Als je een huis wil kopen.. waar let je op?

Discussie in 'De lounge' gestart door Bubblez, 28 jun 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Bubblez

    Bubblez Niet meer actief


    Ik vind het ook nogal wat om te doen alsof mn kinderen niet bestaan..

    De makelaar komt vanmiddag. Ik zal eens met haar overleggen hoe dat werkt.
     
  2. Bubblez

    Bubblez Niet meer actief


    Wij zijn er niet bij. Ik neem mn honden en kinderen juist mee voor een ritje zodat alles schoon blijft ook. Alles buiten terwijl ik poets. En dan hopla de deur dicht als alles schoon is en weg gaan.

    Dat van dat jasje is wel een leuke. Slim!

    Ik leg nieuwe zeepjes neer haha. En 2 nieuwe gastendoekjes. Handdoeken ook op kleur zichtbaar in het badkamer kastje enzo. Nja. T loopt vast los.
     
    sillies vindt dit leuk.
  3. Bubblez

    Bubblez Niet meer actief


    De kippen zitten ook in hun ren. Die lopen niet los.

    En de honden gaan ook mee met mij, dus die blijven niet achter.

    De bedrijfsruimte is zo ruim als kan. Dat kan ik écht niet uitruimen. Daar staat een volle webwinkel in die ik elke dag flink gebruik. Dus dat moet echt blijven staan. Neemt niet weg dat je goed kan zien hoe groot het is. Ik zal eens kijken of ik meer licht kan creëren .
     
  4. Ysabella

    Ysabella VIP lid

    27 jan 2017
    8.879
    16.218
    113
    Ik vind dat best overtrokken. :oops: Je wilt je huis toch zo goed en snel mogelijk verkopen? Wat maakt jouw het dan uit dat je even al het speelgoed uit de woonkamer haalt?
     
    citroenrasp en Happyhope vinden dit leuk.
  5. Bubblez

    Bubblez Niet meer actief


    Dat was niet gebaseerd op enkel speelgoed hoor :)

    Meer dat wat ik lees je al je kinderspul moet weghalen. Dr staat ook een ledikant. En een peuterbed. En noem het maar.

    Los speelgoed gaat aan de kant. Als je mn reacties hierboven leest zie je dat ik dat ook al meerdere keren heb gezegd :)
     
  6. Blaadje

    Blaadje Fanatiek lid

    1 feb 2011
    1.727
    216
    63
    Voor de foto’s hebben we de box uit de woonkamer gehaald, neutraal beddengoed, keukentje en alle losse speelgoed weg. Wij hebben een grote rieten kist voor het speelgoed, die is wel blijven staan, maar die lijkt dus niet op een speelgoedkist.
    Kinderstoel aan de kant, alle knutsels opgeborgen. Aanrecht leeg gemaakt, alle jassen van de kapstok.
    speelhuisje in de tuin is gewoon blijven staan. De trampoline hebben we de halve tuin doorgesleept zodat er ook foto’s waren zonder trampoline.


    bij de bezichtigingen had ik een grote auto te leen en daar ging dan weer al het losse speelgoed in, aanrecht weer leeg, Knutsels weg, jassen van de kapstok, schoenen weg, neutraal beddengoed.
    Natuurlijk blijven het kinderkamers en verwacht niemand dat je een ledikantje weghaalt. Maar je maakt het allemaal even wat neutraler.
     
    Neuzeke vindt dit leuk.
  7. Koraal82

    Koraal82 Fanatiek lid

    17 jul 2013
    2.946
    1.305
    113
    Wij hebben destijds heel veel bij mijn ouders gezet. Was super ongezellig maar het huis leek veel groter. Wat ik zelf een goede tip vond is om met name vloerkleedjes weg te halen. De slaapkamer en badkamer leken echt veel groter!
     
    Bubblez vindt dit leuk.
  8. Bubblez

    Bubblez Niet meer actief

    Haha dat laatste was ik ook van plan ja :p alle losse zooi erin.

    Ik heb net 100 verhuisdozen binnen gekregen. Ik ga zoveel mogelijk inpakken.
     
  9. Bubblez

    Bubblez Niet meer actief


    Dat gaan wij ook doen. Ga het toch maat verslepen.

    Bod is uitgebracht. Onze woning gaat de verkoop in. Zó spannend!
     
    femkes vindt dit leuk.
  10. Vero0504

    Vero0504 VIP lid

    17 nov 2016
    17.690
    14.044
    113
    Vandaag ff op funda zitten speuren voor een vriend, kwam 2 huizen tegen die werkelijk kapot gestyled waren. Alsof je alle tips bij elkaar verzameld en uitvoert. Kom je bij de grijs getegelde badkamer, spik en span maar geel/oranje uitgeslagen voegen.

    T springt gewoon in je oog.

    Denk ik, nou hebben ze zooo veel moeite gedaan, had nou toch ff die voegen ff meegenomen. Fotograaf is toch ook niet blind?

    (of ik heb een nieuwe OCD tik overgehouden na een fikse schoonmaak van deze woning na oplevering (iemand al eens stickerafbijt nodig gehad om de bovenkant van keukenkastjes weer vrij van vet te maken? Met afwasmiddel/dusty en een schuurspons per kastje redde ik t niet meer in elk geval...brrrrr))
     
    TanjaK vindt dit leuk.
  11. Ienemine

    Ienemine Fanatiek lid

    20 feb 2018
    1.352
    774
    113
    Vrouw
    Afgelopen donderdag hadden wij nog geen verhuisplannen etc maar mijn zwager stuurde een huis door of het misschien iets voor ons was... huis is echt afschuwelijk ingericht en half klaar (van 2 huizen gingen ze 1 maken maar helaas door scheiding moet het nu weg)
    Ik had het huis al helemaal ingericht zonder het gezien te hebben. Tijdens de bezichtigen werden wij helemaal enthousiast terwijl het er echt niet uitziet.
    Maandag is de makelaar ons huis komen taxeren en eigenlijk zou de fotograaf afgelopen donderdag met spoed foto's komen maken. Dinsdag zaten we bij de hypotheekadviseur en belde de fotograaf het is nu mooi weer kan ik over 3 kwartier foto's komen maken. Ik wilde heel hard NEE zeggen haha maar ik heb ja gezegd. Mijn man heeft in een half uur alle losse prullen in dozen gestopt en toen ik thuis kwam was het al strak! Foto's zijn geweldig mooi geworden dat ik zei whooh dat huis wil ik kopen (vanaf trap naar boven wilden we nu helemaal gaan aanpakken dat is niet meer mijn smaak) woensdagavond 22.00 heeft de makelaar enkele foto's op haar facebook gezet van ons huis en donderdag om 07.15 werd ze al gebeld.
    Vrijdag hebben we 2 bezichtigingen gehad en ze wilden het alletwee super graag. Donderdag avond tot 22.00 mochten ze alletwee 1 bod uitbrengen. Vrijdagmorgen werden wij gebeld door de makelaar en is ons huis verkocht.
    Afgelopen dinsdag hebben wij onderhandeld over het huis wat wij wilden en hebben we toen ook gekocht.
    Hoe raar kan het lopen! Zorg dat je huis netjes en schoon is maar dat het niet af is is geen probleem. Zelf zag ik ook allerlei dingen aan ons huis waar ik niet tevreden mee ben maar zo kijkt de kijker niet.
     
    TanjaK en femkes vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina