zoon luistert niet, zwak werkgeheugen?

Discussie in 'Peuter en kleuter' gestart door brownielover, 20 aug 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. brownielover

    brownielover VIP lid

    9 mrt 2009
    7.559
    2.543
    113
    Nederland
    Hoi dames,

    Even een update vanuit hier.

    Ik heb direct naar het openen van het topic gebeld met iedereen die werd genoemd in het topic. Ik ben bij elk telefoontje doorverwezen. Uiteindelijk zou ik terug gebeld worden door een vrouw maar dit is nooit gebeurd.

    Kort hierna heb ik een gesprek op school gehad, om te kijken hoe het de eerste 2 weken school is gegaan. Ik heb op school gevraagd of ze hem willen observeren, en uitgelegd waar ik thuis tegen aan loop. Zij gaf aan mijn gevoel te snappen en komt volgende week vrijdag als ik het goed heb met haar bevindingen uit de observatie. Ook gaat ze overleggen met de IB-er van school en maatschappelijk werk van school. Ook heeft hij een doorverwijzing voor logopedie, zijn spraak is plots veranderd en hij praat met een dubbele tong. Daar kan hij volgende week terecht.

    Ook heb ik mijn bevindingen/dingen waar ik tegen aan loop voorgelegd aan de therapeut van mijn dochter die daar loopt omdat ze erg onzeker is (was). Zij geeft aan dat je moeder gevoel vaak klopt en snapte ook mijn zorgen. Volgende week gaan mijn vriend en ik naar haar toe, kunnen we dit even uitgebreid bespreken en plannen we een observatie aan huis. Aan de hand daarvan verwijst zij ons door voor de juiste hulp. (indien nodig)

    Tot zo ver even alles wat er hier is gebeurd de afgelopen tijd.
     
    pippa26 vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina