we nu allemaal wel buik hebben...spannend :)
     
  4. 1Summer

    1Summer Actief lid

    21 jul 2007
    178
    0
    0
    NH
    Ha meiden,

    Wat een leuke nieuwtjes allemaal!
    Kaatje : gefeliciteeeeeerd meid! :D

    X Summer
     
  5. Aowyn

    Aowyn VIP lid

    16 dec 2007
    15.763
    1
    38
    Goedenavond dames! Ff bijgelezen voor het slapen gaan. vanavond heerlijk liggen bankhangen met hubbie! Mooie buiken dames! Ik heb ook een nieuwe buikfoto erin staan. Volgens mij begint hij meer ronding te krijgen of niet? Meeting voor of na maakt mij ook niet uit! gezellig en utrecht is ook goed bereikbaar. Ik heb dan alleen 1 vraag... :oops: of het in een rustige omgeving kan? aangezien de grootte van ons "vaste" groep zal ik daar al waarschijnlijk problemen hebben met iedereen volgen. Mijn gehoorapparaten zijn goed maar niet zo goed :) Nu ga ik schaapjes tellen ben echt kapot :(
     
  6. IrisB

    IrisB Fanatiek lid

    Goeiemorgen!

    Mooie buikjes allemaal :D

    Weekend is helaas weer voorbij :( Maar heb even naar de kalender gekeken en ik heb nog maar 2 weken van 5 dagen tot aan mijn vakantie (begint 30 mei). Dus dat valt weer mee. Deze week gelukkig maar 4 dagen, want 5 vind ik steeds moeilijker worden. Soit. Weekend was leuk en vooral rustig, dus ik kan er weer even tegen.

    Ben ook superblij met m'n hoefijzerkussen. Ik kan het achter me in bed zetten om te lezen en dan word ik helemaal ondersteund en kan ik m'n armen erop laten steunen ipv boek krampachtig de lucht in houden. En als ik ga slapen kan ik het gebruiken om tussen m'n knieën en onder m'n buik te leggen. Helemaal geweldig zo'n ding :)

    Meeting lijkt me erg leuk en net zoals Parr maakt het me niet uit of het ervoor of erna is. Utrecht klinkt iig goed. Niet dat je mij veel zal horen op zo'n meeting, want ik ben niet echt een groepsmens. Tenminste, ik zeg heel weinig in groepen. Maar goed :)

    Leuk dat veel mensen nu echt vaak de beeb voelen. Ik helaas niet, voel em alleen maar als ik 's avonds stil in bed lig. Bij de echo bleek dat m'n placenta vooraan ligt, dus dat kan er wel iets mee te maken. Gelukkig ligt ie vooral aan de rechterkant, dus links is er niks. Klopt ook wel, want elke keer als ik m'n uk voel is het links. Nog even geduld hebben en ik voel em vast meer, ben al blij dat ik tot nu toe al een paar keer wat gevoeld heb :D Begin er ook naar het moment uit te kijken dat m'n vriend iets kan merken, al is het stiekem ook heel erg leuk om de beeb nog helemaal voor jezelf te hebben.

    Bedankt voor de reacties op m'n echo :D Leuk hee, dat zwaaien. Was wel grappig, de echoscopiste zei "ga je ook een keertje zwaaien, kleintje?" en 3 minuten later deed ie dat :) En om de vraag te beantwoorden: ze kon wel zien wat het was, maar wij willen het een verrassing houden. Dus nog even geduld. Ik zat stiekem toch te proberen of ik iets zag, dus wie weet bezwijk ik tegen de volgende echo wel. Maar dan blijft het sowieso geheim :p

    Fijne maandag allemaal!
     
  7. Krisstel

    Krisstel Niet meer actief

    @Iris, is jouw buik aan de rechter- of linkerkant ook harder? Bij mij is de linkerkant veel harder en kun je minder ver indrukken, vroeg me af of dit ook de placenta kon zijn?

    Iedereen werk ze of lekker genieten van jullie vrije dag!
     
