Hoe zit dit nu?

Discussie in 'Corona forum' gestart door siriel, 30 jun 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. tupp

    tupp VIP lid

    13 jun 2009
    22.622
    18.475
    113
    Vrouw
    lerares basisonderwijs
    Tja, die teststraten zijn er natuurlijk op maatschappelijk niveau vooral gekomen om tijdig bron- en contactonderzoek te doen. Maar op persoonlijk niveau (en deels trouwens ook op maatschappelijk niveau) ook om weer aan het werk te kunnen. Even vanuit m'n eigen beroep: er hadden afgelopen week al weer heel wat kinderen thuis gezeten, als leraren zelfs na een negatieve test niet hadden mogen werken met verkoudheidsklachten. Je zult op een gegeven moment ook gewoon wel weer aan de slag moeten, in veel beroepen. Anders houd je de boel gewoon niet draaiende.

    En wat het aantal betreft; ik begrijp uit de media dat dit inderdaad nog tegenvalt. Ik hoop dat de nuchterheid van de Nederlanders er uiteindelijk voor gaat zorgen dat men zich juist wel 'even laat testen' bij klachten.
     
  2. maliro

    maliro Niet meer actief

    Ja is het ook. Maar zoon was ook verkouden en dochter gaat sowieso pas na de zomer weer naar school, dus het was hier geen probleem.
     
    GossipGirlxoxo vindt dit leuk.
  3. suus1983

    suus1983 VIP lid

    10 okt 2006
    47.813
    32.716
    113
    Ik denk juist dat de nuchtere Hollander dat wel gaat doen. Stelt toch niet zoveel voor, dus waarom daar zo moeilijk over doen? Ik snap dat dus echt niet.
     
    GossipGirlxoxo vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina