oktober 2006 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door rachel22, 29 okt 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. jacoba

    jacoba Fanatiek lid

    6 mrt 2006
    3.436
    0
    0
    tollebeek
    @Claudia Ja je leest het goed :D
    Dit kwam als een zeer leuke verassing nu kunnen we ons een beetje op wat positiefs richten.
    Met Pieter gaat het helaas niet goed de druk op zn hoofd word erger :cry:
    Maar 11 april moet hij naar de KNO arts.

    @Tweety ik voel me erg moe en wat misselijk :D
     
  2. Setteke

    Setteke Niet meer actief

    Hallo meiden!

    @ Misspuma, we zijn naar de stad geweest. We hebben een grote ijscoupe gegeten met zijn drietjes, wat geshopt en tymen mocht een kadootje uitzoeken van heit. Het is een gigantisch politieburo geworden. Spannend he, of Tymen een broertje of zusje krijgt. Wij weten het nu, maar eigenlijk maakt het me niks uit. Ik ben met beide heel erg blij! wat een gedoe die hoektandjes he? Tymen heeft er ook last van, hij kwijlt nogal en is niet bepaald vrolijk! Ik wist niet dat het cb op huisbezoek komt rond deze leeftijd. Ik heb begrepen dat ik binnenkort een oproepkaart krijg om een afspraak te maken. Volgens mij moet ik dan gewoon naar het buro!

    @ Jacoba, Gefeliciteerd meid, met je mooie banner! Wanneer ben je precies uitgerekend? Nu zijn er alweer drie oktobermama's zwanger. Het is besmettelijk.... ;) Wat griezelig van Pieter. Ik hoop dat jullie gauw meer weten en dat het allemaal meevalt. Sterkte!

    @ Claudia, heb je je ring al? Heerlijk dat vince het zo goed doet. Genieten he? Zou het echt te maken hebben met het verschuiven van Vince zijn meubeltjes dat hij nu weer slecht slaapt? Dat die kleintjes daar zo gevoelig voor kunnen zijn!

    @ Tweety, hoe is het met jou meid? Verloopt je zwangerschap een beetje voorspoedig? Rene ook al met hoektandjes bezig! Lekker irritant dat hij daar 's nachts zo'n last van heeft!

    Hier is alles prima. Ook Tymen is bezig met hoektandjes dus die is niet echt gezellig! Verder heeft hij het lopen helemaal door. En hij heeft nu zo'n rite dat hij overal "ja" op zegt. We hebben ontzettend veel lol om dat eigenwijze! Met mij is ook alles prima. Ben heerlijk zwanger, voel me prima. Gisteren de pretecho gehad en ze was nu zeker van het geslacht! Ook weer een mooie dvd. De kleine lag heerlijk van het vruchtwater te drinken, haha!
     
  3. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede avond meiden,

    @ Tweety: Hoe is het nu met Rene? Is zijn koort gezakt? Fijn dat het goed gaat met je zwangerschap geniet ervan!

    @ Jacoba: Wow meissie gefeliciteerd wat een goed nieuws! Ben blij voor jullie. Hopelijk komt er nu snel positief nieuws voor je man en jullie natuurlijk.

    @ Claudia: Misschien vond Vince de nieuwe meubelopstelling niks en wilde hij daarom niet slapen...hihi. Owjeeh 2 dagen ziek van de gourmet, snap dat je het nu wel even gehad hebt met gourmetten. Ik heb gisteren een flinke terugslag gehad, en ben er nog niet bovenop jammer genoeg. Ik heb nog niks gehoord van de psychoterapeut dus het is wachten is daarop.

    @ Setteke: Ow lekker hoor geshopt! Ja, vind het wel spannend hoor of Tymen een broertje/zusje krijgt we zullen toch nog even geduld moeten hebben. Inderdaad mij zal het ook niks uitmaken wat een eventuele 2e voor ons zou worden. Wat leuk een pretecho gelukkig dat alles in orde is met jullie 2e spruit!

    Nou meiden, ik heb gisteren een flinke terugslag gehad en daar ben ik nu nog niet overheen jammer genoeg.
    Ik heb nog niks gehoord van de psychoterapeut voor een afspraak jammer genoeg.
    Keano zijn hoektandje is nog niet helemaal door dus hij huilt snel en word ' s nachts nog wel eens wakker.

    Liefs, misspuma
     
  4. tweety

    tweety VIP lid

    2 okt 2005
    10.054
    0
    36
    dordrecht
    @misspuma o meid vervelden dat je nog niks hebt gehoord de koorts is weer weg maar de tandjes zijn nog niet door helaas.

    nou meiden ik voel me klote en das zacht uit gedrukt. mijn lieve kat is vanavond overleden zie lounge voor het verhaal. ben helemaal stuk ik wou dat mijn mannetje nu thuis was die is werken en weet het nog niet pffff. ik wacht tot ie thuis is want hij belt me ook niet terug. tot 24.00 uur moet ie werken dus dat houden we dan nog maar ff vol kan nu toch niet slapen.
     
  5. Setteke

    Setteke Niet meer actief

    @ Tweety, ach meisje toch! Wat vreselijk van je katje. Ik weet wel een beetje hoe je je voelt. Toen ik 16 weken zwanger was van Tymen is mijn kater doodgegaan. Hij was ziek en bij de dierenarts. Daar is hij toch nog vrij onverwacht overleden. Heb er zo'n verdriet van gehad! Sterkte meid! Denk aan je!

    @ Misspuma, rustig aan meisje! Dit heeft even tijd nodig! Doe maar lekker rustig aan en neem jezelf in acht! Ik denk ook aan jou!
     
  6. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede avond meiden,

    @ Tweety: Ach jeetje meissie wat erg sterkte met het verlies van je kat! Hoe reageerde je man op dit verdrietige berichtje?

    @ Setteke: Bedankt dat je aan me denkt! Ik hoop dat ik snel iets hoor van de psychoterapeut ik wil nu wel eens iets positiefs zien!

    Vanmiddag werd er aan de deur gebeld dus mijn man doet open staat er een vrouw voor de deur met een bos bloemen die kwam ze bezorgen, blijkt het van mijn collega's te zijn zo lief! Ik krijg ook regelmatig kaartjes van hun, vind het fijn dat ze aan me denken.
    Vanmorgen samen met Keano de stad in geweest, lekker inkopen gedaan. Ik heb bij de Kruidvat een opklapbaar stoeltje voor buiten voor Keano gekocht echt leuk kan hij van de zomer lekker bij ons zitten hihi!
    Verder nog een puzzel aangeschaft voor Keano. En voor mij een lekker geurtje en haarverf dus als ik zin heb kan ik mijn haar weer eens verven het is donkerbruin/rood.
    Keano was in de auto in slaap gevallen, dus wilde vanmiddag in bed niet meer slapen met als gevolg de hele middag een zeurderig mannetje.
    Hij ligt nu op bed, we hebben het kunnen rekken tot 18.45 dus dat was nog netjes anders word hij morgenochtend zo vroeg wakker en dat is ook niet de bedoeling. Ben benieuwd hoe het slapen gaat als de klok wordt verzet...!

    Liefs, misspuma
     
  7. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede avond meiden,

    Het is rustig op het forum hihi!
    Vandaag ben ik samen met mijn moeder naar een rommelmarkt geweest, mijn man en mijn vader vinden hier niks aan dus gezellig even samen met mijn moeder. Keano was bij papa dus die hadden zich ook samen wel vermaakt. Heb alleen maar een rieten mandje met een deksel gekocht om op het toilet te zetten voor mijn tampons etc, ik was hier al heel lang naar opzoek maar nergens kunnen vinden en nu heb ik het voor 0.79 eurocent gekocht haha dat noem ik nog eens een koopje.
    Hoe deden jullie kids het met het tijdverschil? Keano werd gewoon op de oude tijd wakker (8.00), maar goed ik wil dit toch wel naar 8.00 nieuwe tijd gaan brengen maar dat sluipt er met de tijd wel in denk ik!
    Ik heb hem op 19.00 nieuwe tijd op bed gelegd en hij is al in slaap gevallen dus dat is een meevaller hihi!

    Liefs, misspuma
     
  8. tweety

    tweety VIP lid

    2 okt 2005
    10.054
    0
    36
    dordrecht
    hallo dames

    we zijn het van het ergste bekomen. ons liefie wordt morgen gecremeerd en dan moet ik ook naar de vk dus wel een beetje dubbel. het is en blijft moeilijk op sommige momenten jank ik weer eens ff. het ergst vind ik nog van alles dat ik geen afscheid heb kunnen nemen. als ie nou ziek was dan had ik het aan kunnen zien komen enzo. dit is zo hard zo is ie buiten aan het spelen en zo komt ie nooit meer terug en dat doet mij het zeerst dat ie weg is gerukt van me. mijn man reageerde vrij rustig maar die is wat nuchterder in dat soort dingen.

    verder gaat alles zijn gangetje. heb in mijn album een buikfoto staan. voor als jullie het willen zien hihi.

    @misspuma tot nu toe gaat het goed met het uurtje ben benieuwd hoe het morgen ochtend gaat dan moet ie verplicht vroeg zijn bed uit.
     
  9. jacoba

    jacoba Fanatiek lid

    6 mrt 2006
    3.436
    0
    0
    tollebeek
    goede morgen meiden

    @Tweety sterkte meid met het verlies van je kat.
    Mooie buikfoto's hoor groeit al lekker.

    @MissPuma gezellig hoor om lekker met je moeder weg te gaan.
    Z'n mandje heb ik ook in de wc staan alleen gebruik ik hem de komende maanden niet ;)
    Ze hadden er hier vanmorgen last van :) ik maakte Agnita om 7:30 wakker en die zij laat mij nog een uurtje liggen :)

    @Setteke volgens de calculator van deze site ben ik 3 december uitgerekend.
    Gezellig zijn ze nu op deze leeftijd he lig ook iedere keer in een deuk om ze.


    Moest gister zo lachen om Agnita .
    Ze had vorige week bij een vriendje gespeeld dus wij haalden haar op.
    Nu vroeg ze gister hoe wist je waar hij woonde .
    En hoe heb je me gevonden zonder TOMTOM :)

    Verder gaat alles rustig hier .
    Martina vind het helemaal super om paardje te rijden op je rug.
     
  10. Gina

    Gina Fanatiek lid

    20 dec 2005
    1.755
    0
    0
    Hallo dames,
    Ik ben al een tijdje hier niet meer geweest. Erg druk gehad!

    @Tweety, sterkte!
    @Claudia, bedankt voor het kaartje. Het ziet er heel leuk uit met een mooie tekst erop.

    Gisteren was Nona precies 1,5 jaar en onze stad stond in het teken van hardlopen. Dus wij hadden bedacht dat ze dan maar moest gaan lopen haha......En ja hoor 's ochtends heeft Nona haar eerste metertje loslopend afgelegd.
    Mijn meisje kan lopen!
    \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ .
    Wat zal de fysiotherapeute woensdag hiervan opkijken!

    Mijn man heeft gisteren trouwens de halve marathon gerend in 1 uur en 44 minuten. Mijn dochter moest 600 meter rennen en heeft dit gedaan in 3.17 minuten. Ik ben hartstikke trots op beiden!

    Tot snel.
    Groetjes, Gina
     
  11. Setteke

    Setteke Niet meer actief

    Wow meiden, wat een rust hier!

    @ Misspuma, al wat gehoord van de psychotherapeut? Wat lief van je collega's die bos bloemen. Leuk dat ze aan je denken. Hier ging het goed met het tijdsverschil. Tymen werd om 9.30 uur wakker, dus 8.30 uur oude tijd. 's Morgens was hij een beetje mopperig, 's middags was het goed.

    @ Tweety, wat verdrietig allemaal van je katje. Gaat het alweer een beetje met je? Mannan zijn meestal nuchter in dit soort dingen he? Bovendien zit jij vol met hormonen dus dat kan er ook nog wel eens mee te maken hebben. Mooi buikje heb je al. Groeit hij bij jou ook sneller als bij Rene? Bij mij wel. Ik zal ook even een recente buikfoto in mijn album zetten.

    @ Jacoba, mooi dat alles onder controle is. Hoe is het nu met Pieter? Weten jullie al wat meer?

    @ Gina, wauw gefeliciteerd meid, dat Nona kan lopen! Super! :thumup: Wat zei de fysio.

    Hier gaat alles zijn gangetje. Buikje groeit mooi, ik zal zo een buikfoto in mijn album zetten. Met Tymen is ook alles prima, bezig met hoektanden, dus zijn humeur laat wat te wensen over. Maar verder gaat het lekker. Hij heeft nu hemdjes en boxershorts aan met daaronder luierbroekjes. Hij gaat regelmatig op het potje, en dat gaat hartstikke goed. Verder heeft hij nu ontdekt dat hij kan rennen. Mooi gezicht.
     
  12. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    Hoi Meiden,

    Niet echt een goede week gehad :( Met Vince gaat het wel lekker hij eet goed loopt de hele dag door en is echt een vrolijk ventje,alleen die nachten!Ik wordt er gek van.Hij huilt soms anderhalf uur voordat hij isn slaap valt,en dan wordt hij snachts wakker en begint weer te huilen.Hij wil eigenlijk alleen maar bij ons in bed maar iktrek dat niet meer.Iemand een goed tip?

    @Setteke,Wat goed zeg dat Tymen al op het potje gaat!Dat doet Vince nog niet hij gaat wel zelf een schone pamper halen als hij iets gedaan heeft en zegt dan bah!

    @Gina,Niks te danken graag gedaan!
    Wauw wat goed van NONA! ook aan het lopen!Wat worden ze dan al groot he!Ik snap dat je trots bent ze hebbben het beide goed gedaan :thumup:

    @Jacoba,hoe is het nu bij jullie?Weten jullie al iets meer?
    Ik moet soms ook erg lachen om uitspraken die Yentl doet.

    @Tweety,Goh meid hoe is het nu?Alweer een beetj bekomen van de schrik het is altijd vervelend als je huisdier iets overkomt en zeker als je hem al zolang hebt.Mooi buikkie hoor!

    @Misspuma,Gezellig even er tussen uit met je moeder!

    Liefs,Claudia
     
  13. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede avond meiden,

    @ Tweety: Hoe gaat het nu met je meissie? Ik zal zo eens naar je buikfoto kijken die in je album staat ben benieuwd.

    @ Jacoba: Nee, zo een mandje heb jij de komende maanden niet nodig vind het echt leuk voor je hoor! En hoe gaat het nu met je man heeft hij nog erge last van zijn hoofd? Die Agnita met haar TOMTOM. Keano vind dat paardje rijden ook heel leuk.

    @ Gina: Wat goed dat Nona los kan lopen echt super goed! Wat goed van je dochter dat ze 600 meter heeft gerend in zo een korte tijd. En je man heeft het ook netjes gedaan.

    @ Setteke: Ja, het is rustig hierzo hé de laatste dagen allemaal druk druk denk ik! Ik heb dinsdag de huisarts nog eens gebeld en die heeft met de psychoterapeut gebeld en er een spoed geval van gemaakt dus ik kon gelijk diezelfde dag nog langs komen. Nu iedere week 1 keer, misschien de eerste tijd 2x in de week. Ik ga zo eens kijken naar je buikfoto ben benieuwd!

    @ Claudia: Hé meissie wat vervelend dat Vince zo vaak wakker wordt 's nachts ik heb helaas geen tips voor je sorry.

    Hier ben ik ook weer eens, heb het erg druk gehad de afgelopen dagen.
    Ik ben even een tijdje bij mijn ouders geweest, kon de drukte thuis even niet aan en het even bij mijn ouders zijn voor een paar dagen heeft me goed gedaan. Met Keano is verder alles prima in orde, zijn hoektand is eindelijk door joepie!
    Ik heb dinsdag voor het eerst een gesprek gehad met een psychoterapeut. Ik zat dinsdag weer zo in de put dat de huisarts heb gebeld die belde met de psychoterapeut en heeft er een acute situatie van gemaakt en ja hoor nog geen 15min later werd ik gebeld dat ik diezelfde dag nog langs kon komen gelukkig maar!
    Ik heb hoe moeilijk ik het ook vond mijn ontslag ingediend, het werd me te zwaar het werken aan mezelf en nog werken aan de terugkeer op de werkvloer ik kon dat gewoon niet aan. Dus dan de moeilijke beslissing maken om te stoppen met werken...

    Liefs, misspuma
     
  14. jacoba

    jacoba Fanatiek lid

    6 mrt 2006
    3.436
    0
    0
    tollebeek
    Hey meiden

    zijn jullie al wakker ;)
    Ik volgens mij nog niet ben een beetje te laat op bed gegaan was een film voor .
    En die was pas om 1:45 afgelopen :(
    Pieter moet een vrijdag naar het ziekenhuis voor een scan.
    Zijn klachten worden helaas steeds erger :(
    Vooralsnog ga ik er vanuit dat het geen tumor is (hoop ik) :(
    Maar ik blijf positief hij heeft er niets aan als ik er somber ga doen en al van het ergste uit ga.

    @Gina ,sportieve familie heb jij hoor :D
    En wat goed van Nona :thumup:

    @Claudia he bah meid niets aan hoor dat hij zo'n nachtbraker is .
    Snap je heel goed hoor dat je er door heen zit.
    Heb helaas geen tips voor je .

    @MissPuma Ik gun het jou ook van harte hoop voor je dat het voor jou ook weer snel raak is.
    Lijkt me idd erg moeilijk om je ontslag te moeten indienen.
    heel veel sterkte meid ben in gedachten bij je.

    @Setteke mooi buikje hoor
    Wat goed van tymen dat hij al op het potje gaat :thumup:
     
  15. tweety

    tweety VIP lid

    2 okt 2005
    10.054
    0
    36
    dordrecht
    hallo meiden

    hier gaat het allemaal weer zijn gangetje na het plotseling overleiden van mijn lieve katje. afgelopen maandag is ie gecremeerd nu is het hoofdstuk afgesloten ook al is en blijft het moeilijk.

    @claudia hoe is het met de nachtbraker? hier af en toe ook weer bal. heb helaas ook geen goede tip voor je ik laat rene meestal toch in zijn eigen bedje liggen.

    @misspuma lijkt me ook moeilijk om de beslissing te moeten maken om je ontslag in te dienen. hoop dat de therapie snel helpt meid.

    @gina nona goedzo meid lopen ik wist wel dat je het kon.

    @setteke jij hebt ook een mooie buik hoor ja groeit wel sneller als bij rene. volgens mijn schoonzus wordt ik ook dikker dan bij rene nou hoop het niet want toen kon je me al rollen hihi.

    o ja alle 4 de hoektandjes zijn door gelukkig hihi 3 in 1 week maar mama is opgelucht hoop dat het spoken nu ook wat minder gaat worden en nu wat meer nachten als 1 door slapen wordt. gisteren was meneertje bij opa en oma gaan spelen zodat papa en mama de zolder op konden. daar wiolde die dus niet echt slapen maar 30 min. met als gevolg dat ie om 6 uur helemaal op was en stik vervelend. hij is toen naar bed gegaan onder het mom van ff een uurtje maar we hebben hem maar laten liggen en hij werdt vanmorgen pas om half 8 wakker hoezo klokje rond hoop dat ie vanacht ook weer door slaapt zou wel fijn zijn. verder gaat alles hier zo zijn gangetje heb alleen wel erg veel last van hoofdpijn elke dag is het feest. sta ermee op en ga ermee naar bed. sinds 2 nachten wordt ik wakker en dan is het er nog. hoop dat dit ook snel weer veranderd maar met 1 paracetamolletje is het te doen per dag.
     
  16. Setteke

    Setteke Niet meer actief

    Hallo meiden!

    @ Claudia, jeetje meid, wat een gedoe met je kleine mannetje! Ik heb helaas geen tips voor je, ik hoop dat het een fase is! Sterkte! Je zou zo te lezen al best met het potje kunnen beginnen met Vince. Goed teken als hij zich bewust wiordt van de bah.

    @ Misspuma, mooi dat je eindelijk bij de therapeut terecht kon. Ik hoop dat hij je gauw weer een beetje op weg kan helpen. Wat vond je van mijn buikje? Goed van je dat je ontslag hebt genomen. Zo te lezen is het goed om alleen maar even aan jezelf te denken. Het heeft nu eenmaal tijd nodig! Sterkte meissie!

    @ Jacoba, wat duurt het allemaal lang voor je wat meer weet met Pieter! Sterkte alvast voor vrijdag! Goed dat je positief blijft!

    @ Tweety, het zal nog wel een poosje moeilijk blijven denk ik. Maar het zal vanzelf een plekje krijgen. En je hebt vast een hele hoop mooie herinneringen aan je katje! Voel jij je kindje ook al? Het blijft speciaal hoor vind ik. Ik geniet er echt met volle teugen van! Gelukkig dat de hoektandjes door zijn. We zijn hier met de laatste bezig. Wat vervelend dat je zo'n hoofdpijn hebt. Vast ook weer een hormonenkwaaltje. Tsjah, de charme van het zwanger zijn!