  8. Lise

    Lise Fanatiek lid

    11 nov 2005
    1.343
    0
    0
    Communicatie
    Roden
    Goedemorgen!
    Even een snel berichtje, want ik zit op mijn werk ;)

    @Kristel: wij zitten in een appartement. Mijn ouders zijn 35 jaar getrouwd en nemen de kinderen en kleinkinderen mee naar Vlieland. Zij zitten in hotel Golfzang, wij in een appartementje :) Heb er al helemaal zin in!

    Leuk hoor, al die buiken!
    Ik ga woensdag weer een foto maken, dan ben ik 19 weken. En met 20 weken ga ik er ook een maken, al is het alleen al omdat het op de helft van de zwangerschap is ;)

    Zo, ik ga weer verder!
    X Lise
     
  9. steen

    steen Fanatiek lid

    16 jul 2007
    3.507
    0
    0
    Limburg
    Mooie buikfoto's meiden! Ik heb er ook nog een nieuwe in mijn album gezet.

    Kaatje, je zou eens bij Anastasia in Utrecht kunnen informeren. Die heeft erg betaalbare jurken die ze helemaal op maat maakt. moet je maar eens even googlen, want ze heeft ook een website. Succes!

    Nou meiden, over een uurtje rijden we aan naar Dusseldorf, waar we om half twee met het vliegtuig naar New York vertrekken! Wij gaan lekker genieten. Allemaal een fijne week, tot het weekend,

    liefs Steen
     
  10. chaartje79

    chaartje79 Bekend lid

    4 jan 2008
    515
    60
    28
    Horeca medewerkster
    Assendelft
    kaatje gefeliciteerd

    en goedemorgen dames

    nou wat ik goed noem dan
    uit het niets gewoon over me nek gegaan bij de bankjes voor de viskraam in Sloterdijk alleen maar gal :cry:

    kon wel janken en iedereen staat je aan te staren
    en er was maar 1 persoon die vroeg of het ging

    mensen zullen wel denken want ik had me extra grote winterjas aan dus geen buikje te zien echt
    Heb je weer zo een dronkenlap op de maandag ochtend

    voel me zoooo beroerd
    en slecht geslapen het hele weekend al gewoon wakker worden om 5 uur en klaar wakker zijn

    piekeren over alles word ik wel een goede mamma gaat het wel goed met de baby de kosten
    ben zo een zenuwpees.. bleh

    voel me echt belabberd en heb zin om een stevig potje te janken
    :cry: :cry: :cry: :cry:

    vrijdag naar de verloskundige voor me 20 weken echo en naar de kapper
    me lichtpuntje maar niet een echt sterk lichtpuntje want het huilen staat me naderbij dan het lachen

    Een hele fijne week dames

    en owja hoeveel kinderen??

    nou de vader en ik zijn uit elkaar lang verhaal maar ben echt beter af zo
    wil zeker nog 1 kind er bij maar eerst maar kijken hoe het gaat met de 1e

    als ik zie hoeveel kindjes er toch ongezond terecht op de wereld komen mag je echt als vrouw in je handjes knijpen als je baby op en top gezond is
     
  11. @Chaartje: Arme meid, ik kan me voorstellen dat je je kl*te heb gevoeld toen je moest spugen 'en plein public'. En ik kan me inderdaad ook wel voorstellen dat voorbijgangers op maandagmorgen aan andere oorzaken dan aan een kater denken... ;)
    Van dat laatste moet je je maar niet teveel aantrekken, ik hoop dat de rest van je dag beter verloopt!
     
  12. Jannes

    Jannes VIP lid

    6 okt 2006
    7.714
    1
    36
    Hallo allemaal,

    Na een weekend heel wat terug te lezen, hoop dat ik niemand oversla:

    @Yule: kan me er iets bij voorstellen. Stond gisteren bij de bloemist. Is altijd superdruk op zondag (enige die open is). Ik werd echt naar van dat lange wachten en voelde me niet goed. Voor me stonden twee mutsen die enorme bossen bloemen moesten laten schikken. Ze hoorde me zuchte, zagen me leunen op de toonbank en zagen ook dat ik maar een bosje tulpen had om af te rekenen, maar niet "reken maar snel even af, dan gaan wij daarna". Zeg ik nu niet omdat ik nu zwanger ben, maar ik zou dat echt doen. Doe ik ook bij niet zwangere mensen. Voel me rot als mensen lang door mij moeten wachten.

    @Kaatje: gefeliciteerd meid... heel leuk voor jullie!

    @Jikke: o jeetje, jij hebt wel een hele lage bloeddruk. Beetje opletten hoor. Hebben ze je tips gegeven om hem iets omhoog te krijgen?

    @IrisB: leuk dat je een mooie echo had. Groot gelijk dat je hem showt... mag je zeker trots op zijn.

    @Cossy: gefeliciteerd met je jubileum. Grappig dat jullie allemaal weten wanneer jullie hoelang bij elkaar zijn. Wij hebben geen flauw idee. Begon ruim 9 jaar met zoenen en is uitgelopen in een relatie. En eerste zoen telt niet, want heb daarna nog wel een paar keer met andere gezoend. Dus sinds wanneer het serieus werd... geen flauw idee!!

    @Steen: fijne vakantie!!

    @Lise: leuk dat jij ook al schopjes voelt. Ik voel die van ons ook zo goed. Tis een druktemaker, net als moeders :D

    @Chaartje: Wat vervelend dat maar 1 iemand even kwam vragen hoe het met je ging... heel egoistisch!!

    Nou hier alles goed. Rust doet me echt goed. Veel minder last van harde buiken. Heel fijn. Zaterdag is ons petekindje van 8 maanden een dagje gekomen. Was heerlijk. Zo lekker met haar getut... En ze is zo lief. Wij willen graag haar gebruiksaanwijzing :D

    Ook even met haar naar de stad geweest. Heb Noppies zwangerschapsondergoed gekocht met ondersteuning voor banden. Zit heel fijn (gewoon in string type). Kon natuurlijk dat leuke truitje wat er hing ook niet laten hangen... Mensen in de winkel keken wel even naar de kinderwagen en naar mijn buik. Toch maar even gezegd dat het mijn nichtje was.

    Gisteren een high tea met vriendinnen gehad. Zo gezellig en weer leuke cadeautjes gekregen. Vriendinnen blijven me maar verwennen. En mijn vriendin die geen eisprong had, jaar moest dokteren, is zwanger! Haar 3e hormoonkuur. Zo fijn. Vandaag is ze 7 weken en heeft ze haar 1e echo. Heel spannend.

    Fijne dag allemaal!
     
  13. Aowyn

    Aowyn VIP lid

    16 dec 2007
    15.763
    1
    38
    Goedemorgen dames!

    @chaartje oh wat vervelend en met dat publiek ook nog bleh! En wat minder dat het tussen jou en jouw ex uit is :( Gaat hij wel meehelpen met het kindje straks?

    Mijn schoonzus's man heeft de baby meubels gebracht...wel uit elkaar dus voor dat ik ze verf moet ik eerst achter komen wat waar hoort :( maar dat moet ik wel met hubbie doen want die dingen zijn loodzwaar :confused: Morgen eerst lekker naar de schoonheidsspec. en dan wil ik verder met die kamer. Spullen in dozen en ook veel naar de stort brengen. Dan kan ik aan de slag in de kamer :D:D:D heb er zo'n zin in! Wil wel nog naar de ikea voor een lamp want die hebben van die leuke lampen ook voor kids geloof ik... gamma en leenbakker hadden niks.
    Gisterenavond wel een dipje gehad :( Was zooooo moe van mijn werk en hubbie zei iets en dat was de druppel en de kraan werd losgedraaid.:( Daarna gewoon heerlijk bankhangen met hubbie en mijn series kijken samen, dat heeft mij echt goeds gedaan. En toen wij in bed waren hebben wij naar ukkie geluisterd :D Erg aanwezig zoals altijd. Maar ukkie was ook aan het bewegen en toen ik dat hoorde voelde ik wel die hele zachte gekriebels die ik afentoe voel... dus ik voel ukkie wel! maar nog te onduidelijk om er ff bij stil te staan van oooh hoi ukkie maar meer van oh wat was dat mijn darmen of ukkie? dus wacht ik met geduld totdat ik ukkie goed voel ;) Nog een weekje en dan zien wij ukkie! :D
     
