Heb jij je wel eens aangetrokken gevoelt tot een vrouw?

Discussie in 'De lounge' gestart door suikerfee, 12 mei 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. suikerfee

    suikerfee Fanatiek lid

    13 jan 2010
    1.694
    361
    83
    Zeg nooit nooit, ik ging er ook niet van uit. Ik handel er ook niet naar, man en ik hebben er samen wel plezier van :D
     
    steenbokje en GossipGirlxoxo vinden dit leuk.
  2. suikerfee

    suikerfee Fanatiek lid

    13 jan 2010
    1.694
    361
    83
    Dat had ik voorheen ook wel, kan iemand heel mooi vinden. Man of vrouw maakt dan niet uit.
     
    Spectre vindt dit leuk.
  3. steenbokje

    steenbokje Fanatiek lid

    24 sep 2012
    2.256
    261
    83
    apothekersassistent
    limburg
    Ik ben biseksueel dus kan me tot beiden enorm aangetrokken voelen en vind het in bed met allebei super fijn. Kun je niet vergelijken en zou ook nooit een keuze kunnen maken. Ik ben samen met een man. Maar heb ook relaties met vrouwen gehad.
     
  4. Schuurpapier

    Schuurpapier Niet meer actief

    Ja hoor. Ik heb bijna 3 jaar een relatie gehad met een meisje. Al zie ik het nu niet meer zo snel gebeuren hoor. Ben nu voor mezelf ook 'into mannen', zeg maar :)
     
    GossipGirlxoxo en suikerfee vinden dit leuk.
  5. suikerfee

    suikerfee Fanatiek lid

    13 jan 2010
    1.694
    361
    83
    Mooi om te lezen, dit is altijd zo geweest? Ik denk niet dat ik me biseksueel kan noemen, omdat het zo nog nooit is voorgevallen. Heb ook geen enkele ervaring met vrouwen.
     
  6. steenbokje

    steenbokje Fanatiek lid

    24 sep 2012
    2.256
    261
    83
    apothekersassistent
    limburg
    Ja dit is altijd al zo geweest, zo lang als dat ik me kan herinneren. Ik voelde me eerst tot vrouwen aangetrokken. Heb ook eerst met meisjes gezoend en geëxperimenteerd voordat ik met een jongen wat deed. Keuze uit 2 is echt ideaal haha
     
    suikerfee vindt dit leuk.
  7. KleineLai

    KleineLai VIP lid

    30 dec 2017
    12.892
    25.243
    113
    Begrijpelijk :( Een goede vriend van mij had hetzelfde , hij werd verliefd op een jongen uit zijn klas. Hij kon er toen ook met niemand over praten. Hij was ook nog eens christelijk opgevoed dus homo zijn is een zonde .. hij heeft het er echt moeilijk mee gehad toen, voelde zich ook erg eenzaam op dat gebied.
     
  8. Aries

    Aries Niet meer actief

    Nog nooit gehad. Ik kan vrouwen wel heel mooi vinden, maar ik heb nog nooit aantrekkingskracht gevoeld.
     
    GossipGirlxoxo en suikerfee vinden dit leuk.
  9. Cupcake01

    Cupcake01 Fanatiek lid

    8 feb 2016
    2.942
    1.309
    113
    Vrouw
    Ik had een vriendin waarbij ik die aantrekkingskracht had.. Kwam meer omdat verschillende mensen ook zeiden dat zij wel echt verliefd op mij was.. Ik val op mannen.. Maar heb me wel paar x erg aangetrokken gevoeld waardoor we toch een aantal x samen in bed belandde zeg maar..:roflmao: Eigenlijk totdat ik mijn huidige vriend leerde kennen.:D spreek haar nauwelijks nog maar heb er geen spijt van of zo.
     
    hummeltje5 en suikerfee vinden dit leuk.
  10. Starfire

    Starfire Bekend lid

    13 apr 2020
    581
    746
    93
    Vrouw
    Ja wel vaker dan eens. Maar ik zou nooit een relatie met een vrouw beginnen. Alleen seksuele aantrekking. Maar sinds mijn relatie niet meer gehad. Andere mensen zijn gewoon totaal oninteressant qua zulke gevoelens haha :roflmao:
     
    suikerfee vindt dit leuk.
  11. suikerfee

    suikerfee Fanatiek lid

    13 jan 2010
    1.694
    361
    83
    Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd of zij die spanning ook voelt :oops:
    Tot nu zijn mijn ervaringen dat als ik het voelde, het ook wederzijds was. Dat was wel met mannen, geen idee of daar verschil in zit.
     
    hummeltje5 vindt dit leuk.
  12. Niveah

    Niveah Fanatiek lid

    4 dec 2014
    3.528
    1.391
    113
    Vrouw
    Nee. Ik kan een vrouw mooi vinden, meer ter inspiratie maar geen aantrekkingskracht. 1000% hetero haha
     
    Kraamzuster, suikerfee en GossipGirlxoxo vinden dit leuk.
  13. Eppo82

    Eppo82 VIP lid

    25 jun 2007
    14.982
    5.815
    113
    Ja, dat heb ik weleens gehad. Ik zou me ook best met een vrouw zien (als in een relatie) al ben ik vaker verliefd geweest op mannen dan op vrouwen. Ik heb overigens nog nooit iets gedaan op seksueel gebied met een vrouw, maar dat is misschien ook omdat ik op mijn 18e mijn huidige vriend leerde kennen en ik daarvoor nog niet heel ontdekkend was. Misschien inderdaad wat anderen hier ook al zeggen, dat het met de jaren ontwikkelt ofzo :roflmao:.
     
