Drukte in steden?

Discussie in 'Vakantie en vrije tijd' gestart door Spectre, 17 jun 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Spectre

    Spectre VIP lid

    5 nov 2015
    17.846
    16.878
    113
    Vrouw
    Hallo dames,

    Wij willen volgend weekend een dagje samen naar Rotterdam. Iemand hier die uit Rotterdam of omgeving komt en weet hoe het is qua drukte in het weekend?
    Willen niet echt uitgebreid shoppen ofzo, paar winkels in en even ergens zitten en wat eten/ drinken.
    Weet iemand ook hoe dat geregeld is? Moet je vooraf echt bellen en reserveren of kun je ook ter plekke vragen om te reserveren?
     
  2. mama suus

    mama suus VIP lid

    18 aug 2008
    7.510
    188
    63
    somewhere
    Weet niet Hoe het daar is, Maar Wij waren laatst een dagje in het weekend in een kleinere stad in het oosten. En ik doe het voorlopig niet weer. Was zo druk moest schoenen hebben dus kon niet anders, maar waren blij dat we weer in auto zaten. Die 1.5 meter was gewoon niet te doen.
     
  3. Youtan

    Youtan VIP lid

    9 jun 2015
    6.390
    4.245
    113
    Vrouw
    Wij waren zaterdag in de stad. Het was niet heel erg druk, maar ook niet heel rustig. Terrasjes stonden goed uit elkaar en de regels worden goed nageleefd. Wij waren er voor 12 uur trouwens. En he5 was mooi weer.
     
  4. mamameer

    mamameer VIP lid

    21 jan 2014
    7.560
    3.949
    113
    Mijn ouders gaan iedere zaterdag even in Rotterdam naar de markt, en wat shoppen. Ze gaan altijd erg vroeg, maar mijn ouders vinden het de afgelopen 2 weken echt veel drukker worden. winkelen is niet heel leuk, je mag niet overal passen, je moet buiten op straat wachten totdat je naar binnen mag, waardoor het op straat ook weer drukker is. je hebt wel een soort looproutes, rechterkant heen, linkerkant terug, bijv. in de koopgoot, om de mensen enigszins te sturen.
    Voor restaurants is het volgens mij dat je op terrasjes "gewoon" kunt zitten. maar binnen moet reserveren. of je dat terplaatse kunt doen ligt mogelijk aan het restaurant, en in deze tijd hebben ze veel minder zitplaatsen, dus is het maar de vraag of je zomaar aan kunt schuiven.
     
  5. Spectre

    Spectre VIP lid

    5 nov 2015
    17.846
    16.878
    113
    Vrouw
    Oké heel verschillend dus! Gelukkig zijn we ook niet van plan te shoppen en op de terrasjes buiten plaats mogen nemen zonder reservering klinkt wel positief.
    De 1,5m regel maak ik mij niet zo druk om, ik hou er wel rekening mee voor anderen, maar als mensen te dicht langs mij lopen maak ik er ook geen probleem van.
    Ik denk dat we het gewoon gaan doen. Zijn zo toe aan een dagje weg samen. Rotterdam is ook niet al te ver rijden voor ons, dat scheelt.
     

Deel Deze Pagina