Onbeantwoorde liefde

Discussie in 'De lounge' gestart door Yeuu, 16 mei 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Yeuu

    Yeuu Fanatiek lid

    25 jul 2017
    1.394
    796
    113
    Vrouw
    We kennen allemaal misschien wel dat je gigantisch verliefd bent (misschien wel je aller eerste liefde, jaaaaren terug, middelbare school.)

    Maar nu vanaf dr andere kant bekeken . Wist (of misschien weet) jij dat iemand hoteldebotel op jou was (of is). Zonder dat jij die liefde kon, kan of wilt beantwoorden?
     
  2. Yeuu

    Yeuu Fanatiek lid

    25 jul 2017
    1.394
    796
    113
    Vrouw
    Toen ik een jaar of 18 was , was mijn beste vriend stapelgek op mij. Lastig, want ik had een vriend (en die kon hij dus niet uitstaan) Uiteindelijk is die vriendschap met hem voorbij gegaan toen ik mijn man leerde kennen, hij had door dat ie mij toen echt "kwijt" was als evt relatiemateriaal .
    Uiteindelijk best sneu voor die vroegere vriend. Hij was zo verliefd en ik zag hem echt alleen als beste maatje. Liefdesverdriet, kon bij hem terecht, domme one-night-stand, kon bij hem terecht, .. alle shit was ie dr voor mij als een echte goede vriend. Alleen hij hoopte altijd meer.

    Een andere vriend hoorde ik een paar jaartjes terug. Nooit echt geweten eigenlijk. Nu hebben we beide een gezin en zijn supergoede vrienden.
     
  3. Snoopy1979

    Snoopy1979 VIP lid

    8 okt 2006
    33.808
    6.960
    113
    Vrouw
    Brabant
    Ja ik heb dat op de middelbare gehad. Die jongen bleek al een jaar gek op mij maar ik had dat helemaal niet door. Goeie gast verder maar op dat moment niet mijn type, helaas voor hem.
    Paar jaar later kwam ik hem tegen in mijn studentenstad, hoe toevallig. Met hem via mail een beetje contact gehouden en bleek dat hij een kamer zocht, en ik ging juist weg (samenwonen met mijn vriend). Dus hij is in mijn kamer gaan wonen. Echt heel raar was dat maar ook wel mooi :)
     
    Nina Sanders en hummeltje5 vinden dit leuk.
  4. Lief of Stoer

    Lief of Stoer VIP lid

    25 apr 2011
    5.838
    2.704
    113
    't Gezellige Brabant
    Ja, meermaals. Van allemaal had ik het niet door, omdat ik ze echt als vrienden zag. Eentje vroeg wel op een gegeven moment of ik zijn vriendin wilde zijn, maar zonder na te denken zei ik al nee. Arme jongens :)
     
  5. suus1983

    suus1983 VIP lid

    10 okt 2006
    47.813
    32.716
    113
    Ja een paar keer meegemaakt, blijkbaar was ik als puber populairder dan ik dacht haha.
    Een keer heel erg, die jongen had een website voor mij gemaakt en wilde me zelfs ten huwelijk vragen. Ik vond hem vreselijk, kwam meer in de buurt van een stalker zeg maar.
     
    Huismuisie en YaelStone vinden dit leuk.
  6. maartje84

    maartje84 VIP lid

    8 okt 2008
    12.712
    4.218
    113
    Punnikexpert
    Import ergens
    Smoorverliefd op een goede vriend. Ik dacht altijd dat hij niet hetzelfde voor mij voelde en ik deed mijn stinkende best om mijn gevoelens verborgen te houden omdat ik bang was onze vriendschap te verpesten.

    Ik kreeg een vriend. Hij vond hem helemaal niets. Die verkering ging uit. Hij had inmiddels een vriendin. Ik vond het zwaar kut, dus ik vond haar ‘gewoon niet bij hem passen’. Ik kreeg vervolgens verkering met mijn man. Die goede vriend heeft nooit gezegd wat hij van mijn - nu - man vond.

    Pas jaren later, ik was inmiddels samenwonend met mijn man, veilig verhuisd naar de andere kant van het land.
    En toen eens op MSN vertelde die goede vriend... Dat hij jarenlang smoorverliefd op mij was geweest. En eigenlijk nog steeds wel en dat hij het gevoel had van een nu of nooit: hij moest het nu wel vertellen want er waren nog geen kinderen in het spel. Een nu of nooit...
    Het heeft mij aan het lachen gebracht maar ook wel iets wat verward. Ik heb er nooit iets mee gaan. Inmiddels ben ik bijna 20 jaar samen met mijn man en ik spreek die goede vriend van vroeger bijna nooit meer. Eens in de paar jaar kom ik hem op een festival tegen. Er zit dan altijd elektriciteit in de lucht. We kunnen dan uren kletsen, het is dan weer als vanouds. We knuffelen elkaar dan ook altijd even heel stevig. Zijn sterke armen om mij heen te voelen, zijn adem in mijn nek, hij een rondje springend met mij om zijn hals :p:D:roflmao:

    Meer dan dat gebeurt er niet. Nergens wordt een grens overschreden, we zoenen niet en ook niet nog verder grenzen overschreden. Puur heel veel samen lachen, dansen en kletsen. Heel blij zijn met elkaars aanwezigheid. En dan daarna is het festival weer voorbij. We kijken elkaar een laatste keer aan, nog 1 grote glimlach en met nostalgisch gevoel nemen we dan afscheid.. Iedere keer weer. Daarna mis ik hem altijd wel een beetje en hij mij maar dat zwakt altijd weer snel af! Ik ben veel te blij met mijn man!! :)

    (Mijn man weet dit alles, hij is er ook wel eens bij geweest. Hij voelt zich dan ook totaal niet jaloers en hij moet er altijd om lachen als ik weer met mijn verhalen thuis kom).

    Maar ohhh die goede vriend van weleer, dat is wel een zwakke plek en ik weet dat ik dat voor hem ook ben ;)
     
    Mom86, Nina Sanders, Huismuisie en 6 anderen vinden dit leuk.
  7. RE080219

    RE080219 Fanatiek lid

    10 dec 2018
    2.450
    4.626
    113
    Ja, vaak... Erg jammer, want de vriendschappen liepen om die reden merendeels stuk. Domste wat ik ooit gedaan heb was een “pity f*ck” met één van hen. Heeft hij zoveel verdriet van gehad, hij had er immers hoop door gekregen. Mijn welgemeende excuses ervoor mochten niet baten. Echt, kan me nog steeds voor m’n kop slaan als ik eraan denk.
     
    Lies1611 vindt dit leuk.
  8. Ysabella

    Ysabella VIP lid

    27 jan 2017
    8.888
    16.248
    113
    Ja dat is wel een x aantal keer gebeurd.

    De beste vriend van mijn ex bleek de gehele tijd dat ik een relatie met mijn ex had smoorverliefd op mij te zijn. Wist ik veel... ik vond het altijd wel fijn dat hij zo begaan was met mij.:roflmao:

    Als klap op de vuurpijl was ook nog een andere vriend uit de zelfde vriendengroep verliefd op mij en die heeft mij wel eens proberen te zoenen op een feestje. Jullie snappen denk ik wel dat die hele vriendengroep uit elkaar is geklapt.:roflmao: (Ongeveer 30 man)
    Het aller ergste is dat ze geen 16 waren maar ergens begin 20. :|
     
    hummeltje5 vindt dit leuk.
  9. Lill

    Lill VIP lid

    24 aug 2008
    9.757
    6.566
    113
    Vrouw
    Ik heb het regelmatig gehad. En vaak ook niet doorgehad. Ik kon altijd al veel beter met jongens door 1 deur dan met meisjes.
    Was meer een one of the guys type.
    Op mn 14-15-16-17 jarenlang dezelfde vriendengroep gehad en die jongens zijn allemaal op enig punt wel een keer verliefd op me geweest.

    En 1 van mijn beste vrienden. Maar dat was niet per se onbeantwoord, maar ging gewoon niet. We hebben in... 15 jaar tijd 1x een relatie gehad van een paar maanden maar t werkt gewoon niet.
    Nog steeds vind ik hem een hele aantrekkelijke man en als we samen film kijken ofzo hangeb we ook altijd tegen elkaar aan. Maar meer dan dat ook niet. Merk wel altijd dat t contact verminderd als ik een relatie heb.
     
  10. Meisje93

    Meisje93 VIP lid

    21 mrt 2015
    32.071
    14.402
    113
    Ja dat is hier een keer gebeurd. Had toen net een relatie met mijn man.

    Ik dacht dat hij een goede vriend van mij was. Maar blijkbaar was hij verliefd op mij.
    Heeft alles uit de kast getrokken om mijn hart te veroveren. Vriendschap heeft het hierdoor helaas niet overleefd. Mede doordat mijn man dat niet trok.
    Maar al 11 jaar happy met mijn man. :)
     
    Nirosa vindt dit leuk.
  11. Neilia

    Neilia Niet meer actief

    Jaren geleden.. het broertje van mijn beste vriendin der vriend (snap je het nog? ;) )
    Er was een ruzie tussen haar en het broertje gaande en hij wilde iets niet terug geven.
    Ik ben toen ik hem af gestapt en heb gezegd prima geef het dan maar aan mij.
    Zonder twijfel en woorden gaf die het direct aan mij en zei nog alsjeblieft ook :roflmao:
    Ik was verbaasd want had dat niet verwacht en zei dat later ook tegen der.
    duh zei ze.. hij is al jaren verliefd op je :roflmao:

    ik had echt geen flauw idee en vond hem gewoon aardig.
     
  12. stiertje88

    stiertje88 Fanatiek lid

    24 mrt 2013
    1.207
    360
    83
    Nee nooit gehad zover ik weet... :$
    Leuk wel om zulke verhalen te lezen. Lijkt me toch erg vleiend.
     
  13. Lill

    Lill VIP lid

    24 aug 2008
    9.757
    6.566
    113
    Vrouw
    Als t gewoon broertjes van zijn, of mensen wat verder weg wel.
    Op t moment dat het vrienden zijn maakt het dingen vaak onnodig lastig en blijft er regelmatig ook niks meer van de vriendschap over helaas.
     
  14. Gootje1988

    Gootje1988 Fanatiek lid

    5 apr 2017
    4.844
    2.838
    113
    Hahaha ja.... Mijn ex zat tijdens de relatie op Tinder ( ja een mafkees is het hij wou zo vriendschappen krijgen... Sure...:| ) dus vond ik ook dat ik het recht had op Tinder te zitten.
    Daar een man ontmoet en na een tijd praten begon het toch te kriebelen ondanks dat ik een ( niet heel geweldige ) relatie zat :oops:
    Dus wij afspreken en hij wou mij zoenen maar dat wou ik niet aangezien ik eenrelatie had. Maar ook vond ik hem toch minder leuk ( rookte shag :| zo vies ) en het was vanuit mijn kant gewoon niet oké maar hij bleef maar contact zoeken en vragen wanneer ik het uit ging maken met mijn huidige relatie dus heb ik hem heel kil geblokkeerd :|

    Oke het was misschien dom van mij mja ik geef mijn ex de schuld :p had hij maar niet op Tinder moeten gaan.
     
  15. justme1974

    justme1974 Fanatiek lid

    20 jan 2009
    3.662
    1.830
    113
    Ja, via het werk. Het kan absoluut niet. Terwijl ik de man in kwestie heel aardig vind. Ik heb zelfs, ter bescherming, gezegd dat ik een relatie heb. Heb ik niet. Maar goed. Ongemakkelijk is het wel.
     
  16. Micchan

    Micchan VIP lid

    24 jan 2012
    22.458
    2.258
    113
    Vrouw
    Wenen
    Niet dat ik het weet, kan het me niet voorstellen. Wel leuk om te lezen, al lijkt het me wel lastig als je in die situatie zit.
     
  17. Lafelife

    Lafelife Fanatiek lid

    25 apr 2017
    1.604
    1.064
    113
    Vrouw
    Ja, van wat ik weet zes keer:oops:. Twee keer over een vrienden van mijn broer. Dan vond ik wel eens cd’s op mijn kussen. En meerdere schoolvrienden. Wel heel jammer dat hierdoor vriendschappen stuk zijn gelopen. Ik vond het vaak niet zo vleiend. Ik vond het lastig en gênant. Vooral omdat het niet wederzijds was, en ik dan rekening moest gaan houden met de gevoelens van de ander.
    Een jongen vond ik zelf ook leuk, maar echt verliefd kan ik niet zeggen. Die kans heeft het ook niet echt gehad. Maar hij maakte zeker indruk, maar hij had zoveel schijt aan alles. Nu zou ik dat wel leuk vinden. Vraag me vaak af hoe het met hem gaat, hij is al jong geëmigreerd naar Australië. Maar hij is jaren verliefd geweest om mij. Dat het zo heftig was kwam ik pas tien jaar later achter door een oude vriend van hem.
     
  18. Taiga

    Taiga Fanatiek lid

    28 apr 2019
    1.331
    2.040
    113
    Ja een aantal keer met jongens/mannen waar ik een vriendschap mee had.
    Ze werden toch verliefd en dat heeft helaas ook vriendschappen gekost.
     
  19. Gootje1988

    Gootje1988 Fanatiek lid

    5 apr 2017
    4.844
    2.838
    113
    Owja ook nog met iemand die nu een hele goede vriend van mij is. Hij had zelfs condooms mee toen hij een nachtje bleef logeren :roflmao: nou die bleven mooi in het doosje.
    Hij is nu verloofd, helemaal blij voor hem!
     
    hummeltje5 vindt dit leuk.
  20. Zomerbloem

    Zomerbloem Fanatiek lid

    19 mrt 2018
    2.121
    2.572
    113
    Vrouw
    Ja. 3 mensen (2 jaar geleden sowieso!). Vind het heel vervelend, maar daardoor geen contact meer met hun.
     

Deel Deze Pagina