    Nou, het weekend zit er weer op. Gisteren lekker de ramen gewassen van binnen en buiten en even lekker geshopt. Dekentjes voor in de kinderwagen. Ik heb nu alleen maar dikke winterdekens, beetje warm in augustus.... ;) Voor Tymen nog een spijkerjas gescoord. Nu nog een bodywarmer erbij, helemaal stoer! Verder hebben we nog heerlijk een ijsje gegeten. Heerlijk weer! Vandaag waren mijn ouders 30 jaar getrouwd. Ze vierden het niet, maar we zijn toch even langs gegaan. Hilbrand is na de koffie naar huis gegaan om verder te gaan met het afhalen van het behang van Tymen zijn nieuwe kamer. Klerewerk, hij is er vorig weekend al mee bezig geweest en ik dinsdag de hele dag. Nu dus weer de hele zondag. Het zit zo vast en ook met 4 lagen tegelijk. Ik ben bij mijn ouders gebleven. Vanmiddag nog lekker gewandeld en we zijn daar ook blijven eten. Mijn ouders trakteerden op chinees. Lekker! En nu begint de gewone werkweek weer! :(
     
  17. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede avond meiden,

    @ Jacoba: Wij gaan even niet voor een 2e wil eerst weer mezelf worden i.p.v. aan wrak. Hopelijk komt er snel positief nieuws voor jullie!

    @ Tweety: Gelukkig dat het weer een beetje met je gaat, het is en blijft een verlies. Goed zo dat zijn 4 hoektandjes door zijn, ben je daar ook weer vanaf! En is de zolder een beetje opgeruimd? Vervelend dat je zoveel hoofdpijn hebt hopelijk is het snel over voor je!

    @ Setteke: Lekker hoor shoppen voor de baby en voor Tymen natuurlijk ook :D.
    Lekker chinees, dat zal wel gesmaakt hebben hihi. Gefeliciteerd met het 30 jarig huwelijk van je ouders!

    Vandaag ben ik weer naar huis gekomen, Keano slaapt nu ook weer thuis i.p.v. bij Opa en Oma. Ik merk wel dat hij een beetje moet wennen om weer thuis te zijn, hij werd net ineens huilend wakker zonder rede.
    Hij zit wel onder de uitslag die maar niet weggaat, dus morgen maar eens even langs de dokter gaan misschien is hij ergens allergisch voor...!
    Met mij gaat het ook weer een beetje de goede kant op gelukkig. Het is inderdaad niet makkelijk om je ontslag in te dienen maar ja mijn gezin gaat voor alles!

    Liefs, misspuma
     
  18. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede avond meiden,

    Het is rustig op het forum allemaal aan het genieten van het mooie weer :) 8)!
    Wij hierzo ook hoor, vandaag lekker naar de kinderboerderij geweest Keano vond het prachtig al die beesten!
    Verder alles rustig hierzo dus weinig te melden.

    Liefs, misspuma
     
  19. tweety

    tweety VIP lid

    2 okt 2005
    10.054
    0
    36
    dordrecht
    hoi meiden

    jeetje wat een weertje vandaag zeg heerlijk. gelukkig is mijn hoofdpijn al 2 daagjes zo goed als weg. ik ben aan het denken om te gaan stoppen met werken als de 2e er is. weet iemand hoe dit financieel zit kan je bij de belasting nog extra vergoedingen ofzo krijgen?
     
  20. Silly

    Silly Fanatiek lid

    24 okt 2005
    1.537
    0
    0
    Hallo dames, ik meld me weer een keer.
    Idd allemaal druk de laatste tijd dus weinig achter de pc gezeten.

    @jacoba, hoop op een goede uitslag voor je man; sterkte.

    @misspuma, vervelend dat je niet lekker in je vel zit.

    @setteke, lekker dagje geshopt, je hebt groot gelijk ;) .

    Nou, zo te lezen gaat alles bij jullie ook z'n gangetje (bij de meeste dan).
    Bij ons ook. Eind deze week is Quinn alweer 1 1/2 jaar oud. Heb hem deze week opgegeven voor de peuterschool. Wel raar hoor. Het lijkt allemaal zo ver weg maar voor je het weet is het zover.

    Deze week elke avond na het eten samen even wandelen en naar het speeltuintje. Heerlijk vindt Quinn dat. Meestal gaat hij mee op z'n driewielertje met zo'n duwstang dus mama mag duwen ;) .

    Silly
     

Deel Deze Pagina