oktober 2006 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door rachel22, 29 okt 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede avond meiden,

    @ Tweety: Dus je denkt erover na als je 2e geboren is te stoppen met werken, lijkt me een goed plan kan je heerlijk van je kids genieten! Ik zou niet weten hoe dat financieel zit, en of je bij de belasting extra vergoedingen kan krijgen...zal het als ik jou was even navragen bij de belastingdienst.

    @ Silly: Ow heerlijk na het eten even wandelen en naar de speeltuin toe lekker zo dat weertje hé! Keano is nu ook alweer 1 1/2 jaar oud de tijd vliegt voorbij. Ik heb Keano ook opgegeven voor de peuterspeelzaal, raar idee dat hij daar over een half jaartje al naar toe gaat. Maar ik vind het wel goed voor de ontwikkeling van een kind.

    Zo meiden wat een lekker weer de afgelopen dagen heerlijk van genoten!
    Gisteren was mijn afscheid van mijn werk, we hebben een workshop ketting maken gedaan was echt super leuk en heb er een mooie ketting aan over gehouden. Ook heb ik nog een mooi beeld voor in de tuin gehad, een bos bloemen, VVV-bonnen en heel veel kaartjes dus super leuk allemaal. Vond het wel moeilijk, maar om eerlijk te zeggen is er wel een last van mijn schouder af gevallen.
    Voor de rest is alles rustig, heerlijk met Keano van het weer aan het genieten dus zoveel mogelijk buiten zijn. Vanmorgen hebben we samen het onkruid tussen de tegels vandaan gehaald (was hard nodig :oops:).

    Liefs, misspuma
     
  2. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    Hoi meiden,

    Pff ben me vanavond dood geschrokken!
    Vanmiddag was mijn moeder op Vince aan het passen en belde me op dat Vince niet lekker was heel hangerig en keek erg sloom uit zijn oogjes.Ik hem direct na mijn werk opgehaald en mee naar huis genomen.Koorts opgenomen en die was 38,7 dus dacht dat moeten we even in de gaten houden.Hij viel in slaap en heb hem wakker gemaakt voor het avond eten.Hij heeft lekker zitten eten.Na het eten dacht ik, ik trek hem meteen zijn pyama aan.Mijn man hem zijn pyama aan getrokken en kon zijn rechterarmpje niet in zijn truitje krijgen dus ik het over genomen maar zag direct dat er iets niet goed was.Vince was erg afwezig en keek me niet aan :confused: direct daarna begon hij met zijn ogen te draaien en er liep allemaal kwijl uit zijn mondje ook werd hij eerst heel stijf en daarna slap.Ik mijn man geroepen en gelijk de seh gebeld daar hebben ze me verteld wat ik moest doen en zodra ik dacht dat hij stabiel was moest ik meteen komen.Het was echt eng Vince probeerde om op te staan maar het leek net of hij aan 1 kant verlamd was.Het bleek dus om een koortsstuip te gaan :( Nou ik ben me zowat dood geschrokken.Na uitgebreid onderzoek zijn we nu weer thuis met Vince en medicijnen volgens de arts komt zo'n stuip 1x per koortsperiode voor,dus nu zou hij er geen meer krijgen maar voor de zekerheid hebben ze me medicijnen mee gegeven.Nu moet ik hem om de 4 uur wakker maken om hem een zetpil te geven.

    Sorry voor het lange verhaal maar moest het ff kwijt!

    Gister ging het eigenlijk heel goed wat slapen betrefd we hebben een klein radiotje op zijn kamer gezet en die heel zacht aan gezet.Hij is in slaap gevallen en werd pas wakker om 5 uur vanmorgen.

    @Misspuma,Leuk hoor een ketting workshop en verder enje ook lekker verwend zo te lezen!Heerlijk dit weertje mag van mij nog wel even zo blijven.

    @Silly,Vince is zondag 1,5 de tijd gaat idd erg hard.Ben ook van plan hem een dezer dagen op te geven voor de psz.
    Heerlijk naar de speeltuin Vince vindt het ook prachtig vooral de grote schommel.

    @Tweety,Ik heb ook geen idee wat betrefd de belasting.Anders gewoon even de balasting telefoon bellen die kunnen je misschien het een en ander uitleggen.

    @Setteke,ik denk dat ik idd ga beginnen met het potje vooral als het van dit lekkere weer gaat blijven.Nog van harte gefeliciteerd met de 30e trouwdag van je ouders.Heerlijk geshopt zo te lezen lekker hoor ff shoppen!

    Liefs,Claudia
     
  3. Gina

    Gina Fanatiek lid

    20 dec 2005
    1.755
    0
    0
    @Claudia, wat zal jij geschrokken zijn! Gelukkig is een koortstuip redelijk onschuldig al ziet het er heel eng uit. Hopelijke voelt Vince weer snel weer wat beter.

    @Misspuma, je bent lekker verwend....leuk zo'n ketting. Hopelijk krijg je nu een beetje rust om alles op een rijtje te kunnen zetten. Gelukkig komt het mooie weer er weer aan. Kun je lekker met Keano naar het strand gaan.

    Met Nona is alles goed. Ze is best een pittige tante maar ook héééél lief. Ik moet altijd erg om haar lachen. Ze wordt ook steeds zekerder m.b.t. het lopen. Ben erg trots op haar.
    Ik ga voor haar trouwens een heel leuk nostalgisch bed/bankje voor haar bestellen. Ben helemaal verliefd op het bedje en het past goed op haar "strandkamertje".

    Mijn zoontje heeft 1,5 week geleden zijn pols gebroken. Gevallen in het speeltuintje vlak bij ons huis. Hij heeft er nu mooi blauw gips omheen en hij vindt het zelf best wel interessant. Maar de laatste tijd begint hij een beetje te balen want hij mag niet fietsen/steppen en "stoere dingen" doen.
    Gelukkig is het geen gecompliceerde breuk en mag het gips er over 1,5 week vanaf. Hij moet daarna nog wel 2 weken rustig aan doen. Zeg dat maar eens tegen een jochie van 5 jaar hahaha...... We zien wel.

    Zo, ik ga mijn bedje opzoeken.
    Trusten.
    Gina
     
  4. tweety

    tweety VIP lid

    2 okt 2005
    10.054
    0
    36
    dordrecht
    @claudia jeetje meid snap dat je geschrokken bent hoe is het nu met hem?

    @gina ja is idd makkelijker gezegt als gedaan voor een kind van 5

    @misspuma mooi dat je je werk zo heb kunnen afsluiten. hoop dat het je goed doet thuis zijn met je mannetje.

    hier gaat alles zijn gangetje rustig aan. vandaag verjaardagsfeestje van mijn man dus straks weer allemaal visite over de vloer. nog ff naar me werk voor een gesprek metme leerling. dus heb nog een druk dagje. morgen gaan we de laatste 2 nachtjes in. zie er best wel tegen op maar ja het zijn er gelukkig maar 2.
     
  5. jacoba

    jacoba Fanatiek lid

    6 mrt 2006
    3.436
    0
    0
    tollebeek
    hey meiden

    Ik zit hier een beetje in de zenuwen Pieter is in het ziekenhuis.
    En nu ben ik aan het wachten op telefoon.
    Hoop zo dat het een beetje positief is.

    @Tweety van harte gefeliciteerd met je man

    @Gina beterschap met je zoontje

    @Claudia snap heel goed dat je je rotgeschrokken bent.
    Hoe is het nu met hem?

    @MissPuma wat leuk dat je het zo hebt kunnen afsluiten .
    En nog lekker verwend worden is nog veel beter ;)
    Hoe gaat het nu met je.

    @Silly 1 1/2 alweer wat gaat het hard he eigenlijk veel te snel naar mn zin :(

    @Setteke lekker geshopt ;)
    Nog gefeliciteerd met je ouders.
     
  6. Setteke

    Setteke Niet meer actief

    Hey meiden!

    @ Misspuma, heerlijk dat voorjaarsweer! Hier is het vandaag al heel de dag bewolkt en het is fris. Jammer, gisteren zo heerlijk buiten geweest! Wat een mooi afscheid van je collega's. Leuk dat ze zo'n workshop met je hebben gedaan! En nu maar lekker aan jezelf gaan werken meid!

    @ Tweety, mooi dat je hoofdpijn over is! Oh, dat zou ik ook best willen, stoppen met werken als de tweede geboren is, maar dat zit er voor mij helaas niet in. Dan kunnen we de hypotheek niet meer betalen. Ik weet dat je een bijdrage krijgt van de belastingdienst als je niet werkt. Een aantal jaren geleden was dat 1600 euro per jaar. Verder zul je meer kinderkorting krijgen denk ik en misschien kun je nog aanspraak maken op enkele heffingskortingen? Moet jij nog steeds nachtdiensten werken? Ben je niet verplicht meer he, na de eerste drie maanden! Vind het knap dat dat je nog steeds lukt!

    @ Silly, heerlijk dat shoppen, moest elke week kunnen.... ;) Tymen is ook al bijna weer anderhalf (zondag). Ik heb hem ook opgegeven voor de peuters. Lijkt me best wel raar dat hij dan ineens een dagdeel van huis is. Maar voor nummertje twee wel lekker, die is dan een half jaar en heeft dan lekker mijn aandacht!

    @ Claudia, jeetje meid, wat griezelig allemaal! Ik heb wel eens gehoord dat ze koortsstuipen kunnen krijgen, maar het lijkt me zo eng! Gelukkig dat het verder allemaal meevalt met je kleine mannetje! Hoe is het vannacht verder verlopen?

    @ Gina, ach wat sneu voor je zoontje. Kan me voorstellen dat het moeilijk is voor hem om het rustig aan te doen! Fijn dat Nona zo'n heerlijk meisje is!

    @ Jacoba, en weet je al meer? Ik moest vanmorgen gelijk aan je denken bij het opstaan. Hoop voor goed nieuws! Sterkte meid!

    Hier is alles prima. We hebben heerlijk van het mooie weer genoten gisteren. Ben lekker samen met Tymen in de tuin geweest. Hij heeft heerlijk gespeeld in de modder. Hij was pikzwart toen we naar binnen gingen, hihi! Gisteravond de eerste keer zwangerschapsgym. Was wel weer leuk. Ik ben als laatste uitgerekend deze keer. Woensdag naar de verloskundige geweest, alles was weer prima. Dit weekend werken, maar gelukkig maar tot 12 uur!
     
  7. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    Hoi meiden,

    Vanacht een rustige nacht gehad,Vince is als een blok in slaap gevallen heb hem wel om de 4 uurtjes wakker gamaakt om de zetpil te geven.
    De koorts is gezakt en bijna weg hij is ook weer lekker vrolijk zit lief met z'n autootjes te spelen.en blij dat hij geen aanval meer gekregen heeft zeg wat was dat schrikken.

    @Gina,Het ziet er idd erg eng uit en het is op zich ook redelijk onschuldig maar de aanval duurde 10 min en dat vonden ze toch wel lang daarom is hij ook helemaal onderzocht.Maar helaas kunnen de ze precieze oorzaak ook niet vinden.
    Ach wat sneu voor je zoontje idd hoe leg je uit aan een kindje van van 5 dat hij rustig aan moet doen!

    @Tweety,Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je man!Gelukkig gaat het nu weer goed met Vince.Succes met je laatste 2 nachtjes werken.

    @Jacoba,he getver heeft Pieter de uitslag al?En is het mee gevallen?Ik hoop het wel voor jullie!Ben me idd rot geschrokken!Maar nu is hij weer een vrolijk ventje!

    @Setteke,Ik had ook weleens gehoord van koortstuipen maar nooit verwacht dat het zo heftig zou zijn.Gelukkig is alles meegevallen en heeft hij er niets aan over gehouden.Hij zit nu lekker te spelen!Vannacht is het goed gegaan ik weet niet wat er precies in die zetpillen zat maar hij heeft geslapen als een roosje ;)

    Straks eventje de stad in heb weer wat leuke kleding voor de kids gezien dus maar weer even shoppen ;)

    liefs,Claudia
     
  8. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    Hey allemaal,

    Zo en vanmiddag lekker even wezen shoppen voor de kids!Ben goed geslaagd.Heb voor Vince een zandkleurige worker maar dan een driekwart model met een gestreept shirt van aqua/lime/kakigroen en daarover een kakigroen shirt met stoere print.Een geruite broek creme/zand/aqua en daarop een aqua polo met een creme shirt met lange mouwen eronder het staat hem leuk!

    Voor Yentl een driekwart spijkerbroek een beetje een strakke met een fuchsia roze tuniek en een schattige wit met allemaal roze hartjes legging!Madam ging mee en oma had jaja Lelli kelly schoenen beloofd(mama vindt ze helemaal niets :( ben niet zo van dat zoete kwa schoenen dan )maar moet toegeven deze zijn echt heel schattig.
    http://www.velthuis-schoenen.nl/pm-684543-195-8461.aspx
    En 2 hele schattig rokjes wit linnen en zand kleurig linnen.
    Zo de kinderbijslag is weer op ;)

    Met Vince gaat het gelukkig goed vanmorgen had hij nog een beetje verhoging maar nu niet meer en hij loopt ook lekker vrolijk door de kamer.

    Liefs,Claudia
     
  9. jacoba

    jacoba Fanatiek lid

    6 mrt 2006
    3.436
    0
    0
    tollebeek
    Hey meiden

    We hebben nog geen duidelijke uitslag daar moet hij voor terugkomen.
    Wel is vastgesteld dat het niet om een tia (bloeding) gaat.
    Dus 1 van de drie kunnen we al wegstrepen :( had liever gehad dat we de tumor weg konden strepen :( .
    En de bijholtes in je hoofd zijn normaal gevuld met lucht dit is bij Pieter niet het geval.
    Bij hem zijn ze dichtgeklapt :(
    25 april heeft hij weer een afspraak en dan word er een ct scan gemaakt.
    Dus het is geen positief nieuws :cry:
    Nu blijf ik hopen dat het een ontsteking is [-o< .
     
  10. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    @Jacoba,he jeetje idd niet echt positief.Nu idd maar [-o< dat er de 25e wel iets positiefs uitkomt.Sterkte meid!

    Dikke knuffel Claudia
     
  11. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede avond meiden,

    @ Claudia: Jeetje snap dat je geschrokken bent, een koortsstuip gelukkig heeft Keano dit nog nooit gehad. Hoe is het nu met Vince?
    Ow heerlijk geshopt zo te lezen, kinderbijslag weer op haha!

    @ Gina: Ja, heerlijk als het dit weer is met Keano naar het strand en zeker straks in de zomer heerlijk!
    Goed hoor van Nona dat ze steeds zekerder wordt met het lopen!
    Leuk een nostalgisch bed/bankje voor op haar "strandkamer".
    Hé wat vervelend dat je zoontje zijn pols heeft gebroken, hopelijk kan hij 2 weken rust nemen... ;).

    @ Tweety: Nog gefeliciteerd met je man! Ow heerlijk dus je hebt straks geen nachten meer, lijkt wel wel lekker.

    @ Jacoba: Dat is inderdaad geen positief nieuws, hopelijk brengt de CT-scan wat zekerheid naar boven sterkte! Het gaat nu weer redelijk met me, ben alleen iedere keer bang dat ik weer terugval maar ik heb nu wel een keer in de week een gesprek met mijn psychoterapeut dus dat is wel fijn.

    @ Setteke: Ja heerlijk hoor het voorjaarsweer kan er echt van genieten. Leuk hoor weer zwangerschapsgym ik vond dat toen ook zo leuk. Fijn dat alles weer in orde was bij de verloskundige!

    Wat een lekker weer hé de afgelopen dagen, heb er samen met Keano goed van genoten. De ruimen buiten/binnen gezeemd, Keano was heerlijk in het zand aan het spelen met zijn emmer, schepje en harkje haha. Verder veel gewandeld met Keano, heerlijk hoor van mij mag iedere dag het zonnetje weer gaan schijnen.
    Verder is alles rustig eigenlijk, ik voel me nu weer redelijk goed.
    Keano is zo een lief mannetje, alles gaat prima met hem!

    Fijne avond allemaal!

    Liefs, misspuma
     
  12. tweety

    tweety VIP lid

    2 okt 2005
    10.054
    0
    36
    dordrecht
    @jacoba je das balen dat jullie nog geen duidelijkheid hebben hoop dat je dat snel krijgt.

    @claudia je heb ze lekker uit gegeven hihi vind de schoenen persoonlijk niet zo maar das mijn smaak natuurlijk.
    gelukkig dat de koorts weer is gezakt bij vince

    @setteke ik weet dat ik ze niet meer hoef te draaien dit zijn ook de laatste 2. in overleg hebben we deze laten staan en vanaf mei zijn ze gestopt. toen de lijst af was wisten we nog niet dat ik 2,5 week verder was dus vandaar dat deze toen nog zijn blijven staan. het is voor mij ook nog een droom denk ik om te stoppen met werken hoor we weten nog niet of het haalbaar is. we zien het wel.

    hier alles rustig volede me vandaag niet echt happy en lekker in mijn vel. vanmiddag lekker op bed gelegen toen de mannen naar een verjaardag gingen. niet geslapen maar toch wel ff lekker kunnen rusten.
     
  13. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    Hoi Meiden,

    Is het bij jullie ook zulk lekker weer geweest?Hier lekker 3 wassen gedaan en heerlijk buiten kunnen drogen.Heerlijk het beddegoed als dat buiten heeft gedroogd.
    Zijn daarna eenlekke stuk gaan wandelen met Diego,Vince in de wagen en Yentl op der fiets ernaast!Vince kon wel een beetje buitenlucht gebruiken.Alles gaat geod hij ziet alleen nog een beetje witjes.We hebben nu ook een draagbare cd speler op zijn kamertje en hij is vannacht maar 1 keertje wakker geweest.We boeken weer vooruit gang ;)

    @Misspuma,Ik heb van de week ook lekker de ramen binnen en buiten gezeemd!Jaja de kinderbijslag is weer op :) ;) Met Vince gaat het gelukkig weer goed.Hoe is het nu met jouw?Heb je al wat meer rust gevonden?

    @Tweety,Ik vindt de meeste schoenen ook niks aan maar deze waren nog de minst opzichtige ;) Hoe voel je je nu?

    Liefs,Claudia
     
  14. Setteke

    Setteke Niet meer actief

    Goedenavond dames!

    @ Claudia, ooh, het blijft leuk he, shoppen voor de kids. Je wilt niet weten hoe vaak wij tegen elkaar zeggen: "nou heeft hij wel genoeg" en dan vervolgens toch weer vanalles kopen! Gelukkig dat Vince weer wat opgeknapt is. Lekker de buitenlucht in, gezond!

    @ Jacoba, ach meid, dat je nou nog niet veel meer weet! Wat moet je dan lang wachten he, als je in spanning zit. Snap niet dat ze dat niet wat sneller inplannen. Heb je toch nog een beetje een fijn weekend gehad?

    @ Misspuma, ik heb vorige week de ramen van binnen en van buiten gelapt. Kan alleen wel weer want manlief heeft de terassen schoon gespoten met de hogedrukreiniger. Wel in opdracht van mij, maar toch... :(

    @ Tweety, voel je je weer wat beter als gisteren? Ik hoop voor je dat je kunt stoppen met werken. Heerlijk genieten van je twee kleintjes! Ik had best de eerste vier jaar van de kids willen stoppen met werken, alhoewel ik het ook wel weer lekker vind om af en toe even geen moeder te zijn.

    Hier alles prima. Tymen heeft nu steeds zo'n heit (papa) fase. Als Hilbrand even niet binnen beeld is gaat hij hem gelijk roepen. Maar verder is het steeds mem (mama). Als hij bang, verdrietig of verlegen is... Hilbrand was vanmiddag bezig op Tymen zijn nieuwe kamer, nou daar was Tymen het niet mee eens. Steeds weer om heit roepen. Ik begin nou last te krijgen van mijn schaambeen. Oef, wat doet dat zeer, was ik even vergeten! Even snel uit bed springen is er niet meer bij! Maar goed, tot nu toe doe ik deze zwangerschap fluitend!
     
  15. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    @Setteke,Vandaag zijn onze ventjes 1,5 jr! \:D/
    Ik neem ook steeds voor om niets meer te kopen :( maar over het algemaan hou ik dat niet langer dan een paar dagen vol :) Last van je schaambeen dat is dan weer 1 van de mindere dingen van het zwanger zijn.Maar gelukkig gaat het verder allemaal lekker!


    Liefs,Claudia
     
  16. jacoba

    jacoba Fanatiek lid

    6 mrt 2006
    3.436
    0
    0
    tollebeek
    Goede morgen meiden

    Zo wat een geren weer Agnita net weggebracht naar school.
    En nu een bak koffie ben ik ondertussen wel aan toe :)
    Straks de bovenverdieping uitmesten en de kasten uitzoeken :(

    TRiest weer zeg mistig dus kan buiten geen was drogen.
    Hoe is het bij jullie?

    Martina staat te zingen op dit moment :) doet ze met heel veel overtuiging.
    Dus ik probeer maar niet in de lach te schieten.

    @Setteke duurt idd erg lang allemaal.
    Ondanks alles is het toch een prettig weekend geweest.
    Daar heb ik ook altijd last van van mijn schaambeen nu gelukkig nog niet ;)
    KOmt wel als ik verder ben :(
    Hier trekken alle dames naar hun papa behalve als ze zich bezeerd hebben dan komen ze bij mij.

    @Claudia Gister was het bij ons ook heerlijk weer lekker in het zonnetje gezeten.
    En hoe is het vanacht gegaan?
    Elisa vind die schoenen ook geweldig ,Ik vind ze maar niks.

    @Tweety voel je je alweer wat beter?

    @MissPuma Ja het weer was lekker afgelopen week, behalve nu :(
    Mag Martina ook graag doen met zand spelen nog liever speel ze in mn tuin :rolleyes:
    Fijn dat jij weer redelijk voelt maar buit het niet uit neem je rust.
     
  17. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede avond meiden,

    @ Tweety: En zitten je laatste nachtdiensten erop? Hopelijk dat het haalbaar is voor je om te stoppen met werken, is toch wel lekker thuis met de kids.

    @ Claudia: Ja hier is het ook heerlijk weer geweest, lekker van genoten ook! Jullie ook zo te lezen. Gelukkig dat het weer iets beter gaat met Vince, zielig hoor. Fijn dat hij nu beter slaapt, scheelt voor jullie ook een hele hoop.

    @ Setteke: Wat jammer dat je last van je schaambeen hebt, gelukkig dat de rest allemaal voorspoedig loopt lekker hoor zo van je zwangerschap kunnen genieten zonder allerlei kwaaltjes. HaHa, fijn dat je man het terras heeft schoongemaakt met de hogedrukreiniger gelijk overal modder op je ramen... :rolleyes:.

    @ Jacoba: En lekker van je bakkie koffie genoten vanmorgen? HiHi die Martina zo aan het zingen lief hoor. En nog veel uit de kasten weg kunnen gooien, soms is dat wel eens nodig hé een grote opruiming wat een mens allemaal wel niet kan bewaren :rolleyes:. Hier was het vandaag heerlijk weer, geen regen of mist gezien alleen maar zon :). Ik neem mijn rust ook nog goed daar waar het enigzins kan.

    Pfff Keano slaapt nog niet...zal wel komen omdat het nog zo licht is in zijn kamer, ga morgen verduisteringsgordijnen halen misschien scheelt dat.
    Verder heb ik morgen een afspraak met Tempo-Team om eens het een en het ander door te spreken voor een eventuele baan in de toekomst, ben benieuwd.
    Mijn man en ik hebben vanmorgen het terras nog een beetje opgeruimd zodat we zondag buiten kunnen zitten (vier dan mijn verjaardag, ben Donderdag a.s. jarig :)). Keano was ook weer in de weer met zijn schepje en harkje heerlijk om hem zo bezig te zien.
    Vanavond mijn schoonouders gegeven, mijn man heeft avonddienst en vind het zo saai om alleen te eten hihi.

    Liefs, misspuma
     
  18. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    Hoi Allemaal,

    Vandaag bericht gehad dat Yentl met Zwemles mag beginnen eindelijk! \:D/
    Ze is helemaal blij a.s woensdag heeft ze haar eerste les.Ben benieuwd ze stond al in geschreven vanaf feb 2007.

    Met Vince gaat het weer helemaal toppie!Het is echt een uitkomst die voorlees vehaaltjes van Bumba!

    @Jacoba,Het was hier vandaag lekekr wer,Het zonnetje scheen af en toe en het was droog!
    Die Martina zangeres in wording ;) Die schoenen zijn ook niet mijn favoriet maarje oma's hé ;)

    @Misspuma,Ik had dat met Vince ook ben ook snel een verduisterings gordijn gaan halen maar toen wilde hij nog niet slapen :rolleyes: gelukkig lijken we daar nu iets op gevonden te hebben!
    Mijn mannetje heeft ook avonddienst en als het even kan eet ik dan ook bij mijn ouders vindt er ook niets aan om alleen te eten.

    Liefs,Claudia
     
  19. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    @ Claudia: Fijn dat het weer goed gaat met Vince, zo vervelend als je kindje zich niet lekker voelt dan voel je je zo machteloos hé! Leuk voor Yentl dat ze op zwemles mag, we horen wel hoe ze het woensdag vond.
    Hopelijk helpt het verduisteringsgordijn bij Keano wel, hij is nu wel in slaap gevallen maar ja het word ook schemerig nu.

    Liefs, misspuma
     
  20. Setteke

    Setteke Niet meer actief

    Hallo meiden!

    @ Claudia, jij ook nog gefeliciteerd met Vince zijn 1,5 jaar! Is toch wel weer een mijlpaal op zich vind ik hoor!

    @ Jacoba, hier was het gistermorgen ook zo mistig, maar gistermiddag weer heerlijk weer! Hihi, die Martina, Tymen kan ook zo heel overtuigd zingen. Hij kan nu ook Nijntje zingen. Dan zingt hij dat en moet ik het verder zingen. Voel je je verder een beetje goed deze zwangerschap? Wilden jullie nog graag een vierde of heeft deze frummel zich spontaan gemeld?

    @ Misspuma, het doet je zeker wel goed nu je gestopt bent met werken. Je komt gelijk weer een stuk vrolijker over op het forum. Ben ik blij om! Jammer dat Keano zo'n last heeft van die langere dagen. Tymen heeft dat (gelukkig) helemaal niet! Hoe was het bij Tempo-Team? Ik vind dat ook zo'n mooi gezicht als mijn kleine mannetje lekker buiten speelt! Hij geniet er echt van (en ik ook)

    Wat een weertje he? Heerlijk! Heb lekker de was buiten! Tymen geniet ook zo van het buiten spelen! Hij is vandaag bij oma. Ik moest vanmorgen werken en heb dus vanmiddag het rijk alleen. Heb even boven een poging gedaan tot netjes maken. Nu we met Tymen zijn kamer bezig zijn is het zo'n bende! Tymen heeft sinds vrijdag ook een zwemvestje, voor als we naar de caravan van mijn ouders gaan. Hij heeft hem al even gepast en vond het wel interessant. Alleen toen hij omviel was hij net een schildpad die op zijn rug lag! Hij kon geen kant meer uit, ik heb me rot gelachen! Morgen lekker vrij en donderdag ook, moet alleen dan wel naar de Arbo! :( Slaat ook nergens op, het UWV is al akkoord met 25% ziektewet en toch moet ik erheen. Gedoe! Zaterdag hebben we een Alfa-meeting. Die heeft mijn broertje georganiseerd met Hilbrand en mijn vader. We verzamelen met 31 auto's om een rit te maken van 100 km en we sluiten af met een barbeque. Leuk om met al die zelfde auto's achter elkaar aan te rijden! Hoop dat het zulk mooi weer blijft!
     

Deel Deze Pagina