Afvallen met weight watchers

Discussie in 'Algemene clubs' gestart door Roosje87, 2 mei 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Roosje87

    Roosje87 Lid

    7 feb 2014
    82
    19
    8
    Zijn er hier mensen die goede ervaringen hebben met weight watchers? Ik probeer steeds af te vallen door op mijn eten te letten en gezond te eten. Maar het lukt steeds niet. Een beetje stress en ik val gelijk weer terug in mijn oude patronen. Ik wil graag 10 kilo afvallen. Dus ik was benieuwd over er mensen zijn die goede ervaringen hebben in ww. Ook omdat ze toch 20 euro per maand vragen voor hun abonnement.
    Dank jullie wel alvast.
     
  2. Sansaatje

    Sansaatje Fanatiek lid

    3 okt 2018
    4.775
    6.036
    113
    Vrouw
    Ik ben ook benieuwd naar ervaringen! Ik moet (ja, moet) 20 kilo afvallen maar heb geen idee waar te beginnen. (Niet meer snoepen/alcohol doe ik al maar dat helpt een beetje)

    Sorry, als ik in andermans topic inbreek.
     
  3. River87

    River87 Fanatiek lid

    28 nov 2016
    1.315
    1.063
    113
    Ja! 5jaar geleden deden mijn man en ik ww beide 15kg kwijt.. helaas daarna weer aangekomen en na de komst van onze kleine door pittig begin dus vaak slecht eten en spanning en stress nog meer aangekomen

    Maar eindelijk de knop weer gevonden en zeggen nu ook de moet een lifestyle zijn niet tijdelijk even afvallen weer terug.

    In 4 weken 3.6kg kwijt mn man 7kg.. helaas gaan mannen altijd sneller maar goed hij is dan ook zwaarder en moet meer afvallen dan ik.

    Mijn goal is 15kg en als dat goed gaat en het lukt wil ik nog eens 10kg kwijt dus totaal 25

    Ww is zo fijn omdat alles kan en mag maar met mate vorige keer hebben we echt niet gesnoept en waren heel streng ben van mening dat het daar fout ging dus nu eet ik gewoon wel een chipje of een half stukje taart want je kan niet alles laten staan dan val je gewoon weer terug uiteindelijk.

    Je hebt een x aantal punten wat je mag per dag als je weet ik mag bijv 50 en een tompouche is 20 zal je de rest vd dag rekening moeten houden daarmee. Nu heb eigenlijk meer moeite om aan me punten te komen omdat ik met ontbijt en lunch niet veel punten verbruik dus probeer toch wel meer aan mn punten te komen.
    Je hebt naast je dag ook wel punten dus stel je zit er een x een dag overheen door bijv een verjaardag of BBQ dan heb je die punten nog.

    De app is zo fijn je kan alle producten scannen en weet dus gelijk hoe of wat.
    Ik vindt t ideaal en een fijne manier om af te vallen
     
  4. aYh4L8

    aYh4L8 Niet meer actief

    Er is hier een groepje afvallen vanaf januari wie doet er mee...
    daar hebben we meerdere dames die weight watchers doen :)
     
  5. Sansaatje

    Sansaatje Fanatiek lid

    3 okt 2018
    4.775
    6.036
    113
    Vrouw
    Ik start morgen met Sonja Bakker. Geen idee of het bij mij (en gezin past, die eten enkel avondeten mee en rest wat ze normaal eten) maar een vriendin van mij doet het er erg goed op. Morgenochtend op de weegschaal en dan 4 weken volhouden. Quarantaine heeft er wat kilo’s bij op gedaan weer helaas. Zal wel even schrikken zijn :( . Vermoed dat ik de 100kg wel weer aantik. :(
    Ik ga komende week dat topic opzoeken en ik denk me er ook aansluiten. (Even kijken hoe de eerste week gaat)

    Dank voor de tip! :)
     
  6. brownielover

    brownielover VIP lid

    9 mrt 2009
    7.503
    2.501
    113
    Nederland
    Ik volg het sinds januari maar ik val er nauwelijks mee af. Zit nu op -2,6 volgens mij. Ik neig ernaar om het binnenkort op te zeggen.
     
  7. LadyBird90

    LadyBird90 Bekend lid

    10 aug 2016
    823
    543
    93
    Vrouw
    In vijf weken -5,4 kilo met WW, tot nu toe tevreden dus :thumup: en goed vol te houden, het is meer een stijlverandering dan een dieet. Ik eet nog steeds lekkere dingen, maar wel in mindere mate :)
     

Deel Deze Pagina