    suikerfee vindt dit leuk.
  14. Ajuuparaplu

    Ajuuparaplu Fanatiek lid

    15 jan 2020
    1.521
    1.118
    113
    Vrouw
    Wow wat een fijn topic!
    'vroeger' verliefd geweest op een meisje en ik schrok daar toen enorm van. Ik wilde dat helemaal niet, ik wilde 'normaal' zijn. Sindsdien dat gevoel nauwelijks gehad voor vrouwen. Misschien nog een enkele keer, maar ook geen aandacht aan gegeven. Nu heb ik het al een tijdje met iemand van televisie... En wederom schrik ik daarvan. Kriebels in m'n buik als ik haar zie. Na een paar drankjes het durven opbiechten aan m'n man. Ik schaam me ervoor en voel me raar. Hij niet... Zegt dat het kan gebeuren en dat ik gewoon van die kriebels moet genieten. Hij vond het ook super grappig om te raden wie het dan was en gaf daarna aan dat die vrouw ook mooi was. Het gekke is dat ik haar niet super knap vind, maar dus wel kriebels in m'n buik krijg. Overigens gaf hij aan dat hij denkt dat er een hoop vrouwen dit weleens hebben. Fijn om te lezen dat dat inderdaad het geval is.
     
    MoederK en suikerfee vinden dit leuk.
  15. Rabi

    Rabi Fanatiek lid

    9 mei 2019
    1.015
    893
    113
    Vrouw
    Omgeving Amsterdam
    Ik vind dit best een interessant onderwerp om in mezelf te onderzoeken. Al valt dat onderzoeken wel mee in de praktijk, ben gelukkig met mijn man en voel niet de behoefte om ook echt te experimenteren op dat vlak. Ik kan vrouwen heel mooi en aantrekkelijk vinden, maar voel niet direct de behoefte ermee te zoenen of intiem te zijn. Ik heb wel echt vaak gehad dat een vrouw mij leuk vond, en dan klapte ik vaak dicht. Te spannend denk ik. Ik kan me voorstellen dat als ik een keer wel met een vrouw zou zoenen, dat toch andere gevoelens oplevert dan ik me nu kan voorstellen. Ik heb er ook een tijdje veel over gedroomd. Dus het speelt zeker wel op de achtergrond, maar toch denk ik dat het er in dit leven niet van gaat komen. ;) Maar ik sluit het zeker niet uit (voor de duidelijkheid: niet door vreemd te gaan ;) mijn man en ik zijn daarin heel open naar elkaar, zijn monogaam, maar sluiten niet uit dat we ons wellicht ooit aangetrokken zullen voelen tot een ander en willen dat open met elkaar kunnen bespreken en onderzoeken).
     
    suikerfee vindt dit leuk.
  16. sejh1988

    sejh1988 Bekend lid

    28 jun 2016
    763
    458
    63
    Taalvrijwilliger, activiteitenbegeleider (vrijwill
    Yes!

    Ik had altijd van mezelf gezegd dat ik mezelf wel verliefd zou zien worden op een vrouw. Toch voelde ik me enkel aangetrokken tot mannen.

    Totdat die ene middag dat ik bij een vriendin achterop de fiets zat. Ik kende haar als vrijwilliger van een festival waar ik samen met mijn toenmalige vriend ook vrijwilliger was. Toen het uit was bleef ik als vrijwilliger aan het werk en ik ging met haar samen naar de afterparty. Tijdens het fietsen pakte ze mijn hand en BAM, alsof de bliksem insloeg.

    We hebben een kortstondige relatie gehad, zelfs samen gewoond. Achteraf gezien was het meer veiligheid en lust dan verliefdheid. Ik ben haar nog steeds dankbaar, door een flink misbruik verleden had ik een heel fout beeld van seksualiteit en zij heeft een groot deel geheeld.

    Ik heb diezelfde gevoelens nooit meer zo voor een vrouw gehad. Ik sluit het als een hele mooie en waardevolle ervaring in mijn hart!
     
    Kolibrie2, zwaaistaart, LizMe en 3 anderen vinden dit leuk.
  17. Liefschaapje

    Liefschaapje Fanatiek lid

    7 nov 2011
    1.076
    409
    83
    Ergens!
    Ja! En ook wel eens wat met dat gevoel gedaan haha. Uiteraard incl. manlief hoor. Ik zou mezelf bestempelen als hetero maar vind de spanning met een vrouw erbij wel erggg leuk! Of ben ik nu te eerlijk? :D Vind het dan dus ook helemaal niet vreemd of gek... ;)
     
    Kasya, suikerfee en Loesje1988 vinden dit leuk.
  18. Cindy1977

    Cindy1977 VIP lid

    12 mei 2017
    7.933
    12.186
    113
    Ik was hoteldebotel op mijn juf uit groep 7. Mannnn die was mooi! Zucht ;) Ik vind menig vrouw leuk, ik heb het geprobeerd, kussen is prima, maar dan die borsten en missende piemel...toen haakte ik af. Te hetero XD
     
    Kasya en suikerfee vinden dit leuk.
  19. GossipGirlxoxo

    GossipGirlxoxo VIP lid

    7 okt 2019
    22.123
    32.348
    113
    Dat herken ik wel, dat ik denk wat een prachtig mooie vrouw. Maar aangetrokken voelen dat nooit.
     
    suikerfee vindt dit leuk.
  20. GossipGirlxoxo

    GossipGirlxoxo VIP lid

    7 okt 2019
    22.123
    32.348
    113
    Ik ben nieuwsgierig, hoe oud was je toen?
     
    Schuurpapier vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina