Hier hadden we vanavond een worstje met worteltjes en doperwtjes en knödel (soort aardappel ballen uit Duitsland) Heb zojuist kip in de marinade gezet voor saté te maken voor op de BBQ morgen. Kan het mooi een nachtje in de marinade en daar wordt het lekker mnom mnom van.....
Vandaag op verzoek van familie hapjes maken ik ga 40 loempia’s draaien, kip en visbriwat maken. Denk dat wijzelf loempia’s met kipsate een salade en kroepoek eten. Ook ga ik kue dadar gulung maken, daar is mijn dochter gek op.
Mix van gebakken aardappels, champignons, paprika, courgette. Paprika/chili worst en een yoghurt-knoflooksaus.
Er klopt inmiddels geen hout meer van mijn weekmenu, want man stelde voor om te gaan bbq’en. Hebben we dit jaar ook nog helemaal niet gedaan, dus vond het wel een goed plan.
Wij gooien vlees en vis op de bbq, ik maak erbij: aardappelsalade, pastasalade, stokbrood met dips en fruit.
Nog geen flauw idee... waarschijnlijk hartige taart, hoewel het ook zomaar last minute bestellen kan worden
Hetzelfde als eergisteren: soep, volkorenwraps en hummus. Maak er ook nog wat eiermuffins bij. (Alleen hadden we eergisteren toch meer zin in een ander soort brood, dus eten we nu maar de wraps die eigenlijk voor toen op de planning stonden).