Ik haal de bovenkant eraf, die druk ik met de glazuurlaag naar beneden tegen de onderkant aan en dan eet ik hem op. Volgens de hema link ben ik dus de verbouwer Een tompouce anders eten vind ik echt zo'n gehannes.
Of kantelen of door midden snijden. De volgende keer ga ik voor de verbouwer. Dus de bovenkant er onder plakken
Hoe ik zo’n ding wil eten: ongegeneerd een hap erin nemen, room spuit aan alle kanten eruit, alles oplikken, opnieuw happen en het ding verder wegschransen als een waar beest. Hoe het in de praktijk daadwerkelijk gaat: horizontaal doormidden zodat beide kanten room hebben. Per deel opeten (gewoon met de hand, geen mes en vork geneuzel).
Ik haal d bovenkant eraf. Die plak ik met de glazuurlaag tegen de onderkant aan. Dan met de handen oppakken en lekker van happen. Niet proberen hem netjes met een vorkje te eten, dat lukt gewoon niet
Toen ik de topic titel zag dacht ik maar 1 ding en dat was: "niet!" Ik krijg echt rillingen van die dingen maar ik ben zo te lezen niet de enige. Bossche bollen is een ander verhaal, daar mag je me voor wakker maken ♡♡♡
Tompouce op z’n kant leggen, met het vorkje halverwege de room doormidden ‘snijden’ en dan eerst de onderste helft opeten (met vorkje steeds een stukje afbreken/snijden) en de bovenkant idem. Als laatste het achtergebleven glazuur van het bordje schrapen en klaar. Is echt prima te doen
Ik bijt een stukje van de onderkant af en vervolgens van de bovenkant. Zo doe ik het als ik thuis ben haha. Als ik ergens anders ben, dan prik ik met een vorkje gaatjes in de bovenkant, dan komt er een stukje los, en dan met mijn vork naar de onderkant en daar doe ik hetzelfde. Dus hoe ik het ook eet, altijd alle delen van de tompoes in 1 hap.
Ik haal ze ook uit elkaar, nooit met een vorkje want dat gaat toch van geen meter. Gewoon met m'n handen de onder en bovenkant
Vind het ook echt ondingen voor als je ze op visite krijgt.. met veel moeite probeer ik het dan maar met een vork, in de hoop dat de tompouche niet van m'n bordje af schiet