Boer zoekt vrouw 2020

Discussie in 'Films, televisie en nieuws' gestart door Gootje1988, 23 feb 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Manolito

    Manolito Fanatiek lid

    12 sep 2016
    2.517
    1.942
    113
    Ja, morgen maar ff doen dan.
     
  2. Marti

    Marti Fanatiek lid

    18 apr 2014
    2.329
    842
    113
    Via npo start kan je gratis terug kijken. Staat bij ons als app op de tv.
     
  3. Mop81

    Mop81 Fanatiek lid

    9 nov 2013
    4.051
    2.431
    113
    Vrouw
    Amsterdam
    Kennen jullie de reacties van Rick Evers
    Geweldig!


    Het lijkt zo makkelijk. Oproepje doen, een stapel brieven krijgen, de leukste uitzoeken en klaar is Kees. Maar helaas. Het is moeilijk, moeilijk, moeilijk, moeilijk en nog eens moeilijk.

    Geert en Angela gingen naar Spanje. En dat klinkt mooier dan het is. Het weer was namelijk hetzelfde als de sfeer. Kut dus. En dat terwijl Angela er in het begin nog best een goed gevoel over had. Ja, ze merkte wel dat Geert wat afstandelijker was, maar volgens haar was Geert gewoon niet zo van het aanraken. En dat klopt. Geert raakt alleen vrouwen aan die vacuümgetrokken kleren aan hebben, over seks praten en Vera heten. Dus na drie dagen gedaan te hebben alsof ze al vijftig jaar getrouwd waren, kwam bij Geert het hoge woord eruit. Die verkering, die zit er niet in. Angela kan Geert namelijk niet bijhouden. Aldus Geert. En dat klopt. We hebben allemaal kunnen zien wat voor snelle jongen die Geert is. Nondepinnekes, want een gezellige kletsmajoor is dat zeg. En zo spontaan ook. Als ik ooit nog een gangmaker zoek voor een feestje, dan bel ik Geert. En ondertussen ligt mijn hart bij Angela. Een lieve vrouw die er echt wel voor ging, maar helaas de botte boer trof.

    En voor de mensen die zeggen: 'hij heeft de blote benen van Geert onder de ochtendjas gemist'. Die heb ik niet gemist, ik wil het er gewoon niet meer over hebben. Het is al moeilijk genoeg om dat beeld van mijn netvlies af te krijgen, dus hou er alsjeblieft over op.

    Geert Jan ging met zijn Karine naar Malta. De koffers met verkleedkleren wilde hij graag zelf naar zijn kamer sjouwen, want hij is een handige gozer. Behalve als hij in een souvernirwinkeltje moet rondlopen trouwens. Dan is de handigheid ineens ver te zoeken en verandert onze Geejee in een paard in een porseleinkast. Het was allemaal in de beginfase van de citytrip. Toen het nog gezellig was. Voordat Geejee zijn gevoelens voor Karine begon uit te spreken. Het paard in de porseleinkast is hoteldebotel verliefd en wil het van de daken schreeuwen. Stapelgek is ie. Hij zou al zijn paarden, zijn frietkraam, zelfs zijn verkleedkleren meteen verkopen om elke dag een mooie bos rozen voor zijn geliefde Karine te kunnen kopen. En Karine? Die vindt Geejee ook lief. Baf. Daar lag hij. Knock Out in de eerste ronde. Bijna bewusteloos door de onbeantwoorde liefde. Maar Geejee zou Geejee niet zijn als hij het op het strand nog een keer probeerde. 'Ik vind jou wauw', aldus het verliefde paard. 'Dank je', antwoordde de koele kikker. En toen kwam er een olifant met een lange snuit en die blies het liefdesverhaal definitief uit.

    Jan ging met zijn Nienke naar Edinburgh. Ze kozen voor een gezamenlijke kamer en eenmaal binnen zag Jan allemaal leuke diertjes aan de muur. En hij had nog niet eens gesnoven. Misschien waren het dezelfde soort diertjes die Vera ook altijd zag, je weet het niet. Maar Vera is er niet meer, Jan is inmiddels verliefd op het meisje met de mooie ogen. Zo verliefd zelfs dat hij tropische oceanen in haar ogen zag... Misschien toch een pilletje op, Jan? Hij proostte op een vruchtbare week. Ik vind het knap voor een man die gesteriliseerd is, maar Jan is blijkbaar een optimistisch persoon. Hij gaat er helemaal voor. Sterker nog, Jan denkt geen seconde meer aan zijn zorgboerderij. Alle cliënten kunnen de kleren krijgen, Nienke is prioriteit nummer één. En whiskey drinken natuurlijk. En lekker samen mutsen breien tijdens een psychedelische lsd-trip. Het probleem is alleen, Nienke weet het zo net nog niet. Het gevoel is even weg. Net als de dag ervoor op straat toen ze naar het oosten wilden wandelen. Maar waar is dat? Heb ik trouwens ook altijd. Dan zegt mijn navigatie: 'rij naar het noordwesten'. Hoe dan? Alsof ik een kompas in mijn hoofd heb. Had Nienke maar een kompas in haar hoofd om haar richting te geven. Het is allemaal gewoon even... moeilijk.

    Jaaaaaaaaaa, daar was dan eindelijk de liefde. Bastiaan had geen werkoverall aan, geen telefoon aan zijn oor en geen tractor onder zijn kont. Hij had Milou aan zijn mond. En zie, dan is alles ineens een stuk leuker. Dan laat je zelfs het unieke Noorderlicht schieten voor een stomende vrijpartij. Over prioriteiten stellen gesproken... Alles was liefde in Lapland. Samen met sledehonden rijden, samen schaatsen in een hartjesijsbaan, samen in bed ontbijten, samen in de hottub. Oh, wacht even, nu wordt het serieus. De hottub. Even tijd voor een goed gesprek. 'Zeg Milou, als er nou helemaal geen restricties zijn hè, hoe zie jij het dan voor je?' 'Nou, dan zie ik een boerderij voor me, vlak naast een stad. Want je denkt toch niet dat ik in Zeeland ga werken? Ik bedoel, hallo, ik heb gewerkt in Bangkok, New York, en dan Zeeland?...' Oeps. Weg was het liefdesmomentje. Milou is een vrouw van de wereld. Terechtkomen achter het fornuis in Schubbekutteveen mag dan iets voor Elise zijn, aan Milou is het niet besteed. Dus moet Bas maar twee keer per maand naar Duitsland komen. En we kennen Bas, die gaat afzeggen want de witlof heeft voorrang. Dus allemaal leuk en aardig dit uitje naar Lapland, maar ik geef ze twee maanden. Max.

    Annemiek ging op date met Bram. Niet omdat ze dat zo graag wilde, maar omdat er nog een aflevering over was. Dus kon de elfde keus komen opdraven. Helemaal uit Brabant. Een stukje verder dan waar Erik vandaan kwam, maar deze heeft een motor. Annemiek was dan ook precies vijf minuten heel erg geïnteresseerd. En Bram, die gaat binnenkort zijn geluk maar eens uitproberen op de schuurfeesten.
     
    Palmpje, pippa26, Indire en 8 anderen vinden dit leuk.
  4. Gootje1988

    Gootje1988 Fanatiek lid

    5 apr 2017
    4.844
    2.838
    113
    Vanavond is het weer zover! :D
     
    Waxinelichtjes vindt dit leuk.
  5. Waxinelichtjes

    Waxinelichtjes Fanatiek lid

    22 jun 2018
    3.695
    4.231
    113
    Vrouw
    Jammer laatste aflevering
     
  6. Taiga

    Taiga Fanatiek lid

    28 apr 2019
    1.329
    2.040
    113
    Ja helaas is het afgelopen. Ik ben benieuwd hoe de boeren erop terug kijken.
    Ik denk dat maar 1 of 2 boeren samen komen.
    Bastiaan en heel misschien Jan.
     
  7. Waxinelichtjes

    Waxinelichtjes Fanatiek lid

    22 jun 2018
    3.695
    4.231
    113
    Vrouw
    Yvonne was verbaasd.. Ik denk dat alleen bas met Milou komt. De rest is vrijgezel. Geert blijft dit ook, tenzij Vera van gedachten veranderdo_O:p
     
  8. Taiga

    Taiga Fanatiek lid

    28 apr 2019
    1.329
    2.040
    113
    Haha nou je weet maar nooit. Is toch even een minute of fame :p

    En ik was de boeren vergeten die alleen online te volgen waren! Meestal zijn die wel succesvol, zo zonder camera's.
     
  9. momwithcamera

    momwithcamera Fanatiek lid

    13 mei 2019
    1.934
    2.777
    113
    Vrouw
    Wat leuk dat Willem een vriendin heeft, leukste nieuws van de hele serie!
     
    Marti, pippa26, flipflop en 3 anderen vinden dit leuk.
  10. vlinderCN

    vlinderCN Fanatiek lid

    21 mei 2018
    4.841
    1.675
    113
    Vrouw
    Ik geef bas en milou toch geen jaar, denk echt niet dat zij daar kan aarden plus dat dan verliefdheid over is en ze ziet dat hij nog steeds weinig aan haar vraagt.

    Die geert is echt een droplul, keihard aan het liegen voor geen gezichtsverlies, hij wilde vera gewoon.

    Superleuk voor jan en nienke en die willem en andere boer die niet genoeg brieven hadden.

    En tja geertjan..niet handig van m hoor, snap wel dat karine haar muurtje weer op had gebouwd..
     
  11. Waxinelichtjes

    Waxinelichtjes Fanatiek lid

    22 jun 2018
    3.695
    4.231
    113
    Vrouw
    Helemaal mee eens, op GJ na. Ik denk dat Karine het vooral heeft aangegrepen om een reden te hebben om hem te dumpen. Ik bedoel, van een belletje naar iemand om te vragen hoe het gaat, is toch weinig mis? Tis niet zo dat hij met haar stiekem heeft gedate ofzo.
    Karine was direct al koud en afstandelijk. Het is te makkelijk om alles bij hem neer te leggen vind ik. Zonder dat telefoontje was het ook gauw klaar geweest denk ik. Maar goed, dat blijft speculeren.
     
  12. vlinderCN

    vlinderCN Fanatiek lid

    21 mei 2018
    4.841
    1.675
    113
    Vrouw
    Het belletje was ook niet probleem maar het niet vertellen en dat het meerdere belletjes waren toch? Zou dat ook echt niet leuk hebben gevonden. Maar lastig inschatten, weet idd ook wel zeker dat het sowieso nooit iets was geworden. Ze pasten niet bij elkaar. Denk ook dat zij onzeker is en dan helpt het bijv ook al niet dat hij ze alle2 eigenlijk even leuk vond.
     
  13. momwithcamera

    momwithcamera Fanatiek lid

    13 mei 2019
    1.934
    2.777
    113
    Vrouw
    Ik denk dat het bij GJ de optelsom van meerdere dingen was waardoor dat belletje zo;n ding is geworden. Hij had het al zo moeilijk met kiezen en liet niet weten vol overtuiging voor Karine te kiezen, en dan nog bellen met die andere dame... Icm een vrouw met allemaal moeilijke muren en zelfbescherming is dat gedoemd te falen :rolleyes:
     
    Gewooniemand en vlinderCN vinden dit leuk.
  14. Waxinelichtjes

    Waxinelichtjes Fanatiek lid

    22 jun 2018
    3.695
    4.231
    113
    Vrouw
    Trouwens... Die Bastiaan weer he! Mooi uitzicht he, mooier dan Frankfurt?
    Bijna net zo mooi als Zeeland
    :rolleyes::rolleyes::|
    En dan weer dat pushen. Zo doodzonde als het om zo'n onbenullige reden als afstand mis gaat lopen..

    o_Oeh vriend. Jij maakt er een probleem van he. Niet zij. o_O
     
    Gewooniemand en vlinderCN vinden dit leuk.
  15. Waxinelichtjes

    Waxinelichtjes Fanatiek lid

    22 jun 2018
    3.695
    4.231
    113
    Vrouw
    En Willem.. Ik word zo vrolijk van die jongen. Wat een lieverd en ik vind het zo leuk dat hij een vriendin heeft! Echt gegund, hopelijk worden ze samen heel gelukkig.
     
    Gewooniemand, Spoetnik en pippa26 vinden dit leuk.
  16. Gootje1988

    Gootje1988 Fanatiek lid

    5 apr 2017
    4.844
    2.838
    113
    Aan hem kan ik niet wennen... Vind hem zo raar en dat gefluister van hem... Denk dat ik na een uur echt gek van hem zou worden :roflmao:
     
    Spectre, flipflop, Rosa Canina en 2 anderen vinden dit leuk.
  17. Taiga

    Taiga Fanatiek lid

    28 apr 2019
    1.329
    2.040
    113
    Oh dat is ook een geluid wat me gek zou maken! Wie praat er nou zo? o_O
    Maar... ik vond het wel superleuk voor hem!
    En ook dat het met Jan en Nienke nog gelukt is.
     
  18. pippa26

    pippa26 Fanatiek lid

    14 mrt 2015
    3.030
    2.030
    113

    Haha ja maar vind hem wel eerlijk en oprecht, dat is mooi!
    En de anderen van de webserie gun ik ook nog een leuke relatie, zijn de leukste boeren de vijf die zijn afgevallen!
     
    Spoetnik vindt dit leuk.
  19. Waxinelichtjes

    Waxinelichtjes Fanatiek lid

    22 jun 2018
    3.695
    4.231
    113
    Vrouw
    Nou. Jammer dat het voorbij is. Ik heb weer genoten. Zeker in deze tijd. Heerlijke afleiding. Nu al zin in volgend jaar :).
     
  20. olleke

    olleke Fanatiek lid

    8 mrt 2012
    4.602
    3.851
    113
    Ik las dat Geert nu met Ingrid is 'en da gaa kei goet'. En dus al niet meer met die Wendy die in de uitzending nog genoemd werd die de dag er voor uit was gegaan en toch weer aan....
    Of zoiets:o:
     

Deel Deze Pagina