Kraamvisite? Neeeee!!!

Discussie in 'Kraamtijd' gestart door Moppie35, 27 jun 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Dettol

    Dettol Bekend lid

    12 apr 2020
    896
    418
    63
    Wij hebben gezegd komt er ooit nog een kindje dan sturen wij alleen geboorte kaartjes Hihi

    bij de 1e een kraamfeest gehad na 9 maanden door omstandigheden
    Bij de 2e besloten voor een kraamfeest kwam er niemand
     
  2. Niny

    Niny Bekend lid

    21 jul 2009
    731
    94
    28
    Goeie oplossing met die dagen! Dan is het maar 2 dagen.

    Eerlijk voor ons hoeft het ook echt niet. Vorige keren kraamfeest gehad, deze keer niks, er staat ook niks van bezoek op kaartje. We zien wel wie er wil komen.
    Oma's en opa's, broer helemaal prima. Maar de rest gaan we echt flink spreiden, of wachten tot het eens samenvalt met iets anders.

    Dus helemaal niet gek dat je niet staat te springen! Het is allemaal al genoeg zo de eerste weken. En uiteindelijk moet het voor jullie gezin werken.
     
  3. NdNk

    NdNk Fanatiek lid

    8 mrt 2012
    2.321
    1.421
    113
    Vrouw
    Je moet inderdaad leren om aan jezelf te denken. Want je kinderen zijn het belangrijkste en wie zorgt er voor die kinderen? ;) Precies! Altijd goed voor jezelf zorgen en grenzen aangeven en eerlijk zijn. Dan kunnen mensen er heel veel van vinden of over zeggen, maar ze kunnen je niets kwalijks nemen, want je bent eerlijk en duidelijk geweest.
    Er ligt heel veel druk lijkt het ook op het woord kraamvisite. Ik zou ook benoemen dat het geen kraamvisite meer is, maar gewoon op visite. Dan lijkt het mij dat mensen het aan jou laten of je iets kwijt wil over de bevalling etc of niet.
    En daarbij mag je zelf je visite plannen en hoeft dus niet die vervelende tante te komen die je toch al nooit zag, maar alleen je vriendinnen en eventueel ouders/schoonouders, als je dat wilt.
     

Deel Deze Pagina