Zwangere man?

Discussie in 'Films, televisie en nieuws' gestart door Fem, 26 mrt 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Kalush

    Kalush Fanatiek lid

    7 jan 2006
    2.694
    0
    0
    Noorden v/h land
    Het is niet de vraag of je het die mensen gunt.. Ik vraag me af wat het kind er later zelf van gaat vinden..?
    Is toch vaag, elk kindje komt uit de moeder, maar zij komt uit haar vader :(

    Sorry dat ik het zeg, maar vind het er zo verschrikkelijk raar (vies :oops: onnatuurlijk uitzien..
    Brrrr..
     
  2. Athina

    Athina VIP lid

    31 okt 2007
    23.491
    3.160
    113
    zwemjuf
    zuid-holland
    Voor een kind is normaal wat jij het ze leert of verteld of waar het mee opgroeit. En er zijn meer niet standaard gezinnen, als andere ouders er omheen het ook accepteren, is er niets aan de hand denk ik.
     
  3. Otje

    Otje Fanatiek lid

    10 apr 2006
    4.703
    0
    36
    En wat dacht je van reacties van buitenstaanders? En als het kindje over een hele tijd naar school gaat en de klasgenootjes komen achter het ware verhaal... tja kids zijn hard onder elkaar hoor.

    Ik vind het 10 x niks wat ze hebben gedaan. Dat je graag een kind wil kan ik begrijpen maar zoals het er nu uit ziet :x nee sorry...
     
  4. Athina

    Athina VIP lid

    31 okt 2007
    23.491
    3.160
    113
    zwemjuf
    zuid-holland
    Klopt, kinderen zijn ook hard onder elkaar, maar daarvoor is deze situatie nu weer niet echt zo uniek. Kindjes met een bril, met een beugel, met teveel sproeten, met een piepstem, met 2 moeders ,met 2 vaders, rood haar, donkere huid,... er zijn zoveel dingen te noemen waarom kinderen elkaar pesten. Is het niet aan de ouders om hen hier mee te leren omgaan en ook aan de ouders van de andere kinderen om hun kinderen te leren dat dit geen reden is om elkaar te pesten?
    Moet een kind dan maar standaard zijn, want dat is gemakkelijker? Mensen, groot of klein, vinden altijd wel iets om een ander te kwetsen wanneer zij dit willen.
    En het ene kind word in het ene dorp ergens mee gepest en in een ander dorp is het om dezelfde reden hartstikke populair? Dat kan in deze situatie ook zeker het geval zijn.
     
  5. Amanthis

    Amanthis Fanatiek lid

    7 aug 2006
    2.015
    0
    0
    Ik heb zoiets van waarom niet, die persoon heeft de baarmoeder nog en de mogelijkheid zwanger te raken, de kinderwens is blijkbaar groot.....dus waarom niet.
    Zelf zou ik zoiets niet doen maar ik ben hun niet.
    Er bestaan zovele vooroordelen....
    En ja het pesten, het ene kind wordt wel gepest en een ander kind in dezelfde situatie niet.

    Tolerantie is soms ver te zoeken :rolleyes: :rolleyes:
     
  6. leeuwen77

    leeuwen77 Bekend lid

    7 mrt 2006
    710
    0
    0
    duik instructrice
    bonaire
    Goed, maar het is dus niet de eerste zwangere man! Het is een vrouw die als man leeft! Dus is er nog niets waar van dat het de eerste zwangere man zou zijn!
     
  7. Vanilia

    Vanilia Fanatiek lid

    13 jan 2007
    1.715
    2
    0
    Amsterdam
    Ik vind het soms gewoon eng als ik om me heen kijk en dit soort dingen lees/zie. Je kunt ook te ver gaan gaan met bepaalde dingen. Maar wie bepaalt de 'grens'. Waar de grens voor jou allang is gestopt willen andere mensen weer veel verder gaan omdat zij het ethisch gezien weer anders bekijken.
    Straks hoeven vrouwen (mannen....) niet eens meer zwanger rond te lopen omdat ze baby's gaan klonen. Dit is dan ook normaal?
    Ergens is het ook wel een geloofskwestie denk ik. Stroken bepaalde praktijken met de 'intentie van God'.

    Om even terug te komen over het pesten; ik denk dat het een hele andere zaak is om je kind te leren om iemand met een bril, rood haar niet te pesten dan een kind wat geboren is uit een 'vader'.
    Misschien een tip voor de tweede kamer om de biologie boeken aan te passen en te vermelden dat in de huidige tijd vaders ook kinderen baren en dat dit gewoon moet kunnen. (....)
     
  8. Anabella

    Anabella Fanatiek lid

    2 feb 2006
    2.742
    1
    0
    Nou de buurvrouw hier verderop lijkt op een grizzly beer, en die heeft ook kinderen gebaard. Ken zat vrouwen die eruit zien als een vent.
    En dan heb je ook nog mensen die vanuit esthetisch oogpunt hun lichaam laten verbouwen, of vrouwen met geamputeerde borsten.
    Wat maakt iemand een vrouw?
    Ik maak me drukker om kinderen die geen eten hebben.
     

Deel Deze Pagina