Wat een rommelkont Dan heb ik het over de voorraad kastjes trouwens. De kastjes met borden, glazen, bestek etc. zijn dan wel weer keurig gestructureerd.
Ik krijg door dit topic zin om een topic te openen met als titel: ‘Als men kijkt in je nachtkastje, dan denken ze ..’
Bij mij ligt het er ook aan welk kastje ze opentrekken. De kinderen hebben er bv ook eentje tot hun beschikking voor de knutselspullen. Ik heb ook nog een lege kast en de rest is allemaal heel netjes opgeruimd. Niet spannend dus bij mij. Laatst wel bij schoonvader even door zijn voorraad gegaan. Daar heb ik potjes tot uit 2014 weggegooid
Waar bewaard ze de rest? kleine keuken dus het meeste staat in de voorraad kast. Alleen brood en beleg staat in het keukenkastje.
Oh dat valt mee Wij hebben bij mijn opa pas geleden spullen met een houdbaarheidsdatum van 2007 weggegooid
Wat een rommel . Momenteel hebben de twee jongsten het spel 'alle keukenkastjes opentrekken en alles door elkaar gooien' uitgevonden. De eerste paar dagen (weken) ruimde ik het elke avond op (zelfs de bakken met cornflakes, pasta, bloem enz worden lekker verspreid in de kastjes). Momenteel ben ik het zat en wacht ik tot ze het niet meer interessant vinden . Ik ga dus echt niet meer elke avond de kastjes opruimen, zodat zij de ochtenden opnieuw kunnen beginnen haha.
Chaos!!! Zeker ons voorraadkastje. En dan heb ik het nog niet over onze grote voorraadkast. De kastjes met servies etc vallen mee.
Gelukkig heb ik geen nachtkastjes, met mijn geheugen zullen anders meerdere dezelfde speeltjes in liggen. Alhoewel, ik telkens ze vergeet te bestellen, (wil ze een keer verstandig bestellen qua leverdatum, zodat het niet bij de buren terecht kom)
Wat een teringzooi! Hoe vinden ze hier ooit iets. Dit denk ik zelf ook wel eens, maar van opruimen is het nog niet gekomen.
'K*lere wat een zooi' gok ik. Af en toe haal ik alles eruit en organiseer het weer, maar binnen de kortste keren ligt het weer door elkaar.
Ik heb eigenlijk nauwelijks een echte voedsel voorraad in mijn keuken, dus als mensen alleen in mijn keuken de lades opentrekken vinden ze een grote lade met ontbijtspullen en houdbare tussendoortjes (brood, crackers, zoet beleg, koek, e.d.) en alle andere lades zitten vol met ‘smaakmakers’. Dus dan zal men zich af kunnen vragen ‘waar is het eten?’ en ‘wat moet ze met al die kruiden/specerijen, flesjes met sauzen, azijnen en oliën, soorten suiker, etc.?’ Maar voor mij werkt dit ideaal. Ik heb regelmatig een recept voor me met een enorme ingrediëntenlijst en dan blijkt dat ik alleen nog maar een paar verse spullen in huis moet halen
Waarom zoveel hagelslag? Ik denk dat we nu 10 pakken hagelslag op voorraad hebben en dat is nog weinig