Eiceldonatie

Discussie in 'Donorschap' gestart door cd28, 2 sep 2017.

Tags:
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. puppy28

    puppy28 Fanatiek lid

    20 jan 2014
    1.218
    603
    113
    @thousandoaks Aah oke, dat wist ik niet haha.
    Zijn er dus ook nooit echt onderzoeken geweest? Weet je wel of je een goede eicelvoorraad hebt? Wellicht dat je het hier al eens verteld hebt hoor, maar mijn geheugen laat me soms in de steek (ik wijt het maar aan de hormonen).
    Die dromen horen er helaas bij en zijn soms alles behalve leuk :(.
    Wel leuk en vooral spannend dat je je embryootje gaat ophalen :).

    @Muisje101 Ja dat is inderdaad wel een prettig gevoel. Geeft toch iets van ruimte op een bepaalde manier. Ik heb tot nu toe alleen nog een Engelstalige assistente gesproken. Wel heb ik begrepen dat er daar ook een Nederlandstalige assistente of verpleegkundige is. Dus dat is wel fijn. Volgens mij zijn er geen Nederlandstalige artsen, maar dat vind ik niet zo erg.

    @Nienke91 Oh hehe, eindelijk nieuws! Fijn om in ieder geval zeker te zijn van een plek op de wachtlijst. Wel weer minder om te horen dat ecd nog even op zich laat wachten. Hebben ze een indicatie kunnen geven? Dan kun je je daar tenminste een beetje op instellen en wie weet zelfs al een eerste contact met Spanje leggen?

    @Cactus92 Hoe gaat ie bij jou?
     
  2. Cactus92

    Cactus92 Fanatiek lid

    4 apr 2018
    1.026
    955
    113
    Vrouw
    @thousandoaks spannend vandaag! We lezen het snel hopelijk!
    Jij zit toch bij MCK? Daar zijn ze standaard van de crinone.. wat gek dan, dat de ene arts dit zegt en de andere dat. Maarja, dat is vaker zo..
    Ik ben met zowel crinone als duphaston zwanger geweest en dan is duphaston natuurlijk nog weer beter te doen dan crinone. En kosteloos. Maar daar was op een gegeven moment iets onduidelijks over en toen toch terug naar crinone. Cyprus wilde geen duphaston en wel crinone, maar dan 3 keer per 24 uur! En ik heb dat dom opgevolgd ook natuurlijk.. want dat doe je (en bankroet dus :rolleyes:), maar ik was al zwanger geweest met 1 keer per 24 uur, dus wist beter, maarja. Je doet wat de desbetreffende arts zegt hè. En prima, dan voelt het beter en neem je het geklieder voor lief. Maar zeer vervelend, ik denk dat het allemaal prima werkt.. Maar als je zo onzeker voor een tp staat volg je de arts uiteraard.

    @Nienke91 gaat t ff niet, plaatst 30! Laat ze eens ff vaart maken daar. Man man.. Maargoed, je weet wat en de stop is, zoals verwacht, natuurlijk niet voor jullie! Even geduld dus nog..

    @puppy28 lekker bezig met de Spanje contacten! Door en je vastbijten, dat houd je op de been. En hopelijk niet nodig, want er ligt nog een kans. En elke kans is er een...

    @Muisje101 ik ben aan t aftellen en hoop zo ontzettend voor jullie!!

    Hier controle gehad gister. Baby topconditie, genoeg vruchtwater. Geen indaling, geen ontsluiting.. geen rede tot handelen maar op eigen verzoek afspraak ziekenhuis vrijdag. Dan kan er een inleiding besproken worden voor volgende week. Hopelijk komt het voor die tijd uit zichzelf.. want zit daar echt niet op te wachten, maarja, wil ook niet naar 42 weken..
    Maar geen enkel teken hoor, zit hier gewoon te genieten van een hobbelende buik!
    Ondertussen dat goed in de gaten houden en mezelf, qua symptomen die op zw vergiftiging zouden kunnen duiden. Maar ik heb echt 0 klachten. Voel me gezegend. Krijg meelijwekkende appjes heel de dag, of het nog gaat, hoe het met mn dikke voeten is.. nou, niks van dat dus! :D
     
    Killy88, Tuttebelleke, Lien4 en 2 anderen vinden dit leuk.
  3. Nienke91

    Nienke91 Bekend lid

    8 jan 2019
    503
    721
    93
    Vrouw
    Ja, wel iets meer rust! Kwam ook heel geloofwaardig over van die wachtlijst. Ze telde hardop ook haha! En ze legde het een beetje uit allemaal, fijn! Maaarrr, ik wil zeker niet ondankbaar over komen want ik besef me al te goed dat we in onze handjes mogen wrijven dat we überhaupt op deze lijst staan, Spanje roept wel hoor. Vanavond even goed babbelen met mn vent. Ik denkkkk dat we de zomer nog wel volhouden (voordeel is nog zo nu en dan een roseetje durven drinken op t terras ;)), mijn gemoedstoestand doet het altijd beter met zon. En dat ik dan zo nu en dan eens bel naar Utrecht om aan te horen hoe t zit met die wachtlijst. Ondertussen Spanje al bericht, hihi. Heb gevraagd of prijzen nog hetzelfde zijn als destijds en hoe t aldaar zit met wachtlijsten. Neig ook naar extra klinieken om info vragen. Gewoon meerdere lijntjes opgooien inderdaad.

    En ondertussen KEIHARD duimen voor jou en de rest :)
     
    Muisje101 en Cactus92 vinden dit leuk.
  4. Nienke91

    Nienke91 Bekend lid

    8 jan 2019
    503
    721
    93
    Vrouw
    Heeeeel fijn dat de controle goed was @Cactus92! Ondertussen wel balen dat ze zich nog niet gemeld heeft. Hopelijk gewoon dit weekend uittttterlijk! En ja.... met deze hitte hoogzwanger lijkt me echt geen pretje. Maar ja, ach, jij kan dat dus gewoon! :thumup:
     
    Cactus92 vindt dit leuk.
  5. thousandoaks

    thousandoaks Actief lid

    15 feb 2019
    239
    261
    63
    Net terug van MCK!
    We begonnen met 11 embryo's, daarvan zit er nu eentje bij mij. Drie goede blasto's in de vriezer. En vier worden er nog doorkweekt. Morgen horen we of daar nog een aantal van de vriezer halen; twee zouden er een goede kans maken.
    De arts vertelde trouwens dat ze cryo-terugplaatsingen het liefst in natuurlijke cyclus doen, en anders met letrozol (omdat mijn cyclus zo lang is).

    @puppy28 aan de buitenkant lijkt er bij mij niet zoveel aan de hand, normaal AMH, wel een redelijk onregelmatige cyclus, maar verder normale schildklier, normale hormoonwaarden etc. Maar bij onze vorige twee ICSI's zaten alle eicellen vol met een soort vochtblaasjes waardoor ze niet bevrucht raakten. Bij onze eerste IVF hadden we 6 eicellen en 3 bevruchtingen, maar al die embryo's stopten al snel met delen omdat ook die eicellen helemaal verrot waren. Iets wat niet bij mijn leeftijd pas ('88). Schijnt niet zo vaak voor te komen. Arts in Duitsland noemt het een oocytaire ontwikkelingsstoornis, haha.

    @Cactus92 misschien dat ik de volgende keer, als die komt, om crinone vraag! :) Bij duphaston kwam mijn menstruatie er op een gegeven moment doorheen, trouwens.
     
    Cactus92 vindt dit leuk.
  6. Cactus92

    Cactus92 Fanatiek lid

    4 apr 2018
    1.026
    955
    113
    Vrouw
    @thousandoaks wouw!! Dat zijn super berichten!! En nu broeden en wij duimen.... als een malle!
    Oh jee, nee dan moet duphaston heel ver uit je buurt blijven! Met utro is dan makkelijker meer in te brengen om dat soort ellende te voorkomen!
    Maar nu eerst deze kleine kanjer afwachten en dus nog even doorsmeren met die troep. Maar boeiend, hij zit!!
     
  7. puppy28

    puppy28 Fanatiek lid

    20 jan 2014
    1.218
    603
    113
    @thousandoaks ooh wat spannend!! Ik duim voor jou en @Muisje101!
    Ik heb dat hier op het forum wel eens meer gelezen. Heb je er al op gezocht (waarschijnlijk wel)? Toch gek waar je allemaal “last” van kunt hebben zodanig dat het een kinderwens in de weg zit. Had ik vroeger helemaal niet kunnen bedenken.. onwetendheid.
    Maar goed, wat nu telt is dat je een mooi aantal eskimootjes hebt en hopelijk komen er nog wat bij! Ik hoop voor je dat je een plakbeebje hebt nu!! ❤️
     
  8. thousandoaks

    thousandoaks Actief lid

    15 feb 2019
    239
    261
    63
    @Cactus92 hahaha, wat word ik vrolijk van jouw berichtje! Precies, voor deze kleine topper smeer ik voorlopig dat smerige spul wel even door.

    @puppy28 dankjewel, zo lief! Ik heb een tijd terug wel heel uitgebreid ons probleem in een topic beschreven. Ook weleens gemailed met buitenlandse embryologen, maar niemand komt verder dan 'het komt voor en het is onverklaarbaar'. Jammer genoeg. Ik ga je trouwens even een priveberichtje sturen over je volgende tp en weer verder kunnen.
     
    puppy28 vindt dit leuk.
  9. thousandoaks

    thousandoaks Actief lid

    15 feb 2019
    239
    261
    63
    Oh, ik had nog een theorietje (ben benieuwd of jullie dit weleens hebben gehad?) over die vier embryo's die worden doorgekweekt... De terugplaatsing was 's ochtends en in principe hebben de embryo's natuurlijk de hele dag nog om het blastocyste-stadium te bereiken. Niet vreemd dan toch om te denken dat een aantal inderdaad nog even door moet en morgen alsnog goed genoeg is? Of zit ik mezelf nu een worst voor te houden, haha!
     
