https://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/bloemkool/bloemkool-balti-slow-cooker Was erg lekker. Hebben nog over dat breng ik morgen naar m’n ouders.
Hoe maak je dit klaar? Gewoon alles bij elkaar in 1 pan en opbakken of doe je er nog iets "bijzonders" mee?
De barbecue ging aan. We aten bavetterolletjes(gevuld met pesto,parmaham, pijnboompitjes enparmezaan) met een salade en stokbrood. Als toetjes aten de kinderen koekjes met marshmellow-dip(van de barbecue uiteraard) En wij appelpartjes met kaneel,suiker en liqor43 van de barbecue. Dat klinkt goed he? (En als echte hollanders aten ze ook nog speklap a la taal)
Had dus al gekruide worstjes dus dat geeft veel smaak af. Verder lekker knoflook, bieslook, peterselie en tijm erbij. De aardappels heb ik met die knoflook en tijm in de oven gedaan. Groenten en vlees in een pan gebakken. Daarna alles door elkaar geschept. Het was eigenlijk uit noodzaak geboren, want was voor gisteren vergeten boodschappen te halen.
Gister ook BBQ Vandaag: sla, aardappels en gemarineerde kip Morgen: lasagne, stokbrood en caprese salade. (De lasagne heb ik zojuist al gemaakt, heb ik morgen een makkie)
Er is nog saus van de vermicelli van eergisteren over, dat eten we met gebakken kipfilet en flamengo-pasta.
Op deze grijze dag wat kant en klaars. We komen net uit een verbouwing en zijn razend druk met werk: pasta pollo. Ik hoop dit weekend nog onze nieuwe bbq te kunnen uitproberen..