3 of 4 kinderen? Wat is 'leuker'?

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door prulletje2, 13 sep 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Emm27

    Emm27 Fanatiek lid

    24 mrt 2013
    1.809
    355
    83
    Hier 3 kindjes en zeker dat er nooit een vierde komt. Het is vooral omdat het wel compleet voelt, want dat is wel de reden.

    Ik vind 3 qua drukte genoeg, ik vind het lastig om mijn aandacht goed te verdelen. Al denk ik ergens dat r niet perse drukker is als 3 omdat je toch altijd al bezig bent
     
  2. Alanyali

    Alanyali Actief lid

    11 apr 2019
    276
    246
    43
    Vrouw
    Wij wilde altijd een groot gezin, hebben 2 zoons van 11 en 8 en toen 2 miskramen 2 bbz en dus na 7 jaar nog niets. Dat we eigenlijk zo iets hadden van ja, dan is het anders maar klaar. Zo een groot leeftijdsverschil onze boys zijn echt mega zelfstandig. Maar we hebben altijd gezegd als het gebeurd dan zijn we er super blij mee. En opeens nu 10 weken zwanger. Nu hebben we nog steeds als het ons gegeven is, dan zouden we ook nog wel voor een nmr 4 kunnen gaan. Maar laat eerst nmr 3 maar komen nu. En daar gaan we eerst ontzettend van genieten.
     
  3. USAbaby

    USAbaby Fanatiek lid

    14 feb 2014
    2.229
    1.904
    113
    Vrouw
    Haha leuk je topic te zien zaten 2 jaar terug samen in een NOD groepje. zelfde verhaal hier thuis. Onze kinderen zijn nu 5, 4 en 1. Is het klaar nu? Mijn man wil graag nog een vierde, heeft ook het nakomertjes gevoel bij de derde. Ik heb dat echt veel minder, ik geniet keihard van meiden maar ben ook erg betrokken en wil graag iedere dag met ze praten en lekker de dag doornemen etc. Daarbij komt dat ik 36 uur werk (praktijk is meer) en mijn man 28. Het is gewoon veel en ga ik niet omvallen als er kof een bij komt? En wat als het een tweeling is, dan word ik “gek” vrees ik. Kortom ik geef mijn eigen antwoord al. Nu nog even niet, misschien volgend jaar en anders niet. Ik had een evt 4e graag er snel achteraan gewild maar zie nu echt wel het voordeel van 1 thuis en rest naar school. Het wordt dus volgend jaar proberen nog een kindje te maken of geen. Ik vind het ook lastig met werk, sta op de nominatie om algemeen directeur te worden... uiteraard is een kindje veeeeeeel belangrijker maar als je gevoel al niet zeker is geven alle kleine beetje extra gewicht aan de nee en dat ik mijn handjes moet dichtknijpen met wat we hebben. Echter denk ik ook soms, ach als ik zwanger zou blijken te zijn omdat het condoom niet goed gewerkt heeft, tsja dan is dat zo...
    En ik zag ook je andere topic, maar wij zouden zeer blij zijn met een vierde meid en daar niets aan proberen te veranderen haha als dat al zou kunnen.
    Succes met je keuze en geniet van jullie gezin en de kleinste, “nieuwe” aanwinst
     
    prulletje2 vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina