Dat is echt 1 van onze favo gerechten uit een pakje. Laatst gemaakt zonder pakje en ook goed gelukt Wij gaan vandaag voor een simpel stokbroodje met home made tonijnsalade. De kinderen willen graag broodje knakworst (de oudste zelfs beide). En nog wat spareribs van gisteren erbij
Heb je een recept? Dit is het enige wat we uit pakje eten, omdat ik nog geen recept ervoor heb kunnen vinden dat ik net zo lekker vind
Frituurpan aan voor de patat. Kant en klare shoarma van de appie en een pita broodje. Vreselijk maar ben te lui vandaag!!
Het is eigenlijk heel simpel. Tandoori kruiden bij de toko kopen, mengen met yoghurt en vlees een dag of langer marineren. Daarna op de bbq of in de oven. Tandoori is geen saus maar een marinade; ondanks dat Knorr je anders doet laten vermoeden
Ja dat had ik idd al een keer begrepen. Ik vind sowieso die van knorr niet lekker maar zie door alle recepten het bos niet meer haha
Wij aten witlof uit de oven. Peuter van 2 heeft er wonder boven wonder van zitten smullen. Een halve stronk op. We hadden ook stoofpeertjes erbij.
Ik gebruik T65 meel, dit wordt vaak gebruikt voor stokbrood. Zo'n 250 gram 11 gram gist (zo'n zakje) Snuf zout Beetje suiker En 150ml handwarm water Hier maak je je deeg van, goed kneden en als je dit zo'n 5/10 minuten gedaan hebt kun je je bol deeg in een ingevette mengkom doen, deeg zelf ook een beetje invetten en dan een vochtige handdoek over de mengkom heen en op een warm plekje laten reizen. Na een uurtje nog een keer goed mengen en weer viir een uurtje wegzetten. Dan maak je van de bol deeg twee bollen, die rol je uit tot stokbroodjes (let wel dit worden geen grote stokbroden, dan zou ik het keer twee doen allemaal) weer met een vochtige handdoek wegzetten. In een ovenschaal warm water doen, deze op de bodem van de oven zetten en de oven voorverwarmen op 210 graden. Als hij klaar is de stokbroden even een beetje schuin insnijden en in de oven plaatsen en afbakken zo'n 17 minuutjes.