Gekke medische ongevallen

Discussie in 'De lounge' gestart door DisneyMama, 10 aug 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. aicirtap

    aicirtap VIP lid

    25 mei 2014
    9.110
    3.377
    113
    Vrouw
    Ik heb ooit mijn mijn hele gezicht open geschaafd. Ik fietste op een landweggetje. Boerderij, open stuk, boerderij, open stuk etc. Bij een open stuk opeens zoveel wind plus een melk/tank auto raasde langs van schrik om gevallen met fiets en met mijn hele gezicht op het asfalt. Gebeurde schuin tegenover kennissen van mijn ouders. Die heeft mij thuis gebracht. Thuis is mijn moeder poos bezig geweest met spoelen grind uitpeuteren o_O Je ziet er wonderbaarlijk niks meer van!

    Ik ben niet zo held op mijn fiets. Als kind wilde ik de cross fiets van een buurjongetje nadoen met mijn loekie fietsje ...:rolleyes: Ik vloog dus uit de bocht op een grind parkeer terrein. Benen compleet open want ik had een korte broek of jurkje aan. Ben op mijn gemak naar huis gewandeld met fiets. Hoge pijngrens. En mijn moeder gevraagd of ik een pleister mocht. :roflmao: Toen is mijn moeder ook poos bezig geweest met spoelen en peuteren.

    En als kind ben ik gevallen op een glas die op mijn nachtkastje stond. Ook toen kwam ik ook heel rustig om 7 uur s morgens de slaapkamer van mijn ouders binnen gewandeld met de mededeling: mijn oor doet auw. Mijn moeder schrok zich dood, bloedde als een rund! Nog hele toestand want we moesten 15 minuten met de auto. Dus de hele familie er in op zondag morgen. Paar hechtingen erin. En week met mega verband om mijn hoofd gelopen.o_O
     
  2. owly

    owly VIP lid

    19 aug 2013
    19.967
    8.771
    113
    Heel dom van mij zelf. Ik deed een driedaagse wandeltocht in nepal en aan het einde van de dag check he elkaar op bloedzuigers.

    Ik had een hele mooi op mijn zij en die verwijderde ze met zout. Even afdeppen en klaar.

    Nou ja dat dacht ik dus..

    Ik deed heeeeel even mijn ogen dicht en toen ik wakker werd zag ik overal bloed op de spierwitte lakens. Ik schrok me wezenloos en moest denken wat er was. Echt overal grote rode vlekken.

    Gelukkig waren ze er bekend mee en deden ze er niet moeilijk over. Vond mezelf zo dom:oops:

    Als kind fietsen tegen een stoeprand op en ik klapte onderuit. 2 kapotte knieen. Pleisters waren te klein om er op te plakken. Ze lnipte het zo groot mogelijk maar de plaklaag kwam op de afgeschaafde gedeeltes. Geen blij kind.

    Toen ik een jaar of 20 was besloot ik naar huis te rennen toen ik ergens vandaan kwam en het was heerlijk. Ik dacht nog hardlopen is leuk!!.....

    Ik klapte door mijn enkel en heb de rest moeten hinkelen omdat ik mijn tefoon was vergeten. Heb er een dik uur over gedaan op mijn linkerbeen. Tape in er over dus de schade voel mee ( enkelbanden ingescheurd en uitgerekt) bleek ik allergisch te zijn voor de tape.

    Had zoveel jeuk!! Mijn oyders maar zeggen dat ik niet zo'n rare fratsen had moeten uithalen. Moest nog maar even volhouden en dan mocht het er af.
    Dat was weinig moeite want mijn huid had losgelaten en kwam met de tape mee:eek:
    Had een heel roze gevoelig pootje, jeuk was wel weg.
     
  3. goblins

    goblins Fanatiek lid

    27 okt 2013
    3.591
    3.222
    113
    ministerie van defensie
    Swifterbant
    Snap ik. Ik zeg hier ook steeds tegen de jongens dat ze niet over de leuning mogen....

    En die nagel.... Ik heb nu een heel raar gevoel k beide handen...... ik snap dat je daar beroerd van wordt als je er aan denkt.
     
  4. goblins

    goblins Fanatiek lid

    27 okt 2013
    3.591
    3.222
    113
    ministerie van defensie
    Swifterbant
    Dit gaat ook nog een keer gebeuren... Ik ben e laatste tijd zo'n enorme klussen tot nu toe gaat alles nog goed.... Ook nog geen kinderen gespiest in de keuken.... die mogen daar niet komen als ik aan het koken ben........
     
  5. Sado

    Sado VIP lid

    16 mei 2016
    17.893
    15.337
    113
    Ik heb als 17-jarige mijn trommelvlies aan 1 kant praktisch doorboord.
    Ik was mijn oor aan het schoonmaken met een wattenstaafje en had een plukje haar dat heel irritant voor dat oor zat. Ik liet het wattenstaafje zitten en wilde het plukje haar achter mijn oor doen. Ik weet niet eens wat er precies gebeurde, maar in plaats van dat het plukje haar achter mijn oor te doen, sloeg ik keihard van de zijkant tegen het wattenstaafje, dat ik dus verder mijn oor in duwde.
    Sinds die avond snap ik wat ze bedoelen met “sterretjes zien”, had flitsen voor m’n ogen van de pijno_O

    De volgende ochtend naar de huisarts gegaan en bleek - gelukkig - mijn trommelvlies niet volledig geperforeerd te hebben, maar had ‘m wèl behoorlijk beschadigd. Heb er een flinke tijd nog last van gehad. Ben sindsdien behoorlijk voorzichtig bij het schoonmaken van mijn oren:rolleyes:
     
  6. Vitamientjuh

    Vitamientjuh Fanatiek lid

    3 dec 2011
    3.069
    1.124
    113
    Vrouw
    Heftig :eek:
     
  7. Vitamientjuh

    Vitamientjuh Fanatiek lid

    3 dec 2011
    3.069
    1.124
    113
    Vrouw
    Ik ben ook een keer per ongeluk doorgeschoten bij het schoonmaken van m'n oor, dat doet zo'n pijn! Ik had het niet eens zo heftig als jij. Ik koop nu de dikkere wattenstaafjes van oa Kruidvat, met die dingen kan je je oor niet beschadigen.
     
  8. Devilschase

    Devilschase VIP lid

    1 dec 2007
    20.872
    7.635
    113
    Generaal zonder leger.
    Flevoland
    #88 Devilschase, 12 aug 2020
    Laatst bewerkt: 12 aug 2020
    Toen ik een jaar of 6 was zat ik op de skelter en had een ijsje gehad. Mn ouders zeiden nog zo, pas weer skelteren als je je ijsje op hebt! Maar hey, eigenwijs.

    Dus ik met een ijsje dat bijna op was, in mn mond, ging keihard met dat ding, half driftend door de bocht, kwam er een andere skelter van rechts, ik uitwijken, keihard tegen de muur, kop tegen het stuurtje en het ijsstokje door mn verhemelte heen. Dat deed me toch een partij pijn, en BLOEDEN omg, allemaal splinters van dat stokje erin... heb er nog een litteken van.

    Nooit meer gedaan.

    En op t strand, ik sprong in het water, maar er stond een rietje rechtop. Die kwam vervolgens in mn teen terecht, echt verschrikkelijk zeer deed dat. Mijn broertje heeft toen hij een jaar of 7 was zijn hele voet open gehaald aan een verroest colablikje dat kapot in het water bij het strand lag. Dat bloedde me toch versvhrikkelijk en dan moet je met je bebloede voet door het zand heen naar je ouders ...

    Ook leuk: mijn broer heeft zijn beide armen 2 keer gebroken. 1e keer was ik 8 en mijn broertje 4. Mijn vader was de hond uitlaten en mijn moeder was boven de was doen. Ik zei tegen mijn broertje dat hij iets moest pakken wat in de keukenkastjes lag. Klimt hij op de keuken, valt eraf, arm gebroken...

    2 jaar later wordt mn ma gebeld door school dat mn broertje was gevallen met gym en dat zijn arm raar stond. Ook weer gebroken , dit keer de andere arm.

    Jaar later viel hij van een klimrek, weer arm gebroken, en 3 jaar later waren we op vakantie naar Duitsland, ik was 14 en broertje 10. Gingen fietsen, op het vakantiepark, auto kwam heel rustig van rechts, mijn broertje schrok en viel, stond op en hield zijn arm vast. Ik meteen: het is toch niet gebroken he!!! Broertje: nee hoor. Hij naar huis lopen, ik erachteraan, heel bloedspoor achter hem.

    Binnen naar mn ouders toe, haalt ie zijn hand weg, open botbreuk, bot stak eruit, zoooo goor. Alles ingepakt, Duits ziekenhuis, begrepen er geen moer van, mn ouders mochten niet mee, mn broertje sprak geen Duits, toen door naar NL, mijn ouders met 180 km per uur naar het AMC... daar gezet met stalen platen.

    Maar nu komt het. Was er een leerling arts, die heeft een verkeerde AB oplossing in het infuus gedaan waardoor de aderen van mn broer zijn arm half verbrandde, weer onder het mes. Mn broertje kwam niet goed uit de narcose, mn ouders mochten er niet bij, maar dan ken je mn moeder nog niet, die ramde door de toegangsdeuren van de uitslaapkamer heen, lag mn broertje te stikken omdat hij in zn slaap had gekotst, mn ma hem uit bed gehaald, kots uit zn mond gehaald... en nu, 18 jaar later, heeft ie nog steeds een kromme arm die hij niet goed kan draaien en op beide armen gigantische littekens...

    Dus dat was echt een superleuke vakantie....
     
  9. Louise11110

    Louise11110 Niet meer actief

    Ondanks dat het natuurlijk helemaal niet grappig is schrijf je het wel heel leuk op!!

    Ik ben ooit eens hard van mijn fiets gevallen omdat er een vlieg tegen mijn hoofd vloog. Ik brak een tand door de midden:roflmao:
     
    Neuzeke vindt dit leuk.
  10. Devilschase

    Devilschase VIP lid

    1 dec 2007
    20.872
    7.635
    113
    Generaal zonder leger.
    Flevoland
    Heb mn post ff wat uitgebreid... herinneringen herinneringen...
     
  11. mamavanmimi

    mamavanmimi Fanatiek lid

    13 mei 2010
    2.790
    772
    113
    Tussen de fruitbomen
    Ik ben vroeger op een verroeste spijker gevallen. Hoe het precies ging weet ik niet meer, was een jaar of 3/4. Spijker kwam precies tussen mijn oogkas en oog in. Flink blauw en dik oog maar ik heb er gelukkig niks aan overgehouden.
     
  12. Louise11110

    Louise11110 Niet meer actief

    Uhh o ja dat is iets minder leuk.. Jemig zeg:eek:
     
  13. Devilschase

    Devilschase VIP lid

    1 dec 2007
    20.872
    7.635
    113
    Generaal zonder leger.
    Flevoland
    :roflmao::roflmao:
     
  14. Vitamientjuh

    Vitamientjuh Fanatiek lid

    3 dec 2011
    3.069
    1.124
    113
    Vrouw
  15. suus1983

    suus1983 VIP lid

    10 okt 2006
    47.811
    32.715
    113
    Heftig dat eerste! Schrikken voor je ouders.

    En dat laatste had ik dus een paar week geleden met een scheermesje. Vraag me niet hoe, maar ik schoot uit en heb mijn halve pinknagel eraf gesneden. En dat voelt zo vreselijk irritant en bloedde als een rund (ook omdat ik onder de douche stond).
     
  16. Vaasje

    Vaasje Niet meer actief


    Haha ik las het laatste dus half en dacht waarom sta je in hemelsnaam met een kaasschaaf onder de douche :roflmao::roflmao::roflmao:
     
    Soturi, citroenrasp, Sado en 2 anderen vinden dit leuk.
  17. suus1983

    suus1983 VIP lid

    10 okt 2006
    47.811
    32.715
    113
    Hahaha, nou ben ik wel gek op kaas, maar zo gek nu ook weer niet.
     
    Luna86 en Vaasje vinden dit leuk.
  18. citroenrasp

    citroenrasp VIP lid

    12 mrt 2017
    14.243
    18.998
    113
    Oh ja, ik ben eens bijna gestikt in een frietje, mijn vader was al 0611 gaan bellen. Gelukkig kwam ie er toen uit.

    En deze is van toen ik met spoed werd geopereerd tijdens mijn zwangerschap. Ik werd wakker uit de narcose, ging goed en zonder misselijkheid dacht ik, alleen een beetje moe. Maar toen kwam de arts en die was me toch aan het brabbelen en begreep er niks van! Uit angst om rare dingen te zeggen zei ik steeds maar gewoon 'ja'.
    Bleek die man gewoon Afrikaans te spreken en werkte tijdelijk in Nederland. :roflmao:
     
    Kanarie en suus1983 vinden dit leuk.
  19. citroenrasp

    citroenrasp VIP lid

    12 mrt 2017
    14.243
    18.998
    113
    O dat heb ik ook eens gehad! Zo irritant!
     
    suus1983 vindt dit leuk.
  20. anne19791980

    anne19791980 Fanatiek lid

    9 dec 2008
    1.484
    218
    63
    Mijn man heeft een keer zijn hand open gesneden toen hij op z'n handen (handstand) door de Biesbosch 'liep'. Helaas hadden wij geen EHBO trommel in onze boot dus we moesten naar een andere boot varen voor hulp. In combinatie met het water zag het er erg uit. Daarna boot uit t water en naar huis rijden en laten hechten. Arts vond het maar een apart verhaal.
     

Deel Deze Pagina