Tussentijdse bloeding...eisprong? Is mijn test postitief?

Discussie in 'Ovulatie en zwangerschapstesten' gestart door linatje, 2 jun 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. linatje

    linatje Actief lid

    11 okt 2010
    439
    272
    63
    NULL
    NULL
    Ik heb sinds gisteren weer tussentijdse bloeding. Ik ben 16 dpo vandaag. Ik dacht misschien eisprong? Ik heb vaker last van tussentijdse bloedingen en meestal is het rond 14/15 dpo. Iemand hier ook ervaring mee. En heel soms blijft het een hele week doorbloeden en soms maar 2/3 dagen. Ik geef ook nog borstvoeding en ik heb psoc. Dit is de eerste keer dat ik testen gebruik.
     

    Bijgevoegde bestanden:

  2. Milkyway7

    Milkyway7 Fanatiek lid

    28 apr 2020
    1.425
    934
    113
    Vrouw
    Noord-holland

    Hoi
    Ik heb gisteren precies hetzelfde gehad! Ik had zondag positieve ovu test en in de avond tijdens wc gaan helder rood veegje. Gisteren ook nog een beetje de hele dag en vandaag is het weg. Ook ongi krampen gehad. Ik denk zelf dat het een ovulatiebloeding is geweest. Heb dit nog nooit eerder gehad maar kan het anders niet verklaren. Ik ben trouwens sinds maart gestopt met borstvoeding maar erna wel weer 2 x ongesteld geworden zoals cyclus voor de zwangerschap. ( ook pcos maar wel goeie cyclus)
    Ik vind jou testjes wat lastig te interpreteren omdat op andere dagen de test streep ook heel donker is.. maar aan je verhaal te horen klinkt het ook als ovulatie bloeding.
    Lastig soms hè met ons lichaam. X
     
  3. linatje

    linatje Actief lid

    11 okt 2010
    439
    272
    63
    NULL
    NULL
    Bedankt voor je snelle reactie. Wat vervelend voor je dat je dat ook hebt. Maar jij hebt al een positieve test gehad dus kan niet anders dan eisprong waarschijnlijk bij jou.

    Ik heb ondanks dat ik borstvoeding (werd 4 maanden na me bevalling ongesteld) geef en pcos elke maand mijn menstruatie na 28 dagen. En als ik tussentijds bloed dan heb ik ook gewoon op dezelfde tijd weer mijn menstruatie de 28ste dag daarom denk ik dat het mijn eisprong is. Voor deze zwangerschap had ik hier geen last van. Zwaar lastig onze lichamen Hihi. Op zich ben ik 3 keer meteen zwanger geworden en 1 x na 8 maanden maar dacht met testen krijg ik een beter beeld van me ei. Let’s see.
     
    Milkyway7 vindt dit leuk.
  4. RoGiJuLi

    RoGiJuLi VIP lid

    15 apr 2011
    53.452
    15.008
    113
    Nabij Utrecht
    16 dpo??
    Je bedoelt denk ik cd 16.
    Dpo betekent Days Past Ovulation (dagen na eisprong). CD = CyclusDag.

    Ik denk dat jouw cyclus zich aan het regelen is en dat je daarom telkens bloedverlies tussendoor hebt.
    PCOS en ovulatietesten gaan vaak ook niet samen, omdat je vaak dan verhoogd lh hebt en ook meerdere lh pieken zonder eisprong.

    Wellicht dat de tempmethode bij jou werkt (mits je niet snachts eruit hoeft om te voeden oid).
     
    linatje vindt dit leuk.
  5. linatje

    linatje Actief lid

    11 okt 2010
    439
    272
    63
    NULL
    NULL
    Hahah ja idd sorry foutje CD 16 vandaag. Bedankt voor de info dat wist ik niet. Las net op andere forum dat pcos en ovulatie testen niet altijd betrouwbaar zijn goed om te weten. Is ook de eerste keer dat ik het gebruik. Ben wel 3 keer eerste ronde zwanger geraakt met pcos gelukkig. Dus eigenlijk wil een piek bij mij niet zeggen een eisprong dan?

    ik ga er snachts nog steeds uit voor borstvoeding dus weet niet of temp. dan betrouwbaar is. Bedankt voor je uitleg in ieder geval.
     

Deel Deze Pagina