Ben jij of ken jij een alleenstaande (aanstaande) ouder?

Discussie in 'Alleenstaande moeders' gestart door itsEvita, 27 okt 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. itsEvita

    itsEvita Nieuw lid

    27 okt 2020
    3
    0
    1
    Vrouw
    Wij zijn Benthe, Romy en Evita en zijn studenten Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Leiden. Op dit moment volgen wij de minor Sociale Innovatie. Hiervoor doen wij onderzoek naar alleenstaande zwangere moeders, of alleenstaande moeders met een kind tot twee jaar, die het niet breed hebben, en hulp kunnen gebruiken bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl voor zichzelf en hun kindje.

    In opdracht van het LUMC (ziekenhuis) en landelijk actieprogramma Kansrijke Start zijn wij opzoek naar alleenstaande (aanstaande) ouders die zich in deze situatie bevinden en zetten wij ons in om hen een handje te helpen.

    Lijkt het je leuk om jouw ervaring te delen? Via onderstaande link kan je deelnemen aan de vragenlijst. Dit zal ongeveer 10 minuten duren en is volledig anoniem en je helpt ons hier enorm mee.

    Alvast bedankt,
    Benthe, Romy en Evita

    https://forms.gle/8HwcMpZETfkCYoLK9

    Delen? Ja graag! Door de corona crisis is het lastig om in contact te komen met deze doelgroep, daarom stellen we het zeer op prijs als dit bericht zoveel mogelijk gedeeld wordt!
     
  2. Beausecret

    Beausecret VIP lid

    26 apr 2016
    5.302
    5.920
    113
    Vrouw
    Ik vraag me bij zulke dingen altijd af welke belangen er voor deze groep zijn. Begrijp me niet verkeerd, een gezonde leefstijl is voor iedereen gewenst. Maar is dat ook iets wat zij willen? Je hebt nogal andere prioriteiten op dat moment lijkt me.

    Als je nou daadwerkelijk de pains & gains van deze groep mensen onderzoekt en op basis daarvan een oproep plaatst ben je echt bezig met sociale innovatie. Gratis studietip..
     
    Sado, citroenrasp, Zulema en 2 anderen vinden dit leuk.
  3. Huismuisie

    Huismuisie VIP lid

    10 aug 2016
    9.537
    11.096
    113
    Vrouw
    Noord Brabant
    Ik was alleen, zwanger en in de bijstand. Maar nooit problemen gehad met gezonde maaltijden maken. Dit moest je als student toch ook doen van een klein budget.

    Het niet hebben van geld betekend niet dat je niet gezond kan eten. Die problemen liggen echt op een ander vlak. Ik zou daar eens naar zoeken.
     
    citroenrasp en Zulema vinden dit leuk.
  4. Rabi

    Rabi Fanatiek lid

    9 mei 2019
    1.015
    893
    113
    Vrouw
    Omgeving Amsterdam
    Wel vooringenomen deze reactie. Wie zegt dat het onderzoek niet tot stand is gekomen op basis van vooronderzoek? Zeker aangezien het in samenwerking met het LUMC is.
     

Deel Deze Pagina