  14. chaartje79

    chaartje79 Bekend lid

    4 jan 2008
    515
    60
    28
    Horeca medewerkster
    Assendelft

    ik weet niet de 1e 3 maanden heeft ie me constant verweten dat ik maar beweer dat hij de vader is
    heeft ookal een keer gezegd 'uit boosheid ' dat ik maar me kind moest weghalen


    en nu heeft ie na een maand weer contact opgenomen en nu praat hij weer in ons kindje en dat hij de pappa is
    terwijl ik in feite nu helemaal weer van slag ben want moet ik hem nou uit mijn leven weren en die van me kind

    kind mag gewoon toch zijn pappa kennen? ben helemaal van slag

    een goed gesprek nou dat heb ik al maanden geprobeerd te voeren
    maar zodra ik over geld begin ben ik weer een gierigaard
    echt hopeloos


    echt heb het helemaal gehad met hem
     
  15. Aowyn

    Aowyn VIP lid

    16 dec 2007
    15.763
    1
    38
    Oh meid wat vervelend allemaal! Ja een kind heeft zijn recht om papa te zien MAAR ik vind wel dat als hij papa wilt zijn moet hij OOK zijn verantwoordelijkheid nemen en dus ook de kosten. En kindje maken kost verder niks maar grootbrengen wel. En als hij aan mee wilt doen moet hij 100% meedoen! Maar idd makkelijker geegd dan gedaan. Maar je moet sterk zijn!
     
  16. chaartje79

    chaartje79 Bekend lid

    4 jan 2008
    515
    60
    28
    Horeca medewerkster
    Assendelft
    zo denk ik er ook over

    en ik zal wel moeten dit kindje heeft een sterke mamma nodig en die zal ik zijn ook
     
  17. Mss Ace

    Mss Ace Actief lid

    19 mrt 2007
    256
    0
    0
    Zaanstad
    Zow de halve ochtend nodig gehad om bij te lezen sinds dinderdagmiddag....

    Wat ik nog weet:

    Kaatje: alsnog dubbel gefeliciteerd!

    Chaartje: wat een ellende, succes meid!

    Verder over een meeting, ja leuk en Utrecht ook prima, met de auto en trein prima te doen.

    Aantal kinderen..... geen idee eigenlijk, vroeger wilde ik er altijd 2 en nu ach misschien wel 3 of toch 1.

    Dan het ego gedeelte: de schopjes worden met de dag duidelijker en ook steeds vaker aan de buitenkant ook te voelen :D en nog maar 4 nachtjes slapen tot de 20 weken echo (en een lang weekend weg)!
     
  18. 4days

    4days Niet meer actief

    Hoihoi!

    @ Lola -> Owwja na de bevalling kan ook natuurlijk! ;) En hebben jullie 'het' allemaal tegelijk gedaan? Whahahah wat een melige opmerking! :D

    @ Suikerboon -> Welkom! Leuk, een jongetje, de lijst werd al erg roze hier! Hihi...

    @ Yule -> Oww gelukkig! Ja ik had t ook maar ergens gelezen hoor, hihi. Maakte me er al niet zo druk om. En ik vind je buik helemaal niet bijzonder dik ofzo, bij mij zijn de darmen zo opgezwollen als het maar kan en ik geloof niet dattie veel kleiner is dan die van jou... (met 15 weken?!??) :( Ik vroeg me al af of ze er niet misschien een stuk of 2 over het hoofd hadden gezien? Hahaha...

    @ Funnyme -> Ohh echt leuk dat je kindje al reageert op wat je doet! :D Wel minder van die pijn natuurlijk... :(

    @ Chaartje -> Oww kl*te hoor meid... Ik ben zelf ook zo'n zenuwpees, maak me no nog steeds druk of wel alles goed is met de baby, terwijl ik geen enkele reden heb om aan te nemen van niet... Je moet maar denken over een half jaartje heb jij wel lekker een kleine gezonde baby, dat troost dan weer een beetje! ;) Ik denk overigens dat je voor de vraag of je de vader er wel of niet bij betrekt moet kijken naar zijn instelling. Wil hij graag voor zijn kindje zorgen en het ook erkennen enzo, dan wel. Maar als je denkt dat hij alleen trammelant en onzekerheid brengt in het leven van je kindje, kun je beter besluiten om hem gewoon links te laten liggen, Heel veel sterkte ermee!

    Groetjes Cossy
     
  19. decia

    decia Lid

    26 mrt 2008
    21
    0
    0
    Chaatje: Wat een vervelende situatie is dat toch! Wat mijn vriendin heeft gedaan, zij zit in net zo'n situatie, Haar ex heeft haar zoontje wel erkent, maar geen ouderlijk gezag. dat houd in, hij betaald wel allimentatie, maar als er wat met jou gebeurt gaat je kindje niet automatisch naar de vader.....
    Als hij hem erkend zal hij voor de verantwoordelijkheden moeten opdraaien, en als ie dat niet doet, kan jij ook zelf bepalen tot hoeverre jij hem in het leven van je kind wil, maar dan kan hij wel voor de lusten maar niet voor de lasten opdraaien.....
    Maar je hebt nog wel even om er over na te denken, en het er met hem over te hebben... Succes met alles.
    Groetjes Decia
     
  20. Wupje

    Wupje VIP lid

    24 jan 2008
    6.406
    1
    0
    Managementassistente
    Reuver
    Zo weer even bijgelezen!
    Zaterdagmiddag en zondag de hele dag druk bezig geweest en dus niet achter de pc gezeten.
    Gisteren had ik een rare dag, eerst 's ochtends boodschappen gedaan aangezien we 's middags vrienden op bezoek kregen. Toen nog de was opgehangen en even lekker op de bank gezeten. Toen ik op wilde staan van de bank kreeg ik zo'n pijnsteek in mijn zij dat ik gewoon echt niet eens rechtop kon gaan staan. Dit duurde een paar sec. (leek wel een eewigheid :cry: ) en toen trok het weer weg. Verder in de middag geen last gehad. Toen we laterna gingen wandelen kreeg ik het laatste stukje weer veel last van mijn banden. Eigenlijk hadden we 's avonds nog dansles maar daar zijn we niet meer naar toe gegaan. Ik was bang dat ik dan toch teveel zou gaan doen. Hebben jullie ook wel eens van die heftige steken gehad? Gelukkig gaat het nu weer beter en voel ik ook steeds meer kriebels in mijn buik dus het zal wel goed zijn, maar toch vervelend.

    @ Yule: wat een egomensen af en toe hè! Maar volgens mij hebben ze soms gewoon niet in de gaten dat ze met een zwangere vrouw te maken hebben. Ik merk het ook af en toe in de trein, dan moet ik al staan in het gangpad en wil er persé nog iemand langs waardoor ik me dus echt tegen een stoel moet drukken......grrr :evil:
    @ Irisb: super dat je zo'n goede pretecho gehad hebt! We hadden hem ongeveer 2 weken geleden en ik vond het ook echt geweldig. Ik denk dat ik na de 20-weken nog eens een keer eentje doe. Blijft toch leuk naar ukkie kijken!
    @ Lola leuke foto met allemaal die kleintjes bijelkaar!
    @ Nog leuke buikfoto's allemaal. Ik heb dit weekend ook nog een paar foto's gemaakt, maar moet nog steeds een album aanmaken.
    @ Krisstel bij mij is juist de rechterkant van de buik harder, en hier voel ik ook de meeste activiteit.
    @ Chaartje sterkte meid met alles! Zowel je misselijkheid en privésituatie. Ik hoop voor jou dat de vader uiteindelijk wel gewoon betrokken wil worden bij de opvoeding (en natuurlijk ook de uitgaven!)
     

Deel Deze Pagina