  10. Muisje101

    Muisje101 Actief lid

    11 jan 2019
    474
    571
    93
    Vrouw
    Dat klopt helemaal lieverd. Het is geen exacte wetenschap he? In de natuur groeit het een iets sneller en het ander ietsjes langzamer. Dat maakt het niet meteen een slecht embryo.
     
  11. puppy28

    puppy28 Fanatiek lid

    20 jan 2014
    1.218
    603
    113
    Precies! Onze andere embryo was ook wat trager maar nu tóch op schema in de vriezer.
    Blijft echt nog wel wat over @thousandoaks! En ik heb het idee dat die embryo’s misschien nog wel sterker zijn. Of het waar is weet ik niet, maar vind het gewoon fijn om zo te denken haha.
     
    Muisje101 vindt dit leuk.
  12. thousandoaks

    thousandoaks Actief lid

    15 feb 2019
    239
    261
    63
    Zo fijn jullie bemoedigende woorden! @puppy28 @Muisje101! Hoop dat er morgen een mail komt!

    En @Muisje101, hoe voel je je? Gaat het nog een beetje met de spanning? Hopelijk heb jij vannacht geen angstdromen, word je morgen wakker, en dan BAM graag twee knalstrepen op die test. Ik duim echt keihard voor je!
     
    Muisje101 vindt dit leuk.
  13. Cactus92

    Cactus92 Fanatiek lid

    4 apr 2018
    1.026
    955
    113
    Vrouw
    @Muisje101 alle kracht voor morgen.. ik zal aan je denken.. Te spannend maar hopelijk met fantastisch bericht!
     
  14. Equivoque

    Equivoque Fanatiek lid

    9 apr 2017
    1.046
    878
    113
    Vrouw
    Wat gezellig druk hier vandaag ladies!

    Allereerst een toi toi toi voor @Muisje101! Wat hoop ik toch hard dat je morgen twee dikke vette strepen te zien krijgt meid! Superspannend...

    @Cactus92 als ik die kleine was bleef ik ook nog lekker even zwemmen met dit weer! Maar goed, een keer zal ze er toch uit moeten... vrijdag maar eens even bespreken dan wanneer het tijd wordt dat ze komt!

    @Killy88 heerlijk dat jullie zo genieten! En geloof me, het wordt alleen maar leuker!

    @puppy28 ja, als die rots in de branding het ook even niet ziet zitten, waar moet jij je dan nog aan vasthouden hè... maar ja, ook je mannetje mag verdriet hebben natuurlijk. Er wacht nog een mooie eskimo op jullie, en anders verder met Spanje, hou vol!

    @Nienke91 Oké, je weet nu in ieder geval je plek... pfff ze zijn niet vooruit te branden daar hè? Maar vanaf 30 aftellen is te doen, de vraag is alleen in welk tempo ;)
    Vroeg me even af, is het een optie om je ook alvast aan te melden bij Nij Geertgen? Wachtlijst daar is een jaar, als je dan toch moet wachten... Of wordt de volgende stap (die hopelijk niet nodig is natuurlijk) sowieso Spanje?

    @thousandoaks wow, dat zijn mooie aantallen zeg! Je weet nooit hoe het loopt maar het kan toch bijna niet anders dan dat dit móét lukken...
    Lekker broeden nu! Heb je al bedacht wanneer je wil gaan testen?
     
    puppy28 vindt dit leuk.
  15. Killy88

    Killy88 Fanatiek lid

    1 aug 2018
    1.394
    2.307
    113
    Vrouw
  16. Nienke91

    Nienke91 Bekend lid

    8 jan 2019
    503
    721
    93
    Vrouw
  17. puppy28

    puppy28 Fanatiek lid

    20 jan 2014
    1.218
    603
    113
  18. zwaaistaart

    zwaaistaart Fanatiek lid

    23 jan 2011
    2.288
    921
    113
    Vrouw
    Heel veel succes @Muisje101 ! Ik duim me suf!!!
     
  19. Muisje101

    Muisje101 Actief lid

    11 jan 2019
    474
    571
    93
    Vrouw
    Witter dan wit. Ben weer eens heel goed voor de gek gehouden door de medicijnen.

    Had gisteravond al stiekem getest. Gehuild. Boos geweest. En nu is het wel ok-ish. De eerste poging ECD zwanger zijn was ook wel te mooi om waar te zijn. De vraag is, hoe nu verder. Ik twijfel of we bij deze kliniek moeten blijven, dus misschien ga ik ook wel wat info elders aanvragen. Eerst nog maandag bloedprikken en dan stoppen met de medicijnen. Ze willen dan dat je, ook bij een hcg van 0, nog een week doorgaat en dan nog een keer prikt, maar dat doe ik dit keer niet. Even goed voor mezelf zorgen.
     
  20. Killy88

    Killy88 Fanatiek lid

    1 aug 2018
    1.394
    2.307
    113
    Vrouw
    Ah nee @Muisje101 Wat verdrietig... Die stomme rot medicijnen ook,’Die hebben mij ook vaak voor de gek gehouden.

    Heel veel sterkte. En groot gelijk dat je niet door gaat met de medicijnen, wat een flauwekul. Ik denk aan je X
     

Deel Deze Pagina